Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@FD: Kort og godt er vi gået fra at være et hold som kæmpede om at komme i top 4 til at være et hold som kæmper om at blive mestre. Og selvom der reelt set (i.e. i form af point) ikke nødvendigvis er særlig langt fra det ene til det andet, så er der i overført forstand utrolig langt - spørg selv Gasperini og Atalanta.

Dét er for mig at se den helt afgørende forskel på Contes Inter og Spallettis ditto.

Ud over det kan så nævnes måden vi helt generelt angriber kampene på hvor vi efterhånden aldrig er andet end det toneangivende mandskab på banen ligemeget hvem vi møder. Vores angrebsmønstre som er blevet utrolig meget mere nuancerede kunne også nævnes som en nævneværdig forbedring ligesom vores generelle pointhøst og ikke mindst måltotal vidner om ikke bare en nævneværdig forbedring men en voldsom forbedring.
Skrevet af Flying Dutchman
@ ilpolpo

Ja det er en påstand, ligeså vel som at det er en påstand at Conte manøvren har kostet en masse uden nævneværdig afkast.

Det er nu ikke en påstand:

17/18: lønbudget: 82 mio. € brutto; løn Spalletti: 4 mio. € netto; brugt på transfermarkedet: 137,63 mio. €

18/19: lønbudget: 116 mio. € brutto; løn Spalletti: 4,5 mio. € netto; brugt på transfermarkedet: 97,6 mio. €

19/20: lønbudget 139 mio. € brutto; løn Conte: 11 mio. € netto; brugt på transfermarkedet: 190,32 mio. €

20/21: lønbudget 149 mio. € brutto; løn Conte: 12 mio. € netto; brugt på transfermarkedet: 100,00 mio. €

Spalletti formåede i sin første sæson at forbedre den foregående sæsons 7. plads og få os ind i Champions League - noget han gentog sæsonen efter, hvor vi i øvrigt kom videre fra gruppespillet og ind i EL, hvor det blev til en ottendedelsfinale.

Conte har indtil videre formået at få os ind i Champions League. Det absolutte højdepunkt har været EL-finalen, hvilket han dog formøblede fint ved at ryge helt ud af Europa i indeværende sæson.

Tilfælles har de to dog, at det er blevet til 0 mesterskaber, 0 Coppa Italia pokaler og hhv. 0 europæisk succes for Spalletti og 1/-1 for Conte.

Alt dette har kostet en stigning på knap 20% på lønbudgettet i første sæson og en yderligere relativ stigning på 7% sæsonen efter, stigninger på hhv. 144% og 9% på trænerlønposten og 290 mio. € i transfervinduerne (hvoraf to af disse har været i Corona tider).

Så at skifte Spalletti ud med Conte har påviseligt indtil videre været en dyr affære, uden navneværdig afkast.

Derfor er det for mig også alfa og omega, at der kommer et mesterskab ind til sommer. Godt nok et mesterskab, der har kostet 33 mio. € mere i årsløn, 290 mio. € i transfers og sammenlagt 23 mio. € netto til Conte, fordelt over to år - men ikke desto mindre et mesterskab...

Du siger nærmest imellem linjerne at med de millioner I har brugt har Conte intet gjort, og spalletti, Benitez eller William Kvist kunne have opnået det samme med de millioner.

Jeg er temmelig sikker på, at Benitez, Spalletti og William Kvist helt fint havde kunnet opnået at ende i top fire, vinde nul mesterskaber og nul pokaler med de millioner, ja. For det er det, Conte har opnået.

Jeg er ikke sikker på at I havde tiltrukket de samme spillere under spalletti. - dét er også en påstand, ligesom det er at sige at spalletti havde fået de samme spillere til.

Det er i den grad en påstand, der dog er relativ let at modbevise, i og med Inter aldrig har haft svært ved at tiltrække gode spillere, uanset om træneren har heddet Conte, Spalletti eller Stramaccioni.

