Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gaggen25
argggg, etoo er ufatteligt god.. Men det er zlatan jo sådan set ogs.. virker som om begge spillere er faldet utroligt godt til i deres nye klubber..
Tillykke med ham hvertfald :)
123
Skrevet af Balotelli
Eto´o spillede en god kamp. Han skulle bestemt have scoret et mål mere, og have været mere vågen ved Militos annullerede mål, men ellers så han godt ud.
Jeg kunne godt lide den måde hvorpå han flere gange, var nede og føre bolden frem. Det er ikke holdbart at det er ham der skal gøre det, da han helst skulle ligge i boksen, men fint at arbejdsfordelingen er på plads mellem ham og Milito.
Forza Nerazzurri!!!
Skrevet af Pizarro
JC: 6
Ikke skyld i målene, selvom han måske står lidt for langt ude ved Rocchis lob. Men det var en så hurtig aktion og flot lavet af Lazio spilleren at det er svært at give JC skylden.

Maicon: 5
Virkede ikke i god form og ikke ligeså hurtig som han ellers er. Desuden var hans indlæg slet ikke af den standard vi er blevet vant til. Overtændt i situationen med Cruz.

Lucio: 6
Bedre offensiv end defensiv og han burde have scoret på en af de chancer han fik efter de mange hjørnespark. Klaret sig fint i forsvaret, men havde heller ikke de store udfordringer.

Capitano: 5,5
En rimelig anonym indsats især i første halvleg hvor han næsten aldrig bevægede sig over midten, måske pga. respekten for Zarate. Personligt synes jeg han er spildt på back pladsen.

Cambiasso 6,5
Var, som sædvanligt, den bedste på midten og skabte balance mellem forsvar og midtbane. Bliver dog holdt meget tilbage af Mourinhos taktiske oplæg som ikke tillader meget fremdrift for Cuchu.

Muntari: 5,5
Han løber altid meget, og presser godt men hans boldomgang er stadig tvivlsom det meste af tiden og han taber for mange bolde. Kæmpe fejl foran Muslera der kunne have ændret kampens gang.

Thiago Motta: 5
Den suverænt største skuffelse i kampen. Usynlig både offensivt og defensivt, hvis det ikke var for hans frispark hvor det ene førte til Lazios første mål. Virkede langsom og slet ikke i form endnu. Dumpet første eksamen.

Stankovic: 6
Han virker allerede som i ok form og førsøgte flere gange med skud udefra. Han ville efter min mening passe bedre som en af de tre midtbane folk i 4-3-1-2 systemet. Det tyder også på at der kommer en rigtig 10 som skal ligge bag angriberne og så kan Deki passende blive rykket lidt tilbage.

Milito: 6
Usynlig første halvleg hvor der som skrevet før ikke blev skabt meget. Han bevæger sig dog godt og skaber plads for de andre. Parret Milito-Eto´o skal nok blive rigtigt farligt især hvis de får mere hjælp af holdet end de gjorde i går. Synd at hans mål blev annulleret.

Eto´o: 7 (bedste mand)
Når man tager i betragtning han kun har trænet lidt over en uge og lige er ankommet, spillede Eto´o en rigtig flot kamp. Synd at han ved 0-0 ikke ramte det tomme mål, men det skal han nok hævne på et senere tidspunkt. Han løb, skød, driblede og trak endda tilbage i banen for at få bolden. Imponerende debut og der er store ting i vente fra hans side.

Mourinho: 6
Ok startopstilling selvom Motta måske skulle være flyttet på bænken så Capi kunne være kommet på midten og Santon på venstreback. Færre lange bolde og mere boldbesiddelse lover godt for de næste kampe. Det centraleforsvarspar overbeviser mig nu ikke, og midten har virkelig brug for noget kreativt.

Suazo: -
Gjorde det vel ok i den tid han fik.

Vieira: -
Virker stadig lidt langsom, men hvis han kan holde sig skadesfri (ønsketænkning) så kan han stadig have noget at sige på vores midtbane. Jeg foretrækker dog at han forlader os.

