Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ Deki

Hvis udgiften ved at afsætte Conte er for høj i forhold til omkostningen, som det vil medføre på flere niveauer i forhold til anseelsen derhjemme i Kina, så er der jo ikke andet for end at bukke sig og tage imod.

Nej. Ikke at ville fyre Conte af økonomiske årsager og at "bukke sig og tage imod" mandens ønsker er to størrelser, der intet med hinanden har at gøre.

Såfremt Zhangerne virkelig ønskede at spare de penge af det af dig fremhævede grunde, så kan man sagtens forstå Del A, men så giver Del B (at spendere 90 mio. € på markedet) ingen mening whatsoever. Så havde det trods alt været væsentligt billigere, at fyre Conte...

Jeg mistænker at kassen er lukket indtil at Xi tillader den at blive åbnet igen. Suning er reelt set en maronetdukke.

Det tvivler jeg meget på. Winnie ved også godt, at udenlandske investeringer er vejen frem for en sund national økonomi - og da især såfremt afkastet af disse investering i høj grad føres tilbage til virksomheden og derfra til deres medarbejdere. Winnie ved også godt, at hvis han stopper Suning med at investere i udlandet, at det først og fremmest går ud over virksomhedens kinesiske medarbejdere. Desuden, hvis nu det virkelig forholdt sig sådan som du skildrede, så havde Suning (som marionetdukke til Winnie) nok sat klubben til salg igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Deki

Det skal dog skrives, at det her umiddelbart taler din sag:

https://www.football-italia.net/164036/restrictions-force-strategy-changes-inter

Lettere bekymrende, omend kilden er so-so.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Sidder og ser Chelsea - Villa, og jeg kan kun savle ved tanken om Kanté i vores flotte trøje (disclaimer: jeg ved, at chancen for det sker i januarvinduet er lige nul). Han er over det hele; jeg har bogstaveligt talt lige set en sekvens, hvor han sætter et flot angreb op, som angriberen formøbler, hvorefter han ti sekunder efter er tilbage med en kvalitetstackling i egen forsvarszone. Det er jo som at spille med tolv mand.

Ellers skulle vi være interesseret i (og have en forhåndsaftalte om) Hellas´ Silvestri og Zaccagni. Silvestri er en glimrende målmand - selvom jeg foretrækker Cragno eller Musso. Zaccagni er straks et lidt mere ubeskrevet blad for mig, selvom jeg da har bemærket ham i vores indbyrdes kampe. Tre mål og fire assists som midtbanespiller på et ikke just flittigt scorende Hellas hold er dog ganske, ganske hæderligt. Det lugter dog lidt for meget af De Povl... Fordelen her er dog, at der vil være tale om ret billige handler, i og med vi kan tilbyde dem Salcedo og Dimarco i bytte.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@FD

Vi er enige om, at Conte er irriterende at høre på. Hans undskyldninger efter vores CL-exit var pinlige og ligeledes efter sidste sæson (her ved vi dog ikke, hvad der stak under). Dét element ved ham havde jeg også helst været foruden, men det er nu en del af pakken, og det lever jeg med, så længe han leverer resultater.

Du har, som Interfan, ingen kvaler ved at man ansætter én af de største Juve-skurke i nyere tid? At man piller ved alt hvad Inter står for, ved at hyre netop Conte?


Nej, ikke så længe manden går 100 pct. ind i jobbet. Så er den fortid ligegyldig for mig. Jeg tænker på Conte som Inter-træner, og jeg synes ikke, at der er noget, der indikerer, at han ikke er gået til opgaven med at få Inter tilbage på tronen, med hele sin person og vindermentalitet (på godt og ondt).

Ikke opført sig som en idiot ved hver given lejlighed, spille noget seværdigt fodbold, faktisk hive titlerne i hus, listen er lang. Problemet er bare, at Conte intet af ovenstående har gjort.


Jeg synes som sagt, at vi spillede rigeligt seværdigt i store dele af sidste sæson. Denne sæson har det ikke været så prangende i mange kampe, men vi har alligevel ofte fået resultaterne. Og det er nu engang det vigtigste. At spillet har været lidt svingende tillægger jeg dels optakten til sæsonen, hvor spillerne ikke fik hvile. Mange hold har leveret nogle ujævne præstationer pga. coronakrisen.

