Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

En snart 36-årig angriber, hvis karrieres højdepunkt var at vinde et hollandsk mesterskab for over ti år siden, og som har spillet i Kina i de sidste fem sæsoner?

Det bliver det vel nok største nej tak her fra, som jeg umiddelbart kan mønstre.

Origi ville være et glimrende bud.

Angående Young, så er mit store problem med ham, at han har alvorlige placeringsproblemer. Det fremgår selvsagt ikke fra stats, men han står ofte enten helt forkert, eller i al fald halvt forkert. Der har været kampe - senest mod Napoli - hvor vores højreside har været låst af på forsvarlig vis, mens vores venstreside har været en motorvej.

Det skrevet og som jeg også tidligere har skrevet her i tråden, så er vi i al fald numerisk nok dækket ind på den plads til, at en januar tilgang ikke er en must. Young, Hakimi, D´Ambrosio, Darmian, Perisic og sågar Kolarov kan alle bestride pladsen. Hvis der dog kommer den rigtige spiller til den rigtige pris, så vil en kvalitativ opgradering på pladsen ikke gøre noget. Tagliafico i Ajax er min dark horse, såfremt Gosens ikke kan lade sig gøre. Kan vi dog lave en forhåndsaftale med Atalanta om Gosens, så synes jeg vi skal vente til sommer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
OK, så du mener i ramme alvor, at Milan har en stærkere trup end Inter? Interessant.

Selvfølgelig mener jeg det. Hvorfor skulle Milan ellers have hentet flere point end Inter (og alle andre hold i ligaen) over så lang en periode?

Ser man på Milans trup, er der meget få Inter-spillere der ville forstærke truppen. Omvendt ville Donnarumma, Theo, Kessíe, Bennacer og Calhanoglu gå direkte ind og forstærke Inter.

Det er da vel mere interessant, at du, i ramme alvor, mener det modsatte. I hele 2020 er det udelukkende Real Madrid og Bayern München der har hentet flere point i de store ligaer i Europa.

Hvad skulle argumentet være for at Inter har en stærkere trup?
Skrevet af Flying Dutchman
Hvorfor skulle Milan ellers have hentet flere point end Inter (og alle andre hold i ligaen) over så lang en periode?

Fordi fodbold er en holdsport, hvor truppens kvalitet ikke afgør alt? Leicester havde for eksempel heller ikke den stærkeste trup, da de blev mestre.

Ser man på Milans trup, er der meget få Inter-spillere der ville forstærke truppen. Omvendt ville Donnarumma, Theo, Kessíe, Bennacer og Calhanoglu gå direkte ind og forstærke Inter.

Nej. De eneste to Milan spillere, som ville forstærke Inter i skrivende stund, er måske Donnarumma (i kraft af Handanovic´ formsving) og Theo. Kessie og Bennacer er ikke bedre end Brozovic og især Barella. Calhanoglu er en fin spiller, men spiller en rolle som ikke eksisterer i Inter, hvorfor han selvsagt ville ende på bænken.

Nu er jeg selvfølgelig lige så farvet som du er, men jeg vil til enhver tid påstå, at Inter har en bedre trup end Milan. Pioli får bare langt mere ud af jeres trup end Conte gør ud af vores - og fodbold spilles trods alt ikke på papir.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Fordi fodbold er en holdsport, hvor truppens kvalitet ikke afgør alt?

Jamen, hvordan definerer du så "kvalitet", hvis det ikke er en individuel og kollektiv evne til at hente point og vinde fodboldkampe?

Kessie og Bennacer er ikke bedre end Brozovic og især Barella.

Tja, det står dig selvfølgelig frit for at synes. Jeg er, needless to say, lodret uenig.

I øvrigt også komisk, at Brozovic pludselig skulle være en fabelagtig spiller, oven på den kritik du bl.a. har været bannerfører for.
Men altså, det skal naturligvis gerne passe ind i narrativet. Så må konsistente meninger komme i anden række.

