Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Britz
Det giver ingen mening. Han havde stort set ingen fejlafleveringer og hans pres gjorde at vi kom frem til en stor mulighed hvor Martinez desværre begik frispark. Eriksens indlæg på dødbolde var også af høj kvalitet og lukaku burde have udnyttet dem bedre.
Skrevet af Flying Dutchman
Helt enig. Jeg var heller ikke enig i, at han skulle pilles ud. I min verden var Brozovic den ringeste af de tre midtbanespillere - men Conte kunne da passende have pillet en forsvarsspiller ud i stedet for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Surprise, surprise, der er ballade om Conte igen. Også bare super voksent lige at snige en fuckfinger ind, når man tror ingen ser det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Jeg synes Eriksen spillede en fin kamp, ligesom både Barella og Brozovic, inden for den taktik Conte udstak. Vi fejler i angrebet, hvor både Lukaku og Lautaro i går, slet ikke rammer niveau. Ligeledes er vores venstre side, offensivt decideret usynlig.
Vi havde i hvert fald i første halvleg en del hjørnespark og frispark omkring feltet, som i andre kampe, sagtens kunne have været koncerteret til mål.
Skrevet af OC
Eriksen var bedste mand på midten i går. Brozovic var uskarp, og Barella er, forståeligt, meget, meget træt, men sådan går det når man driver rovdrift på spillerne. Jeg tror også at Lukaku er ved at være derhenne af, men det undskylder selvfølgelig ikke den lade, arrogante attitude.

Når vi kommer om på den anden side af Milan-kampen, så er det altafgørende at vi får Pinamonti i spil mod de små hold.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Jeg er enig i resten af dit indlæg - men ikke ubetinget i Lukaku´s attitude. Lad? Givetvis. Han fik meget lidt at arbejde med, og når han endelig gjorde, så fik han konsekvent et puf i ryggen af De Ligt. At man så samtidig har en makker, der ikke fungerer, er det s´gu svært at holde hovedet helt så højt. Jeg synes dog ikke, han var arrogant.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Han fik meget lidt at arbejde med, og når han endelig gjorde, så fik han konsekvent et puf i ryggen af De Ligt.


Det er jo vilkårene, når spillet er bygget op netop om Lukaku som spilstation, så konsekvent tilfældet er. Så går det ikke at sige "nå, forsvareren giver faktisk igen den her kamp. Ærgerligt".
Det falder jo også tilbage på Conte, naturligvis, men han gør heller ikke meget med det der trods alt tilfalder ham. Hvis han ikke stod og var fuldstændig ukoncentreret ved den den frie hovedstødschance (hvor den rammer ham på hånden og går lige forbi), så havde vi været foran med en enkelt pind, og så får han en ´friløber´ til allersidst hvor han bare skal spille den på tværs til Martinez (som jo så nok havde misset, selvsagt), men i stedet hamrer den ind i Demiral eller Danilo eller hvem det var.

Der er en meget konkret situation, hvor vi har en del mand i feltet, Lukaku tager et dybdeløb, men får ikke en aflevering. Vi bibeholder dog bolden og presset, men i stedet for at løbe tilbage, så hænger han konsekvent 6-7-8 sekunder i en offside hvor han selvsagt gør sig selv uspillelig, og presset i sidste ende ender med at løbe ud i sandet.

Når man kombinerer det med hans dramatiske udbrud hver gang han ikke får bolden spillet ligegyldigt hvor han befinder sig eller hvor meget han er opdækket - den infamøse pegen på hans tæer - så synes jeg det er svært at konkludere andet, end at han føler sig hævet over resten af sine medspillere.

Han har desuden endnu ikke scoret mod Juventus.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

"nå, forsvareren giver faktisk igen den her kamp. Ærgerligt".

Det skriver jeg da heller ikke?

Jeg tror, du misforstår. Det handler ikke om, at De Ligt med mere eller mindre pæne midler fik lukket ned for halvdelen af vores offensiv - det skal han da bare have lov til. Det handler om, at Lukaku velsagtens virkede frustreret, men jeg er ikke enig i at han virkede lad eller arrogant.

"Den frie hovedstødschance" var ikke så stor endda. Den rammer ham i maveregionen, fordi han, helt forståeligt, var på vej op.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Det skriver jeg da heller ikke?


