Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Måske i dag - jeg er dog ikke enig, generelt set. I min verden har Brozo holdt et højt niveau i den seneste periode.

Eriksen spillede en god første halvleg. Med lidt held havde han haft en assist.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Angående Brozo.

Jeg er sådan set enig i at han ikke spiller sin bedste kamp i dag. Men at han skulle være den dårligeste Inter-spiller på banen eller decideret "elendig", kan jeg på ingen måde sætte mig ind i.

Min kommentar relaterede sig til hans rolle og hans gigantiske løbepensum. Vi har set på det seneste at han langt om længe har fundet tilbage til sin foretruk e plads lige foran forsvaret med bolden for fødderne. Det er og bliver i den position at han rigtig kommer til sin ret. Samtidig viste han netop grinta i dag hvorfor jeg synes at kommentaren omkring hans attitude er helt væk. Han løb solen sort og var nærmest hver gang den første midtbanespiller til at støtte forsvaret i tilbageløbet. Hans bedste defensive aktion hvor han piller bolden fra en Cagliari-spiller lige foran vores bagkæde med en sublim glidende tackling var en glimrende eksempel.

Med andre ord: Han fyldte meget, og det er det Brozo gør når han er bedst. Derfor skrev jeg som jeg gjorde. Så gør det mindre at han havde et par uheldige aktioner med bolden. Det var der sateme også mange andre der havde i 2. halvleg. Fx Skriniar.
Skrevet af Stankovic
Hvis det eneste der skal til for at bedømme Brozovic er, at manden har et stort løbepensum, så kunne vi jo ligeså godt ansætte en kenyansk langdistance løber til selvsamme. Brozovic var forfædelig i dag når det kom til det med bolden, hvilket jo er centralt når det er fodbold som vi taler om. At han så fortsat i en alder af 28 år fortsætter med at placere sig forkert i det defensive så ofte, ja, det vidner om en ikke videre taktisk begavelse. Denne manglende taktiske begavelse kunne opvejes hvis han var stærkere i pasningsspillet, men dette var han bestemt ikke i dag. Niveauet var nogenlunde som Gagliardini med den undtagelse, at løbepensumet rigtig nok var højt.
Skrevet af Stankovic
Hans rolle som han var tiltænkt i dag minder jo meget om den vi finder hos Delaney i BVB og Højbjerg i Tottenham. De to danskere er bare langt længere fremme når det kommer til spilforståelsen, hvilket er centralt for denne rolle.
Skrevet af Flying Dutchman
Der er ikke en sætning i det indspark, jeg ikke er 100% uenig i, Deki.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er slet ikke enig, Stankovic - hverken hvad angår hans indsats i dag, sammenligningen med Delaneys rolle eller hans generelle taktiske forståelse/disciplin.
Skrevet af Flying Dutchman
Brozovic spillede altså ikke en god kamp i dag - men at påstå, at Delaney eller Højbjerg har bedre spilforståelse, kan jeg med al respekt kun klukke lidt af. Brozovic er virkelig god til at læse spillet - det ændrer en dårlig kamp i ny og næ ikke på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Glimrende resultat hos naboerne i går. Det skal dog retfærdigvis skrives, at det ene point var mere end bare fortjent. Man må håbe, at Milan-maskinen begynder at hoste og sprutte lidt nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Vi var også bagud 0-2 mod Celtic og vandt 4-2. I går burde vi have vundet 6-2. Spillet er stadig fint - marginalerne udeblev.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@FD: Mon ikke den gør det. De har haft meget vind i sejlene, men sådan noget fortsætter selvsagt ikke over en hel sæson. Nu fik de også et par skader mere hvilket nok skal gøre det svært for dem at hive maximum-point i de resterende tre kampe inden julepausen (særligt Bennacer bliver svær for dem at undvære).

Så det er nu vi skal slå til.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Martinovic

Det er selvfølgelig svært at spå om, hvilket resultat kampen burde have haft - men der er ingen tvivl om, at I, målt på spil og chancer, var markant bedre end Parma.

@ I4L

Milans optur har i høj grad været selvforskyldt - så det gør mig ingenting, der lige kommer nogle ufortjente slingre i valsen der.

