Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nerazzurri
Man takker.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af 80Ronaldinho
Tillykke med mesterskabet til Inter. I har været mest stabile hele sæsonen igennem, hvor det har været noget op og ned for både Juventus og Milan. Håber at næste sæson, sjovt nok, bliver mere åben:) Må indrømme at jeg ikke har det særlig godt med at i har tangeret os hvad mesterskaber angår selvom et par stykker er pga calciopoli men det er jo ikke jeres skyld! Men tillykke til jer...!
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Chino
Tak. Jeg tror, at alle fans af Serie A håber på en mere jævnbyrdig titelkamp end det har været tilfældet de seneste sæsoner, denne inklusive. Synes også man har set flere tegn på, at holdene er ved at rejse sig igen ovenpå skandalen og kvaliteten af hele ligaen er blevet løftet endnu et niveau. Der mangler dog stadig det sidste, før vi igen vil se flere stærke italienske hold være konkurrencedygtige i Europa. Sommerens aktiviteter på transfermarkedet bliver afgørende for, om det allerede kommer til at ske fra næste sæson.

Nu skal det mesterskab fandme fejres!
Skrevet af Chino
Et fantastisk stykke video:
http://www.youtube.com/w…Fokh709jcz4

Dog kan det godt bekymre mig lidt, at Kong Zlatan står i baggrunden for festlighederne med hænderne plantet i lommerne. Er dette måske den lange svenskers sidste sæson i den blå-sorte trikot? Jeg kan godt frygte det.
Skrevet af 80Ronaldinho
Tror ikke rigtig du skal regne med at Zlatan er typen som hopper og danser rundt når en titel er bragt i hus! Et smil.. ja måske, men ligefrem løbe rundt som en vild synes jeg ikke umiddelbart ligger til hans type! Det er mere afbalanceret..
Om det er hans sidste sæson kan du måske spørge Florentino om:) He he.. Ifølge medier som channel4 og gazzetta følger Zlatan med stor spænding hvad de gør i Barca, med hensyn til Eto´o. Til sommer har han et år tilbage af sin kontrakt i Barca, og man ved ikke rigtig om de forlænger eller sælger ham. Og det skulle efter sigende være det som Zlatan går og tygger på lige nu.. Så er der jo også Real madrid som gerne skal have 10 klasseangribere:)
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Chino
Måske ikke, men kan da huske mesterskabsfesten i Milano for et par år siden, hvor Zlatan stod og dansede oppe på en bus. Og det er ikke fordi at jeg havde forventet at se svenskeren i centrum af begivenhederne, men han har altså valgt at placere sig alene i baggrunden med hænderne i lommerne, mens holdkammeraterne hopper og synger med hinanden om armene. Det kan godt slå skår i mesterskabsfesten hos undertegnede.

Selvom Zlatan igår aftes udtalte at han var glad for at være i Inter og at holdet vil vinde alt i næste sæson, tvivler jeg på at han ville afvise muligheden for at spille i Barcelona eller Real Madrid, skulle den byde sig allerede denne sommer.
Skrevet af Viola 4 Ever
Tillykke med Lo Scudetto.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af 80Ronaldinho
Hvad skete der lige for Zlatan her til aften!?! Nægtede han at blive udskiftet, også røg Figo istedet eller skældte han ud over at Figo blev pillet ud!?!
Han rystede også på hovedet og lavede himmelvendte øjne da Mancini kom på banen:)
Mourinho fyres, og Zlatan tager selv over:)
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Lehrer
Ja tillykke, og alligevel er Moratti klar til at smide 2-300 mille efter nye spillere.

Jeg VED godt han siger han vil balancere det, men man kender ham dårligt hvis ikke han er ligeglad, og i øvrigt kommer han formentlig til at æde nogle del-lønninger for at få tyndet ud i truppen. He he.

http://www.channel4.com/…may18d.html

Men nu sparer i jo i hvert fald Figos løn.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Kemosabe
Fantastisk foto af Moratti (Lehrers link). Han er en meget fotogen herre.
Skrevet af Gustenv@rius
Han er en reinkarnation på Tudse fra "Vinden i piletræerne".
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lehrer
Ha ha.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Il Maestro
Det lader jo til at man slipper for både Figo og Vieiras kæmpelønninger, hvilket naturligvis er tiltrængt.

Mourinho taler om 4-5 forstærkninger og 2-3 spillere fra primavera.

Udover Vieira og Figo er det efter alt at dømme farvel til Cruz, Crespo, Rivas, Jimenez og minimum en af Mancini og Quaresma. Samtidig er der spillere som Materazzi og Burdisso, der må formodes at være på vippen.

Jeg bliver dog ærlig talt skuffet, hvis Thiago Motta bliver eneste midtbaneforstærkning.
Razz har dog ret.
Skrevet af Pibe
Adrianos løn er også "væk".

Moratti skal dog nok få overbetalt et par spillere over sommeren.
Skrevet af Nerazzurri
Business as usual.

Det kunne f.eks. være Milito, som sikker nok skal få 4 mio. € pr. år og det på en 4-årig kontrakt. Der var også tale om en 3-årig kotrnakt til 3,5 om året, men det skulle ligne Moratti dårligt at tage den fornuftige beslutning mht. løn.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Soldatino
Thiago Motta og Milito til Inter for 15 mill euro + Acquafresca, Viviano, og en lejekontrakt på Bonucci.

Så skal man arbejde på BigNose som ikke vil afvise et skifte, og Moratti vil se hvad han gøre for at hente Quagliarella.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Gustenv@rius
Det er vel kun Milito, der af de 3 kan kaldes en forstærkning. Hverken Motta eller Quark går ind i Inters startopstilling.

Jeg troede det var startopstillingen man ville forstærke i Inter, og ikke bredden, hvor man mildt sagt er godt med.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Pibe
Man er ikke godt med i bredden. I angrebet har Inter igen og igen måtte ty til værdiløse spillere som Cruz, Crespo, og Adriano (og, sick, Obinna).

Figo, Veira og Mancini gør det ud for bredden på midbanen, og de er alle uduelige.

Motta ville mageligt slå Muntari eller alternativt Deki af startopstilling.
Skrevet af Pizarro
Lad os nu se om ikke Moratti lader sig ramme af hans sædvanlige nostalgi og forlænger med Cruz. Det er der i hvert fald noget der tyder på, selvom jeg ikke tror Mou eller nogen andre kan se det fornuftige i det.

Vieira skal også bare væk, da han desværre ikke kan garantere mere end 10 kampe pr. sæson og det ikke engang på højt niveau mere.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af Lehrer
Jeg tager gerne Mancini tilbage. Og Suazo. Hvor er han egentlig henne ?
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
annonce
0