Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Optimisme og optimisme... Altså, for mit vedkommende er det en art opgivende optimisme, tilsat en snert galgenhumor. For hvis vi troede, at betingelserne var sværre i Treble sæsonen, så er de værre endnu nu. Inter - og de andre italienske klubber - er i store problemer.

Men jeg kan jo ikke andet end at forholde mig optimistisk, og håbe, at Inter som brand stadigvæk er stor nok til at lokke den næste generation af gode spillere til. Og håbe, at Platini gør alvor af sine løfter om en mere fair og afbalanceret økonomisk struktur i Europa. Som Homlgren skriver, bliver det i hvert fald altafgørende, at den står på CL næste år igen. Her tænkes ikke kun på pengene, men i den grad også på at lokke nye spillere til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Blaamand
Inter burde i hvert fald have et navn der burde kunne lokke store spillere til. Men hvad penge angår halter den italienske liga bagefter den engelske i markant grad, og sådan vil det nok forblive længe fremover.

Må jeg spørge dig om hvorfor du sympatiserer med Nottingham Forest? Min bedste ven er Forest-fan, så jeg er ikke negativt indstillet, selv om nogle måske mener jeg skal være det.
Brøndby IF Everton FC
Skrevet af Gustenv@rius
Det afhænger af definitionen på gode spillere, eller store udenlandske stjerner, som du skrev tidligere.

Hverken Inter eller andre italienske klubber har økonomisk råderum til at hente de bedste spillere de kommende mange år. Der vil være i hvert fald 5 klubber, der til enhver tid kan tilbyde mere i løn, såvel som højere tranfers for spillerne.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
@ Blaamand

Jeg har boet i England, i en by der hedder Loughborough i Leicestershire. Det lå dog væsentlig tættere på Nottingham end på Leicester. Mine klassekammerater holdt enten med Forest eller med Leicester City. Jeg valgte Forest af den simple grund, at de var en smule bedre (fesent, I know, men jeg var 9) og fordi Bryan Roy lige var skiftet dertil.

Min bedste ven er Forest-fan, så jeg er ikke negativt indstillet, selv om nogle måske mener jeg skal være det.

Hvorfor dog det?

@ Gusten

Tja, spillere der gør, at Inter fortsat kan konkurrere ud i Europa, så det kan være store navne eller velscoutede talenter. Problemet er dog, at, som du så fint påpeger, Inter altid vil have ti konkurrenter til disse spillere, der kan tilbyde mere i både løn og transfer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Blaamand
@ Flying Dutchman

Altså, ikke pga. min ven, men fordi jeg er Everton-fan. Forest og Everton havde vist en vis rivalisering engang, jeg læste på en norsk Everton-side at der var had til Forest, jeg ved ikke helt hvorfor, det er ikke et had jeg deler i hver fald. Måske andre Everton-fans har en mere detaljeret beskrivelse af det forhold.

Jeg kan faktisk egentlig godt li´ Forest og jeg håber de rykker op i Premier League i år. :)
Brøndby IF Everton FC
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, Forest hører til i PL, ingen tvivl om det. Men det gør Leeds jo også :)

Mig bekendt, er Forests største rivaler Notts County, Leicester City, Sheffield United og Derby County - jeg aner selvsagt ikke hvordan det forholder sig med Everton fans.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Blaamand
@ Flying Dutchman

Jeg tror det er et levn fra 80´erne. Måske er det bare en personlig betragtning. Lad os få Forest tilbage i Premier League så vi kan sende dem ned igen! Leeds så jeg mod Everton i Carling Cup´en. Møg primitivt, Everton spiller jo også en smule primitivt til tider - selv om EFC absolut har evner i kreativt positionsspil - men Liverpool er de værste, de har jo Rotten og fætter BR. Men sæsonen er jo lang endnu, så lad nu vente og se hvad der sker. Også for Forest. :)
Brøndby IF Everton FC
Skrevet af Facchetti
Der er dømt indianerbold mod Atalanta. To mand i bagerste kæde og en masse midtbanespillere, som alle ligner nogle der VIL score.
Godt tempo i kampen (mest Atalanta), men det kniber med kvaliteten.
Skrevet af Flying Dutchman
Hold kæft, kommentatoren på Canal 8 er pisse irriterende at høre på!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Knaldebang!! 1-1 Guarin direkte på frispark. Han er vist ved at finde formen :D
Skrevet af Flying Dutchman
Det må man sige! Han spiller godt nok godt i dag. Målmanden eller muren så dog ikke for godt ud...

Pis...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Røv og nøgler, så betalte Inter for at stille med fremadstormende defensiv. 2-1 på en anden fase, som burde have været reddet af.
Skrevet af Facchetti
Lortedommer!! der var fandme ikke straffe!
Skrevet af OC
Skandaledom.
La prende Vecino.
Skrevet af Farsopoli2006
Meget tvivlsomt straffe til Atalanta der - og 3-1. Som jeg ser det rammer Inter-forsvareren bolden og ikke manden. Men det var stadig dumt at lave en så satset tackling inde i feltet. Men straffe synes jeg ikke der var.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af Gaetano Scirea
Moggi.
34 SUL CAMPO
Skrevet af OC
Hold din fucking kæft.
La prende Vecino.
Skrevet af MILANMILAN
Tag dig nu sammen, Scirea. Please!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Facchetti
Lad os lige fokusere vores vrede på Maxi og dommeren
Skrevet af Lentini
Scirea,

hvis der ikke kommer andet end ubrugelige hjernedøde oneliners ud af dig, så knyt hellere sylten.
annonce
0