Skrevet af Flying Dutchman
Jamen, hvordan definerer du så "kvalitet", hvis det ikke er en individuel og kollektiv evne til at hente point og vinde fodboldkampe?

Fordi kvaliteten af en trup ren og skær eksisterer på papir. Du vil da heller ikke i ramme alvor påstå, at Sassuolo har en bedre trup end Juventus? Leverkusen end Dortmund? Sociedad end Barcelona? Everton end City?

Der er forskel på at have en god trup og være et godt hold. Førstnævnte er særdeles subjektivt og derfor heller ikke særligt interessant, mens man kan måle hvor godt et hold er på baggrund af præstationer og point. Og nej, der hersker ikke meget tvivl om, at Milan pt. har et bedre hold end Inter.

I øvrigt også komisk, at Brozovic pludselig skulle være en fabelagtig spiller, oven på den kritik du bl.a. har været bannerfører for.

Jeg tror, du forveksler mig med en anden?

I øvrigt er "fabelagtigt" frit fra leveren. Jeg synes dog, at Brozovic er en bedre spiller end især Kessie.

Men altså, det skal naturligvis gerne passe ind i narrativet. Så må konsistente meninger komme i anden række.

Sådanne bemærkninger gør, at jeg ingen lyst har til at tale fodbold med dig. Hvorfor skal du altid eskalere det sådan, Rosso? Der er jo ingen grund til at skrive sådan noget. Det er jo hver evig eneste gang, at du går fra 0 til 100 på ét indlæg, på baggrund af absolut ingenting. Er jeg kommet med sådanne perfiditeter? Nej, vel? Så hvad med at du lige holder kammertonen fremover.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Calhanoglu er en fin spiller, men spiller en rolle som ikke eksisterer i Inter, hvorfor han selvsagt ville ende på bænken


Hvad vil Inter så med Papu Gomez, der også er bedst som 10´er? Eller skal han være backup for Lautaro?

Conte spiller ofte 3-4-1-2 med enten Barella, Sensi eller Eriksen bag angriberne. Så jeg vil mene, at der er plads til en 10´er.

Jeg vil mene, de to trupper er ret jævnbyrdige. Det taler lidt til Inters fordel, at jeres bedste 9´er er 12 år yngre end vores bedste 9´er. Dog har vi vist, at vi kan klare os uden to af de vigtigste spillere. Det har Inter endnu ikke formået, hvis de kommer ud for at skulle undvære Lukaku og De Vrij i en længere periode.

Kun i én kamp i sæsonen har Milan haft mulighed for at stille i stærkeste, hvilket var udekampen mod Napoli.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Du vil da heller ikke i ramme alvor påstå, at Sassuolo har en bedre trup end Juventus?

Nej da, Juventus underpræsterer åbenlyst, fordi de har en dårlig træner og generelt ikke har en strategi.
Det kan naturligvis forekomme.

Men jeg anser ikke, at hverken Milan overpræsterer ift materialet eller at Inter underpræsteret ift materialet. Det var jo i øvrigt også mit argument inden sidste sæson.

Jeg mener de to trupper er nogenlunde sammenlignelige, med et plus til Milan fordi det, kort og godt, er en mere velfungerende og harmonisk trup.

Jeg minder om at det hele startede med en anden brugers overbevisning om at jeg ville bytte Inters trup med MIlans.

Det mener jeg selvfølgelige er en absurd påstand.

Der er forskel på at have en god trup og være et godt hold.

Det har du selv sagt ret i, men det er godt nok en snak med mange facetter.

Men spillere er, i mit univers, gode når de spiller godt. Rigtig mange af Milans spillere spiller godt - uanfægtet hvad deres prisskilt eller CV måtte påstå.
Dermed mener jeg også de er gode spillere.

Ligesom det modsatte kan være tilfældet (eksempelvis Eriksen).

Men det at Milan har en harmonisk og virkelig godt sammensat trup, er også en kvalitet.

