Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
Ok, begynder at forstå dem der ikke er fan af Conte.

De udskiftninger han laver gør jo at de sidste 15 min plus tillæg bliver spil til ét mål.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Nerazzurri
Hvor er der ringe. Conte skifter forkert ud. Balance eller ej, var det åbenlyst at Vidal, Martinez og Brozovic intet leverede defensivt eller offensivt efter Hakimis mål. Skidt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Den taber Conte, den her. Det er simpelthen for ringe indskiftninger. Vi spiller Roma ud af brættet i en time, hvorefter vi efterlader al initiativ til dem, i samme nu vi kommer foran. Det er for ringe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Conte er en dyr klods om benet på den her klub.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
@Fox

Uanset hvor meget glimt i øjet du måtte have, kan du så ikke bare lukke og/eller smutte, hvis du intet fornuftigt har at byde ind med.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nerazzurri
Hvad var pointen med Kolarov egentlig? En rutineret spiller der kunne skabe ro eller en spiller der konsekvent qua sin manglende hurtighed bliver overløbet? Nøj, hvor er jeg træt af Conte.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af OC
Hvis man på noget tidspunkt har været for hyringen af Conte, så ligger man som man har redt. Det er textbook det her.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er voldsomt irriteret. Vi har Roma helt ned i sækken og spiller fantastisk fodbold i al den tid, vi står til at smide point. Nu er jeg hverken professionel træner eller fodboldspiller, men hvorfor fanden skal det ALTID være sådan, at vi stopper med det, der TYDELIGVIS fungerer, i samme nu det faktisk giver afkast.

Og hvorfor reagerer Conte på de helt forkerte tidspunkter - og når han endelig gør, så reagerer han forkert. Perisic, Gags og Kolarov bidrog jo med intet. Hvorfor skulle Lautaro pilles ud? Manden spillede en god kamp og pressede noget mere på, end en ligegyldig Perisic. Hvorfor skifte Kolarov ind overfor Bruno Peres?

FUCK!!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Perisic for Martinez gav på papiret god mening. En træt Martinez for en frisk Perisic, der defensivt er bedre, i hvert fald på papiret. Gagliardini for Vidal var også oplagt, mens Kolarov var en håbløs udskiftning. Alle tre viste sig at være taktisk dårlige beslutninger, men vel nødvendige udskiftninger ift. træthed hos de udskidtede, Hakimi undtaget. Der hvor jeg virkelig står af, er i forhold til Contes stadig tiltro til holdets defensive evner. Hvornår forstår han holdet ikke er godt nok til at overlade initiativet til modstanderen og stille sig ned og forsvare.

Men store dele af holdet hang, Lukaku og Brozovic så trætte ud.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Caroe
Nu er jeg hverken professionel træner eller fodboldspiller, men hvorfor fanden skal det ALTID være sådan, at vi stopper med det, der TYDELIGVIS fungerer, i samme nu det faktisk giver afkast.


Det har vel også noget at gøre med, at Roma ændrede spillet efter vi kom bagud og pressede jer længere tilbage? Man kunne jo godt se Conte stå og råbe til spillerne at de skulle længere frem.

Jeg sidder sjovt nok med samme fornemmelse som dig. Hvorfor overlod vi al initiativet til Inter når de sidste 20 minutter tydeligt viste at vi kunne være med? Men nogle gange må man jo også give modstanderne kredit.

Der findes vel heller ikke mange hold, der bare kan trykke deres direkte konkurrenter i bund i 90 minutter.

Overordnet set spiller I en rigtig god kamp og det er klart Roma der skal være mest tilfredse med resultatet.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Ja tak for kampen, Caroe. Du har nogle gode pointer.

Jeg synes i øvrigt, at 2-2 er retvisende. I var bedste i de første og sidste tyve minutter, hvor vi stod på den imellem da.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
Det er så frustrerende at smide hele pladen i Genoa, hvor vi burde vinde over Sampdoria - og så i dag være vidne til noget af det kæmpe potentiale holdet rent faktisk har. Blot for at Conte stikker en kæp i hjulet på en eller anden måde.