JEG synes at det virker til at i vinder flere kampe end tidligere

Det er vel ikke så meget noget du synes, som det er et faktum - for det gør vi da! Vi scorer da også flere mål. Men hvis alt det her i sidste ende resulterer i en anden plads, er vi ikke nævneværdigt videre fra Spalletti´s to fjerdepladser. Begge dele resulterer i Champions League deltagelse og begge dele resulterer i nul mesterskaber.

Ergo har min holdning altid været og er fortsat, at vi ikke har flyttet os nævneværdigt under Conte - hvilket vi trods alt gjorde under Spalletti. Og der skal et mesterskab i hus for at jeg skifter holdning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Kort og godt er vi gået fra at være et hold som kæmpede om at komme i top 4 til at være et hold som kæmper om at blive mestre. Og selvom der reelt set (i.e. i form af point) ikke nødvendigvis er særlig langt fra det ene til det andet, så er der i overført forstand utrolig langt - spørg selv Gasperini og Atalanta.

Vi er ikke Atalanta og har ikke Atalanta´s ambitioner (med al respekt til dem). Deres økonomi og setup er møntet på, at ende i europæisk fodbold - vores er møntet på at blive mestre.

Jeg medgiver - som skrevet på forrige side - at vi under Conte er gået fra at ende på en fjerdeplads på sidste spilledag til at ende relativt komfortabelt i top fire. Det er også vel sagtens der, hvor Conte har flyttet os mest. Om det konstituerer at vi har rykket os nævneværdigt, er selvfølgelig op til øjnene der ser. Det synes jeg ikke.

Overhovedet.

Og da især ikke da at ende i top fire i den 35. runde frem for sidste runde har kostet os 33 mio. € mere i årsløn, 290 mio. € i transfers og sammenlagt 23 mio. € netto til Conte, fordelt over to år.

Vores angrebsmønstre som er blevet utrolig meget mere nuancerede kunne også nævnes som en nævneværdig forbedring

Er de det? Jeg ser et hold, der taktisk er på røven, i samme nu Lukaku ikke har en god dag eller bliver dækket hæderligt op - alt i mens Conte står på sidelinjen og mangler Plan B.

ligesom vores generelle pointhøst og ikke mindst måltotal vidner om ikke bare en nævneværdig forbedring men en voldsom forbedring.

Åh ja, men det er i sidste ende ligegyldigt, i samme nu det resulterer i maks en andenplads, og ikke et mesterskab.

At vi bankede fire mål ind mod Lecce, ditto mod Genoa og tværede Brescia ud med 6-0, er i sidste ende underordnet, når Juventus - der scorede mindre og lukkede flere mål ind - ender med flere point i tabellen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det er ret simpelt egentlig. Der skal et mesterskab ind til sommers, ellers har Conte spillet fallit, alt i mens vi har smidt et hav af penge og goodwill ud af vinduet, på at opnå det samme som forgængeren kunne.

Og det er ikke en påstand.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Conte har på SoMe joket med at råbe i sin brors headset og stort set tilkendegivet, han var i kontakt med bænken.

Er der ingen regler herom i Serie A eller er manden bare utrolig dum?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Janus
Inzaghi blev taget i det samme tidligere på sæsonen uden det fik nogen konsekvenser.
Så mon ikke også Conto slipper uden yderligere tiltale. Det er normalt at managere i karantæne giver instrukser via telefonen til assisterende trænere på bænken.
Skrevet af Flying Dutchman
Han er i hvert fald temmelig afslappet omkring det. Det er nok bare ikke ulovligt i Serie A. Google er ikke min ven...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Det er ret simpelt egentlig. Der skal et mesterskab ind til sommers, ellers har Conte spillet fallit, alt i mens vi har smidt et hav af penge og goodwill ud af vinduet, på at opnå det samme som forgængeren kunne.

Og det er ikke en påstand.
Selvfølgelig er det en påstand. Det er i øvrigt en virkelig tåbelig en af slagsen eftersom den affejer en masse kontekst for kun at fokusere på én ting.

Du har selvfølgelig ret i at det med en nævneværdig "rykning" er op til tolkning. Men det ændrer naturligvis ikke på at du skaber din egen præmis her.

