Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
Ja, I ser stærke ud og jeres CL blamage kan blive den lille ting som afgør det hele når det spidser til - alt efter hvor langt Juve kommer i CL selvfølgelig.

Som jeg ser det hedder chancefordelingen ift. lo Scudetto noget der ligner:

Juventus 40%
Inter 40%
Milan 20%
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af OC
I, til gengæld, ser ret svage ud, og det eneste der holder jeg inde i nogen form for mesterskabskamp er de straffespark i får.
La prende Vecino.
Skrevet af Urban
En tanke:
Kunne man forestille sig Brozo på 8´eren og Eriksen som 6´er, i samme startopstilling?

Barella, Eriksen, Brozo?

Jeg ved at Conte så skal se bort fra Vidal. Min tanker er bare at Eriksen bidrager med langt mere end Vidal gør.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Martinovic
I, til gengæld, ser ret svage ud, og det eneste der holder jeg inde i nogen form for mesterskabskamp er de straffespark i får.


Vi skal også bare i top4, så vi får mulighed for at spendere lige så meget som byrivalerne.
Mojn do!
Skrevet af Søren F er gud
Brozovic har også bare kun spillet gode kampe som den dybe playmaker. På det tidspunkt hvor Eriksen skulle spille 10´er og systemet var anderledes(med Brozovic og Barella side om side bagved), var Brozovic i den grad anonym og langt fra god.
Skrevet af Vik-o
OC har du set samtlige straffespark?
Skrevet af OC
@Fogh

Givet.

@Vik

Ikke dem fra i går, men ellers ja.
La prende Vecino.
Skrevet af Vik-o
Og hvor mange skulle ikke have været givet? Medgiver Roma straffesparket ikke skulle, men vi ved jo godt hvorfor den blev dømt.

Edit, kan se diskussionen kører i Serie A tråden, så følger bare med der. Ingen grund til at køre videre i jeres fine tråd
Skrevet af Flying Dutchman
Hvorfor antages, at OC mener at jeres straffespark er forkert dømte?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Vik-o
Prøver bare at forstå, hvorfor det er det eneste der bliver diskuteret/sat spørgsmålstegn ved.
Nu er straffespark en del af gamet, og hvis det er det der holder os inde i kampen, jamen så er det vel bare dygtigt at de kan trække så mange.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er vel fair, at OC pointerer jeres mange straffespark er med til at holde jer i kampen om mesterskabet, når Fox mener at vores CL-blamage gør det samme for os?

Jeg kan ikke se, at OC, hverken implicit eller eksplicit, skriver at der er tale om uren trav.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
@OC

Ja, vi har set lidt svage og mærkede ud de sidste 3 kampe, medgivet.

Nu skal det ikke være en undskyldning, men jeg tænker egentlig de fleste hold ville kunne mærke hvis de igennem 1 1/2 måned konstant havde 6-8 forskellige spillere ude, herunder typisk 4 faste startere.

Dels så ryger noget af automatikken, når man hver eneste gang må ændre opstilling og dels slider det på de tilbageværende nøglespillere der må spille HVER gang fordi der ingen alternativer er.

Vi kan jo fjerne De Vrij, Brozovic, Barella og Lukaku fra jeres kommende kampe mod Juventus og Lazio. Så tvivler jeg sgu på I ville se så stærke ud.

Jeg vil derfor vente med at drage mine konklusioner til vi lige har haft en periode med spillere tilbage. Vi har iøvrigt kun stillet i stærkeste opstilling 1 ud af 20 kampe - ude mod Napoli.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Interforlivet
@Søren F er Gud: Jeg er helt enig. Brozovic fungerer udelukkende som den dybe playmaker. Så jeg tror vi må finde os i at det lige pt. hedder Brozovic eller Eriksen.
Skrevet af Vik-o
Fox, han skriver det er det eneste.
Skrevet af Bishop
Et straffespark er typisk en situation hvor man ellers kunne have scoret et mål. Så det er ikke videre rationelt at sige at det kun er dem der holder os inde i topstriden. Det er jo givetvis alle de chancer vi skaber som modstanderne ulovligt stopper. Der holder os inde i topstriden. Men
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg vil ikke ud i en masse frem og tilbage, om samtlige de straffespark Milan har fået er korrekte eller ej. Det ender i sidste ende alligevel i øjnene der ser.

Jeg hæfter mig dog ved følgende:

Et straffespark er typisk en situation hvor man ellers kunne have scoret et mål.

Det er vel i høj grad en sandhed med modifikationer. Hvis man ser på de to straffespark mod Bologna som case, så er der tale om hhv. en halv mulighed til Leao og en helt ufarlige hail mary til Ibrahimovic som begge bliver forvandlede til to 100% chancer. Sådan er det jo for det meste - det er jo ikke fordi samtlige straffespark der bliver fløjtet, sker på baggrund af store chancer. At få et straffespark er jo i klart de fleste tilfælde at spinde guld ud af strå.

I og med Milan har fået fjorten 100% chancer ud, som direkte har ført til tolv mål (29,3% af jeres samlede produktion), som givetvis også har betydet meget for pointhøsten i de pågældende kampe, er der vel intet odiøst i at skrive, at en stor del af Milans succes i indeværende sæson bygger på straffespark, uden det partout betyder at I er kommet til disse på unfair vis.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
I expected goals(xg) tæller et straffespark ca. 0,8
Så ja det er da en kæmpe andel af det samlede antal mål, eller forventede antal mål også.
Skrevet af Flying Dutchman
Det påstås på diverse... "medier" at man i optagelserne kan høre, at Lukaku skulle have råbt "I´ll shoot you in the head" efter Ibrahimovic, der i øvrigt for længst var løbet tør for racistiske provokationer og var flygtet ind i spillertunnellen, hvorfor han alligevel ikke var tilstede til at blive truet.

Jeg kan ikke høre det, må jeg skrive. Og i så fald, hvad så? Hvis Ibrahimovic´ ytringer om voodoo og donkey kan udlægges som uskyldige, så kan Lukaku´s også. Han talte vel bare om at skyde Ibrahimovic i hovedet med bolden.

Haha, og nu skal politiet og forbundet også ind over det, jævnfør Milan tråden. Fint lille røgslør for at man ikke skal forholde sig til Ibrahimovic´ vederstyggelige racisme.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Men når man ser på hvem der fører an (i Milantrådens selvsving), er det jo alt andet end overraskende.

Jeg griner bare lidt af det.
Skrevet af Rossoneri
Woodoo henviser til hvordan Lukaku vælger klub og Donkey er et velkendt udtryk for store spillere uden teknik.

Men hey, når man er super woke, så kan alle jo bare selv bestemme hvad der er racisme. Bravo!
annonce
0