I forhold til at "hive titlerne i hus", så synes jeg, at du og andre her i tråden har alt for lidt tålmodighed. Og jeg tror, at det skyldes jeres modstand mod Conte og hans Juve-fortid fra begyndelsen. Ingen havde regnet med, at Inter skulle lukke det store hul op til Juve og tage mesterskabet i mandens første sæson. Det er simpelthen ikke fair at forvente. At vi blev 2´er med ét point til Juve og et af ligaens mest scorende mandskaber (langt mere end Spallettis sæsoner) var bestemt en flot debutsæson. I denne sæson har vi stadig en stor mesterskabschance, så det er for mig helt skørt at kritisere ham for ikke at "hive titlerne i hus", når vi kun er halvanden sæson inde i projektet.

Conte er jo kun en lille hak bedre.


Hvordan forklarer du så vores målsnit under Spalletti vs. Conte?

Er vi nu mesterskabsfavoritter? Nå da...


Hvem skulle ellers være mesterskabsfavoritter? Selv hvis jeg tager Inter-brillerne af for en stund, så har jeg svært ved at se, at andre klubber med den nuværende stilling skulle have større chance for at vinde Serie A. Milan kommer tættest på, men med et markant svagere hold og stor afhængighed af Zlatan.

Vi er gået fra en CL-givende plads, opnået i sidste runde og stabile europæisk resultater


Stabile europæiske resultater? Du mener, da vi røg ud af CL-gruppespillet, fordi vi ikke magtede at slå PSV hjemme i sidste runde?

Set med ledelse briller, har Conte indtil videre opnået lige nøjagtigt jack squat i forhold til Spalletti.


Jeg husker ikke, at vi på noget tidspunkt var på mesterskabskurs under Spalletti eller var ligaens mest scorende mandskab. Nej, det er ikke et endegyldigt resultat, men sæsonen er jo heller ikke slut endnu, så lad os nu lige vente med at konkludere, hvad han har opnået.
Skrevet af Chino
@Stankovic

Det er selvfølgelig skidt, at vi røg ud af den CL-gruppe, men det kan nu ske i det format. Det så vi også de to foregående år.

Jeg tror ikke, at man kan konkludere, at Eriksens fiaskoår i Inter er Contes skyld. Ved vi, at Conte ønskede Eriksen og så ham som den perfekte tilføjelse til sin midtbane? Jeg synes ikke, at Eriksen har grebet sin chance, og jeg synes, at hans udtryk på banen har været forfærdeligt. På den måde passer han ikke ind på holdet. Jeg, og tilsyneladende også Conte, vil have spillere, der jagter bolde som Barella.

Jeg kender ikke til, hvordan Conte har behandlet Eriksen, men send endelig nogle links med kilder.
Skrevet af Martinovic
Hvem skulle ellers være mesterskabsfavoritter? Selv hvis jeg tager Inter-brillerne af for en stund, så har jeg svært ved at se, at andre klubber med den nuværende stilling skulle have større chance for at vinde Serie A. Milan kommer tættest på, men med et markant svagere hold og stor afhængighed af Zlatan.


Hvordan definerer du markant svagere hold?

Jeg vil tværtimod sige, at vi har vist, at vi kan klare os uden Zlatan og Kjær. Hvordan ville Inter klare sig uden De Vrij og Lukaku i en måned eller to?
Mojn do!
Skrevet af andib
At manglende Øvropa-bold i forår 2021 betyder, at vi har en lille hypotetisk fordel foran vores konkurrenter, er en meget, meget, meget lille plaster på det sår, der er at slutte sidst i en ellers relativ overkommelig CL-gruppe.
Jeg kan ikke forstå, at du kalder det en hypotetisk fordel. Jeg vil kalde det en ret stor fordel. Under et NORMALT program (altså præ-corona), der ville jeg naturligvis også have sagt, at man skulle kunne klare begge dele. Vi har dog set underlige resultater over hele Europa i dette efterår og vi har set hold, der normalt spiller på et noget højere niveau, ikke rigtig kan ramme deres normale niveau + markant flere (muskel)skader.