Men han sidder vel stensikkert på sin trone, selv hvis vi skulle ryge ud mod Fiorentina
i Copa´en og efterfølgende tabe til Juve. Vi risikerer at stå 7 point efter om en uges tid. Men fuck it, målet er jo en fjerdeplads, aight.

Skrevet af OC
@Caroe

Roma spillede en flot og disciplineret kamp, men hvis man har fulgt Inter i sæsonen, vil man vide, at Conte som automat-reaktion på værste kujonmaner trækker i håndbremsen når man er foran. Så selvom det måske er nærliggende at sige at Roma pressede på og at udligningen kom alene på baggrund af det - så hvad kunne man ellers gøre end at grave sig ned? - er det direkte forkert.

Han gjorde det mod Real (bedst eksemplificeret ved en Gagliardini indskiftning for at ´konsolidere´ i stedet for at presse på for et førings-mål), hvorefter vi kom bagud kort efter.
Han gjorde præcist det samme mod Atalanta, også med Gagliardini i front som indskifter, hvorefter de scorede kort bagefter.
Han gjorde det samme mod Napoli, hvor kun stolpen og Handanovic stod i vejen for at Napoli fik verdens mest fortjente point med hjem.
Nu gør han det så igen i dag, selvom han godt ved, at hans system ikke egner sig til at stå dybt og blot forsvare. Det er amatørfejl på amatørfejl, men man får indtrykket af at manden er ligeglad så længe han får sin hyre.

Under Conte har vi tabt 32 point efter at have været foran i anden halvleg, en horribel statistik, som jo i sig selv er udtryk for en kujonagtig tilgang til fodboldspillet.

Så tillykke med pointet, men det er klart mere Contes fejl end jeres fortjeneste. Det skal selvfølgelig ikke forklejne en fin kamp fra jeres side.
La prende Vecino.
Skrevet af Caroe
Jeg siger ikke at udligningen kom alene som en del af vores pres. Jeg siger at det var et mix. Men jeg anerkender heller ikke helt præmissen om at det var Contes skyld at I faldt så meget tilbage. Det var jo ikke ligefrem det han stod og gestikulerede ude på sidelinjen.

Men jeg skal da være ærlig at jeg gned mig i hænderne, da Kolarov kom ind i stedet for Hakimi. Det gjorde at vi kunne satse mere fremadrettet uden at være så nervøs for en kontrascoring.

Roma har vel nok været ligaens bedste kontrahold i år (og i øvrigt det hold der har skabt flest chancer i ligaen) og med tanke på hvor trætte flere af jeres spillere var til sidst, så gav det altså i min verden mening at trække sig en smule tilbage og konsolidere.

Den eneste større chance vi havde var vel Mancinis afslutning der førte til det målgivende hjørne. De to mål var vel ikke rigtigt store chancer (samme kan i øvrigt siges om jeres to mål).
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af OC
Men jeg anerkender heller ikke helt præmissen om at det var Contes skyld at I faldt så meget tilbage. Det var jo ikke ligefrem det han stod og gestikulerede ude på sidelinjen.


Kolarov i stedet for Hakimi umuliggøre enhver form for kontrastød fra højrekanten, samtidig med at man indskifter en spiller som end ikke kan siges at være en defensiv konsolidering.
Gagliardini er det samme som en træningskegle - i stedet kunne man have indskiftet Sensi eller for den sags skyld Eriksen for at holde på bolden, men igen, igen, igen vælger Conte den forkerte beslutning, selvom han burde have set nok til Gagliardini til at vide, at han ikke hjælper en dyt i det defensive alligevel.
Perisic for Lautaro er også en defensiv indskiftning, hvor kroaten i teorien er en habil presser med et stort løbearbejde. I praksis hjalp det ingenting, og Roma kom uden de store problemer frit gennem midten det sidste kvarter.

Han kan stå og råbe spillerne frem ude fra sidelinjen så meget han vil, men når man laver de indskiftninger, så bøjer man sig velvilligt forover og lader sig belejre. Igen ender det altså ud med et pointtab.

