Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Dog finder jeg personligt lidt oprejsning i det faktum at Milan får en på næsen. Sådan noget sker bare ikke for os, og jeg tror personligt dét siger mere om vores chancer kontra Milans for at sikre os mesterskabet end det at vi ikke formår at få tre point i dag.


Det vil altid være bedre at tabe en kamp og vinde den næste, end at spille to uafgjorte.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC: Det er et faktum, ja. Men i min optik fortæller øretæven én væsentlig ting, nemlig at Milans fundament er mere skrøbeligt end vores.

På sigt forventer jeg at det vil vise sig at blive afgørende i mesterskabskampen (mellem Milan og Inter). Af samme grund tror jeg stadig på at Juventus er vores største modstander på den lange bane.
Skrevet af Martinovic
Jeg tænker ikke, at aftenens kamp viser noget om et skrøbeligt fundament. Jeg lægger gerne hovedet på blokken ved at sige, at samtlige hold i Serie A får hovedet i maskinen, når Atalanta folder sig sådan ud.

Det er svært at udpege en favorit. Mange holds bundniveau er svingende.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Martinovic: Min påstand er at jeres fundament er skrøbeligt sammenlignet med vores i konteksten som udgøres af denne sæsons mesterskabskamp. Så når du skriver at jeres fundament ikke er skrøbeligt, er jeg ikke helt sikker på at du er med på hvad jeg mener.

Jeg mener absolut ikke at Milans fundament er skrøbeligt sådan helt overordnet set. Jeg vil nok nærmere påstå at Milan er i færd med at bygge et ganske solidt fundament i disse dage.

Men når det kommer til denne sæson(s mesterskabskamp), vil jeg til hver en tid påstå at Inters fundament for at opnå succes er langt mere stabilt end Milans ditto.
Skrevet af OC
Hvorfor? Fordi vi ikke har tabt med tre mål? Det er mindre end tre spillerunder siden vi tabte til et sub-bundhold i Sampdoria, og vi ser ud til at have sværere ved at nedbryde små hold end Milan, eksempelvis.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Men i og med Milan har opfanget ´tabet´ af kernespillere på fornem vis, holder "det skrøbelige fundament" argument (som jeg jo også abonnerede på inden sæson start) vel ikke længere? Man må da give, at selvom jeg fortsat vil holde ved at Juventus, Inter og formentlig også Napoli og Lazio har bedre trupper, spiller for spiller, så får Milan mere ud af det hvor det gælder.

Desuden har OC en valid pointe. Det er meget fint at vinde over Juventus, men når man pakker det ind i to point i tre kampe, hvoraf kun én var mod en modstander vi ikke var klokkeklare favoritter mod, så fjerner det ligesom kanten af tre fornemme point mod ærkerivalerne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Lad mig redegøre for hvad jeg mener når jeg påstår at Milans fundament er mere skrøbeligt end vores når det kommer til denne sæsons Scudetto-race.

For mig at se handler det ikke så meget om hvem der vinder de rigtige kampe. For jeg er sådan set enig med OC (og FD) i at det ikke nytter meget med en sejr over Juventus hvis den så følges op af en uafgjort i Udine. For mig at se handler det om måden man taber på.

Både Milan og Inter har tabt to kampe denne sæson, men der er tale om to vidt forskellige nederlag. Hvor vores to nederlag begge lød på 2-1 og faldt i kampe hvor de respektive kampforløb og statistikker signalerede med al tydelighed at et X havde været helt på sin plads, er Milans to nederlag kommet i kampe hvor de har været direkte udspillet.

Det fortæller mig at Milan er mere afhængige af at ramme deres topniveau end vi er for at få fat i Scudettoen. Jeg sidder ærlig talt med en fornemmelse af at Milan i langt de fleste Serie A-kampe i år har spillet op til (eller i hvert fald tæt på) deres absolut bedste mens vi i rigtig mange kampe kun har gjort det i korte perioder. På trods af dette ligger vi sølle 2 point efter dem i tabellen. Så for mig at se kræver det tilsyneladende mindre af os at hente de nødvendige point end det gør for Milan da vores bundniveau slet og ret er langt højere.

