Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Mere eller mindre alle de relevante medier gætter på at vi får fornøjelsen af Kolarov i aften. Den er umiddelbart lidt svær at forstå med tanke på hvordan det gik sidst.

Til gengæld forlyder det også at Conte stiller i den stærkeste (ifølge ham) midtbanekonstellation med Brozo, Barella og Vidal som så skal spille over for Kessié, Meité og Diaz.

Mit håb er at den midtbanedominans vi i så fald kommer til at få vil kunne veje op for det ekstreme mismatch der ligger i Zlatan vs. Kolarov-duellen. Men hold op hvor har jeg bare mere end svært ved at forestille mig et Inter-forsvar med Kolarov holde nullet mod Milan. For at være helt ærlig har jeg svært ved at se dem holde dem til bare ét mål.
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, det har du ikke. Det er dog ikke specielt vigtigt, heller.

Selvfølgelig har jeg det. At du først ikke har forstået det og siden bare holder fast, frem for at bekende kulør, ændrer ikke på det. Jeg har aldrig haft som argument, at man skal kigge på de simple statistikker - det er dit jam.

Nej, det passer heller ikke. Immobile har scoret flere mål, punktum.

Jep, jeg er med på, at du bygger hele dit verdensbillede på det ene faktum. Jeg har endda vedkendt, at du skal være velkommen til så unuanceret en tilgang. Jeg skyder det bare ganske simpelt ned, ved at henvise til et ikke helt så simpelt, men stadigvæk temmelig simpelt faktum; at Immobile og Lukaku har været direkte involveret i lige så mange mål, dog at Lukaku har brugt færre minutter til det.

Og jo, det er en gedigen flytning af målstolperne, når du går fra at "simple statistikker peger på Lukaku" til "simple statistikker er ikke vigtige fordi du synes Lukaku er mere komplet".

Tungen lige i munden, og alt det.

Som bekendt har jeg kun brugt simple statistikker for at belyse dit eget brug af det. Man skal ikke have de helt store læseevner for at gå tilbage i tråden, at mit billede af Lukaku bygges på noget mere end mål og kun mål.

Eksempelvis skriver jeg kl. 9.04, at Lukaku er "[...]måske den mest komplette angriber i Italien"; kl. 9.48 (som er det indlæg, du cherrypicker fra) skriver jeg, at det ikke vil undre mig "[...] hvis Lukaku kværner Immobile i en del afgørende statistikker, såsom lykkede driblinger, ophavsmand til chancer, vundne dueller og så videre", hvilket jeg gentager 11.27.

Det er dig og kun dig der bruger én simpel statistik, hvilket jeg i øvrigt effektfuldt tilbageviser ved lige så simple statistikker, hvorfor jeg selvfølgelig ikke flytter målstolpen. Mit billede af Lukaku har immervæk altid været mere nuanceret end dit.

Du skriver at han (definitivt) er en bedre angriber i indlægget 09.48 (baseret per mål + assists-ratioen pr. minut), i indlægget 10.22 (uden at underbygge med noget, i øvrigt).

Det er slet og ret løgn. Der er ingen steder i det indlæg, hvor jeg skriver at Lukaku definitivt er en bedre angriber end Immobile. Nu troller du vist bare.

Nej, det er en god gammeldags løgn.
Jeg har sagt at Immobile har været bedre i denne sæson.

Haha, hvor er du vild!

Du mener, at Immobile skal have Lukaku´s plads på holdet, fordi han har scoret ét mål mere indtil videre i sæsonen. Først kl. 10.19 kommer du med påstanden om, at Immobile "har spillet bedre" end Lukaku i indeværende sæson. Hvorfor og på hvilke parametre du bygger din holdning, underbygger du dog ikke på noget tidspunkt. Faktum er og bliver dog, at du indtil videre kun har argumenteret for Immobile, fordi han har scoret ét mål mere end Lukaku. Det har været dit eneste argument.

Du har ret, det er to adskilte ting. Jeg har dog aldrig påstået det er det samme.

Næh, det har du ikke. Du har dog til stædighed ikke bare tilnærmelsesvis underbygget hvorfor du synes, Immobile har spillet bedre.

Det må og skal simpelthen være den eneste årsag til, at du ikke forstår noget så simpelt som et eksempel på et nedslag i en række kampe som en given spiller har spillet under niveau, som underlæggende argumentation for et større postulat om at vedkommende har været dårligere end en anden.

Det er fordi det er et ligegyldigt manøvre, som du har gang i. Debatten udspringer stadigvæk ud fra et hold lavet ud fra de første nitten runder, og ikke ét eller andet random nedslag som kun fortæller et meget lille del af de nitten runder. Det er altså ikke sværere.

