Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Var Mazzarri på banen i dag? Hvad kunne han have gjort anderledes denne gang?


Vi er helt på samme linje. Mazzarri har intet at gøre med den situation vi står i - hvis man kigger på holdet, er det jo nærmest et under at vi ikke ligger nummer 20!
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Kom nu lige seriøst, OC - drop lige denne tynde lag sarkasme, det klæder dig ikke.

Hvordan mener du, uafgjort i dag ligger ved Mazzarri?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Hvordan mener du, uafgjort i dag ligger ved Mazzarri?


Jeg mener, at det et utroligt flot at vi overhovedet formår at skrabe et point med hjem efter et møde med giganterne Livorno - og det er udelukkende Mazzarris fortjeneste.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ah 20 plads er nok at stramme den, men imponerende var det ikke, men helt reelt er de fleste af holdene under os (Milan og Parma undtaget) ligeså dårlige, hvis ikke værre.

Så det er vist bare et generel billede på Serie A som helhed.
Skrevet af Flying Dutchman
Skal jeg forstå det sådan, du ikke har et modsvar? At du heller ikke kan sætte en finger på Mazzarri i dag - eller i det mindste, at muligvis ikke er hans skyld, det endte i en uafgjort.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Aj, hold nu kæft. 2-2 målet kan man fuldstændig indiskutabelt takke Guarin for. Havde han tænkt sig om, så var det der ikke sket.
.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Guarin tænke sig om?

Hvad snakker du om, kan du mindes en gang hvor det et sket
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Hvad snakker du om, kan du mindes en gang hvor det et sket

Øøøh, ja. Da han spiller Emaghara fri, velvidende, at han kommer til at løbe fra Samuel og stå 1-mod-1 mod Handa. Dér forærede Fredy sejren væk, og han skulle vide bedre end at spille sådan en flad bold, som umiskendeligt lignede en flot stikning til Emaghara. Og iøvrigt, hvad "sket"?
.
Skrevet af OC
Skal jeg forstå det sådan, du ikke har et modsvar? At du heller ikke kan sætte en finger på Mazzarri i dag - eller i det mindste, at muligvis ikke er hans skyld, det endte i en uafgjort


Man skal vel hellere vende den om og sige, at det er Mazzarris fortjeneste og flotte arbejde der gør at vi i øjeblikket kun ligger et sølle point bagved mesteren Strammaccioni, sammenligner man samme tidspunkt af sæsonen.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er fint, OC.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Nej, det er fucking fantastisk hvad Mazzarri har gjort. Synes man skulle give både ham, Guarin (igen) og Zanetti yderligere forlængelser.

Alt sammen i håbet om et bedre Inter, selvfølgelig.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har forstået det, OC. Det er fint.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ikke AL den ironi OC

Men vi kan vel for helvede vel blive enig i at holdet er middelmådigt og at Mazzarri derfor passer perfekt ind, for hvilken top træner ville ønske at træne dette hold, ja undskyld jeg spørger dumt
Skrevet af Interpeer
@internazionale4evaahhhhh

Jeg tror du skal prøve at læse Zanettis post igen.

Der er altid næste år.
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Så det er åbenbart ikke noget nyt, at han ikke tænker sig om? Det er selvfølgelig rigtigt, men så fik jeg da endnu en anledning til, lige at understrege igen, hvor meget jeg synes, Guarin er en idiot.
.
Skrevet af OC
Du har tydeligvis ikke forstået en skid, hvis hver eneste evige gang vi taber point, så fratager du Mazzarri for alt skylden - så er det dommeren, manglende skarphed hos angriberne eller personlige fejl. Det er som taget ud fra mandens egen mund.

