Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Og der er da heller ikke belæg for, at det er på Contes ordre, at Inter stiller sig helt dybt, efter føringsmålet og overlader alt initiativ til Roma. Det er ret tydeligt at se på tv-billederne, at han forsøger at opmuntre holdet til at gøre lige akkurat det modsatte.

What?

Når Conte skifter hhv. Perisic, Gagliardini og Kolarov ind for hhv. en angriber, en dynamisk midtbanemand (og ikke Sensi i stedet for) og vores mest angrebsivrige wingback, så er jeg ligeglad med hvor meget han skaber sig på sidelinjen. Hans aktioner taler for, at han forsøgte at pakke sig og forsvare lortet hjem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
FD. Enig. Han ville nemlig pakke lorte. Totalt ringe.
Skrevet af Urban
Jeg er ikke helt enig FD.
Vidal, kommer ud fordi Han selv beder om det. Angiveligt skulle han have fået sig en skade. Derfor er Gag, en 1 til 1 udskiftning, som jeg ikke er helt sikker på var kommet, skulle Vidal ikke have fået sig en skade. Jeg tror med andre ord, at Vidal var fortsat på banen.

Perisic gav jo overordenligt god mening, på papiret som flere nævner. Hans job var (tænker jeg) som frisk spiller at deltage i, og aflaste, de andre i det høje genpres. At han så fejler gevaldigt i det, er vel Romas fortjeneste, og ikke Contes ´udulighed´.
Gags, så man også flere gange forsøge sig med højt presspil, men blev jo bare spillet rundt om, da han er så hamrende langsom. Det var nok den dårligste indskiftning af dem alle. Sensi som du nævner, havde været bedre, men vi ved ikke om han er klar? Derfor var der ikke mange valgmuligheder. Og igen, hvis ikke Vidal var blevet skadet, så tror jeg ærligt ikke Gags var kommet ind.

Kolarov, var på papiret en god løsning overfor Bruno, da han kender ham indgående. Jeg mener heller ikke Kolarov decideret fejler nogensteder.

Vi kommer næsten til at spille en mand i undertal med Gags på midten, han ligende desværre alt for meget en træningskegle.
Da han kom ind, var jeg hamrede tæt på at oddse på en udligning, fordi det var så forudsigeligt hvad der ville ske. Jeg tror Conte havde det på samme måde.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Jeg kan isoleret set godt forstå, at man skifter Gagliardini ind i stedet for en skadet Vidal, og ikke Sensi. Men nu gik Chino´s argument på, at Conte ikke forsøgte at forsvare føringen hjemme, fordi han stod og fægtede på sidelinjen.

Well, i min verden taler handlinger højere end ord, og faktum er at de tre indskiftninger han lavede i anden halvleg alle var defensive.

Jeg ser også en hel anden kamp end du. Perisic falder fuldstændig igennem; han kan ikke få fat i bolden og da han endelig fik fat i det, smed han det væk. Hans defensive pres var noget nær ikke eksisterende. Det samme med Kolarov, der ikke spillede overfor Peres, men Karsdorp. Det er også i hans side det kontinuerligt gik galt og hvor angrebet kom, der førte til det fatale hjørnespark. Under alle omstændigheder, er det jo under al kritik, at Conte sætter truppens vel nok langsomste mand overfor Roma´s måske hurtigste.

Gags spillede en nogenlunde kamp - han falder ikke igennem og sikrede i al fald, at Roma ikke kunne komme igennem midten (hvor de var farlige). Af de fire indskiftninger, Conte lavede, var Gags den mindst dårlige af dem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg tror jeg synes sandheden ligger et sted imellem "Conte kostede os sejren" og "Conte gjorde det fint". Det var ikke en optimal præstation fra sidelinjen, men det var nu heller ikke så problematisk som det forsøges gjort til. Som Conte selv forklarede efter kampen, var der jo helt legitime årsager til at foretage alle de tre udskiftninger der blev foretaget ved stillingen 2-1. Og lur mig om ikke folk var blevet mindst lige så sure (hvis ikke mere) hvis nu eksempelvis Hakimi eller Lautaro var røget ind i en overbelastningsskade.

At Conte så med fordel kunne have valgt Alexis og Sensi i stedet for Perisic og Gagliardini er jeg helt med på. Og den del af dispositionen synes jeg derfor også godt man kan kritisere.

Men alt det der med at Conte nærmest på egen hånd kostede os sejren, synes jeg ærlig talt er en noget overdrevet konklusion.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Jeg er så anset ikke imod, at Conte forsøgte at skifte ud. Der er blevet trukket veksler på nogle af spillerne, mens Vidal (og Darmian) ligesom skulle ud.

Der hvor han taber den for mig, er at det blev Perisic, og ikke Alexis, der blev skiftet ind for Lautaro, hvorefter vi mistede alle muligheder for at spille bolden ud af forsvaret.

