Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Brozovic har altid haft en god attitude, i min verden - ellers løber man ikke så mange kilometre hver kamp. At han en gang i mellem ærger sig over noget, gør mig ikke spor. Han har været fremragende på det sidste - uundværlig, som han plejer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt enig med FD hvad angår hans attitude. Hans teenage-agtige måde at slå ud med armene på når han ærgrer sig, får nok mange til at tænke at hans attitude fejler noget. Men det er ingenlunde tilfældet. Den mand er nærmest altid den spiller på banen der knokler røven mest ud af bukserne.

At Brozo nogensinde skulle have været andet end et essentielt medlem af truppen, kan jeg slet ikke følge dig i, Urban. Dét sagt er der dog ingen tvivl om at han har været igennem en spillemæssig krise inden han nu er tilbage på sit topniveau. Så jeg synes absolut du har ret i at han er steppet up.

Det er god timing i øvrigt med et derby della Madonnina i horisonten. De kampe plejer at få det bedste frem i ham.
Skrevet af Urban
Det har været hans attitude på og af banen, ikke kun på.
Jeg synes også her han er steppet op, hvor der nu ikke dukker dumme ting frem i pressen med ham mere. Det kunne tyde på at han selv har valgt, eller klubben har taget en alvorsnak med ham, om at oppe sit game.

Jeg synes selvsagt at han er vigtig for holdet, når han spiller godt. Han har det dog med at være ustabil i perioder, ganske som holdet falder. Hvis han var den vigtige spille for os som nogle gør ham til, ville han løfte holdet og ikke udvise den barnlige attitude, som jeg ikke synes kan forsvares.

Når han dog spiller godt, er han limen på vores hold, og sætter vores hold i verdenseliten.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan slet og ret ikke genkende, det billede du har af Brozovic (på banen), Urban. Jeg har aldrig set ham som barnlig.

Han har haft perioder af ustabilitet, men det sker for alle spillere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
https://www.football-italia.net/165119/why-nicol%C3%B2-barella-best-midfielder-italy

Vi har lavet rigtig mange gode transfers over de seneste mange år (fx Icardi, Brozo, De Vrij, Hakimi, Lukaku, Bastoni). Alligevel fremstår Barella som noget helt særligt.

Jeg har godt nok svært ved at få armene ned over at han spiller i Inter.
Skrevet af Urban
FD:

Jeg mener ikke at han ér barnlig. Jeg mener at hans attitude han udviser, når han f.eks. slår ud med armene for 117 gang i løbet af en kamp, i stedet for, som den vigtige spiller han faktisk er, forsøge at opmuntre.

Når man slår ud med armene, så signalerer man, at man selv kunne have gjort det bedre, og "hvorfor i al verden de andre ikke kunne modtage bolden, score, eller gøre det ordenligt".

Helt ærligt, hvad løser det!? Det ser dumt ud, og hjælper ikke ens medspillere.

Jeg mener godt man må råbe ad hinanden i kampens hede, f.eks. "Kom nu", og så kæmpe røven ud af bukserne for at løse det.
Men at udvise at andre ikke er gode nok, det synes jeg virkelig ikke høre en topspiller til.

Grunden til jeg skrev mit første indlæg, var fordi jeg synes han har lagt det på hylden, i hvert fald på det seneste, hvilket jeg synes klæder hans spil, enddog rigtig meget.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes, du lægger enormt meget i, at Brozovic en gang i mellem slår ud med armene, når en god mulighed løber ud i sandet. Det er ikke ynglingebold, de spiller.

Så længe manden er den eller blandt dem, der løber mest og generelt præsterer på et godt niveau, må han for min skyld gerne slå ud med armene en gang eller tre per kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
FD:

Det ser vi så bare vildt forskelligt på.
Jeg kan ikke forstå at man skal gøre noget, der ikke bringer noget godt med sig, bare fordi man løber og præsterer godt. Det er ikke et holdbart argument!

Havde det været ynglingebold, kunne jeg forstå at man kunne te sig på den måde, fordi man ikke er klogere. Men nu er det elitesport, og de er professionelle fodboldspillere, derfor forventer jeg også at de ikke behøver at te sig som en yngeligespiller.

Jeg slår heller ikke bebrejdende ud med armene, fordi en af mine elever ikke kan finde ud af sine lektier.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Igen, vi snakker om en der én, måske to gange per kamp lige slår ud med armene, og ellers løber solen sort. Det er han ikke den eneste, der gør - så snoren er godt nok kort her.

Jeg slår heller ikke bebrejdende ud med armene, fordi en af mine elever ikke kan finde ud af sine lektier.