Dét sagt vil jeg gerne gentage mig selv og lade Milan og Pioli få al den kredit de fortjener. Det er en fabelagtig sæson de har gang i, og der er ingen tvivl om at de har været (og stadig er) bedre til at hente de nemme point end vi er. Det peger også på at Pioli indtil videre gør det bedre end Conte. Endelig betyder det også at de sagtens kan vinde Scudettoen hvis de formår at holde det høje niveau resten af sæsonen.

Det ændrer dog ikke på mit syn på dem som et hold med et mere skrøbeligt fundament end vores når det kommer til denne sæsons Scudetto-race.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Nogle fine pointer - men som helhed er jeg ikke helt enig.

Jeg er for så vidt enig med dig i, at Milan præsterer på deres absolutte topniveau og har gjort det i lang tid. Det er i øvrigt ikke et forsøg på at tale Milan ned - samtlige hold der har haft en periode som Milan havde i 2020, præsterer på toppen af evnerne. Jeg er også enig i, at vi langt fra rammer topniveauet set over det hele - og velsagtens kun har gjort det i enkelte kampe her, enkelte halvlege der.

Men alt det er vel en omsonst pointe, i samme nu at Milan hiver point i hus. Det er da rart, at man sidder med en fornemmelse af, at vi er et gearskift væk fra at kunne komme op på et niveau eller to mere, men det sker ligesom bare ikke indtil videre.

Endvidere synes jeg, at du rammer en anelse forbi i dit tredje afsnit. Selvfølgelig er det at tabe 0-3 og få en spillemæssig snitter mod Atalanta på papir en større lussing end ufortjent at tabe 1-2 mod Sampdoria - men omvendt så er Atalanta (og især et Atalanta i hopla) også en væsentlig bedre modstander end Sampdoria. Egentlig vil jeg nok sidestille de to resultater, både resultat- og følelsesmæssigt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
Jeg synes ikke, der er nogen tvivl om, at Inter er favoritter til at hive mesterskabet hjem. Men det bliver et three horse race, hvor jeg er mere nervøs for Juventus end Milan (der stadig må betragtes som outsider).

Man skal heller ikke underkende, at Conte er oppe imod en nybegynder (Pirlo) og en Pioli, der helt sikkert er dygtig, men ikke erfaren i at lede et hold til et mesterskab.

Jeg har heller ikke glemt, hvordan Piolis Inter faldt fuldstændigt sammen i foråret.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Jeg er selvfølgelig og ganske udtalt ikke Milan fan - men jeg synes, det (med al mulig velment respekt) er rystende arrogant at benævne Milan som outsidere og os som klare favoritter. Det berettiger vores spil og resultater os simpelthen ikke til, alt i mens Milans spil og resultater har det omvendte effekt. Jeg er for så vidt enig i, at det formentlig bliver en three-horse race, dog på lige vilkår uden klare favoritter, hvor Lazio og Atalanta i øvrigt kan betragtes som outsidere.

Man skal heller ikke underkende, at Conte er oppe imod en nybegynder (Pirlo) og en Pioli, der helt sikkert er dygtig, men ikke erfaren i at lede et hold til et mesterskab.

Men så er vi jo tilbage til den gamle diskussion om, at Conte nul komma ingenting har vist som Inter træner, til at Conte skulle være så markant bedre end Pioli, at det gør en forskel.

Jeg har heller ikke glemt, hvordan Piolis Inter faldt fuldstændigt sammen i foråret.

Jeg husker det noget anderledes.

Jeg husker, at Pioli kom ind da vi lå og rodede ned i midten af tabellen, efter De Boers rædselsfulde start. Han fik da stabiliseret skibet og vandt tolv af sine første seksten kampe, hvor det kun blev til pointtab mod Milan (første kamp), Juventus, Napoli og Roma. Jeg husker også, at vi til tider spillede glimrende fodbold - med blandt en 7-1´er over Atalanta, 3-0 over Lazio og 5-1 over Cagliari.