At det blev Gags i stedet for Sensi. Jeg er pjattet med Gags, men han er jo bare ikke mere end en solid klods på midten i sådan en kamp, han kommer ind i - den opgave løste han så også fint og var med til at tvinge Roma ud på kanterne, men det havde nu været rart med en spiller på midten, der kunne holde fast i bolden og/eller fremtvinge frispark.

At det blev Kolarov, der blev skiftet ind - punktum.

Conte vendte kampen, ved først og fremmest ikke at reagere i samme nu Roma begynder at banke på, men især ved sine negative indskiftninger.

I samme situation havde jeg skiftet Alexis, Sensi og Perisic ind, frem for hhv. Perisic, Gags og Kolarov. Og nej, det er ikke skrevet i bagklogskabens klare lys.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Dybala er meldt ude af kampen på søndag. Det er ikke dumt. Selvom der er enormt langt mellem snapsene, så plejer snapsene nemlig at komme når modstanderen hedder Inter.
Skrevet af Nickdkinter
Kan han er ude. De fik en del skader igår og de har nogle som er ramt af corona. Så hvis de heller
Ik er med. Så skal vi altså vinde.
Skrevet af Martinovic
Dybala er meldt ude af kampen på søndag. Det er ikke dumt. Selvom der er enormt langt mellem snapsene, så plejer snapsene nemlig at komme når modstanderen hedder Inter.


Eller Milan. Anonym i det meste af en sæson, men er der i de store kampe. Ham måttet Juve gerne have undværet i onsdags.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Martinovic: Det er sandt! Han spillede også en god kamp mod jer for nylig.
Skrevet af Flying Dutchman
Dybala eller ej, jeg tror i skrivende stund ikke et sekund på, at vi vinder over Juventus. De plejer at oppe niveauet mod os, alt i mens vi ikke just kan finde ud af at holde nullet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gustenv@rius
Ser man på historikken, så burde i vel frygte Morata mere end Dybala. Spanieren har samme scoringssnit mod jer, som Icardi havde mod os.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Soren32
Jeg er heller ikke optimist forud for mødet med et in-form Juventus mandskab.

Men inden da skal vi overleve en runde mere i Coppaen mod Fiorentina i morgen eftermiddag. Og i den forbindelse vil jeg lige høre, om der er nogle steder, man kan se den?

Mener de før har sendt nogle gratis kampe fra turneringen på YouTube, men er langt fra sikker.
Skrevet af OC
We played 82 games in Serie A + Champions League with Spalletti. Inter held a 2nd half lead in 48 of those games. Now, that´s a gross number, which means it includes a 5-0 win over Chievo in the same way that it includes a 1-0 win, with the exception of four games in the 2018-´19 season where a winning goal was scored in stoppage time (1-0 wins at Samp and vs. Milan and Napoli as well as the comeback 2-1 win vs. Tottenham). In total, under Spalletti, Inter lost 19 points from games where they led in the 2nd half. Only one of those games - 2018 vs. Juve - went from a 2nd half lead and ended in a loss.

We´ve played 67 games with Conte in these two competitions (38 + 12 + 17). We´ve held a 2nd half lead in 46 of those games. We´ve lost 32 points from winning positions in the 2nd half, and we´ve lost four games from those positions - away to Barcelona and Dortmund in the CL, and away to Lazio and home to Bologna last season.

So, while we´ve held more second half leads under Conte on a proportional basis, we´ve also lost several more points in fewer opportunities than we did with Spalletti as the manager. All of this, mind you, with what is supposed to be a deeper, more talented squad, and with higher expectations.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg sad og så Sampdoria - Spezia i går. Det er femte eller sjette gang, jeg har set Spezia spille - de er i øvrigt en fornøjelse - og hver gang tænker jeg, at vi måske ikke behøver at kigge længere efter vores vice-Lukaku, end til Nzola. Han er godt nok spændende; stor, stærk, relativ hurtig og en fin målnæse, hvilket ni mål for Spezia og en aktuel delt syvende plads på topscorerlisten også bevidner. Det er dog hans første succesfulde sæson, siden han i 16/17 bombede løs i Lega Pro.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Man skal passe på med at skrive for lidt herinde på bold.dk:)

@Gusten: Jeg er helt med på at Juventus har andre trusler selvom jeg må indrømme at jeg ikke kendte til Moratas fine statistik mod os. Hverken det ene eller det andet ændrer dog på at jeg glædes over at Dybala er ude.

@OC: Det er meget svært at være uenig i at spildte føringer har været et generelt problem under Conte. Det ændrer bare ikke på at jeg mener det er en søgt konklusion at give 100% af skylden for udligningen i søndags til Conte. At det har været et generelt problem er og bliver jo altså ikke det samme som at det er hans skyld hver gang det sker.
Skrevet af OC
At det har været et generelt problem er og bliver jo altså ikke det samme som at det er hans skyld hver gang det sker.


