Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fachetti

Cambiasso hvad? ;-)

Hmmja, jeg synes nu mere, at Álvarez mere ligner en kant, og en meget farlig én af slagsen. Han går hen og bliver god for Inter, tror jeg. Der skal handles ind på Sneijders plads, det kan ikke være anderledes. Det var alt for tydeligt i går, at Inter er ved at komme tilbage til ´Zlatan dagene´, hvor holdet var alt for afhængig af én spiller. I Treble sæsonen klappede det hele perfekt, men det gjorde det ikke sidste sæson, og bestemt heller ikke i anden halvleg i går.

Coutinho er selvfølgelig en mulighed, omendt jeg synes, han stadigvæk har noget at bevise. Han er dog til U20 VM i Colombia - hvor han gør det fremragende. Det er blevet til tre mål i lige så mange kampe, samt vist nok også nogle assists.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
@FD

"Desuden skal vi huske, at spillere som Maicon, Milito og Lúcio ikke endnu er kommet hjem."

"...og Cambiasso"


Spændende med Coutinho. Men han er nok mere en af de tre forreste end en Sneijder-type.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Facchetti

Nå, på den led!

Nja, det ved jeg nu ikke. Han er vel tiltænkt rollen som trequartista, da han blev købt. At Gasperini så ikke rigtig spiller med trequartista ændrer vel ikke på, at han besidder nogle af de kvaliteter Sneijder også har. Umiddelbart er det nok Sneijder, Álvarez og Coutinho der kan bestride den plads - også i den rækkefølge. Som skrevet før ser jeg dog helst, at Álvarez ryger ud på en højre angrebsposition. Han er meget hurtig (han løb lige op med Abate i Supercoppa´en), teknisk stærk og så har han et godt skud/indlæg. Et angreb af Eto´o - Pazzini - Álvarez lyder rigtig fint.

Det løser dog ikke rigtig Sneijder ´problematikken´.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Han er meget hurtig (han løb lige op med Abate i Supercoppa´en), teknisk stærk og så har han et godt skud/indlæg


Alvarez er nu slet ikke kendt for sin acceleration eller hurtighed, nærmest tværtimod, og det synes jeg faktisk godt man kunne se på kampen i går. De gange han kom forbi, var det ved hjælp af driblinger og fysik, ikke på grund af hans speed.
Ikke at jeg er uenig i dig, med hensyn til at han sagtens kan spille som en slags wing/angriber, men det bliver bare på en lidt atypisk måde.

For lige også at vende Coutinho en gang, så er jeg næsten sikker på, at han blev købt som erstatning/udskifter for Sneijder, altså som offensiv midt og ikke som en af de tre angribere. Den eneste gang hvor vi sådan bare lidt har set ham i sidstnævnte rolle, må have været den sidste Bayern kamp hvor han sneg sig ud på kanten et par gange, men ellers er det ikke så tit han løber så langt fremme ude i siderne.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Hvad snakker du om? Han står jo netop kendt for at være hurtig, især for én af sin højde. Han løb jo flere gange side om side op med Abate forleden, og Abate står da kendt om at være én af de hurtigste (hvis ikke dén hurtigste) på Milan holdet. Det ser bare ikke synderlig hurtig ud, da han er så høj.

Mht. Coutinho glemmer du den lille detalje, at han blev købt et helt år før Sneijder kom til - han skiftede dog først til klubben i 2010, da han fyldte atten. Så at påstå, at Coutinho blev købt med det formål at kunne erstatte Sneijder er vist en sandhed med kæmpe modifikationer ;-)

Under Benitez mener jeg bestemt at huske, at Coutinho spillede på den højre angrebsplads i 4-3-3, altså en slags forædlet kant. Jeg kan overhovedet ikke huske ham som central spiller - jeg er dog sikker på, at han har evnerne til det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af MILANMILAN
Forstår ikke helt, Dutchman..

Jeg var nu heller ikke imponeret over hans hurtighed og synes nu tit at Abate havde godt styr på ham. Jeg finder ham faktisk lettere langsom. Obi derimod, det er en anden sag. Han kunne godt køre rundt med vores kære Ignazio.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af OC
Hvad snakker du om? Han står jo netop kendt for at være hurtig, især for én af sin højde. Han løb jo flere gange side om side op med Abate forleden, og Abate står da kendt om at være én af de hurtigste (hvis ikke dén hurtigste) på Milan holdet. Det ser bare ikke synderlig hurtig ud, da han er så høj.


Her har vi så vidt forskellige syn på sagen, men jeg holder fast i, at han ikke er særlig hurtig.