Jeg tror, du forveksler mig med en anden?

Nope, med mindre din bruger har været hacket i de tilfælde hvor du har kritiseret Brozovic. Eller, er postulatet at du ikke har kritiseret Brozovic?

I øvrigt er "fabelagtigt" frit fra leveren.

Korrekt - det er en term jeg har bragt ind i billedet. Men det er vel en ganske passende term, når du mener han er bedre end en af de spillere der anerkendes for at være blandt de allerbedste i ligaen (?)

Det er jo hver evig eneste gang, at du går fra 0 til 100 på ét indlæg, på baggrund af absolut ingenting.

Huh...?! 0 til 100? Jeg konstaterer blot nøgternt, at du den ene dag kritiserer Brozovic og den anden dag mener, at han bedre end en af ligaens absolut bedste spillere.

Så er det jo svært at diskutere noget seriøst, når din mening ændrer sig alt efter den holdning du har indtaget.

Det er da en simpel konstatering og, efter min mening, ikke noget, at fare sådan i flint over. Men det styrer du naturligvis selv.
Skrevet af andib
Jeg ved, jeg formentlig står meget alene med det her, men jeg har aldrig købt præmissen om, at professionelle fodboldspillere, der tjener millioner på at spille fodbold, ikke kan klare to kampe om ugen. Selv hvis der er en fordel i ikke at spille to kampe om ugen fremfor én, så er den efter min mening relativt lille. Endvidere har klubber som begår sig i Europa netop truppen til at kunne klare begge dele.
Jeg har hele tiden advokeret for, at det netop I ÅR er en (klar) fordel IKKE at have Europa at tænke på. Under normale omstændigheder, så vil jeg give dig helt ret, så er det med til at holde dampen oppe hos spillerne.

I år er spillerne dog blevet slidt af en anden karakter end normalt. Der har jo ikke rigtig været en sommerferie og lige inden var der en mærkelig opstart, hvor klubberne ikke rigtig vidste om de skulle starte op eller ej.
Hvordan forklarer du i øvrigt den forholdsvis store stigning i muskelskader, som vi generelt har set over hele fodboldeuropa?

Jeg understreger blot igen pointen. I ÅR ser jeg det som en fordel for Inter, at de ikke har Europa at tænke på i foråret ud fra et udelukkende sportsligt perspektiv.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Flying Dutchman
@ Martinovic

Jeg synes ikke, at Calhanoglu og Papu Gomez er sammenlignelige, hverken som type eller når man kigger på hvad de kan med bolden (dog har de et godt blik for spillet tilfælles). Calhanoglu er velsagtens en klassisk 10´er i Sneijder´sk forstand; gode pasninger, godt blik for medspillere, en eminent afslutning, god til at komme med i andenbølgen. Papu Gomez er derimod mere som Messi og Baggio (i øvrigt uden yderligere sammenligning); den frie rolle, hvor han kan sætte en mand eller to (enten på egen hånd eller ved 1-2´ere), en trussel på mål som gennembrydningsspiller og ikke mindst den x-factor, vi hungrer efter. Groft skrevet, så mener jeg, at Calhanoglu spiller i banens længde, hvor Papu Gomez spiller i dens bredde.

Forstå mig ret, Calhanoglu er virkelig god til netop det, han gør og måske ligaens bedste på sin plads - men i og med vi ikke spiller med en type som ham, vil han selvsagt ikke gå ind og forstærke holdet.

Conte spiller ofte 3-4-1-2 med enten Barella, Sensi eller Eriksen bag angriberne. Så jeg vil mene, at der er plads til en 10´er.

Bop bop...

Conte prøvede i slutningen af sidste sæson og starten af denne med en 3-4-1-2, ikke i lille grad for at akkomodere Eriksen. Det er han dog gået væk fra igen og tilbage til en mere klassisk 3-5-2, hvor Barella og Gags/Vidal/Sensi har udgangspunkt på hver side af Brozovic.

