Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jzprG
@FD Ja det er jeg så stadig uenig med dig i, synes ikke at sensi har vist det store siden hans skade i starten af sidste sæson - Og derfor er han da også undskyldt. Synes også Eriksen ER en bedre spiller, til trods for hvad jeg har set, havde han en træner der troede på ham og et hold der spiller som han kan lide at spille. Det at det ikke forholder sig sådan, synes jeg ikke alene kan bruges som argument for at han ikke er lige så god mere.

Men i sidste ende er det jo en smagssag, i guess. Personligt er jeg selv gladere for Sensi, og håber inderligt han finder tilbage til den han var, men selv det ved vi ikke om sker, så mange skader kan ødelægge det helt, men krydser alt der krydses kan!

Hvad er i øvrigt dine tanker om en evt tilgang af Gomez? Er lidt bange for vi laver en eriksen om igen her, selv om Gomez da har mere kendskab til Serie A, har bare ikke den store fidus til at hente en aldrende mand som ham ind, se bare Vidal, som til trods for min skepsis, knokler og kæmper men egentlig ikke har leveret det store.
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Jzprg

Jeg er for så vidt enig med dig i, at Sensi stadigvæk mangler at komme op i omdrejninger for at komme op på det tårnhøje niveau, han viste i efterår 2019, hvor han velsagtens var vores bedste spiller.

Det skrevet, så synes jeg, at Sensi har været bedre end Eriksen i indeværende sæson - selvom danskeren, tro det eller ej, har spillet væsentligt flere minutter end italieneren. Det er også hovedsageligt af den årsag, at jeg vil betegne Sensi som bedre end Eriksen.

Jeg medgiver, der er en masse ting, der gør at Eriksen falder igennem i Inter - altså, udover hans manglende evner til at gribe de chancer der kommer hans vej. Men det influerer ikke rigtigt min holdning. Jeg vil gerne have, at dem der præsterer bedst for Inter, også spiller for Inter. Der er Sensi unægteligt foran på point, både jf. hans tidligere præstationer, men også fordi han viser mere sult, vilje og gejst når han endelig kommer ind.

Anyway, det er bare min holdning.

Angående Papu, så indebærer alle transfers selvfølgelig én eller anden form for risiko - ikke mindst når vedkommende er 33 år gammel. Det skrevet, så er jeg temmelig positivt indstillet (såfremt det økonomiske holder, selvfølgelig). Der er vel ikke en spiller i Serie A, der har mere x-factor end netop Papu. Rent positionelt går det også fint op, i og med han kan bestride den frie rolle bag enten den ene eller de to angribere - den rolle, som Eriksen egentlig var tiltænkt. Hans arbejdsratio og -radius er for mig også et plus. Han arbejder stenhårdt, selvom han bliver betegnet som luksusspiller. At han kender ligaen og CL, og kontinuerligt har leveret på et højt niveau i de sidste tre sæsoner, taler også for.

Eneste usikkerhed for mig, er om ikke Papu er for meget vant til at have alt offensivt bygget op omkring ham - altså, at han og resten af Atalanta holdet bliver løftet af kollektivet. De sidste par Atalanta spillere, som er fløjet fra redet i de sidste par år, har ikke alle kunne overføre successen til deres respektive nye hold - her er især De Roon en god case; fremragende i Atalanta, over to gange, men direkte gennemsnitlig i Middlesborough.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
@Chino


Tak for info. Efter en henvendes fik jeg også økonomisk kompensation.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Nå.

Kampen i går gjorde da sit for at forsøge at slukke min voksende lyst til at se Inter spille - uden alt for meget held! Det var dog en jammerlig affære. Første halvleg var direkte pinligt, anden halvleg var på den form for cruise control, som velsagtens er kedeligt, men som er fint lige nu. At Spezia så scorer på noget nær den eneste reelle chance de fik, er hvad det er.