Jeg husker også, at vi var helt op på en femteplads, da vi smed point mod Torino og Samp og mistede den sidste chance for at komme i CL. Derefter gik luften af ballonen og han blev i dén grad ladt i stikken af spillerne.

Pioli er i min verden en glimrende træner, der fik stabiliseret et hold i krise, skabt en god stime af resultater - og alt det med en trup, Conte og Spalletti ville have mareridt om.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
https://www.football-italia.net/165366/conte-vs-maresca-consequences

Conte er og bliver en tosse. Hvad skal det gøre godt for?

Vores nye logo er angiveligt blevet lækket. Det ser umiddelbart meget lækkert ud!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
@FD

Hehe. Hvis det er "rystende arrogant" at kalde Milan for outsidere, så må det være himmelråbende dumt at påstå, at Conte har skabt "nul komma ingenting" som Inter-træner.

Vi kan godt lade som, at det er "ingenting", at Conte har bragt holdet på en 2. plads ét point fra mesterskabet, fået Inter i den første europæiske finale i over ti år, aktuelt er favorit til mesterskabet i slut-januar i sin anden sæson i spidsen og netop har udspillet Juventus fuldstændigt, men det er ikke særligt seriøst.

Jeg synes også Pioli er dygtig, men hånden på hjertet, så troede jeg ikke på ham som træner for en klub af Milans størrelse før 2020. Det tror jeg ikke, der var mange, der gjorde.

Jo jo, Pioli fik en flot start på Inter-tilværelsen og nej, holdet var ikke imponerende, men det ændrer ikke på, at Inter nedsmeltede under hans korte ledelse. At han blev "ladt i stikken af spillerne" falder selvfølgelig også tilbage på lederen.

I en situation som den nuværende med tre hold, der ligger tæt i toppen, kan Contes erfaring med at vinde mesterskaber kun være en fordel, når han er i selskab med to trænere, der aldrig før har prøvet at stå dér. Det er du vel ikke uenig i?
Skrevet af Flying Dutchman
@ Chino

Hvis det er "rystende arrogant" at kalde Milan for outsidere, så må det være himmelråbende dumt at påstå, at Conte har skabt "nul komma ingenting" som Inter-træner.

Det har han påviseligt ikke. To sæsoner med Conte har indtil videre bragt 0 europæiske pokaler, 0 mesterskaber og 0 Coppa Italia med sig. 0+0+0 giver i min verden nul komma ingenting.

Vi kan godt lade som, at det er "ingenting", at Conte har bragt holdet på en 2. plads ét point fra mesterskabet, fået Inter i den første europæiske finale i over ti år, aktuelt er favorit til mesterskabet i slut-januar i sin anden sæson i spidsen og netop har udspillet Juventus fuldstændigt, men det er ikke særligt seriøst.

Skal vi så også i samme ombæring lade som om det er ingenting, at Conte aktuelt ligger på en andenplads bag ikke-mestertræneren Pioli, er røget ud af CL óg EL på røv og albuer og har tabt mod Sampdoria og netop Pioli og Milan, samt smidt point mod Lazio, Parma, Atalanta, Udinese og Roma, hvor især sidstnævnte kamp i høj grad falder tilbage på mandens egne beslutninger? Det er vel lige så useriøst...

Nul komma ingenting.

Desuden, siden hvornår er vi "favoritter til mesterskabet"?

I en situation som den nuværende med tre hold, der ligger tæt i toppen, kan Contes erfaring med at vinde mesterskaber kun være en fordel, når han er i selskab med to trænere, der aldrig før har prøvet at stå dér. Det er du vel ikke uenig i?

I teorien, jo.