Hvis dit postulat er, at Immobile har været bedre end Lukaku i de sidste fire runder, så har du ikke bare en god pointe - men bare ret. Problemet er bare, at det er komplet og aldeles ligegyldigt i forhold til debattens kerne. Du får ikke bare lov til at flytte målstolperne for det, debatten handler om, i samme nu dine argumenter bliver skudt ned.

Nu må du bestemme dig for om du vil læne dig helt og holdent op af statistik (som når Lukaku "kværner Immobile" i en række kategorier og har haft en mere assist med en halv times mindre spilletid som argument for at han skal på holdet) eller du vil affeje det fuldstændig (som når Skriniar og De Vrij åbenbart er to af de tre bedste midterforsvarere i Serie A).

Jeg læner mig ikke helt og holdent op ad statistik - det gør du. Ved både Lukaku og De Vrij/Skriniar kigger jeg på meget andet end hhv. mål scoret og mål indkasseret.

Modsat dig.

Jeg har aldrig været absolutistisk i min tilgang til statistisk, for lige at komme dit forestående indlæg i forkøbet.

Det har du påviseligt, i samme nu du argumenterer for Immobile fordi han har scoret ét mål mere end Lukaku og mod De Vrij og Skriniar, fordi de har været med til at lukke flere mål ind end det bedste forsvar i rækken. Det er definitionen af absolutistisk. Du er nemlig kommet med intet andet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Selvfølgelig har jeg det. At du først ikke har forstået det og siden bare holder fast, frem for at bekende kulør, ændrer ikke på det. Jeg har aldrig haft som argument, at man skal kigge på de simple statistikker - det er dit jam.


Nej, ikke simple statistikker, men statistikker du udvælger (minutter pr. mål, assists) er åbenbart mere sigende end det der taler imod din pointe. Det er jeg efterhånden med på.
Det faktum at jeg startede ud med at påpege, at Immobile har scoret flere mål. er jo ikke ensbetydende med at jeg ser den som værende den eneste grund til at han fortjener en plads, men jeg tror ikke den fiser ind om jeg så skriver det igen og igen.

Jeg skyder det bare ganske simpelt ned, ved at henvise til et ikke helt så simpelt, men stadigvæk temmelig simpelt faktum; at Immobile og Lukaku har været direkte involveret i lige så mange mål, dog at Lukaku har brugt færre minutter til det.


Du skyder ikke noget ned. Du anfægter validiteten af én statistik i diskussionen - antal scorede mål, hvorefter du udvælger en inddrager en anden statistik (hvor vi pludselige skal medtælle assists) og annoncerer så stolt, at den i den verden er et bedre pejlemærke fordi den så åbenbart skulle tale din sag.
Fred være med det.

. Man skal ikke have de helt store læseevner for at gå tilbage i tråden, at mit billede af Lukaku bygges på noget mere end mål og kun mål.

Eksempelvis skriver jeg kl. 9.04, at Lukaku er "[...]måske den mest komplette angriber i Italien"; kl. 9.48 (som er det indlæg, du cherrypicker fra) skriver jeg, at det ikke vil undre mig "[...] hvis Lukaku kværner Immobile i en del afgørende statistikker, såsom lykkede driblinger, ophavsmand til chancer, vundne dueller og så videre",


Haha, hvad? Man skal i hvert fald have tvivlsomme læseevner, hvis man ikke læser indlægget kl. 9.48 som andet end udelukkende værende en henvisning til statistisk belæg.
Hvis jeg skriver at Immobile er den mest komplette angriber i Italien, har jeg så underbygget påstanden om at han fortjener en plads på holdet frem for Lukaku?
Jeg synes selv det er et ret så intetsigende udsagn, men hvis du synes du har dit på det tørre, så kan jeg vel også slippe afsted med at hoppe over hvor gærdet er lavest.

Det er slet og ret løgn. Der er ingen steder i det indlæg, hvor jeg skriver at Lukaku definitivt er en bedre angriber end Immobile. Nu troller du vist bare.


At du skriver at han er bedre, er jo præcist det samme som at du mener han definitivt er bedre. Ikke at han er definitivt bedre.

Du mener, at Immobile skal have Lukaku´s plads på holdet, fordi han har scoret ét mål mere indtil videre i sæsonen.


Nej, ikke ene og alene. Det var ét argument der blev bragt på banen. Forstå det nu.

Hvorfor og på hvilke parametre du bygger din holdning, underbygger du dog ikke på noget tidspunkt. Faktum er og bliver dog, at du indtil videre kun har argumenteret for Immobile, fordi han har scoret ét mål mere end Lukaku. Det har været dit eneste argument.