Det er positivt, at sidste sæsons defensive stabilitet synes at være tilbage igen. Forsvaret afviste alt - det er i al fald ikke meget, Handanovic så til bolden. Det har defensivt generelt set meget stabilt ud siden Torino kampen; tre mål i fire kampe, hvor de to af dem (Cagliari og Spezia) kom ud af det blå, er helt okay*.

Det er til gengæld pænt bekymrende, at den defensive stabilitet åbenbart er gået ud over vores offensive kompetencer. Conte og/eller holdet kan åbenbart ikke begge dele. Det er ikke meget vi skaber mod et oprykker hold, der tilmeld ville noget så sjældent som at deltage i kampen. Spezia fortjener selvfølgelig også cadeau - Italiano havde læst Conte perfekt. Ikke desto mindre burde også første halvleg, og ikke kun anden, have været en formsag.

Som jeg ser det, er den største synder lige pt. ikke at der mangler kreativitet på banen eller at taktikken er ramt forkert. Det er noget mere jordnær; det går simpelthen for langsomt i boldbesiddelse. Især Brozovic var den store synder mod Spezia, men også Bastoni, Skriniar, Sensi og wingsene var ofte for langsomme i beslutningsprocessen, hvilket tillod Spezia at justere og komme på plads. Som så mange gange set før i sæsonen, skulle der et temposkift til for at få huld på bylden; en simpel én gangs aflevering i dybden til banens hurtigste spiller - 1-0. Tag nu og lære ved det.

Derudover var der simpelthen for mange fejlafleveringer i går - især i første halvleg. Brozovic, Hakimi og Skriniar havde alle mindst én Serie 5 aflevering. Det er bare ikke godt nok på det her niveau.

Men altså, det er svært at brokke sig over tre point. Vi er i skrivende stund det hold i ligaen med den bedste pointmæssige form, hvilket er helt fint efter et tumultarisk efterår.

*Nej, jeg har ikke glemt, at Napoli burde have scoret mindst ét her i midtugen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Ja kampen igår var så røv syg og de første 45 var pinligt. Lige bort set fra de første 10-15 min. Der kom det pres jeg forvente. Nogle gange er det godt med at få 3 point på den måde. Nu venter en svær kamp imod verona onsdag.
Men vil så sige jeg synes at alle spillere stort set så sindssygt trætte ud!!
Skrevet af Flying Dutchman
Markedet begynder også så småt at røre på sig:

- Inter er tilfredse med Nainggolan´s indstilling til træning, nu hvor han er tilbage (var det fra Corona). Ausilio siger dog, at Nainggolan leder efter mere spilletid, hvorfor et skifte virker sandsynligt. Cagliari er nok den åbenlyse destination - her nævnes Cragno som "betaling", der så bliver lejet ud til sardinierne for resten af sæsonen.
- Gomez er fortid i Atalanta og er sat på markedet for 10 mio. €. Ausilio har også forholdt sig til ham - ved at sige, han har respekt for både Atalanta og Gomez. For 10 mio. € vil han være en no-brainer i min verden.
- Milik leder efter spilletid, hvor vi nævnes som emne.

Alt i alt meget fint, men der er to ting der undrer mig:

- der er intet om en eventuelt tilgang af en wingback på venstrekanten.
- Eriksen bliver ikke nævnt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Hvis Eriksen ikke ryger så skal vi ikke købe gomez. Eller håber da vi henter ham. Men så har vi altså alt
Alt for mange midtbane spillere. Vi skal have solgt
Ud. Vi har "KUN" serie a at tænke på. Ser også gerne milik i vores trøje. Jeg tvivler dog på det desværre.
Hvis vi kan bytte Ninja med deres målmand jamen så lad os gøre det.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi har vel reelt set ikke for mange midtbanespillere; Brozovic, Sensi, Barella, Gags og Vidal til tre pladser. I teorien har vi selvfølgelig også Eriksen, Vecino og Nainggolan, men dersom de tre ikke bruges af forskellige årsager, tæller de ikke rigtigt med.

Og ja ja, for allerede nu at imødegå diverse "Conte kan jo bare bruge Eriksen" argumenter: det kunne han jo godt, men det gør han ikke, så set med realistiske briller, er Eriksen en tom uniform lige nu, uanset hvor dumt det er.