Som skrevet tidligere, så tror jeg dog ikke, at Conte er afvisende overfor at spille 3-4-1-2 igen - og da især mod hold, der gerne vil pakke sig dybere. Her passer Papu dog umiddelbart bedre ind i den lidt Hazard´ske rolle, end Eriksen (og Calhanoglu) gør. I øvrigt kunne jeg godt se Papu som en art hængende angriber ved siden af enten Lautaro eller Lukaku, i og med Alexis går i stykker hvert tredje minut.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Det mener jeg selvfølgelige er en absurd påstand.

Ligesom jeg mener, det er en absurd påstand, at Kessie, Bennacer og Calhanoglu bare vader ind og forbedrer vores hold. Og så er vi tilbage til det subjektive...

Men det at Milan har en harmonisk og virkelig godt sammensat trup, er også en kvalitet.

Selvfølgelig. Det har jeg også vedkendt. Det er også derfor, jeg finder hele "vores trup er bedre end jeres trup" og "den og den spiller vil gøre jeres trup bedre" trættende i længden. For det første drukner det lynhurtigt i enten subjektivt og/eller præferencer, men det fortæller bare så lidt af den historie der foregår på og udenfor banen.

Det er kun sjovt når man spiller FM.

Eller, er postulatet at du ikke har kritiseret Brozovic?

Ja. Jeg er vel nok trådens største Brozovic fortaler. Bevares, jeg har da helt sikkert kritiseret manden i ny og næ - formentlig efter enkelte præstationer - men ikke tilnærmelsesvis nok til at udnævne mig som "bannerfører" for én eller anden gennemgående kritik af Brozovic.

Du er dog velkommen til at linke hvis jeg tager fejl.

Men det er vel en ganske passende term, når du mener han er bedre end en af de spillere der anerkendes for at være blandt de allerbedste i ligaen (?)

Anerkendes... af hvem? (Hvis du skriver Whoscored, så brækker jeg mig).

Jeg konstaterer blot nøgternt, at du den ene dag kritiserer Brozovic og den anden dag mener, at han bedre end en af ligaens absolut bedste spillere.

Nej, du konstaterer ikke nøgternt noget som helst. Du klandrer mig for at tilpasse mine holdninger og mine argumenter til lejlighed, i øvrigt på baggrund af noget du tager fejl i. Hvis du havde været nøgternt, så havde du påpeget at jeg forleden dag skrev følgende..., fremfor det eskalerende indspark du kom med der.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ andib

Jeg har hele tiden advokeret for, at det netop I ÅR er en (klar) fordel IKKE at have Europa at tænke på.

Men hvorfor? Det gik jo også fint i foråret, hvor Inter deltog og havde trods alt okay succes i både Serie A og EL.

Jeg tænker virkelig, at fordelen er tæt på ikke-eksisterende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af andib
Men hvorfor? Det gik jo også fint i foråret, hvor Inter deltog og havde trods alt okay succes i både Serie A og EL.

Jeg tænker virkelig, at fordelen er tæt på ikke-eksisterende.
I Europa var der blandet andet kun én kamp i playoff, der vil der sandsynligvis ikke være i år og så bliver kampene jo også akkumuleret nu uden en reel pause (udover de 14 dage der er LIGE nu). Jo mindre kampe der skal spilles, jo mere friske bør spillerne være både fysisk og mentalt. Jeg tror det var Martin Jørgensen der sagde det under Arsenal kampen (uden at han er et sandhedsvidne), men han sagde at det var lige før, at det er lige så hård mentalt, som det er fysisk, at spille hele tiden.

Vi behøver ikke diskutere det mere, for jeg tror under alle omstændigheder ikke at vi blive enige ;)

Enig er vi dog i, at uden et mesterskab i denne sæson, så bør (skal?) Conte være fortid.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Rossoneri
Selvfølgelig. Det har jeg også vedkendt. Det er også derfor, jeg finder hele "vores trup er bedre end jeres trup" og "den og den spiller vil gøre jeres trup bedre" trættende i længden.

