Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
Der må foreligge en misforståelse - jeg forsøger ikke at skrive mig ind i nogen kritik.
Ok. Så bare til en anden gang: Hvis en klubtråd bærer præg af kritik af træneren efter et (pinligt) CL-exit, så vil man typisk fremstå som en der deltager i selvsamme kritik hvis men vælger at deltage i klubtråden med kritik af træneren. Jeg tillader mig at formulere mig på et generelt plan her da jeg føler mig ret overbevist om at alle andre end dig tænker at du med dit indlæg deltager i kritikken.

Jeg fremlægger den kritik jeg har af Conte - som i øvrigt har været den samme hele vejen igennem.
Hvis den har været den samme hele vejen igennem, hvorfor er det så lige vi skal høre den én gang til?

Desuden var jeg kritikker af Conte længe før mere eller mindre alle her i tråden, så det er vel umiddelbart dig og andre der er på the bandwagon her (?).
Nej, for vi kritiserer to vidt forskellige ting. Hvilke to har jeg allerede redegjort for.

Og hvorfor i al verden skal min kritik repræsentere trådens gængse holdning?
Det skal den da absolut heller ikke. Det var nu engang bare sådan at du framede den ligesom timingen var temmelig svær at se bort fra.

Så må du da meget gerne redegøre for hvordan Conte i høj grad nuancerer sit spil...

Det er i hvert fald ikke det jeg ser når jeg ser Inter spille.
Det har jeg gjort. Så det gider jeg ikke gøre igen.

Hvori ligger det innovative og hvordan har han indflydelse på de trends der ses i fodbold?
Se bare på PL. Jeg mener at Conte er en stor del af årsagen til at så mange hold i England nu spiller med tremandsforsvar. Det skete stort set ikke før han kom til Chelsea.

Ja (?) men Inter spiller fortsat på præcis samme måde hver kamp. Det gør det let forudsigeligt, som fx i går, hvor Shakhtar ret let kunne spille sig ud af presset ned gennem midten.
Jeg er lodret uenig. Man kunne sådan set bare tage de to kampe mellem Inter og Shaktar i årets CL som eksempel. Det var to ret så forskellige taktiske setups og måder at spille på som Inter benyttede sig af. I Ukraine var den højre midterforsvarer (D´Ambrosio) fx sat til at agere en form for ekstra angriber og søge det dybe rum bag Shaktars bagkæde. I går spillede Skriniar den højre midtstopperplads, og han var ikke i nærheden af at bevæge sig ned bag modstandernes bagkæde. Samtidig havde vi i går Brozo liggende som en dyb playmaker hvilket på ingen måde heller var tilfældet i Ukraine hvor det primært var De Vrij og Bastoni der var sat til at føre bolden frem. Blot for at nævne et par eksempler.

Ved at kalde mit indlæg for "malplaceret" - javel ja!
Nej, ved at redegøre for mit synspunkt.
Skrevet af Rossoneri
Hvis en klubtråd bærer præg af kritik af træneren efter et (pinligt) CL-exit, så vil man typisk fremstå som en der deltager i selvsamme kritik hvis men vælger at deltage i klubtråden med kritik af træneren.

Hvad er det egenlig du gerne vil frem til her? Jeg er forvirret...

Hvis den har været den samme hele vejen igennem, hvorfor er det så lige vi skal høre den én gang til?

Er det din påstand, at du ikke har gentaget synspunkter her i tråden eller i andre?

Nej, for vi kritiserer to vidt forskellige ting. Hvilke to har jeg allerede redegjort for.

Nej, du er nu begyndt, at kritisere Conte for noget af det jeg hele tiden har kritiseret Conte for.
Jeg ved godt du prøvede, at opfinde din helt egen præmis ovenfor, men den er naturligvis slet og ret falsk.

Jeg har hele tiden kritiseret Conte for at være for dårlig til at agere under kampene - det er du nu blevet enig i forstås. Eller er du? Det er "lidt" svært at forstå hvad du mener.

Det har jeg gjort. Så det gider jeg ikke gøre igen.

Nope - det har du ingenlunde.

