Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Farsopoli2006
Jeg tror - desværre ;) - heller ikke blot, at Milan er inde i en god stime. For mig at se set det utroligt holdbart og solidt ud, hvad de har gang i pt. Allegri har endelig fået samling på holdet, og jeg er glad for at de var så længe om at finde sig selv, for ellers havde de været en meget alvorlig mesterskabsaspirant. Nu skal de immervæk nærmest vinde resten af kampene for at blive en trussel, og det kan de nok trods alt ikke magte.

Nu når de det næppe i år, men næste år måske....

Inter har en okay god trup, men skal forstærkes på 3-4 pladser og have en ny træner. Så kan de også blive farlige. Men jeg ser dem nok som bagud i forhold til Milan m.h.t. generationsskiftet, så jeg tvivler på at de er klar til mesterskabet næste år. Især fordi de nok ikke kan regne med Milito mere. Men det må tiden vise. Milan derimod har allerede en solid base - mangler vel bare en klassespiller mere på midtbanen og en styrmand i forsvaret. Og måske en mere rutineret venstre back end Di Sciglio (selvom denne bestemt har krummer i sig).
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af Lentini
Det jeg mangler når jeg ser Inter spille er et koncept. Det virker som om der ikke er en plan i det man laver, den er i bedste fald ikke særlig tydelig.

Jeg har også svært ved at se manden, som skal kreere opspillet. Guarin har en hammer installeret i højrepoten, men overblik og flair er ikke hans styrke. Kovacic kunne være en mulighed, en han er jo stadig en baby i dette game, og at forvente han stråler efter bare en måned i så svær en liga som Serie A er for meget forlangt.

Jeg tror heller ikke, jeg har set Inter dominere en kamp mod et hold med kvalitet. Enten fordi man ikke har evnerne, eller fordi Stramaccionis oplæg er for defensivt.

Mht. snakken vedrørende Allegri, skal det siges at han ikke er en perfekt træner, og famlede i starten af denne sæson noget febrilsk. Det gode ved Allegri er at han lærer af sine fejl, uden at give afkald på den måde hvorledes han helst vil spille fodbold på. Samtidig har han en autoritet og ærlighed overfor sine spillere, som nogen kan blive fornærmet over(fx Mesbah), men med det job han har er han nødt til at være det. Det viser mere om Mesbah end det gør om Allegri.

At kalde ham taktisk inkompetent er desuden hovedrystende dumt, særligt med den drastiske kovending han har lavet med Milan. Selv spillere som Constant ser habile ud.
Skrevet af Flying Dutchman
Man skal da sige, der bliver handlet for tiden! Campagnaro, Andreolli og Laxalt er vist på plads, og den næste i rækken hedder Ruben Botta, der er offensiv midtbanespiller i argentinske Tigres.

Selvom Campagnaro og Andreolli er dejlige at have, er det ikke just der, Inter trænger til forstærkninger. Det kan dog åbne op for, JJ ryger på venstrebacken. Laxalt aner jeg ikke det mindste om - andet at han er argentinsk født (surprise!), men har fået italiensk statsborgerskab - mens jeg har hørt spændende ting om Botta.

Det ændrer dog ikke for det faktum, at Inter har brug for angribere! Det ender med, der spilles 5-5-0 med alle de forsvarere og midtbanefolk der render rundt i klubben.

Vi må dog gå ud fra, at både Mudingayi og Silvestre ryger tilbage til hhv. Bologna og Palermo, og at Livaja kommer tilbage, forhåbentlig en del mere erfaren. Desuden rygtes Icardi fortsat noget kraftigt til klubben.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Campagnaro har været fantastisk for Napoli men der er ikke mange år tilbage i ham. Andreolli er en fin backup mens jeg intet aner om Laxalt og Botta. Med de to førstenævnte i tankerne kunne det godt tænkes at man fra næste sæson har et tre mandsforsvar i tankerne.

Med hensyn til Icardi kunne han være rigtig interessant. Det samme med Luis Muriel i Udinese. Derudover kunne det være værd at kigge på Illicic og Dybala især i tilfælde af hvis Palermo ryger ned i serie B.
Skrevet af Stankovic
Nå ja. Et sted på nettet læste jeg om at agenten for Benficas Rodrigo har været ude og nævne Inter i forbindelse med klubber der holder øje med ham. Han ville i mine øjne være perfekt. Pengene hænger dog ikke på træerne i den blå del af Milano.
Skrevet af Facchetti
Cassano virker som om han "gider" i aften (apropos sidste uges diskussion). Det kunne ha stået 3-0 nu. Forza Nerazzurri!!
IO SONO INTERISTA ♥♥♥
Skrevet af Facchetti
Kovacic ejer banen i aften! Han er boldfast og spilopbyggende og tager de rigtige beslutninger. Kampens bedste i 1. halvleg. Dårligste Inter-spiller må være Guarin - selvom han ikke har været så slem.
IO SONO INTERISTA ♥♥♥
Skrevet af ilsemprelaziale
Kom så Inter
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Soldatino
Enig, slog de englændere ud og gik os de odds 4.50 :)
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af MajorBuzzkill
Bum bum
Skrevet af Soldatino
Nice :)
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Borger Louis
Av for den. Nu er det spændende og alt det jazz. Hvem er den douchy medkommentator?
Skrevet af Stankovic
Det er vildt det her.
Skrevet af Stankovic
Kovacic og Cambiasso har været vilde i dag.
Skrevet af MILANMILAN
Har hørt meget godt om Kovacic på Balkan, og han ser godt nok også lovende ud :)

Han kunne godt gå hen og blive en stor gevinst for jer.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af ilsemprelaziale
Lol en kamp indtil videre
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Flying Dutchman
Satans at jeg valgte at træne i aften! Jøsses, for en kamp!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Det bliver en hård forlænget spilletid. Der er jo ingen kræfter tilbage.
Skrevet af La Mir!!
Cambiiiiiii..... Holy Ch.....

Genialt af Prinsessen Cassano
Daje!
Skrevet af Flying Dutchman
Capitano er fantastisk, Palacio spiller med autoritet, og dommeren lader aaaalt gå - det er fedt!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0