Hvorfor holder vi op med at spille fodbold i hele anden halveg? Hvorfor er man tilfreds med at blive presset i bund af seriens nummer 18?
Hvorfor skal en 40 årig Zanetti ind og spille fodbold, når man har en af verdens største talenter siddende på bænken, som sulter og hungrer efter spilletid - du kan godt glæde dig til sommer når han, som V4E rigtigt nok siger, bliver solgt så Mazzarri kan få flere af ´hans´ type spillere ind (Inler eller Behrami er udmærkede bud)? Hvorfor starter Kuzmanovic? Hvorfor skal Guarin skiftes ind, når han gang på gang er den absolut dårligste spiller på banen? Hvorfor skal et talent igen agere redningsmand i det 85´? Hvorfor er den eneste måde vi kan kreere reelle chancer på fra kanterne? Og vigtigst af alt, hvorfor har vi fået 2 point i de sidste 3 kampe mod Atalanta, Livorno og Udinese? Ligesom vi vandt 1 kamp i 9 for ikke så lang tid siden. Det er ikke tilfredsstillende på nogen måde. OG BILD MIG IKKE IND, AT VI SIMPELTHEN IKKE ER BEDRE, FOR DET ER DIREKTE LØGN.

Rookien Stramaccioni gjorde det bedre med et halvt hold på lazarettet.

Det er åbenbart mig der er den skøre her, for jeg bliver nød til at sige de samme ting igen og igen, men hvis den her klub ikke får fingeren ud og får igangsat et langsigtet projekt med en ordentlig træner, så er vi snart nul og niks. Og så kommer vi til at opleve samme situation sæson efter sæson, hvor vi sidder og klapper hinanden på skuldrene over at vi ligger foran Parma og Torino i tabellen, og "ih det er da også flot med Europa League kvalifikation".
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg var måske lidt tvetydig i hvad jeg skrev: jeg har forstået dine svage forsøg på humor. Jeg har for længst også forstået hvad du mener om det ene og det andet, og er klar over din unuancerede negativitet omkring alt Inter.

Jeg kan vitterlig ikke se, at Mazzarri skulle være skyld i de to personlige fejl der koster os sejren i dag. Jeg kan heller ikke se, hvad han taktisk skulle have gjort anderledes. Jo, jeg ville have startet med Cuchu eller Kovacic i stedet for Kuzmanovic, men nu spillede sidstnævnte ikke en ringe kamp. Var det kedeligt, forudsigeligt og intetsigende? Jow. Lavede han graverende fejl? Nej.

Og nej, vi er tilsyneladende ikke bedre end den femteplads, vi bestrider lige nu. Det taler resultater, spillere og ikke mindst det faktum at vi bestrider femtepladsen for. Juventus, Napoli og Roma er bedre på samtlige pladser (med undtagelse af målmanden, måske), mens Fiorentina er på niveau, men har nogle nøglespillere er bedre.

Men måske bliver du befriet for Mazzarri. Han virker ikke interesseret i Inter længere.

Kan du se et bedre alternativ lige nu?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Hvad er pointen i jeg svarer?

Næste gang vi taber point til hold vi ikke burde, er det jo heller ikke Mazzarris skyld. Eller gangen efter. Du kan "vitterligt aldrig se" hvad Mazzarri skulle gøre anderledes end det han gør, og alligevel har vi spillet flere kampe uafgjort end vundet.

Faktum er, at det ikke er acceptabelt det her. Vi har ikke scoret færre mål end vi gør i øjeblikket i årtier. Kun Lazio og Milans endnu dårligere sæsoner (det er dog stadig inden for mulighedernes rammer, at de begge indhenter os, utroligt nok) gør at vi overhovedet ligger til europæisk. Var Fiorentina bare nogenlunde stabile, lå de sammen med Napoli og vi skulle kæmpe med Hellas, Torino og Parma om EL - læs sætningen og smag på dens absurditet. Samtlige spillere underpræsterer under Mazzarri, pånær måske Rolando, Jonathan, Nagatomo og Palacio. Og mens rådner Taider, Kovacic og Botta op på bænken, mens en spiller som Zanetti, der intet bibringer står foran dem i købet, og spillere som Alvarez og Guarin der aktivt gør os til et dårligere fodboldhold også er før dem.