I det ideelle vindue, kommer vi af med Eriksen, Nainggolan og Perisic (og Kolarov, men det er simpelthen for urealistisk), hvorefter vi henter en venstrewingback, Papu Gomez og Milik ind. Endvidere har jeg en svaghed for Genoa´s Rovella, men her kunne vi eventuelt vente til Genoa rykker ned til sommer. Vecino bør også være fortid, men der er næppe en klub, der køber den skadede kat i sækken hertil januar.

Det store spørgsmålstegn er venstre wingbacken, for her er ingen oplagte navne. De to bedste i ligaen - Hernandez og Gosens - er uopnåelige, især her i januarvinduet. Jeg har kigget lidt efter Cagliari´s Lykogiannis, som jeg synes kunne være spændende - men er han bedre end det, vi har? Hell, dersom både Darmian og Hakimi kan spille på venstresiden også, er det måske ikke bydende nødvendigt her i januarvinduet.

Vi kan næppe få de helt store summer for de tre nævnte spillere, men hvis vi bare kan komme af med deres lønninger i det næste halve år, sparer vi da 8,5 mio. € efter skat allerede der, som så kan bruges på nogle andre løsninger.

Jeg forventer ikke det helt vilde vindue, men jeg tror bestemt på, at vi kommer af med noget af overskudsmaterialet, samt henter en spiller eller to ind, enten på lån eller på den billige.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Håber da vi rammer de spillere og den venstre wingback må vente til sommer som det ser ud. Men der skal vi også gå all-in på den :)
Skrevet af Fox@Mulder
Mon ikke I henter Gosens til sommer? Jeg kan i hvert ikke komme i tanke om et bedre match for begge parter.

Han ville passe perfekt til jeres spillestil og formation, har en god alder, er til at betale og kender ligaen. What´s not to like?

Han er vel også et sted i sin karriere hvor han skal udnytte et par gode sæsoner til at gå et skifte til en større klub og Atalanta må også være interesseret i at cashe ind på ham, inden det er for sent.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er næppe de eneste bejlere efter Gosens - og vi er nok heller ikke dem, der kan tilbyde den mest attraktive lønpose.

Jeg er i øvrigt interesseret efter at se, hvad der kommer til at ske her til januar, hvor de engelske klubber efter alt at dømme får det markant sværere med at tiltrække ikke-britiske spillere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
@FD:
Ift. LWB, er rygterne om Emerson helt døde? Hvis han ikke får spilletid i Chelsea og Conte kan få en ´velkendt PL spiller´, er det vel en signing i hans ånd?

Er helt enig i din betragtning af Rovella - han er meget spændende og gjorde godt indtryk - som vel næsten den eneste på trods af sin unge alder - i vores seneste kamp mod dem. En spændende spiller for fremtiden.

Radja og Cragno virker oplagt. Bliver sørgeligt at vinke mere eller mindre farvel til Handa næste sæson.

Milik ville være en klasse backup- og rotaionsspiller til vores angreb. Også så Lautauro ikke får fripas til dårligt spil, når Alexis heler sine mange sår.

Derudover ville det - som du siger - være fantastisk at se Papu, hvis Eriksen finder en anden klub.
Skandalekamp mod Spezia. Det virker til tider som om, at kun Sensi og Barella har niveauet. Vidal kom heller ikke ligefrem ind og gjorde en forskel. Så en lille dynamisk Papu ville pynte gevaldigt.

Skrevet af Chino
Hej Søren

Slå lige betydningen af ordet "skandale" op i ordbogen. Det bliver simpelthen for useriøst.
Skrevet af Interforlivet
@Chino: Du kunne måske også bestræbe dig bare en lille smule på at tyde hvad han mener frem for udelukkende at fokusere på den konventionelle betydning af ordet "skandale".
Skrevet af Flying Dutchman
@ Soren

Jeg må indrømme, jeg havde glemt alt om Emerson.