Men det gør jeg. Det kan ikke passe, at en spiller til den indkøbspris og løn kan neutraliseres med så simple midler. Så må han iscenesætte sig på andre måder, eller iscenesættes på anden vis af træneren.

"Den frie hovedstødschance" var ikke så stor endda. Den rammer ham i maveregionen, fordi han, helt forståeligt, var på vej op.


Det synes du ikke? Helt fri 2 meter fra mål? Det er ikke første gang Lukaku ikke formår at være klar i det lille felt med hovedet, og det er bare ikke godt nok.
Sidste gang kostede det os videre færd i Champions League.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Det kan ikke passe, at en spiller til den indkøbspris og løn kan neutraliseres med så simple midler. Så må han iscenesætte sig på andre måder, eller iscenesættes på anden vis af træneren.

Delvist enig. Lukaku kan mange ting, også på egen hånd, men i en kamp som i går er han svært afhængig af medspillere, fordi han i langt de fleste tilfælde kommer til at stå med ryggen til målet. Når disse medspillere så meget af tiden ikke er der, enten fordi de er trætte (Barella) eller dårligt kørende (Lautaro, Perisic, Brozovic), så skal deviserne komme fra trænerbænken af. Det skete som bekendt enten ikke eller for sent, hvorefter Lukaku i slutningen af anden halvleg begyndte at søge ud. Der gik det også straks bedre - men så mangler han jo i boksen.

Det synes du ikke? Helt fri 2 meter fra mål?

Han er jo ikke fri; han er dækket af både Demiral og Alex Sandro. Ydermere får han bolden i maven, da den dukker noget så heftigt. I retrospekt skulle han selvfølgelig ikke have hoppet, men han kan jo heller ikke lufte på forhånd, at bolden ville være så lav.

EDIT: Den rammer ham endda nærmere i skridtet end det gør i maven.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
At Lukaku blev neutraliseret er altså ikke rigtigt. Han havde flere gode aktioner i første halvleg hvor han vendte på De Ligt og satte farlige (kontra)angreb i gang.

Jeg er med på at han langt fra spillede sin bedste kamp, men det er altså forkert at få det til at virke som om at De Ligt havde fuldstændig styr på ham. Det var slet ikke tilfældet.
Skrevet af Janus
Som neutral tilskuer synes jeg ikke at Inter spillede nogen dårlig kamp. Måske var forventninger bare for høje?
Hvem tager til Juventus og dominere kampen med flydende angrebsspil og masser af chancer? Stort set ingen hold. Det er et svært sted at spille - specielt når man skal hente en føring og Juventus kan afvente.

Jeg synes ikke Inter eller deres nøglespillere var svage. Juventus er bare et godt hold og så er det ingen skam at komme til kort når udgangspunktet er vanskeligt - heller ikke for Inter.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Janus

Det er noget mere nuanceret end det, tror jeg.

Isoleret set var det jo en fin nok kamp - 0-0 på Rottereden er ikke just alle hold forundt. Når man samtidigt sidder tungt på begivenhederne mod Italiens bedste hold, er det selvfølgelig fint. Jeg tror da også, de fleste Juventus-fans vil medgive, at Inter var det bedste hold på banen.

Men alt det skal jo ses i lyset af, at Juventus ikke skulle skabe kampen - det skulle Inter. Og så er præstationen jo nok nærmere tæt-på-men-åh-så-langt-fra end godkendt. Inter havde det meste af spillet, fordi det passede Juventus fint. Nu bliver det selvfølgelig spekulativt, men jeg tror ikke et sekund på, at vi havde været tilladt helt samme frie rammer, hvis vi bare havde scoret ét mål.

Jeg havde virkelig en klar forhåbning om, at Conte ville være klogere og dygtigere end Pirlo, selvom vores opgave var svært at begynde med. Sådan var det ikke. Pirlo udmanøvrerede Conte helt fint. Det er både skuffende og lettere bekymrende.

Ikke mindst da vi på søndag møder et bedre kørende hold end Juventus, ført an af en bedre træner end Pirlo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Janus: Jeg er helt enig. Det var en fin kamp i går hvor Juventus desværre viste sig for stærke til at vi for alvor kunne true dem med en to-måls-sejr. Dog havde vi rigeligt med chancer til at vinde kampen ligesom den overordnede statistik da også viste med al tydelighed at vi var mere end bare godt med.

Taget i betragtning af at det netop var Juventus i Torino som vi mødte, er der selvfølgelig ingen grund til at male fanden på væggen på grund af det.