Eller, hvis du mener, at Conte er "langt fra" unuanceret, fordi han ændrer de tre på midten op til denne sæson og derefter spiller præcis ud fra det koncept i hver kamp, så er vi umiddelbart meget langt fra hinanden i forståelsen af begrebet.

Der er jo ingen der har påstået, at Conte skulle have spillet det samme system i de sidste 15 år.

Se bare på PL. Jeg mener at Conte er en stor del af årsagen til at så mange hold i England nu spiller med tremandsforsvar. Det skete stort set ikke før han kom til Chelsea.

Aha - så Conte er nu opfinder af tremandsforsvaret. Javel ja.

Du tror ikke det mere handler om at det netop var den periode tre-mands forsvaret blev bredt "genopfundet"?

Desuden er der jo flere og flere hold der igen går væk fra tre-mandsforsvaret.

Jeg vil derudover påstå, at trænere som Klopp, Nagelsmann, Gasperini og til dels fortsat Pep er det mest klare disponenter for den moderne stil. Fælles for dem alle er, at de praktiserer en meget høj grad af fleksibilitet og med taktikker der er meget flydende og primæret eksisterer på papir. Altså det stik modsatte af Conte.

I Ukraine var den højre midterforsvarer (D´Ambrosio) fx sat til at agere en form for ekstra angriber og søge det dybe rum bag Shaktars bagkæde. I går spillede Skriniar den højre midtstopperplads, og han var ikke i nærheden af at bevæge sig ned bag modstandernes bagkæde.

Heatmaps fra de to kampe modsiger dig. De indikerer fuldstændig ens roller.

Samtidig havde vi i går Brozo liggende som en dyb playmaker hvilket på ingen måde heller var tilfældet i Ukraine hvor det primært var De Vrij og Bastoni der var sat til at føre bolden frem.

Her bliver du igen modsagt af noget så kedeligt som virkeligheden.

Men altså, er din påstand, at Conte ændrer sit koncept for at tilapsse sig modstandernes ditto, modspillernes styrker og svagheder fra kamp til kamp osv?
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Det bliver hurtigt ret åndssvagt for der er tydeligvis blot tale om at vi to har forskellige holdninger til hvor meget en træner skal ændre sin måde at spille på før man kan kan kalde ham omstillingsparat/dynamisk etc.

Samtidig er det ret tydeligt at du ikke er interesseret i en konstruktiv debat når du forsøger at pådutte mig holdninger som at Conte skulle have opfundet tremandsforsvaret. Så bliver det sgu for børnehaveagtigt til at jeg gider deltage.
Skrevet af Interforlivet
https://www.football-italia.net/163272/conte-vs-capello-what-happened

Det er rart at der trods alt er nogen som gider bruge kræfter på at give Contes opførsel den fordømmelse den fortjener. Tak for det, Alessandro.

Det ville have klædt Zhang, Marotta, Capitano og co. at gøre det samme.
Skrevet af Flying Dutchman
Lige så lidt som jeg kan lide, når spillere eller trænere er ude offentligt med kritik, lige så lidt kan jeg lide det, når ledelsen gør det. Det er fint, de ikke er ude og fordømme det offentligt.

Vi ved jo ikke hvad der foregår bag scenerne. Jeg kan i min vildeste fantasi ikke forestille mig, at i al fald Zhangerne og Capitano er tilfredse med hvad der foregår lige nu, både på og udenfor banen. Mit gæt (og gæt er i dén grad det operative ord her) er, at der kigges på mulighederne lige nu. Blandt disse muligheder findes dog desværre også, at Conte fortsætter...

Vores store problem er dog, at der er et økonomisk aspekt at tilgodese her - jeg tror nu nok, der kan findes råd til at have to trænerlønninger rendende, spørgsmålet er om det bør. Her bør dog nævnes, at vi "kun" hænger på Spals løn i et halvt år mere, mens Conte ved en fyring nok ikke kommer til at gå ledig længe. Umiddelbart vil sådan et manøvre dog nok gå på bekostning af de helt store januar tilgange.