For dig handler det om hvorvidt han vinder titler eller ej. Det gør det også for mig når det handler om spørgsmålet om hvorvidt han skal fortsætte eller ej samt spørgsmålet omkring hvorvidt det var en god ide at ansætte ham eller ej.

Men det ændrer selvsagt ikke på at han har sort på hvidt haft en nævneværdig indflydelse i positiv forstand på både vores pointhøst og vores måltotal. Og det er selvfølgelig helt fair hvis du ikke synes at det konstituerer et nævneværdigt "ryk". Men lad vær med at forsøge at gøre dette til en objektiv sandhed, for det er det selvsagt ikke.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Selvfølgelig er det en påstand. Det er i øvrigt en virkelig tåbelig en af slagsen eftersom den affejer en masse kontekst for kun at fokusere på én ting.

At skrive, at hvis vi ikke står med et mesterskab til sommer, at vi så har smidt millioner ud af vinduet, på at opnå hvad Spalletti kunne, er et faktum, ikke en påstand, lad stå en tåbelig én af slagsen.

Men det ændrer naturligvis ikke på at du skaber din egen præmis her.

Ja? Det gør du også. Det ligger ligesom inherent i, at vi hver især har vores fortolkning af, hvad konstituerer at rykke sig nævneværdigt. Du mener, at vi har rykket os nævneværdigt, fordi vi scorer lidt flere mål, lukker lidt færre ind og ender lidt højere op i tabellen. Det er din præmis - men ikke min.

Hvis vi havde den samme præmis, så havde vi ikke debatteret, men stået ud i gyden og snavet.

Du ved?

En normal lørdag aften.

Men det ændrer selvsagt ikke på at han har sort på hvidt haft en nævneværdig indflydelse i positiv forstand på både vores pointhøst og vores måltotal.

Jo da, det har jeg (sågar flere gange efterhånden) også tilkendegivet. Altså, det hjælper selvfølgelig, at man har langt flere midler at gøre godt med end forgængeren - men Contes velsagtens mest iøjnefaldende positive indflydelse er, at vi scorer flere mål og får flere point. I min verden er det dog ikke nævneværdigt - overhovedet. Det bør være det mindst forventelige, når man starter et projekt der koster på den forkerte side af 300 mio. € and running.

Med andre ord; det mangler da bare.

Men lad vær med at forsøge at gøre dette til en objektiv sandhed, for det er det selvsagt ikke.

Det har jeg selvfølgelig heller ikke gjort. Jeg har peget på den åbenlyse sandhed, at vi, her halvanden sæson, +300 mio. € mere i udgifter og en masse bøvl på og udenfor banen, kan føje en andenplads i ligaen, sølv i EL og en sidsteplads i CL-gruppespillet til "samlingen" - hvilket hverken er mere eller mindre end hvad Spalletti kunne præstere. At der så ifølge dig alligevel skulle være sket et nævneværdigt ryk er helt fair - jeg får dog ikke øje på det og jeg tillader mig at holde fast i, at Projekt Conte må erklæres en dyr fejl, hvis ikke der kommer et (meget dyrt) mesterskab i hus.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af bruger
I teorien var vi også i mesterskabskampen under Mancini (15/16) og under Spalletti (17/18). Der lå vi også nr 1 omkring nytår og er med i kampen, men en nedadgående kurve i januar, februar og marts gør at vi smider det hele på gulvet.
Det samme skete faktisk også sidste år, men der var en Covid 19, der stoppede vores nedadgående kurve. Vi var faktisk 7-8 point efter Lazio og Juve da vi går til "pause"...

Faktisk er vi 7 point efter Juve da de sikre sig mesterskabet og kun pga de ikke "gider" de sidste 2 kampe og vi slår Atalanta i sidste runde, at vi overhoved ender på andenpladsen...vi skal også takke Lazios lorteperiode efter pausen, at vi overhoved får den andenplads.

Så nej, det her INTET med Conte at gøre...tværtimod skal vi takke Covid 19, at vi overhoved får en chance til at hente de andre, da vores kurve havde kun en vej og det var nedad fra januar til marts.