Nej, men nu er dine elever og du heller ikke ligeværdige og holdkammerater, så det er da et enormt søgt eksempel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Ej FD. Brozovic slår fandme mange gange ud med sine
Arme i en kamp. Og det viser bare det som urban siger, det viser ik gejst osv. Hvis han ikke gjorde
Det og han netop viste en anden måde, så ville det re langt bedre!! :)
Skrevet af Søren F er gud
Brozovic gør det super godt i de store kampe specielt og prøver vel at få folk til at steppe op.
By the Way, så skulle lærere og elever da helst være ligeværdige, de er dog ikke ligestillede....
Skrevet af Nickdkinter
Han gør det pisse godt!!! :)
Skrevet af Flying Dutchman
Det gør han ikke.

Endvidere holder "han viser ikke gejst" argumentet ikke, i samme nu man ser, han er den spiller der løber mest (eller i hvert fald blandt dem) i hver evig eneste kamp. Hans statistik mod Juventus var jo absurd.

Jeg er komplet og aldeles med, om han bruger ét sekund på at slå ud med armene, fordi en mulighed går i stå, når han bruger de resterende 90 minutter på at give den fuld gas.

Det er småtterier at gå op i det. Det svarer til, at Lukaku ikke har dårlig attitude, fordi han fem-seks gange i løbet af en kamp råber ad sine holdkammerater, eller Barella, fordi han begår én eller to dumme frispark per kamp.

I skal være velkommen til at have unødvendigt meget fokus på meget små ting. Personligt vil jeg hellere kigge på de 99% som Brozovic (eller andre spillere) gør og dømme dem ud fra det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Han er god og det er bare noget han gør
Og altid har gjort. Men udad til viser det bare noget negativt. Om jeg er ligeglad JA. Så længe han spiller som han gør, så jeg pisse ligeglad :). Men siger bare hvis han ikk gjorde aå ville det være bedre for ham.
Skrevet af Flying Dutchman
Men siger bare hvis han ikk gjorde aå ville det være bedre for ham.

Hvorfor?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
Jeg har ikke altid været den største fortaler for Brozo grundet nogle af de eskapader, der har været uden for banen.

MEN! Når Brozo viser det niveau, han gør for tiden – og som vi så mod Juve – så er han fantastisk. Ikke bare fordi han tilbagelægger mange kilometer, men fordi han er det tandhjul, som får hele Inter-maskinen til at gå i spænd.

Jeg ser nu også Brozo’s (få) slå-ud-med-armene-episoder som et udtryk for at det enten ikke gik hans vej eller der skulle være kommet mere ud af situationen. En spiller som Lukaku slår da f.eks. mere ud med armene, når han som angriber har en medspiller, der ikke træffer den rigtige beslutning eller sætter ham ordentligt op.

Forskellen er, at Brozo har lidt af et balkan bad boy ry, mens Lukaka er en fanfavorit. Personligt anser jeg dem begge som (næsten) lige vigtige. Selvom det nok er en diskussion for sig.

Men anyhow, så er Brozo en arbejdshest, som bestemt ikke gemmer sig bag en dårlig attitude. Det vidner kilometertælleren, assist, villigheden til at tage dirigentstokken og de nødvendige gule kort om.

Min skepsis er i hvert fald gjort til skamme.
Skrevet af Interforlivet
@Soren32: Din sammenligning med Lukaku sætter tingene i det helt rigtige perspektiv. Det er spot on.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Soren

Spot on.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Soren32 og FD:

Ift. Lukaku, så er jeg bestemt heller ikke glad for hans udslående med armene. Hvilket jeg også har påtalt før.

Det er hele "bringer det ikke noget godt, så lad vær" konceptet jeg advokerer for.
Den bebrejdende holdning og skyde skylden videre, synes jeg ikke hører hjemme på et team. Man er nemlig ikke stærkere end svageste led.

Som I/du FD nok også kunne se på mit svar, var jeg glad for hans ´nye´ måde at arbejde på, (så længe det nu varer) men jeg synes bare ikke alt det gode han gør retfærdiggøre de her ´udbrud´, ej heller Lukaku, eller hvem der kunne finde på det.
Jeg bliver mægtig glad for at se alt hans arbejde, hans iver, og hans udvikling igennem årene. Men jeg synes simpelthen det er så utiltalende men den attitude.

Beklager mine langsomme svar, jeg har meget online undervisning, og det er ikke heeelt nemt, når man også har tre små piger derhjemme ;-)
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Det er okay - det er et fodboldforum, ikke en tandlægeaftale :)

Vi har jo ikke med droner eller robotter at gøre her, men mennesker, der ved hjælp af talent men også en enorm grad af ærgerrighed og vilje er kommet til toppen(-ish) af fodboldpyramiden. Så selvfølgelig vil de ét par gange eller tre per kamp virke frustreret, når tingene ikke går deres vej. Det gør Brozovic og Lukaku, men det gjorde Zanetti og Sneijder altså også. Det er bare del af at være fodboldspiller på det her niveau - og jeg vil hånden på hjertet tusinde gange hellere se Brozovic være frustreret i et øjeblik, når en god mulighed løber ud i sandet, eller Lukaku blive gal over han ikke får bolden i boksen, end at de bare trækker på skuldrene og trasker af sted. Den ærgerrighed er guld værd.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0