Det har jeg heller ikke sagt, men der bliver i bedste fald ikke gjort noget for at rette op på det frygtelige mønster. Dermed taber vi point.

Hvem skal vi holde ansvarlige?
Vi kan for min skyldnsagtens pege på Gagliardini og Kolarov og sige, at de er forfærdelige fodboldspillere der ikke magter deres opgaver, men hvem er det der, imod al logik, bliver ved med at sende dem på banen?
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC:
Det har jeg heller ikke sagt, men der bliver i bedste fald ikke gjort noget for at rette op på det frygtelige mønster. Dermed taber vi point.
Det var skam heller ikke for at lægge ord i munden på dig. Og ja, du har da helt sikkert en pointe i at det i hvert fald er svært at se Conte gøre en aktiv indsats for at vende tendensen.

Hvem skal vi holde ansvarlige?
Vi kan for min skyldnsagtens pege på Gagliardini og Kolarov og sige, at de er forfærdelige fodboldspillere der ikke magter deres opgaver, men hvem er det der, imod al logik, bliver ved med at sende dem på banen?
Jamen selvfølgelig skal Conte holdes ansvarlig for at vi overordnet set har mistet så mange point fra føringer under hans ledelse.

Men det ændrer nu engang ikke ved at jeg ikke er enig med dig i at Conte alene skal have skylden for udligningen mod Roma.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er jo aldrig én persons fejl, at man over 90 minutter ikke kan vinde en kamp. Men jeg står ved, at Conte er den absolutte hovedaktør i fadæsen. Han gjorde alt i sin magt for at spille bolden over til Roma.

Jeg er helt med på, at Roma selvfølgelig gør deres for at sætte os under pres og tvinge os tilbage på banen - men at man reagerer på det ved HELT at isolere Lukaku, samt fjerne vores trussel på venstrekanten óg sætte en spilbryder og ikke en boldfast spiller på midten, er i mine øjne tæt på utilgiveligt og ikke en toptræner værdigt. Det svarer til, at Roma rækker ud efter lillefingeren og Conte giver dem hele armen.

I coulda-woulda-shoulda scenarier, kan man da også pege lidt på Vidal, der brænder en kæmpe chance ved 2-1 eller at dommeren ikke ser det klokkeklare frispark, Mancini begår på Skriniar ved udligningen - men jeg abonnerer som bekendt ikke på hvad-nu-hvis scenarier. I samme nu, Perisic og Kolarov kom ind, nærmest vidste jeg, vi ville sætte føringen over styr. Det var latterligt ringe trænerarbejde.

I øvrigt, hvad er der sket med Vidal? Min antipati mod manden til side, så har han i det mindste altid været garant for mål. I hans sidste sæson for Barcelona var han deres fjerdemest scorende spiller. Hos os brænder han chance efter chance, derinklusiv nogle ret store. Jeg har meget svært ved at se, hvad han bidrager med, andet end korte perioder med godt pres.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@FD

Men nu gik Chino´s argument på, at Conte ikke forsøgte at forsvare føringen hjemme, fordi han stod og fægtede på sidelinjen.


Pas på med at tage udgangspunkt i en argumentation, jeg ikke har bragt frem.

Jeg skrev ikke, at han "ikke forsøgte at forsvare føringen hjem". Jeg skrev, at der ikke var belæg for at sige, at Conte beordrede, at Inter stod "helt dybt" og "overlod alt initiativ til Roma". Det mener jeg fortsat ikke.

Jeg ved godt, at der er en tendens herinde til at trække fronterne hårdt op, men jeg har ikke argumenteret for en fejlfri Conte mod Roma. Jeg har blot argumenteret for, at det er usagligt at sige, at han var hovedmand bag pointtabet (hvis man kan tale om et sådan på udebane mod Roma).

Jeg mener, det var fornuftigt at få Perisic på banen, fordi han normalt er god til at holde på bolden og samtidig kan arbejde defensivt. At han så nærmest var usynlig er ikke (udelukkende) Contes skyld.

Jeg tror, det havde været naivt at fortsætte med samme tilgang, dels fordi spillerne var tydeligt trætte, dels fordi Roma jo pludselig var bagud og skulle jagte en scoring. Men jeg holder fast i, at det ikke var nogens plan at stå så dybt, som det blev tilfældet, for det giver ganske enkelt ikke mening. Jeg tror derimod det er noget mentalt, spillerne skal arbejde med. Det er i øvrigt også noget, der har været tendens til i stort set alle de sæsoner, jeg har fulgt Inter. Ja, det har været slemt med at smide føringer under Conte, og det skal der arbejdes med, men det er jo også et udtryk for, at vi rent faktisk kommer foran og scorer mål (noget vi især under Spalletti havde problemer med pga. en meget endimensionel offensiv taktik).
annonce
0