Men hvad så? Hvilken træner er villig til at træde til midt i sæsonen? Der er vel stadigvæk kun to reelle navne derude; Pochettino og Allegri. Mit besyv angående de to har ikke ændret sig; Pochettino vil være det æstetisk smukkeste alternativ, da han spiller en form for fodbold, jeg godt kan lide. Rent praktisk vil det dog give mest mening med Allegri, delvist fordi han er proven i Serie A, men også fordi vi har spillerne til hans system. Allegri er i øvrigt også en snedig taktikker og en god indpisker. Så hjertet siger Poc, men hjernen siger Allegri - og overdøver i øvrigt også hjertet.

Alt det er selvfølgelig spekulationer - og jeg tror under alle omstændigheder ikke der kommer til at ske noget før januar. Som skrevet, er jeg dog temmelig sikker på, at der gøres store tanker på HQ lige nu. Sæsonen kan nå at blive reddet, men jeg er ikke længere sikker på, at Conte er manden til at gøre det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Er der kun Allegri og Pochettino?
I de to ved I hvad i får og jeg tror ikke at en af de to er det I ønsker?
Misforstå mig ikke, jeg har ikke noget imod at jeres nedtur fortsætter, og jeg ser ikke de to herre vil kunne få jer ud af det.
Hvad succes har Allegri bedraget med? Han red videre på den bølge Conte skabte i Juve, men han tilførte ikke holdet noget nyt, han holdt succen ved lige for en tid, men mistede stille og roligt grebet henover de sidste to sæsonner, han er bestemt ikke mand der kan vende dette!
Poc er en mere uvis person, men i og med at han ikke har vundet noget, og hans modløshed efter finalen i CHL, må om noget stille spørgsmålet om hvem der bidragede mest til deres finaleplads, et pisse godt samspillet hold, og/eller træneren, spillerne savner ham ihvertfald ikke i Tottenham.

Hvad med Gian Piero Gasperini, eller Roberto De Zerbi. Ja de har hellere ikke vundet det vilde, men de kommer med et koncept og en tankegang som italien har manglet længe! Giv dem et hold som Inter med Eriksen, og det kunne satme være spændende! Blot en tanke herfra.
Il meglio di Allegri
Skrevet af paolomaldini
Jeg har aldrig helt forstået, at Allegri ingen credit har fået for hans arbejde i Juve. Det er altid Contes skyld, at Allegri havde succes. Det svarer lidt til at sige at Guardiolas succes i Barcelona er Rijkaards fortjeneste.

Allegri vandt et uventet mesterskab med Milan, en tæt 2. plads året efter og fik Juve i to CL-finaler. Sarri og Pirlo har også vist, at det ikke er så nemt at overtage et winning team og bare ride videre på successen.
Forza Milan!
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Lige så lidt som jeg kan lide, når spillere eller trænere er ude offentligt med kritik, lige så lidt kan jeg lide det, når ledelsen gør det. Det er fint, de ikke er ude og fordømme det offentligt.
Point taken. Det har du selvfølgelig ret i. Det jeg efterlyste, var nok snarere at nogen fra ledelsen gik ud og kaldte en spade for en spade og karakteriserede årets CL-eventyr som en gedigen fiasko som et modspil til Contes muse-agtige ageren efter kampen hvor der blev ledt efter patetiske undskyldninger i stedet for at der blev taget ansvar.
Skrevet af Interforlivet
Min favorit er og bliver Simeone. Ham vil jeg langt hellere have i Inter end Poch og Allegri.
Skrevet af Urban
De største skuffelser er ved at ligge sig, omend jeg stadig er enormt skuffet over vi ikke er videre i CL, og enormt skuffet over at Conte ser fuldstændig handlingslammet ud.

Jeg synes ikke umildbart jeg kan se en god løsning på noget lige nu. Men jeg er nok også der, hvor jeg ikke tror på projekt Conte mere. Vinder han ligaen, er jeg selvfølgelig glad, da ligaen er større end Conte. Men jeg synes det kommer på en billig måde, skulle det ske. Han har i hvert fald alle muligheder for at vinde Serie A nu, og formentlig også cuppen.

Jeg tror han fortsætter til sommer. Vinder han ligaen, ved jeg ikke om han fortsætter, for jeg kan simpelthen ikke tro at ledelsen ikke handler på det vi har været vidne til i lang tid. Så skal der ske noget mirakuløst i hans måde at interagere på, og udvise langt større taktisk fleksibilitet, end han gør nu.