Conte har i min øjne kun rykket os en vej på banen og det er det offensive. Vi spiller med 2 angribere og har bedre boldspillere centralt.
Spalletti havde aldrig spillet med 2 angribere og det var lidt noget af det kritik som Icardi og Perisic åbenbart havde forelagt ham. Da de syntes at de spillede for ensartet dengang.
Man kan se at Perisic får mere ud af sine indlæg nu end dengang.

Til gengæld syntes jeg vi er meget mere sårbare bagud ift Spalletti. Man bider nærmest tænder hver gang modstanderen får en kontra.

Giver FD ret i at det det har kostet pengemæssigt overhoved ikke har givet den værdi den burde. Selv med et mesterskab syntes jeg at hans kontrakt skal rives over. Vi kunne lige så godt have ansat Mourinho dengang, så havde vi ikke fået splittet fanskaren på samme måde som med Conte.
Skrevet af Interforlivet
@FD:
At skrive, at hvis vi ikke står med et mesterskab til sommer, at vi så har smidt millioner ud af vinduet, på at opnå hvad Spalletti kunne, er et faktum, ikke en påstand, lad stå en tåbelig én af slagsen.
Vi kan godt lade være med at kalde den tåbelig når nu vi ved at du sjældent skriver tåbelige ting, men det er nu stadig en påstand. Medmindre selvfølgelig at du ejer en krystalkugle som kan vise hvordan ting der ikke er sket i virkeligheden vil forløbe.

Det andet gider jeg ikke diskutere, for som vi begge har påpeget handler det jo bare om hvad vi hver især lægger i "nævneværdigt".
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Medmindre selvfølgelig at du ejer en krystalkugle som kan vise hvordan ting der ikke er sket i virkeligheden vil forløbe.

Jeg skriver da også ´hvis´? Hvis vi vinder mesterskabet til sommer, så har Conte opnået noget, Spalletti aldrig formåede; et mesterskab.

Et dyrt et af slagsen.

Men et mesterskab ikke desto mindre.

Og så kan man tale om at flytte sig nævneværdigt i min bog.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Ej FD, nu gør du mesterskabet uden særlig værdi. Hvis vi får mesterskabet, har det kostet det, det skulle. Hverken mere, hverken mindre.
Endda mindre end hvad Juve render rundt med af budget.

Mesterskabet ville uden tvivl, være det bedste der er sket meget meget meget længe. Fuldstændig omsonst at give det en "pris", og degradere det på den måde.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Søren F er gud
Juve har jo et budget langt langt større.
Jeg ved ikke hvor dyrt en mesterskab må være, men de snakker da om i Napoli, at de aldrig ville ha´ undværet de 2 mesterskaber, selv om det kostede konkurser of tvangsnedrykning. Ved dog godt vi ikke er der.
Skrevet af Flying Dutchman
Fuldstændig omsonst at give det en "pris", og degradere det på den måde.

Du misser i dén grad pointen, tror jeg. Jeg prissætter ikke mesterskabet, ej heller skriver jeg nogen steder, at det kan være for dyrt. Jeg pointerer blot det simple faktum, at Projekt Conte har været en dyr fornøjelse, uden resultater indtil videre. Kommer der et resultat i hus, så vil det da være pengene værd (i hvert fald for os fans) - men det er da efterhånden også mindstekrav at det så også kommer i hus.

Endda mindre end hvad Juve render rundt med af budget.

Komplet underordnet, i og med Juventus´ budget faktisk lige dele resulterer i og bygger på sportslig succes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
FD:

Et dyrt et af slagsen.

Men et mesterskab ikke desto mindre.


Det synes jeg så bare var lidt svært at læse ud af dette.
Jeg synes resultatet er mere end blot sølvtøj. Et resultat er også den tiltrækningskraft vi har haft på f.eks. Hakimi og Lukaku (og måske egentlig også Eriksen) som jeg slet ikke tror vi vil have fået med Spaletti ved roret. Ja de har kostet, og koster os. Men de har så også i den grad løftet vores spil, som D´Ambrosio og Icardi ikke kunne, efter min mening.