Jeg tror som sagt ikke, at man skal underkende "værdien" i, ikke at have europæisk bold i foråret.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af andib
@Rossoneri
I og med at Inter (og Milan) ikke ejer deres stadion, er CL en ekstremt vigtig indtægtskilde.

Man kunne ligefrem forestille sig, at man havde budgetteret med videre avancement i Inter, for at dække nogle af de øgede lønomkostninger.

Når det ikke kunne blive til det, vil EL-penge helt sikkert også være brugbare.
Det er helt klart et andet aspekt af det. Hvis der er kalkuleret europæisk deltagelse i foråret i budgettet, så er det naturligvis en udfordring. Det kan dog være at et salg af Eriksen i januarvinduet kan redde dette. Inter behøver vel ikke en erstatning for Eriksen? En backup for Hakimi og Lukaku er vel umiddelbart det der mangler (@Flying)?

Jeg er klar over, at det er svært (læs:umuligt) at skille økonomi og sportslige resultater ad, men taler vi udelukkende i forhold til et italiensk mesterskab, så er det alt andet lige en klar fordel, at man ikke skal spille europæisk fodbold i foråret modsat alle de hold, som man konkurrer med.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Urban
Chino:
Dejligt og konstruktivt indlæg. Er helt i tråd med dig.

On another note:
Origi og Pelle, bliver nu nævnt som vice Lukaku.
Begge kunne jeg se for mig. Pelle som Contes tro soldat, og formentlig ville Origi ikke have noget imod at være vice Lukaku.

On a third note:
Er der nogle af jer der kan kaste lidt lys over venstre wingback stats i ligaen? Jeg tænker, Young vs. Gosens/Theo Hernandez.
Jeg tænker blot på hvordan Young reelt set ligger ifbm. de andre, og om vi egentlig har så frygteligt travlt med at skaffe en ny (her i januar?).
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Nej, ikke så længe manden går 100 pct. ind i jobbet. Så er den fortid ligegyldig for mig. Jeg tænker på Conte som Inter-træner, og jeg synes ikke, at der er noget, der indikerer, at han ikke er gået til opgaven med at få Inter tilbage på tronen, med hele sin person og vindermentalitet (på godt og ondt).

Det tror jeg såmænd heller ikke på, at manden går andet en 110% op i sit arbejde, uanfægtet sin fortid - det skærer alligevel bare i øjnene at se ham som Intertræner.

Som du skriver længere op, så kunne jeg leve med det, så længe han leverede. Det gjorde han op til og med Shaktar kampen. Herefter halter det.

Denne sæson har det ikke været så prangende i mange kampe, men vi har alligevel ofte fået resultaterne. Og det er nu engang det vigtigste

Men vi har jo ikke "ofte fået resultaterne". Det har set okay ud på det sidste, men det var temmelig skidt i starten af sæsonen - især ude i Europa. Jeg synes ikke man i ramme alvor kan plædere for, at Conte får resultaterne, når man lige er ramlet ud af Europa på så pinlig vis. Og lad os i øvrigt være ærlige her; det er meget fint, vi er på syv sejre i streg, men udover Napoli var der også tale om modstandere, vi forventes at slå. Det har vi så gjort - på meget lidt overbevisende manér i de fleste af kampene.

Jeg er i øvrigt for så vidt enig i, at resultater trumfer æstetik - men kun til en vis grad. Jeg synes, det var federe i efterår 2019 og de to første kampe i indeværende sæson - udover det har det været en veritabel ørkenvandring.

I forhold til at "hive titlerne i hus", så synes jeg, at du og andre her i tråden har alt for lidt tålmodighed. Og jeg tror, at det skyldes jeres modstand mod Conte og hans Juve-fortid fra begyndelsen.

