Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Self snakker han ned til de andre. Og fatter det ikke!!! Hvorfor ikk lad sin ass træner til at styre det show. Nu for vi en sag på hovedet af os. Og det ved vi
Skrevet af andib
Han er da i hvert fald for dum, hvis han har talt med bænken. Så fortjener han virkelig en længerevarende karantæne.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Magnifico
Jeg drager min konklusion ud fra dét, jeg ser og tror, FD. Sådan er det jo ofte under en kamp. Dermed ikke sagt, at min konklusion er sandheden. Men hvad ser du selv og hvad tror du selv udfra dét?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
For the record, så hælder jeg selvfølgelig også mest til, han ad veje var i kontakt med bænken - men der er dælme langt fra "jeg tror" til "selvfølgelig gjorde han det" og at det er stensikkert han gjorde det og derfor lige så sikkert at han får karantæne.

Det bliver jo nok undersøgt i bunds og så får vi se.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilpolpopogba
Hvordan er holdningen til Conte nu så? Jeg har fulgt med fra sidelinjen og der
bliver skifte holdning om han skal skride eller blive næsten hver uge. Man må da sige at gør det godt i ligaen på trods af CL exit (hvis i skal være helt ærlige har jeres chance for en scudetto aldrig været større i 10 år, og jeg TROR i havde haft det ufattelig svært, med en relativ smal trup, hvis I også skulle spille midtuge kampe. Så havde i hverken vundet det ene eller andet, og nu ligger i meget godt til i serie a.
la vecchia signora
Skrevet af Urban
@pogba
Personligt, tror jeg ikke at der er et holdningsskifte fra individuelle brugere, jeg tror nærmere det handler om at de "negative" røster bliver hørt når det går skidt, og de "positive" røster bliver hørt når det går godt!

Jeg har ikke skiftet mening i hvert fald. Jeg synes Conte, gør det godt, og jeg ser ham gerne blive, men personligt er jeg træt af hans "off field issues", og det har jeg været fra før han kom til os.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
@ilpolpopogba:
Jeg har fulgt med fra sidelinjen og der
bliver skifte holdning om han skal skride eller blive næsten hver uge.
Det er nu ikke helt rigtigt. De fleste herinde er ganske rigtigt trætte af ham (blandt andet fordi han insisterer på at opføre sig som en lille uopdragen møgunge fra tid til anden), men vi er stadig ret enige om at han selvfølgelig skal have lov til at se om han kan køre mesterskabet i hus i denne sæson.

Så jeg vil da gerne lægge hovedet på blokken og sige at det er de færreste medlemmer af denne tråd som gerne så Conte fyret lige nu.
Skrevet af Chino
Ilpolpo har da ret så langt, at flere brugere i denne tråd ønskede Conte fyret i efteråret. Her var det i hvert ganske udbredt at skrive #Conteout og lignende efter et nederlag.

Men fint, hvis stemningen er vendt. Alt andet ville da også være underligt, når vi er på vej mod det første mesterskab i ti år.
Skrevet af ilpolpopogba
Interforlivet og Urban: tak for svar. Kan godt forholde sig som Urban skriver. De negative er i flyverskjul når det går godt og omvendt. Jeg er også med på, at når man ryger ud af CL sådan, så ville de fleste skrive han skulle smutte, i kampens hede.

Det har sjældent (læs: aldrig) fungeret efter planen at fyre en træner midt i sæsonen, så han bør som minimum blive sæsonen ud ja.

Og helt enig, en af hans laster er hans pressehåndtering og “passion/lidenskab” på sidelinjen, der kan koste en karantæne hist og pist. MEN det er også en af hans helt store forcer. Og hvad gør det så han får 1-2 røde kort i sæsonen for at skabe sig. Han tog jeres Inter hold og gjorde det fra den ene dag til den anden (groft sagt) til et hold med vindermentalitet, der nu for 2. År i træk spiller med om scudettoen.

Det kan godt være han skaber sig, er gammel juve mand, har paryk etc. Men han har sgu hanket op i jeres hold, fået en professionalisme ind. Det var i hvert fald det der skete for juve. Gik fra et luddovent hold til en samlet enhed, og resten er historie

Om jeg begriber nogle vil af med ham. Nogle gange må man bare erkende at ens hold ikke kan spille med om guldet i både CL og ligaen, selvom det er en hård måde at ryge ud.
I skal være lykkelige for Conte. med afstand den bedste træner I kunne have hentet.
la vecchia signora
Skrevet af ilpolpopogba
Chino: det var også det jeg synes, at jeg oplevede når jeg læste med. Men er måske som Urban skriver. Nu hvor det går godt, så er de negative fans lidt stille
la vecchia signora
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan ikke lide betegnelsen "negative" og "positive" fans. Det er ikke det, det handler og handlede om. Det handler om en træner der per definition skaber polemik, om ikke andet på grund af hans historik. Det er altså lettere fordummende for debatten at dele fansene herinde op i de negative og de positive, der popper hovedet op i perioderne hvor det passer dem.

Nå, det til side.