Men som jeg også selv lidt kom frem til, i mit train of thought indspark på den foregående side, så er det måske ikke bydende nødvendigt med en kvalitetswingback her og nu (i samme ombæring skylder jeg også I4L en "undskyldning"). Young er ikke verdensklasse - hell, han er ikke engang klasse - men mod hold som Spezia, Parma og hvad de ellers hedder, er han ganske habil. Tilføj dertil, at, selv ved et salg af Perisic, Hakimi, Darmian og sågar D´Ambrosio alle kan spille venstreback, så går det også nok uden.

Dermed ikke sagt, at jeg vil brokke mig, hvis der kom en bedre løsning.

Angående Handanovic, så er det da sørgerligt, men Napoli-kampen til trods, så er han da faldet i niveau. Vi har faktisk altid været gode til ikke kun at scoute gode målmænd, men også at vise rettidig omhu, så det vil hverken gøre noget eller undre mig, hvis der hentes en målmand senest til sommer, hvor Handanovic så tager en reserverolle. Mon ikke den gode San også er klar på det, når nu han er fyldt 37 år til næste sæsonstart.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Self vil handa gerne være nr 2 det jeg meget sikker på. Han kan lære latterligt meget fra sig. Og nu plejer vi at være sindsyg gode til at hente målmænd ind :).
Skrevet af Flying Dutchman
Pasquale Guarro mener, vi er i kontakt med både Atalanta- og Papu-lejren.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
@Chino
Tak for det velmente råd. Tænk engang, jeg lod min passion for holdet og forventninger få det bedste af mig. Skandale.

En grim kamp. En kamp langt under niveau. En ikke-værdig kamp. Tror du ved, hvad jeg mener. Jeg synes ikke det var Inter værdigt, men for en god ordens skyld skal jeg forsøge at holde mine ytringer i skak..ish.

@FD
I hear you, men er Perisic ikke også på salgslisten? I så fald er Emerson vel et okay bud - af de få muligheder. Der kunne sikkert komme noget lån med aftalt købssum på tale. Nå, men det er selvfølgelig spekulativt, da der ikke er meget vand på den rygtemølle.

Men enig, med Young og Perisic er det ikke need to have, men nice to have. Dog er det stadig et ømt punkt, når vi møder de gode hold. Så vil vi være mestre, burde der måske nok kigges der.

Og ja, håber at se Handanovics smukke ansigt i en overgangssæson. Hvilken mand at stå i lære hos.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Soren

Vedrørende wingbacken (og øvrige pladser), så er jeg noget loren ved hovsa løsninger. Hvis der groft skrevet er to scenarier, hvor vi enten skal hente en duelig, solid venstrewing ind på én eller anden konstrueret lån aftale, eller vi skal vente til sommer, hvor vi permanent henter en klassespiller til pladsen, så er sidstnævnte at foretrække. Med den trup vi har - og den mindre mængde kampe - bør vi være dækket ind.

Selvom det selvfølgelig stadigvæk ikke ville gøre noget, hvis vi kunne hente en forbedring til pladsen. Så hvis Emerson, Marcos Alonso eller andre spillere i dén dur kan hentes på et tørt lån, så er jeg endog meget positivt stemt - det skal bare ikke låse os fra en eventuel tilgang til samme plads når vi rammer sommervinduet.

Jeg kan dog se, at Emerson-rygterne så småt begynder at poppe op igen - så hvem ved?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
@FD

Jeg er med dig langt hen ad vejen.
Men! hvis Perisic ryger og vi kan hente Emerson, så synes jeg det er fornuftigt - også om det koster en smule basseøre. At have Emerson og en klasse LWB (favorit: Gosens) til næste sæson ville være fint med mig, så der er konkurrence på pladsen og rotation uden kvalitetsdyk.

Meeeen, det kræver selvfølgelig at midlerne er der. Og er de ikke, så er jeg på din model. Særligt fordi, vi har flere, som kan dække ind, som du siger.

Kunne vi ´bare´ få Papu og Milik i det her vindue, så er det bestemt ok.
annonce
0