Alternativer gider jeg ikke bevæge mig ud i nu. Men Mazzarri er det stædigste, mest arrogant og taktisk ufleksible røvhul jeg nogensinde har set på vores trænerbænk, og jeg vil ham have langt væk fra alt der associeres med Inter.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er helt enig, det ikke er acceptabelt, men jeg er, som sædvanlig, ikke enig i din udlægning, fejlen hovedsageligt findes hos Mazzarri. Det er for unuanceret, for simpelt. Det er ikke Mazzarri der valgte, at Guarín skulle få en hjerneblødning. Det er ikke Mazzarri der valgte, at Paulinho skulle stå så fri. Det er ikke Mazzarri der brændte den kæmpe dobbeltchance mod Udinese. Han kan kun stille holdet og taktikken, og så er det i 90 minutter op til spillerne at få det til at fungere.

Går han fri? Nej. Kovacic, Botta og Taïder bør spille mere, og man kunne godt trænge til noget konsekvens. Men jeg kan ikke se, hvilken træner skulle få mere ud af den ringeste Intertrup i femten år. Jeg kan ikke se, hvem erstatningen skulle være til sommer.

At du mener, Nagatomo ikke underpræsterer, er jo til grin - manden er ikke Inter værdig. Jo, han er flink, og jo han giver den gas, men han er fysisk overmatchet, defensiv uduelig, og hans indlæg er ikke gode nok. Jeg kan desuden også godt se pointen i Zanetti, der trods alt kommer med erfaring, ro og rutine når sådan en kamp skal køres hjem. Desuden synes jeg, det er okay han får nogle minutter i hvad egentlig bør være sikre kampe, når nu det er hans sidste sæson.

Der skal noget mere kvalitet i truppen, førend fingeren kun kan peges på Mazzarri.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC

Jeg tror seriøst ingen er af den opfattelse at det spil vi ser for tiden er acceptabel, jeg tror heller ikke mange mener at Mazzarri er uden ansvar, men dit endiminsielt angreb på manden er simpelthen for unuanceret.

Mig og FD, prøver ligesom at gøre opmærksomme på at spillerne også har et ligeså stort ansvar, og det må et eller andet sted også stå for deres regning når de ikke udnytter de chancer de får, laver amatør fejl som resultere i point tab eller slet ikke præstere, det er ikke kun Mazzarris ansvar når spillere ikke levere varen, og for i øvrigt kan vi jo ikke vide om der er grunde til Taider og Kovacic mangel på spilletid, måske de ikke har leveret varen til træning, har vist mangel på gejst etc. Der er som regel en eller anden grund, grunde som vi umuligt kan have nogen viden om.

Desuden at give træneren hovedskylden for ugudelige og dovne spillere er for tyndt, det er voksne mennesker, der har et forholdsvis priviligeret liv med en fed hyre, det er ikke små pattebørn, omend man en gang imellem skulle tro det. Mazzarri er for i øvrigt ikke den første der har problemer med det hold, mange før ham har haft problemer, Strama var en elendig træner, uden nogen former for taktisk indsigt og spillerne løb konstant i vejen for hinanden, når de vel og mærket løb, og de kampe vi vandt, kunne vi ligesåvel have tabt, det var rent ud sagt tilfældigheder der ofte gjorde udslaget og vi levede i høj grad på at han var vellidt og et efterår hvor storset alt flaskede sig, og hvor vi fik skrabt flere point sammen end kvaliteten egentligt berettigede.

Mazzarri har givet os et langt mere stabilt spil og niveau, der er ikke de voldsomme udsving som vi så under de forgående, nej det er ikke specielt spændende fodbold eller altid lige kønt, men vi får i det mindste point hjem i de fleste kampe, hvilket betyder at der er noget at bygge videre på, for begynder vi at vinde de kampe, vi nu spiller uafgjort næste sæson ja så ender vi i CL!

Det er langt nemmere at forbedre end hvor man spiller som nat og dag og hvor det hele sejler. Husk også på at under Mancini spillede vi i starten også latterligt mange uafgjorte resultater ;) og vi ved alle sammen hvordan det sluttede.

Jeg siger ikke vi går hen og vinder næste sæson. Men det er fanme positivt at vi taber så få kampe, med det hold vi har.
annonce
0