Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Caroe
Derfor kan man vel godt svine manden til uden at kalde ham fed?
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Virkelig? På det her forum er stort set alt tilladt, folk har ingen hæmninger (heller ikke blandt calcio-folksene), men at kalde Raiola for "den Fede Pizzabager" er alligevel der hvor grænsen går?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Ja okay gik over jeg undskylder
Skrevet af Urban
Generelt er det bare under lavmål at kaste negative tillægsord efter folk. Uanset hvem man er! Det kan aldrig forsvares, efter min ydmyge mening.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Duck
Spiller Raiolas vægt nogen rolle for hans evne til at varetage jobbet som agent? Hvis nej, hvorfor så overhovedet bringe det op.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Du styrer det selvfølgelig 100% selv. Jeg mener bare det bør være muligt at tale grimt om mandens personlighed og ageren uden at påtale hans fysiske fremtoning. Gør man det, får man fremsat sin pointe om manden uden at fat shame. Det ligner en win-win i mine øjne.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan sagtens se, hvad I mener, drenge - og det er sågar beundringsværdigt nok. Jeg er også enig i, at man kommer længere med en respektfuld tone og at det som udgangspunkt aldrig er i orden at shame et andet menneske, om det så angår deres vægt eller andre ting. Det plejer nu også at være standarden herover.

Så langt, så godt.

Problemet med alt det er bare, at jeg fucking hader Mino Raiola. Den mand er sammen med Sepp Blatter og Kia Joorabchian skyld i, at jeg ikke er én af dem der elsker fodbold som sport, men snarere én af dem der engang elskede fodbold. Hvis ikke jeg var mangeårig Interfan, havde jeg intet forhold til sporten længere. Hans evige jagt efter mere og mere har været én af de absolut primære grunde til, at fodbold er blevet en millionærbørnehave, hvor penge er vigtigst og elementære ting som respekt, ære og klubfølelse er noget nær forsvundne. Jeg kunne også kalde manden for en underlødig svinemikkel, en fedtet nar, en amoralsk klaphat eller et klamt undermenneske, men den Fede Pizzabager er bare mere mundret og mere rammende - og, indrømmet, svært tilfredsstillende.

Man bør agere på nettet, som man ville i det virkelige liv, hvilket jeg også gør - også i det her tilfælde. Manden er ikke min respekt værdig og jeg glæder mig til den dag, han stopper i sporten, hvad enten det sker fordi han har tjent nok eller af naturlige årsager. Indtil da må I leve med, at han hos denne bruger hedder den Fede Pizzabager - subsidiært må I bare ignorere det.

Det styrer I selvfølgelig 100% selv.

Rant over.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Fedt med lidt udskamning af Raiolas vægt, FD. Hans skuldrer er helt sikkert brede nok til at bære det, så du kan roligt fortsætte og dermed få lidt mere selvtilfredsstillelse.

Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Det er van-vit-tigt morsomt, at, i en tråd som hver anden dag sprutter med perfiditeter og fornærmelser - også henvendt til brugere-, at det at kalde Raiola for "den Fede Pizzabager" tilsyneladende er over stregen.

Fint! Udskamningen har virket og jeg føjer mig, når nu det åbenbart går så mange brugere, jeg respekterer, på.

Så må vi håbe, at I også kan holde jer i skindet fremover. Historisk set har det været "lidt" af et problem hidtil...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Point taken, FD.
Skrevet af Duck
Problemet med alt det er bare, at jeg fucking hader Mino Raiola. Den mand er sammen med Sepp Blatter og Kia Joorabchian skyld i, at jeg ikke er én af dem der elsker fodbold som sport, men snarere én af dem der engang elskede fodbold. Hvis ikke jeg var mangeårig Interfan, havde jeg intet forhold til sporten længere. Hans evige jagt efter mere og mere har været én af de absolut primære grunde til, at fodbold er blevet en millionærbørnehave, hvor penge er vigtigst og elementære ting som respekt, ære og klubfølelse er noget nær forsvundne.


Jeg er heller ikke nødvendigvis udpræget begejstret for den retning moderne fodbold bevæger sig i. Men det er helt sort på den måde at give Mino noget af æren for det. Manden er kontrakt- og lønforhandler for sine klienter. Intet andet. Han er bare så meget dygtigere til det i forhold til sine kollegaer. Det er værd at bemærke, at han INTET som helst gør, som hans klienter ikke er indforstået med, og det står klubberne frit for ikke at efterkomme nogen af hans krav.
Skrevet af Nerazzurri
Der er vel ingen, udover klienterne, der kan lide Mino Raiola et al. Og han skal imø. kritiseres for mange ting, men vægten har, som Duck skriver, intet med han virke at gøre.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Gustenv@rius
Det fede svin.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Nerazzurri
Er Handa og De Vrij kampklar og i form efter covid-19?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Interforlivet
@Nera: Godt spørgsmål. Jeg er ret sikker på at Handa forventes klar. De Vrij er jeg mere usikker på faktisk.
Skrevet af jzprG
Erotisk buttede herre :)
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Flying Dutchman
Men det er helt sort på den måde at give Mino noget af æren for det.

Selvfølgelig er det ikke det. Raiola og hans slags lever og ånder for at skifte så mange af deres spillere rundt som overhovedet muligt, for at tjene skillinger. De lever og ånder for at skabe uro om spillere, for at fremtvinge situationer, hvor klubberne enten skal tilbyde vanvidskontrakter eller sælge en utilfreds spiller - hvor Raiola i sidste ende selv putter en kæmpe check i lommen, uanset udfaldet. Lever og ånder for at skabe budkrig omkring deres spillere og spille klubberne mod hinanden, for derved at presse prisen for deres spillere op - hvilket hiver resten af markedet med.

At klubberne hopper med på legen, er heller ikke optimalt - men det er trods alt spillerne (læs: Raiola) der har magten i kontrakt- og transfersituationer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Nera: De Vrij har trænet med i går og i dag, så han er vist tvivlsom til startopstillingen men dog i spil. Handa starter med statsgaranti.
Skrevet af Flying Dutchman
Perisic er ikke klar. Krydser fingre for, at det bliver Darmian og ikke Young der får chancen - Dambro kunne også være et bud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: D´Ambro er også ude stadigvæk, så ja, lad os håbe på Darmian.
annonce
0