Min holdning til Conte er uændret. Der skal titler på bordet til sommer - finito. Det syntes jeg i sommers og det har CL-exiten kun forstærket. Faktisk er jeg ved at nå dertil, hvor selv en (usandsynlig) Coppa Italia sejr ikke er nok, såfremt det er det eneste der kommer ind. Ellers har hele manøvren ´Spalletti ud, Conte ind´ været komplet ligegyldigt, udover at det har kostet kassen og øget mit forbrug af Alminox.

I4L har formentlig ret i, at der ikke er mange fans, der i skrivende stund vil se manden væk - det vil pille ved hvad trods alt er en god sportslig periode. Men selv her er ikke alt fryd og gammen, i og med manden i perioder ikke kan opføre sig som en voksen.

NB! Jeg synes i øvrigt, det alt for optimistisk at skrive, vi er på vej til det første mesterskab i ti år. Det er vi selvfølgelig ikke ubetinget. Milan og Juventus er i lige så høj grad på vej til et mesterskab.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Som forvente bliver Conte undersøgt for at snakke i tlf. Og det er blevet oversat hvad han siger så ingen tvivl om at han snakket med bænken. Det er jo hjernedødt lavet!! Og særlig da vi var foran 2-0. Alt man kan være så dum er mig en gigant gåde

Skrevet af ilpolpopogba
Hvad vil du så kalde det? For og imod? For min skyld gerne.

Det ændrer bare ikke på at Conte har ført klubben frem, pokal eller ej. Jeg har min tvivl på om i havde været samme sted med spalletti.
Og nu skrev jeg jo ikke i din pokalen, men var på vej imod den ;)
la vecchia signora
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Jeg synes i øvrigt, det alt for optimistisk at skrive, vi er på vej til det første mesterskab i ti år. Det er vi selvfølgelig ikke ubetinget. Milan og Juventus er i lige så høj grad på vej til et mesterskab.
Enig. Jeg er nu også ret sikker på at Chino ikke mente det som det fremstod/fremstår.
Skrevet af Interforlivet
@ilpolpopogba: Jeg er helt enig med dig hvad angår Conte. Han er en kæmpe nar, og hans Juve-fortid er svær at håndtere. Når det er sagt er der dog absolut ingen tvivl om at han har rykket os gevaldigt.

Vi er et helt andet hold nu end vi var før ham.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er en påstand, at Conte har "ført klubben frem". Som jeg ser det, er den eneste mærkbare forskel, at vi ender lidt tidligere og lidt højere i top fire, end vi gjorde under Spalletti - vel at mærke med en langt bedre trup end sidstnævnte havde. Den forskel har vi så betalt flere millioner for.

Reelt set har hele Conte-manøvren kostede os en masse og givet meget lidt netto afkast.

Som skrevet, så skal der et mesterskab på bordet. Kommer den ikke til sommer, så har det været et ligegyldigt manøvre, som ikke har flyttet os nævneværdigt rent sportsligt, men som til gengæld har kostet os væsentligt, både økonomisk og i goodwill.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg har set din påstand og dine argumenter før, ig jeg er lodret uenig. Jeg synes faktisk det er (med al respekt) lidt fjollet at påstå at Conte ikke har rykket os nævneværdigt.
Skrevet af Flying Dutchman
Nævneværdigt?

Hvordan?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilpolpopogba
FD: Ja det er en påstand, ligeså vel som at det er en påstand at Conte manøvren har kostet en masse uden nævneværdig afkast.
Du siger nærmest imellem linjerne at med de millioner I har brugt har Conte intet gjort, og spalletti, Benitez eller William Kvist kunne have opnået det samme med de millioner.
Jeg er ikke sikker på at I havde tiltrukket de samme spillere under spalletti. - dét er også en påstand, ligesom det er at sige at spalletti havde fået de samme spillere til.

JEG synes at det virker til at i vinder flere kampe end tidligere. De kampe man tidligere ikke kunne lukke, eller stillede sig tilfreds med udafgjirt. det kan sikkert be eller afkræftes med statistisk jeg ikke har tid til at undersøge lige nu.


Jeg ved bare at I er endt bedre og ligger bedre til nu end tidligere (jeg mindes ikke i er endt 2’er under spalletti) og for første gang i 10 år ser jeg Inter som en trussel, det gjorde jeg på ingen måde med spalletti. - og dermed ikke sagt at Inter ikke sagtens kunne vinde mod juve på en god dag. Men nu tænker JEG i hvert fald at det er et mere stabilt hold
la vecchia signora
Skrevet af Urban
Jeg kan lige tilføje en hurtig kommentar til min positiv vs. negativ kommentar. Det var nu ikke for at dele det så sort/hvidt op, hvorfor jeg også skrev det i anførselstegn. For/imod er måske et bedre eksempel.

Men er ligeledes enig med I4L. Conte hár rykket os. Jeg er på mobilen, og vil gerne argumentere for det senere, men det bliver jo nok meget af det samme som vi allerede har diskuteret. Dog vil en tilføjelse måske være at vores spil er blevet markant mere uforudsigeligt end med Spallemanden, og det er tydeligt at vores spillere forstår mere og mere hvordan de skal bevæge sig i systemet, for at dække af for hinanden, og skabe rum og plads for hinanden, det synes jeg er vildt fedt at se, det er blandt andet derfor jeg elsker formationen 3-5-2, som jeg flere gange har nævnt som værende en af mine yndlings formationer.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
annonce
0