Ja? Det skriver jeg da også eksplicit? Helt i starten af hans ansættelsen, skrev jeg et indlæg hvor jeg mente, at Conte starter bagud på point hos langt de fleste Interfans, men at vejen til vores hjerter ville være titler. Den holdning har jeg stadigvæk. Manden skal overbevise mere end hvis han ikke havde været Juventus-koryfæ. Det er der såmænd intet odiøst i. At en titel så også vil være en enorm plaster på det sår, der er manden spillestil og ageren, er heller ikke uvæsentligt.

Hvordan forklarer du så vores målsnit under Spalletti vs. Conte?

Jeg troede, resultaterne var det vigtigste? Resultatmæssigt har vi ikke flyttet os væsentligt under Conte, i forhold til Spalletti.

Hvem skulle ellers være mesterskabsfavoritter?

Milan? Juventus? Napoli? I lidt mindre grad Lazio og Atalanta? Jeg er helt med på, vi er blandt favoritterne - men favoritten er for stor en mundfuld.

Stabile europæiske resultater? Du mener, da vi røg ud af CL-gruppespillet, fordi vi ikke magtede at slå PSV hjemme i sidste runde?

Ja, stabile præstationer. Jeg er enig i, at Contes første sæson i Europa slår Spalletti´s eneste - men præstationerne i den her sæson, trækker så også tilsvarende ned. Rent europæisk sidestiller jeg de to.

Jeg husker ikke, at vi på noget tidspunkt var på mesterskabskurs under Spalletti eller var ligaens mest scorende mandskab.

Det er underordnet, i og med Conte er hentet ind for at opnå resultater og ikke for at score flere mål og ende en smule længere op i tabellen.

Faktum er og bliver, at Spalletti i to sæsoner i streg fik os på de CL-givende pladser og gjorde en fin figur i Europa, mens Conte fik os på en CL-givende plads og set over det hele gjorde en fin figur i Europa - med den eneste forskel, at sidstnævnte koster væsentligt mere i både midler og goodwill.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@Andib

Meget enig, at det er en klar fordel at være ude af alt Europa-bold, især i en skør corona-sæson. Det kan faktisk ende med at være afgørende.

@Martinovic

Milan har vel klaret sig OK uden Zlatan, det har du ret i, selvom to point mod Genoa og Parma nok ikke var planlagt. Jeg synes dog, at de gange, jeg har set Milan i denne sæson, så har meget været op til Zlatan (og Theo).

For at undgå en lang, trættende debat om Milan vs. Inter: Er du så ikke enig i, at Inter har et stærkere hold, både start-11´er og bænk, end Milan og derfor er favorit til mesterskabet? Om det er "markant" handler nok lige så meget om, hvor meget vægt man giver det ord.

@Urban

Tak. I forhold til venstre wingback, så ser jeg også meget gerne, at vi agerer her snart med Youngs niveaudyk in mente. Gosens er helt oplagt i min verden, men han har aldrig været nævnt som et seriøst emne hos de kilder, jeg tjekker, så tror ikke på den. Theo Hernandez ville være fantastisk, men det anser jeg for urealistisk.

Hvad tænker folk egentlig om Gomez? Altså, der er jo ingen tvivl om mandens kvaliteter, men hvor skal han spille? Kan han fungere på Contes tremandsmidtbane? Eller på toppen?
Skrevet af Rossoneri
Milan kommer tættest på, men med et markant svagere hold og stor afhængighed af Zlatan.

Inter må vel umiddelbart siges, qua Contes ikke-eksitsterende Plan B, at være mindst lige så afhængige af Lukaku som Milan er af Zlatan...

Skrevet af Flying Dutchman

Hvad tænker folk egentlig om Gomez? Altså, der er jo ingen tvivl om mandens kvaliteter, men hvor skal han spille? Kan han fungere på Contes tremandsmidtbane? Eller på toppen?

Gomez vil være en glimrende tilføjelse, så længe han bruges rigtigt - det vil sige i en fri rolle bag enten én eller helst to angribere. Manden har mere x-factor end stort set enhver anden spiller i Serie A og kan på stor afstand ramme en venlig fod eller pande i fjendeland. At han så tilmed lidt undervurderes for sit presspil, er kun en bonus.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
At han så tilmed lidt undervurderes for sit presspil, er kun en bonus.