Dog ikke mere trættende end at du kastede dig ind i en diskussion omkring dette, med en mening om at givne spillere var bedre end andre.

Hvorfor blander du dig, hvis du finder det så trættende? Det var jo en direkte diskussion mellem undertegnede og en anden bruger. Der er er ikke deltagelsestvang.

...men ikke tilnærmelsesvis nok til at udnævne mig som "bannerfører" for én eller anden gennemgående kritik af Brozovic.

Nu har jeg naturligvis ikke det samlede overblik over dine indlæg, så det kan sagtens være, at jeg blot er ramt ned i en række negative kommentarer omkring Brozovic der ikke er reræsentative for din mening.

Fandt dog eksempelvis dette indlæg fra november, der ikke umiddelbart antyder, at Brozovic anses som en profil.
Lukaku er noget nær eneste lyspunkt i indeværende periode. Barella og han bærer det her hold lige pt..

Anerkendes... af hvem? (Hvis du skriver Whoscored, så brækker jeg mig).

A hva?! Hvor kommer Whoscored ind i billedet?

Jeg hører blot mange kommentarer fra journalister og "eksperter" der (velfortjent) roser ham til skyerne.

Du klandrer mig for at tilpasse mine holdninger og mine argumenter til lejlighed...

Det beror nok også på en mere generel betragtning. Som fx den gang Conte var en rigtig dygtig taktisk træner. Altså, lige til han ikke var det mere og det pludselig var #ConteOut, med samme argument (med omvendt fortegn).

...fremfor det eskalerende indspark du kom med der.

Jeg begriber simpelthen ikke hvorfor du bliver ved med at fare op i en spids på den måde.
Skrevet af Rossoneri
Calhanoglu er velsagtens en klassisk 10´er i Sneijder´sk forstand...

Det er godt nok noget af en misforståelse ift Calhanoglu som spillertype.
Skrevet af Urban
FD:

Pelle, var mest ment som en joke. Den kom nok ikke så godt igennem. Beklager! Men rygtet til os, bliver han altså.

Young:
Jeg er helt enig i at han har store vanskeligheder i placeringsspillet, og i ny og næ også pasningsspillet.
Jeg ville fortrække Darmian på VW, any day, over Young, og jeg ved simpelthen ikke hvorfor Conte ikke har prøvet det endnu.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Som fx den gang Conte var en rigtig dygtig taktisk træner. Altså, lige til han ikke var det mere og det pludselig var #ConteOut, med samme argument (med omvendt fortegn).

Haha, så i stedet for at trække i land og beklage, at du tog fejl da du klandrede mig for at skifte mening omkring Brozovic til lejlighed, så doubler du gudhjælpemig down og hiver et andet "eksempel" ud af ingenting?

Farvel Rosso.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Nej, den kom ikke lige igennem - men det giver da mere mening.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Haha, så i stedet for at trække i land og beklage...

Hahaha - hvad i al verden skulle der dog være at beklage!?

Men ja, fint du lige tjekker ud.
Skrevet af Mr. Juve
Det kører for Milan, men jeg tror ikke du finder mange som ikke har sort-røde briller på der ville vælge Milans trup foran Inters - og det kommer fra en som har Inter som den absolutte hadeklub.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Interforlivet
Lad nu for helvede bare vær med at diskutere Milans trups kvalitet (eller mangel på samme) med Rosso sådan helt permanent.

Vi snakker en mand som inden 2018-2019-sæsonen mente at Milans angreb var på niveau med Inters og som så efter sæsonen hvor Piatek var røget til selveste Hertha Berlin og Inter havde scoret 18 mål mere end Milan holdt fast i den påstand.

Det fører ingen vegne.
@Rosso: Det ville nu være rart hvis du ikke for ind her i Intertråden og brægede op hver evigt eneste gang Milan blev nævnt.
annonce
0