Et resultat af de mange penge som er investeret, er også den udpræget angrebslyst og uforudsigelighed vi viser, som vi ikke viste under Spaletti.

For mig er det blandt andet resultater af nævneværdig karakter.
Ellers kan nævnes spilleres udvikling, men så bevæger vi os ind på endnu mere tyndt islag, og vil helt sikkert være endnu mere uenige om det er Conte eller universets held, at de spillere er blevet så gode som de er. Jeg tænker særligt på Barella, Bastoni, og Sensi.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af ilpolpopogba
FD og andre: gode pointer og jeg kan godt se at der ikle er en linje hos jer for nævneværdig forskel og succes med Conte. Det helt store indlæg vil jeg undlade, da jeg er hårdt ramt efter at have kigget ned i Toscana hele aftenen igår. Puha.

Men jeg synes nu at der er en væsentlig forskel på at ender 4. Eller 2. (Jeg er godt klar over at det for mange af jer ikke er en 2. Plads, men en tabt 1. Plads) men selvom det reelt kun er 2. Placeringer, så er det altså en stor forandring at gå fra ‘et top 4 hold’ til titeludfordrer.

- jeg synes dog at du misser en vigtig pointe FD. Dét er beviseligt dyrere jo højere du skal op i tabellen på placeringer, specielt hvis du skal blive deroppe. Det koster noget mere i løn, spillermateriale etc., at skulle gå fra 4. pladsen til en 1.-2. plads end fra en 12. plads til 10. plads (blot et eksempel)

Så jeg er helt med på at det har været dyrt, men fodbold ER dyrt og man kunne omvendt også have ladet være at hente Conte, købe barella, lukaku etc. og kastet håndklædet i ringen før, forrige sæson startede.

Så havde i sparet de penge og fedtet rundt om en top 4 placering. ( ja, og så kan ting som Leicester mesterskabet ske -og jeg ved at chancen er større når man er Inter) men betydelig større med “satsningen”
la vecchia signora
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Det synes jeg så bare var lidt svært at læse ud af dette.

Du skal være velkommen til at læse mellem én linje, men i og med jeg ingen steder skriver, det er for dyrt, er det nu lidt fjollet at antage, jeg forsøger at devaluere et eventuelt mesterskab, ved at forsøge at prissætte det.

Jeg synes resultatet er mere end blot sølvtøj.

Jep, det er jeg med på. Det gør jeg også - men for mig konstituerer lidt flere mål, lidt flere point og en smule højere op i tabellen ikke et nævneværdigt ryk.

Et resultat er også den tiltrækningskraft vi har haft på f.eks. Hakimi og Lukaku (og måske egentlig også Eriksen) som jeg slet ikke tror vi vil have fået med Spaletti ved roret.

Som jeg også skrev til Ilpolpo, så er det et argument som er relativt let at modbevise. Vi har aldrig haft svært ved at tiltrække gode spillere, om træneren hedder Conte, Spalletti eller Stramaccioni. Vi er Inter; en topklub i en absolut topliga, der tilmed kan tilbyde en klækkelig løn.

Man skal heller ikke kigge længere end til sommeren 2012. Vi var lige endt 9´er i ligaen, og alligevel får vi fat i (dengang) eftertragtede spillere som Guarín, Handanovic og Alvaro Pereira.

Eller sommeren 2015, hvor vi sæsonen forinden var endt 8´er. Der snuppede vi Kondogbia foran næsen af Milan, samt (dengang) eftertragtede spillere som Miranda, Murillo, Telles og Ivan Perisic.

Så selvom man selvfølgelig skal have lov til at have den holdning, at Conte på magisk vis har gjort os nævneværdigt mere attraktivt, er der forbandet lidt evidens for det.

Et resultat af de mange penge som er investeret, er også den udpræget angrebslyst og uforudsigelighed vi viser, som vi ikke viste under Spaletti.