Spalletti bliv i sin tid slagtet for at udskifte Icardi med Santon da vi førte mod Juventus for nogle sæsoner siden. Conte gør det gang på gang, selvom han tjener det tredobbelte og skulle have været en garanti for at vi undgik sådanne scenarier. Virkeligheden er lidt en anden.

Jeg er med på, at det er et meget Inter-centrisk udgangspunkt for diskussionen, men det var ikke mange brikker der skulle rykkes rundt på fra Fonsecas side, før Inter var fuldstændigt på hælene.

Den eneste større chance vi havde var vel Mancinis afslutning der førte til det målgivende hjørne. De to mål var vel ikke rigtigt store chancer (samme kan i øvrigt siges om jeres to mål).


Stod Cristante ikke helt fri i feltet og kludrede et skud fra ellevemeter-pletten kort før i udlignede? Som man kan se, så var det jo på ingen måde fordi at Inter bare låste af og stod bundsolidt. Set i lyset af, at det er sket mange gange, så giver det endnu mindre mening at grave sig ned og invitere presset på sig.
La prende Vecino.
Skrevet af Stankovic
Jeg siger at det var et mix. Men jeg anerkender heller ikke helt præmissen om at det var Contes skyld at I faldt så meget tilbage. Det var jo ikke ligefrem det han stod og gestikulerede ude på sidelinjen.


At stå og te sig som en abe opvejer jo ikke de nok engang katastrofale indskiftninger.
Skrevet af Caroe
Som jeg skrev tidligere, er jeg enig i at Hakimi-Kolarov var en håbløs indskiftning. De to andre synes jeg nu gav fin mening. Jeg har nu nok også en anden mening om Gagliardini, som I mildest talt ikke er imponerende af herinde. Men typemæssigt gav det mening i min bog.

Hvad er historien med Sensi egentlig? Jeg kan se han har været med i truppen til de sidste 12 kampe men han spiller næsten ikke. Bøvler han stadig lidt med skader eller er det bare fordi Conte foretrækker en betonmidtbane?
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Nickdkinter
Vi kommer så godt tilbage. Også trækker vi os tilbage. Og bum så for man kun 1 point. Vi skulle have vundet. Det her point tab er vi selvom desværre. Men hvorfor skifter vi ud som han gjorde. Gav ingen mening i min verden. Vi havde ALT under krontrol
Skrevet af Chino
Ærgerligt pointtab i en kamp, hvor tre point havde været fortjent.

Irriterende, at vi igen stiller os så langt tilbage og bliver så nervøse, når vi kan smage sejren. Det er desværre en tendens, der går mange år længere tilbage end Contes tid i Inter.

Og der er da heller ikke belæg for, at det er på Contes ordre, at Inter stiller sig helt dybt, efter føringsmålet og overlader alt initiativ til Roma. Det er ret tydeligt at se på tv-billederne, at han forsøger at opmuntre holdet til at gøre lige akkurat det modsatte. Men det er forudsigeligt her i tråden, at hver eneste gang der går noget galt, må det være manden i det tekniske felt, der er skyldig.

Ligesom Caroe kan jeg ikke se (store) problemer med indskiftningerne. Gagliardini er en fin balancespiller, og det er for mig at se ikke tidspunktet at introducere hverken Eriksen. Sensi måske, men han er tilsyneladende ikke helt fit.

Jeg havde gerne set Hakimi fortsætte (og det så også ud til at ærgre Hakimi selv), men han spillede fuld tid mod både Crotone og Sampdoria, så det her var altså mandens tredje kamp på en uge. Selvfølgelig har han brug for et hvil en gang imellem. At vi så ikke har bedre alternativer end Kolarov, er ærgerligt (og i øvrigt heller ikke alene Contes skyld).

Indskiftningen af Perisic gav fin mening. At kroaten så ikke bidrog med noget, er en anden sag.
Skrevet af OC
@Chino

Jeg prøver lige igen; vi har tabt 32 fucking point efter at have ført i anden halvleg under Conte.
Du må gerne vælge at lukke øjnene velvilligt, men for os andre er der sgu ingen grund til at applaudere den nøgne kejser.
La prende Vecino.
annonce
0