Hvad jeg kan fornemme, så er spillerne glade for ham, og det er vel dét der lige pt. redder ham, fordi så er der chance for at de stadig tror på guldet.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Nu vil jeg mene at Allegri modtog et hold hvor formkurven var opadgående, Sarri eller Pirlo har begge overtaget et hold i nedadgående formkurve.

Ja Allegri fik os i Chl Finalen, men fundamentet og holdet var der i forvejen. Jeg kan ikke se hvad Allegri bragte til bordret da han ankom, men måske du kan vise mig hvad jeg ikke kan se? Jeg er 100 på at Allegri ikke er manden for Inter.
Il meglio di Allegri
Skrevet af Interforlivet
@Urban:
Hvad jeg kan fornemme, så er spillerne glade for ham, og det er vel dét der lige pt. redder ham, fordi så er der chance for at de stadig tror på guldet.
Ja, det er (desværre) også mit indtryk. Og så længe det forholder sig sådan, skal der helt sikkert mere end et pinligt CL-exit og en 2. plads i Serie A til for at få ledelsen til at afskedige Conte.
Skrevet af paolomaldini
Jeg argumenterer ikke for, at Allegri ER manden for Inter, blot at jeg ikke synes at han får credit for hvad han gjorde i Juve - og jeg er, som du nok havde luret, Milan-fan.

Jeg synes, at han gjorde Juve mere stabile og mere suveræne. Han er rigtig god til at få det bedste ud af en trup - han kommer ikke, som Conte, med et færdigt produkt, men kan tilpasse sig mandskabet til rådighed. Det synes jeg han viste gennem 5 sæsoner i Juve. Se bare hvordan han udnyttede fx Mandzukic på kanten.

Og nedadgående formkurve? Du mener efter Juve vandt mesterskabet i 18/19 med 5 kampe igen og en record på 28-3-2? Fair nok. Så vil jeg gerne bestille nogle nedadgående formkurver til Milan!
Forza Milan!
Skrevet af Urban
@I4L:
Helt sikkert. Jeg tror dog en 2. Plads og vores meget pinlige CL exit, er nok.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
@PaoloMaldini:
Så vil jeg gerne bestille nogle nedadgående formkurver til Milan!
Hvorfor? I har da allerede fuld gang i en!
Skrevet af paolomaldini
@I4L:

Hvorfor? I har da allerede fuld gang i en!


En nedadgående formkurve?
Forza Milan!
Skrevet af Interforlivet
@paolomaldini: Jeg forsøgte at hoppe med på din sarkasme. Det lykkedes åbenbart ikke;)
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fidanzata

Er der kun Allegri og Pochettino?

Reelt set. Der er sikkert et hav af trænere derude, men hvis vi gerne vil have én ind, som er tilsvarende til eller bedre end Conte, så er der umiddelbart kun de to, jeg kan pege på.

Gasperini har vi prøvet - det var lort. De Zerbi er spændende, men øvelsen går ud på at redde sæsonen, ikke at give en spændende, men i sidst ende uprøvet træner en chance.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Jeg ved ikke, om jeg har ret - det er bare min holdning. Jeg finder det dybt uprofessionelt, når diverse folk (i eller udenfor fodbold) står i medierne og synger en klagesang. Det skal holdes internt. Det er også min absolut største anke ved Conte, at han ikke kan agere i det. Der kunne jeg godt savne Mou.

Min favorit er og bliver Simeone. Ham vil jeg langt hellere have i Inter end Poch og Allegri.

Enig. Men hvis øvelsen går ud på at erstatte Conte i den nærmeste fremtid, er Simeone med 99% sikkerhed ikke en mulighed.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gustenv@rius
“ Hvad succes har Allegri bedraget med? Han red videre på den bølge Conte skabte i Juve, men han tilførte ikke holdet noget nyt”

Det er så ubegribeligt dumt, at man næsten fattes ord. Altså ud over at være Conte taktisk overlegen og en af de bedste i gamet til at læse en kamp og agere ud fra det on the spot, så gjorde han Juventus til en europæisk stormagt.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0