Angrebslyst? Måske. Men uforudsigelighed? Nej. Bare spørg BMG´s Hoffmann. Det skal dog medgives, at det har været bedre her på det sidste, hvor Conte ofte reagerer både proaktivt, aggressivt og offensivt i løbet af kampene, når tingene ikke fungerer. Han har siden vi røg ud af CL faktisk for klart det meste lignet den toptræner, vi betaler ham for at være.

Ellers kan nævnes spilleres udvikling, men så bevæger vi os ind på endnu mere tyndt islag, og vil helt sikkert være endnu mere uenige om det er Conte eller universets held, at de spillere er blevet så gode som de er. Jeg tænker særligt på Barella, Bastoni, og Sensi.

En reel pointe - men så vil jeg gerne påpege, at Spalletti velsagtens gjorde noget á la det samme for Skriniar, Gagliardini, Politano og Brozovic. Mig bekendt var det nemlig Spalletti der i 18/19 hev sidstnævnte fra en fremskudt rolle ned til regista rollen og gjorde Brozo til én af de kontinuerligt bedste på sin plads i rækken.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ ilpolpo

Men jeg synes nu at der er en væsentlig forskel på at ender 4. Eller 2. (Jeg er godt klar over at det for mange af jer ikke er en 2. Plads, men en tabt 1. Plads) men selvom det reelt kun er 2. Placeringer, så er det altså en stor forandring at gå fra ‘et top 4 hold’ til titeludfordrer.

Vi var ikke en væsentlig større titeludfordrer i sidste sæson, end vi var under Spalletti, selvom vi endte højere i tabellen. Det er meget sjovt og pege på, at vi kun endte ét point efter Juventus, men da I blev mestre i den 36. runde med en sejr over Sampdoria, var I syv point foran - så det er lidt lånte fjer.

Desuden giver i sidste ende en andenplads cirka lige så mange mesterskaber som en fjerdeplads.

- jeg synes dog at du misser en vigtig pointe FD. Dét er beviseligt dyrere jo højere du skal op i tabellen på placeringer, specielt hvis du skal blive deroppe.

Måske, selvom Milan med et lønbudget der er 59 mio. € mindre nu ser ud til at klare sig fint... Men jo, som udgangspunkt skal man da spendere hvis man vil noget i moderne fodbold. Det er dog ikke min pointe.

Min pointe er at vi i skrivende stund har spenderet en hulens masse mere, uden at få noget som helst nævneværdigt ud af det. Det er ligeledes beviseligt.

Jeg har på intet tidspunkt skrevet, at vi ikke skulle have brugt de penge der skal til, ej heller at et mesterskab kan være for dyrt. Det er simpelthen en misforståelse. Jeg har til gengæld hævdet og hævder fortsat, at de mange midler der puttet ind i Projekt Conte som absolut minimum skal resultere i et mesterskab, hvis det skal blive erklæret en succes og ikke en enorm kostbar fejl.

Eller, for at sætte det i samme kontekst som dit sidste afsnit; hvis ikke der kommer et mesterskab, kunne vi netop have sparet de penge og fedtet rundt i top fire.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilpolpopogba
FD: omkring Milan, så skrev jeg jo netop at man godt kan lave en Leicester ;).

Jeg kan godt følge flere af dine pointer, men hånden på hjertet FD. Handler det i bund og grund om at du higer efter en pokal for alt i verden og alt andet er en fiasko?
Har Conte ikke vundet en scudetto er det en fiasko,

havde man beholdt spalletti og brugt de samme summer, fået de samme spillere, og ikke vundet en scudetto/eller anden pokal, så havde det været en fiasko

Havde man ikke brugt noget nævneværdigt på spillere og løn, endt uden en scudetto, havde det være uambitiøst og en fiasko?

Det virker til, at det kun kan være en fiasko uanset hvad, hvis ikke Inter står med en pokal. Jeg tror ikke på at du havde stillet dig tilfreds med top4 og så ikke brugt penge.
Og det er naturligvis for egen regning og påstande.
la vecchia signora
annonce
0