Problemet er bare, at jeg stadigvæk venter på at Conte viser sig som en træner, der har erfaring med at vinde mesterskaber. Indtil videre præsterer han ikke bedre end Pioli, Gasperini, Inzaghi brødrene, Juric, De Zerbi og Italiano, der alle får lige så meget eller mere ud af deres respektive materiale - vel at mærke uden at have prøvet at vinde et mesterskab.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
I er da umiddelbart bookmakernes favoritter og giver bl.a. odds 2,5 ved Bet365. Juventus giver 3,25, mens Milan giver 4,5, så umiddelbart virker det da "fair" at kalde dem outsidere?

P.S. Du mener vel ikke seriøst at Lazio på nogen måde er i spil til mesterskabet? Det kan jeg ikke forestille mig i min vildeste fantasi (mareridt). Napoli og for den sags skyld også Roma skal da nævnes langt tidligere i den diskussion.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Caroe

Jeg er helt med på, at vi er blandt favoritterne - men jeg mangler til stædighed at se nogen form for belæg for at kalde os for en klar favorit. Det berettiger vores præstationer og spil os ikke til.

At bookmakerne har os som svage favoritter er så fint - men det skal efter min mening også tages med en gran salt. Vi var også favoritter til at snuppe andenpladsen i CL-gruppen...

Angående Lazio, så har du måske en pointe. Jeg ser dog I og dem som nogenlunde lige. Napoli har jeg egentlig helt taget ud af ligningen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jeg tror nu også, at I løber med Scudettoen i år, og det gør jeg fordi, at Inter virker til at have det højeste bundniveau blandt topholdene. Dertil har I ingen europæiske kampe, og så har I hidtil være forskånet for skader.

1. Inter
2. Juventus
3. Milan
4. Kan både blive Roma, Lazio, Napoli og Atalanta.

Sidstnævnte er min favorit, hvis de kan holde det niveau, som de viste mod Milan.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Interessant debat ift. mesterskabet.

Personligt synes jeg denne sæson er så komplet uforudsigelig at det er for tidligt for alvor at spå om udfaldet. Hvilket hold bliver det næste som pludselig har 4-5 mand ude med Covid-19 i en topkamp? Hvor langt kommer holdene i Europa? Den slags ting kan få afgørende betydning.

Mange Inter/Juventus fans forventer åbenbart et snarligt Milan kollaps og man kan da også roligt konstatere vi det sidste år har spillet over evne, specielt hvis man sammenligner med de sidste 10 års dødvande.

Dog virker det mig også en smule søgt at forudsige et hold som kun har tabt 2 af de sidste 40 kampe, pludselig skal falde HELT sammen. Specielt når vi den sidste måned har manglet 6-8 mand til hver eneste kamp. Jeg tænker også I, trods jeres bredde, ville få det svært mod Juventus uden 7 mand, heraf 5 faste startere og herunder hele jeres midtbane???
Eller uden 5 mand mod et Atalanta hold som leverede sæsonens bedste kamp - uden De Vrij, Brozo og Barella ville det nok heller ikke være "a walk in the park"???

Personligt vil jeg ikke afskrive nogle af de 7 ift. CL pladserne, men ift. mesterskabet tror jeg det bliver mellem os, jer og Juventus - med jer og Juve som klare favoritter.

Lazios bredde er ikke god nok. Napoli har for lavt bundniveau, Roma tror jeg også er for svingende og nu med intern uro, Atalanta er "The Dark Horse" - spiller de som lørdag slår de så godt som alle, spiller de som de 3 kampe før kommer de ikke i CL.

Det blev lidt langt, ved ikke om nogen orker at læse sig igennem, sorry :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Har I iøvrigt nogle idéer om hvordan I forventes at stille op imorgen?

Vores bliver en blanding af startere og rotations spillere - tænker det sammen gælder jer?

Probable Milan XI (4-2-3-1): Tatarusanu; Dalot, Kjaer, Romagnoli, Theo; Meite, Kessie; Saelemaekers, Diaz, Leao; Ibrahimovic.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Gustenv@rius
"Vi kan godt lade som, at det er "ingenting", at Conte har bragt holdet på en 2. plads ét point fra mesterskabet"

Vi kan også lade som om at mesterskabsræset gik down to the wire sidste sæson, men det skete så heller ikke.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0