Han spiller på et markant dårligere hold, hvor ikke alt opspil skal igennem ham, og ikke alt er opsat til at få det maksimale ud af netop ham.

Han er en bedre holdspiller, som ikke brøler som en underudviklet abe hver gang en af hans medspillere har nerven til ikke at spille ham bolden, selvom han står opdækket af 2-3 modspillere og bolden ikke havde en jordisk chance for at nå frem til ham. Det siger ganske givet ikke noget om hans deciderede kvalitet, men det er aldrig et plus at være en arrogant og forkælet nar på en fodboldbane.

Immobile kan selv kreere og komme frem til chancer, som bliver omviklet til mål. Umiddelbart kan jeg kun komme på målene mod Genoa og Crotone, hvor bolden ikke blev fodret for fødderne for Lukaku eller placeret i en yderst, yderst favorabel position. Resten af på grænsen til tap-ins eller straffespark.
Immobile er mere kampafgørende, det vil sige hans mål i højere grad er udslagsgivende for om hans hold får point eller ej. Det synes jeg er ret så væsentligt, når man taler om betydningen for et hold.

Videre ud af den tangent, så er det værd at bemærke, at Immobile har scoret i 13 af de 17 kampe hvor han har fået spilletid. Det svarer til, at han har scoret i 76.46% af de kampe han har spillet. Til sammenligning har Lukaku scoret i 11 af de 19 kampe han har spillet. Det svarer kun til lidt over halvdelen af de kampe han har taget del i.
Han er bedre til at positionere sig, har højere spilintelligens, har en bedre teknik og presser mere. Og så brænder han langt, langt færre chancer. Også i denne sæson.
Desuden scorer Immobile i højere grad mod bedre modstandere - 4 mål mod hold der på nuværende tidspunkt er i top 10, sammenlignet med Lukakus 3. De hold som Immobile har scoret mod ville, lægger man deres nuværende position sammen og udregner et gennemsnit, ligge nummer 11,9, mens Lukakus samme ville ligge 12,4. Ikke uvæsentligt, når der kun er spillet 19 kampe.

Nå ja. Så har han også scoret flere mål.

Det er fordi det er et ligegyldigt manøvre, som du har gang i. Debatten udspringer stadigvæk ud fra et hold lavet ud fra de første nitten runder, og ikke ét eller andet random nedslag som kun fortæller et meget lille del af de nitten runder. Det er altså ikke sværere.


"Kom med bare et argument for at Immobile har været bedre".
"Eksempelvis kan vi måle over en længere periode (og jo, 6 kampe ud af 19 kampe er en længere periode) hvor Lukaku har scoret et enkelt mål, hvilket fortæller noget om om hans ustabilitet og uheldige evne til at falde igennem. Til sammenligning er det kun sket en gang over hele sæsonen, at Immobile har spillet mere end kamp uden at score et mål, og det var efter han ikke scorede mod Atalanta og fik rødt kort mod Inter."

"WTF dude, du kan jo ikke bruget et udpluk til noget, forstå det nu mand."
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
For silvan, gamle dreng - det er jo som de gamle dage, det her.

Det faktum at jeg startede ud med at påpege, at Immobile har scoret flere mål. er jo ikke ensbetydende med at jeg ser den som værende den eneste grund til at han fortjener en plads, men jeg tror ikke den fiser ind om jeg så skriver det igen og igen.

Jeg har forstået, du sikkert har flere gode grunde til det - problemet er bare, at du til stædighed ikke er disket op med disse grunde. Du har fortsat kun fremhævet, at Immobile har scoret ét mål mere og desuden har været bedre efter nytår. Det er s´gu så tyndt, at det er gennemsigtigt. Jeg kan i øvrigt godt forstå, at du ikke vil inddrage flere parametre, da det vil torpedere din pointe noget så gevaldigt - men du kan ikke forvente, at der ikke bliver stillet spørgsmålstegn til det.

Du skyder ikke noget ned. Du anfægter validiteten af én statistik i diskussionen - antal scorede mål, hvorefter du udvælger en inddrager en anden statistik (hvor vi pludselige skal medtælle assists) og annoncerer så stolt, at den i den verden er et bedre pejlemærke fordi den så åbenbart skulle tale din sag.

Stolt? Bedre? Har du set mig hævde det? Jeg har sågar tilkendegivet, det er fair du kigger på mål og mål alene - jeg tillader mig bare at være mere nuanceret.

Hvis jeg skriver at Immobile er den mest komplette angriber i Italien, har jeg så underbygget påstanden om at han fortjener en plads på holdet frem for Lukaku?