Ellers er jeg enig. Milan mangler et par af de store navne efterhånden, og de går ind i et marginalt hårdere kampprogram i de næste par uger, end vi gør (på papiret, forstås).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg melder mig i koret af fans fra de øvrige klubber; såfremt det holder, at Papu Gomez er på vej ud af døren hos Atalanta, må han endog meget gerne ende hos os.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Snart 33 år gammel og deltager ikke synderligt i presspillet. Det minder jo om en blanding af Alexis Sanchez og Eriksen, hvilket jeg har svært at se kunne indgå i Contes filosofi.
Skrevet af Interforlivet
Det handler vel ret beset om hvorvidt man har givet endegyldigt op på projekt Eriksen eller ej. Så vidt jeg kan forstå på FD, har han givet op. Og så giver det da rigtig meget mening med en tilføjelse af Papu Gomez.

Jeg synes i øvrigt ikke han er den luksusspiller mange forsøger at gøre ham til.
Skrevet af Stankovic
Hvis den største kritik af Eriksen er, at han ikke deltager i presspillet, så giver det da på ingen måde mening at forsøge sig med Papu Gomez. Bevares Papu har bevist sig i Italien for Atalanta, men det er jo ikke garanti for at det lykkes under Cunte.
Skrevet af Interforlivet
Eller også giver det netop mening fordi man jo tydeligvis mener at man godt kunne bruge en trequartista i Inter. Ellers havde man selvsagt ikke hentet Eriksen. Han har så siden vist sig ikke rigtig at kunne finde sig til rette i Serie A mens Papu Gomez øjensynligt fungerer som trequartista netop i Serie A og det endda på et utrolig højt niveau.

Jeg plæderer egentlig ikke personligt for at vi henter Gomez da jeg et eller andet sted har svært ved at sige helt farvel til min tro på Eriksen. Men at det ikke giver mening med Gomez i Inter kan jeg slet ikke følge.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes, at sammenligningen Eriksen og Papu er helt forfejlet. Papu har rigtigt nok nogle Sanchez agtige træk, men hvis jeg skulle vælge en spiller i vores trup, der mindede mest om ham, så er det Sensi; lavt tyngdepunkt, hurtigt antrit, kan sætte en mand eller to, et godt skud, et eminent overblik og en fin arbejdsradius. I samme ånd synes jeg også, at betegnelsen "luksusspiller" rammer ved siden af her. Selvfølgelig er Papu ikke den spiller, der spæner hjem, men han lægger nu et godt pres deroppe - lidt á la Sanchez.

Det Gomez dog ville kunne bidrage mest med, er en uforudsigelighed, vi ikke har nok af i skrivende stund. Gomez er én af de der spillere, der en gang i mellem snyder kameraet. Fodbold er blevet temmelig formulaisk og de fleste af os, der har set langt over 1000 kampe, ved oftest godt hvad en spillers næste træk bliver. Gomez laver i periodiske mellemrum noget helt uventet - og det kunne jeg godt savne.

Stik ham halvandet år med mulighed for ét års forlængelse og læg ham enten sammen med Lukaku mod de større drenge i ligaen eller bag Lukaku og Lautaro i en fri rolle mod de lidt mindre store hold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Gomez laver i periodiske mellemrum noget helt uventet - og det kunne jeg godt savne.
Det er sjovt, for det synes jeg netop også Eriksen gør. Jeg husker eksempelvis en aflevering til Alexis i sidste års EL-slutspil hvor ingen ud over Eriksen så afleveringen komme - ikke engang Alexis.

Og du har ret. Det er også sådan noget Papu Gomez disker op med.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes nu, at Eriksen langt mere lever på at have en enorm nøjagtig aflevering. Det jeg mener med, at Papu gør uventede ting, er at han gør det på en regelmæssig basis. Der er Eriksen trods alt ikke - ikke fordi det er Eriksen, men fordi der er forbandet få spillere, der kan det. Jeg kan egentlig kun komme i tanke om Messi lige nu (uden videre sammenligning, selvfølgelig), og så ellers Baggio, Laudrup og Bergkamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Okay, lige en sjov tanke. Eriksen for Pogba?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
annonce
0