Om han er undervurderet må umiddelbart baseres på den enkeltes opfattelse.

Jeg vil dog påstå, at det er realtivt indlysende, at Papu ikke mestrer netop denne disciplin. Det ville også være vildt, når man ser på hvor god han er i andre facetter af spillet.

Men altså, Papu må umiddelbart vurderes som en luksusspiller. Og når Conte har yndet at bruge Barella som 10er, tænker jeg, at det netop er med tanke på hans egenskaber som presspiller. Her vil Papu være mindst et par step ned (altså isoleret ift presspillet).

Det sagt, så har Conte jo tidligere fået det til at fungere ret godt med en lignende type (Hazard) der heller ikke bragte det store (læs: absolut intet) i presspillet.

Derfor tror jeg sådan set også Conte kan lykkes med at implemente en type som ham.

Spørgsmålet er så hvad det vil gøre ved balancen. I Chelsea havde han verdens, vel nok, bedste balancespiller i form af Kanté. Den spiller mangler han i Inter (velsagtens også derfor han har ønsket sig netop en spiller med de karaktertræk - Kanté, Ndombélé, Kessíe).

Sikkert er det dog, at Papu fortsat er absolut topklasse og det er trist, at se ham sidde på bænken i Bergamo.
Skrevet af Urban
Chino:
Jeg tror du misforstår, jeg mener ikke vi skal hente dem (omend Gosens ville være fed) jeg tænkte mere stats, op imod hinanden, om Young faktisk er så dårlig som vi gør ham til, contra dem vi snakker om som værende dygtige venstre backs. Er der stor forskel på stats?

Jeg ved stats ikke er alt, men man når langt med dem.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Chino
@Rosso

Inter må vel umiddelbart siges, qua Contes ikke-eksitsterende Plan B, at være mindst lige så afhængige af Lukaku som Milan er af Zlatan...


Det er jeg ikke uenig med dig i, men jeg tror så, at Zlatan hurtigere går i stykker og misser flere kampe i løbet af sæsonen end Lukaku gør. Og derudover ville jeg stadig hellere have Inters spillere at vælge imellem til mit holdkort end Milans, og det er jeg ret sikker på, at du også hellere ville. Det stiller alt i alt Inter stærkere (plus at vi slipper for Mickey Mouse Cup).
Skrevet af Rossoneri
Og derudover ville jeg stadig hellere have Inters spillere at vælge imellem til mit holdkort end Milans, og det er jeg ret sikker på, at du også hellere ville.

Hahaha - nej, naturligvis ville jeg da ikke det.

Hvorfor i al verden skulle jeg ønske mig, at bytte en trup ud der pt. ligger nr. ét i ligaen og som, set over en periode på et helt år, har hentet seks point mere end Inter?

Det giver da ingen mening...
Skrevet af Chino
@Rosso

OK, så du mener i ramme alvor, at Milan har en stærkere trup end Inter? Interessant.
Skrevet af Flying Dutchman
@ andib

Jeg ved, jeg formentlig står meget alene med det her, men jeg har aldrig købt præmissen om, at professionelle fodboldspillere, der tjener millioner på at spille fodbold, ikke kan klare to kampe om ugen. Selv hvis der er en fordel i ikke at spille to kampe om ugen fremfor én, så er den efter min mening relativt lille. Endvidere har klubber som begår sig i Europa netop truppen til at kunne klare begge dele.

Jeg så meget hellere, vi også havde kvalificeret os til EL. Ikke kun af økonomiske årsager, men også for at holde dampen helt op mod nogle atypiske modstandere. Såfremt vi havde kvalificeret os videre, havde det efter min mening så absolut heller ikke udgjort en undskyldning for ikke også at klare sig lige så godt i Serie A, som tilfældet er lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@Urban

Beklager, jeg læste dit indlæg for hurtigt. Jeg går ud fra, at du tænker dybere end blot mål og assists, hvor Young ikke kan sammenlignes med de herrer, du nævner, men andre stats har jeg ikke indsigt i.
annonce
0