Har du bedt mig om at underbygge min påstand da? Endvidere beder jeg dig ikke om at underbygge din påstand om, at Immobile fortjener en plads på holdet frem for Lukaku - den påstand har du underbygget (sådan da). Jeg bedte dig om at underbygge, hvorfor Immobile har spillet bedre end Lukaku.

Desuden mangler jeg stadigvæk at se nogen form for dokumentation for din påstand om, at jeg, i mine egne ord, har skrevet at Lukaku er en definitivt bedre angriber end Immobile.

At du skriver at han er bedre, er jo præcist det samme som at du mener han definitivt er bedre. Ikke at han er definitivt bedre.

... Er det... Er det et, i øvrigt komplet forfejlet, forsøg på spin... Eller...?

Du skriver til mig, kl. 11.15:

"Lukaku har altså, med dine ord, været en definitivt bedre angriber end Immobile, fordi han har lavet en assist mere (og scoret et mål færre), og har spillet en halv time mindre end italieneren? "

Og det skal åbenbart forstås sådan, at jeg ikke mener, at Lukaku er en definitivt bedre angriber end Immobile, men han definitivt er bedre... hvad end det så skal betyde?

Javel ja.

Det er lidt krampagtigt, men hey! You do you...

Angående dit længere indlæg, hvor du (ENDELIG) opridser hvorfor du synes, Immobile er/har været bedre spillende end Lukaku, så er det da dejligt med noget konkret! Jeg er uenig i det meste af det - også fortolkningen af enkelte isolerede statistikker - men tak for noget konkret.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Nå spændene med idag.
Skrevet af Urban
Er der nogle af jer der ved hvor man kan se kampen henne i aften? Facebook eller YouTube, har der været noget på før, men jeg kan ikke rigtig finde noget om det - og jeg orker ikke at se den på bet365.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Fox@Mulder
@Urban

På YouTube:

https://youtu.be/Ht6X9DMzS4g

Og ellers som altid www.hesgoal.com

God kamp til jer, lad os håbe på en fed lige kamp uden skader til jer og os.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Urban
Tak @Fox.
Rigtig god og forhåbentlig fair kamp.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Søren F er gud
Alle Coppa Italia kampene har været vist på Facebook, så går da stærkt ud fra det også gælder denne
Skrevet af Nickdkinter
Inter: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Kolarov; Darmian, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic; Lukaku, Alexis Sanchez

Savner sgu at man ik bruger Eriksen. Særligt når det er Cuppen. Også kunne rano godt få spilletid også.
Skrevet af Søren F er gud
Synes egentlig bare det er fedt at begge hold stiller stærkt op. Ja ja vi har da nogle som kunne byttes rundt, men det er ikke b-kæden, hvilket signalerer at man vil vinde.
Skrevet af Urban
Men Kolarov overfor Leao, den er godt nok farlig.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Fox@Mulder
@Urban

Kolarov ligger vel til venstre i jeres 3-mands forsvar?

Leao ligger med udgangspunkt i vores venstre side, dvs. jeres højre.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af OC
Det er på grænsen til det skingrende vanvittige at vi åbenbart har råd til at rotere i vores faste angriberpar, begge vores wingbacks samt starte med Kolarov (hvilket er noget nær en garanti for at vi indkasserer mindst et mål), men ikke kan give en startplads til bare en af Gagliardini, Vecino, Sensi eller Eriksen.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
Jeg forstår ikk det med at fx barella skal spille. Drengen har spillet så meget. Giv ham pause. Også kunne rano sgu også godt få spilletid.
Skrevet af Urban
@Fox Argh okay. Jeg troede faktisk det var til højre han spillede. Mon ikke han bytter plads og udfordre Kolarov i ny og næ? Alt andet ville næsten være dumt.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Det er på grænsen til det skingrende vanvittige at vi åbenbart har råd til at rotere i vores faste angriberpar, begge vores wingbacks samt starte med Kolarov (hvilket er noget nær en garanti for at vi indkasserer mindst et mål), men ikke kan give en startplads til bare en af Gagliardini, Vecino, Sensi eller Eriksen.

Helt enig. Hvis Barella eller Brozovic render ind i en skade i aften, vil det være under al kritik.

@ OC

Såfremt ønsket, vil jeg mægtigt gerne opridse hvorfor jeg synes, Lukaku er til at foretrække for Immobile, når nu du var så god til at gøre det omvendte - men det bliver tidligst efter kampen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Såfremt ønsket, vil jeg mægtigt gerne opridse hvorfor jeg synes, Lukaku er til at foretrække for Immobile, når nu du var så god til at gøre det omvendte - men det bliver tidligst efter kampen.


Nej nej, det er såmænd fint.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er bare i orden. Som altid tak for dansen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg skal lige love for at Alexis er i spillehumør her til aften.
annonce
0