Men sådan er det nu engang i denne tråd hvor der er uendelig kort mellem himmel og helvede.
Skrevet af Janus
Jo, men forventningen om at Inter skulle tage til Juventus og skabe kampen var nok for optimistisk.
Det er ikke kun én træner i Juventus. Der er vel et team på 6-8 rutinerede trænere i staben. Så Pirlo er langt fra alene. Han er omgivet af en snu flok rutinerede ræve.. desværre for os andre :P
Skrevet af ilpolpopogba
FD:

Det skaber sikkert en shitstorm, men hvordan syes du at Inter var det bedste hold på banen?

Juve lykkedes med deres strategi, Inter gjorde ikke.
Som du selv skriver skulle Inter skabe kampen, det skulle juve ikke. Derfor havde Inter også det meste af spillet. Var de dermed det bedste hold? tja, jeg ved nu ikke.
Man kan sige at defensiven fik lukket helt af for Inter og det var ligesom gameplanen, så man kan vel godt argumentere for at Juve var det bedste hold ift. indfrielse af strategi og taktik.
Dertil er Pirlo på fosterstadiet som træner vs. conte som blev sat på plads. Det ved jeg heller ikke om jeg synes tangerer til at være bedste hold på banen.

Hvis vi også kigger på statistik (som ikke er altafgørende)
Synes jeg ikke, at en boldbesiddelse på 46 vs 54 vidner ikke just om at de kørte juve under gulvtæppet og var bedste hold. Inter havde to chancer mere og skulle være LANGT mere chanceskabende end juve.

Jeg synes det var en forholdsvis jævnbyrdig kamp og der var ikke et klart bedre hold på banen

- Det skal dog lige siges, at jeg gerne havde ønsket er par flere store chancer fra juves side af, omend det havde været det mest amatøragtige at satse hele semi-finalen, fordi man har lyst til et mål på hjemmebane. Kedeligt ja, taktisksmart, ja.
la vecchia signora
Skrevet af Flying Dutchman
@ ilpolpo

Som jeg skriver og som jeg har skrevet et par gange, så lykkedes Juventus netop med deres gameplan - men I spillede jo i store dele af kampen ikke... ja, kampen. Det med at flytte bolden frem og tilbage i egne rækker i især de første tyve minutter er super gavnligt for jer og dræbte da også kampen allerede der, men det var jo hverken godt eller flot.

Inter ville det mere og skabte derfor også mere - hvorfor jeg da også klart har den holdning, at Inter var det bedste hold på banen. Men som jeg også har skrevet et par gange, er det også i høj grad foranlediget af, at Juventus tillod Inter at være det.

Det er dog ikke ensbetydende med, at I ikke fortjente at gå videre eller at Juventus ikke gjorde det helt rigtige.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Jeg skrev et indlæg til dig på forrige side, som jeg foreslår du læser - for det handler ikke om "himmel og helvede".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilpolpopogba
FD:
Men hvilke parametre måler du på, at Inter var det bedste hold?
Er parameteren "bare" at juve lavede boldflytteri i eget felt?

Det var jo ihvertfald ikke fordi Inter kom sprudlende og bombede løs (2 chancer mere på stats - Det er selvfølgelig at skabe mere, men når du skrive at de ville mere og skabte mere, er det lidt en sandhed med modifikationer når der er tale om 2 skud mere - Juve havde endda flere skud på indenfor rammen, så jeg synes ikke det er helt rigtigt at inter ville det meget mere og skabte så meget mere) Dét er jo ikke synderlig imponerende med to skud mere, når man tænker på at juve bare flyttede bolden rundt.

At Inter VILLE mere er altså ikke ensbetydende med man spiller bedst.
Det var ikke meget der lykkedes for Inter, bl.a. blev Lukaku lukket meget ned og så kan det godt være at inter ville en masse, men når det ikke lykkedes synes jeg ikke at man kan sige man er det bedste hold.

la vecchia signora
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg har skam læst det. Det ændrer dog ikke på min påstand. Det er da fint at du skriver det ikke handler om himmel eller helvede. Men når du så samtidig skriver at "Conte er læst" som om det er en generel ting, påstår at vi har "åbenlyse problemer" og endelig påpeger at vi er i scoringsvanskeligheder, så mener jeg nu stadig du er en del af det kor som jeg vil betegne som fjollet og overreagerende.
annonce
0