Mht. Coutinho glemmer du den lille detalje, at han blev købt et helt år før Sneijder kom til - han skiftede dog først til klubben i 2010, da han fyldte atten. Så at påstå, at Coutinho blev købt med det formål at kunne erstatte Sneijder er vist en sandhed med kæmpe modifikationer ;-


Ja, det var selvfølgeligt vrøvl fra min side af - det jeg mente at sige var, at da han blev købt, blev han nok primært købt på den baggrund af at han kunne spille på den offensive midt og ikke som en af ydreangriberne i et tremandsangreb. At han så ved nød nok godt kan spille derude er rigtigt, men jeg er villig til at væde min højre arm på, at det ikke kommer til at ske i næste sæson på grund af alle de angribere der på nuværende tidspunkt løber rundt i klubben.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ MILANMILAN og OC

Tja, ifølge kommentatorerne er Abate én af de hurtigste i Serie A endda, og Álvarez kunne (næsten) løbe op med ham. Men jeg kan se, vi er uenige ;-)

Obi er jeg til gengæld ikke tryg ved. Han har nogle fine aktioner offensivt, men han falder lidt igennem på det defensive, hvilket trods alt også skal passes i en 3-4-3. Han har dog spillet nogle fine kampe i forberedelsen, mod nogle svage hold.

@ OC

Bevares! Det eneste jeg blot har postuleret er, at Coutinho mig bekendt endnu ikke har spillet på den plads han er tiltænkt. Det kommer vi nok til at se mere i denne sæson, idet, som du selv påpeger, der er rigeligt med angribere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Il Maestro
Marco Branca holder i øjeblikket møde med repræsentanter fra den russiske klub Anzhi og agenten Claudio Vigorelli.

Emnet er Samuel Eto´o, der måske alligevel er fristet af russernes tilbud om en årsløn på 150 millioner kroner.
Razz har dog ret.
Skrevet af OC
Eto´o OG Sneijder?!

Yippie! Hvis ikke vi får mindst 70 mio. euro ud af de handler, er det en total falliterklæring fra klubben side.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
En KÆMPE fallit erklæring. Eto´o og Sneijder er, sammen med Zanetti og Samuel, de vigtigste spillere i truppen. Hvis de to bliver solgt, og der ikke bliver handlet tilsvarende ind (hvilket bliver svært), så tør jeg ikke engang håbe på en top tre længere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Begge bliver næppe solgt. Hvem vil I helst undvære af de to?
Mojn do!
Skrevet af OC
Pandev.
La prende Vecino.
Skrevet af Borger Louis
Der bliver luget godt ud af Serie As profiler, hvis både Sneijder og Etoo smutter. Mon dog, at det kommer så vidt.

Det vil saftsuseme være uambitiøst af Etoo. Mander er trods alt stadig blandt verdens allerbedste angribere. Men okay, for 150 mil kan der selvfølgelig købes mange guldkæder.

Skrevet af Il Maestro
Nu skulle også Rinaldo Ghelfi være involveret i mødet, og det er nok ikke et specielt godt tegn for dem, der håber, at Eto´o fortsætter i Inter.
Razz har dog ret.
Skrevet af Borger Louis
Hvis det er sandt med lønchecken er det også det rene vanvid.
Skrevet af Il Maestro
Ja, det er jo en ganske pæn gage.

Med FFP in mente er det jo en fornuftig aktion, da man så slipper af med lønbudgettets største byrde, men så ville det jo ikke give meget mening at hive Tevéz ind i stedet, som de italienske medier mener er planen.
Razz har dog ret.
Skrevet af Shev07
Den med at skulle skære ned på lønnen forstår jeg ikke helt. Inter har jo gjort meget ud af at skære ned samtidig med at de, de sidste to år, har fået flere penge ind på transfers end man har brugt.

Man har jo sagt farvel til tunge lønninger som Zlatan, Vieira, Mourinho, Quaresma, Matrix, Mancini, Muntari, Suazo. Det burde da være på et nogenlunde niveau efterhånden?

Som det lyder i medierne er det som om at man er pisket til at sælge en af Sneijder og Eto´o for at kunne overleve. Det vil da være en ret stor kold tyrker at gøre det på den måde.
Skrevet af Gustenv@rius
Klubben har trods besparelser på lønningsbudgettet stadig et ganske stort driftsunderskud, hvorfor det vel også er mest naturligt, at skille sig af med en spiller som Eto´o.

Transfer og lønningsudgifter er nu engang det sted, hvor man hurtigst kan ændre ganske betydeligt på driften på kort sigt.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Shev07
Ja helt sikkert.

Jeg glemmer måske også at den nye tv-aftale selvfølgelig kræver endnu flere besparelser for alle de italienske hold.

Men det er mere rygterne om at man død og pine skal sælge ud fra toppen jeg har svært med se logikken i.

Men lad os nu se hvad der sker.
annonce
0