Balotelli: -
Fik gang i rigtigt meget og virkede som den der kunne skabe mest på egen hånd. En tridente med Milito-Eto´o-Balotelli kan komme på tale især mod de små hold på hjemmebane.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af Lehrer
Jeg har sagt det før og nu igen. Eto´o bliver et kup, og jeg anser Inter for et bedre fodboldhold i år end sidste år.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Nerazzurri
Inter spillede efter sigende ok i Peking, men holdet mangler stadigvæk en 10´er.

Så man må håbe at stilheden fra transfermarkedet betyder, at Lele og Branca venter(håber) på at prisen på folk som Sneijder, VdV, Deco etc. falder. Hvad den sikkert ikke gør og så står Inter med Stankovic som trequartista, når nu Jimenez er blevet udlejet, Hleb er taget til Suttgart og de andre er for dyre -øv!
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Il Maestro
Jeg er nu ganske overbeivst om at en trequartista nok skal ankomme.

Deco er vel efterhånden ude billedet, så Sneijder lader til at være Mourinhos foretrukne.

Gazzettaen mener da også at en aftale mellem Real Madrid og Inter om en lejeaftale skulle være tæt på.
Razz har dog ret.
Skrevet af Lehrer
Sneijder, av, så kommer der tempo på Inter. Giftigt.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Nerazzurri
Ja han ville umiddelbart være en kraftig forstærkning af Inter, sidste jeg så tal i medierne, så hedet det 25 mio.€, det er mange penge. Det kan godt være det er en god pris, men mon ikke VdV ville være billigere?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Il Maestro
Gazzettaen skrev om 7 millioner euro for et leje med mulighed for at købe spilleren for 13 efter sæsonen.
Razz har dog ret.
Skrevet af Lehrer
Jeg synes så Sneijder er en klasse eller to over VdV. But hey, that´s just me.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Nerazzurri
Ok, men med en lejepris på 7. mio. € skulle man købe ham her og nu.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Il Maestro
Nera, i så fald bliver prisen naturligvis tættere på de 20 end 13, idet de 7+13 vel kan betegnes som en slags ratebetaling, da Moratti ikke ønsker at smide 20 denne sommer.
Razz har dog ret.
Skrevet af Pizarro
Problemet er ´kun´ at Sneijder skal overbevises. Real og Inter kan formentligt godt finde en aftale der tilfredsstiller begge parter.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af Nerazzurri
@Mastro

Der er klart, men hvis ikke det er meningen han skal skifte for 13 årret efter, vil det høre til blandt en af de dårligste MOratti-handler.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Lehrer
Dén havde jeg ikke set.

http://www.football-ital…aug13g.html

Hmm.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Curtis
Tvivlsomt at han skulle skifte samme sommer som Bordeaux har købt ham, og han har underskrevet en 4-årig kontrakt.
Skrevet af Balotelli
Jeg synes det er et stærkt signal Inter sender ved at gå efter Gourcuff. Det viser at klubben ved at der skal bruges en "10´er", og at man så går efter et ungt talent, viser at man har ambitioner for de næste mange år.

Det lykkes nok ikke at lokke Gourcuff til Milano (igen), men så håber jeg at en af de førnævnte låneaftaler kommer i hus.
Forza Nerazzurri!!!
Skrevet af Nerazzurri
Truppen til TIM Cup:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon, 46 Luca Caldirola.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 14 Patrick Vieira, 15 Renè Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 20 Obi, 30 Mancini, 48 Lorenzo Crisetig.

Strikers: 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli, 47 Denis Alibec, 49 Mattia Destro.

Måske en start11 a la: Toldo; Santon, Materazzi, Samuel, Rivas; Vieria, Krhin, Motta/Obi; Mancini, Qauresma; Balotelli.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Il Maestro
http://www.tuttomercatow…d&id=166275

Så mangler man blot at overbevise Sneijder, hvad der nok heller ikke bliver helt problemfrit.

Omvendt kan man lokke med en sikker startplads i stedet for at han skal sidde og vente på at Xabi Alonso bliver skadet.
Razz har dog ret.
Skrevet af Balotelli
@ Il Maestro
Den bedste nyhed længe. Nu håber jeg bare den holder!

TIM Trophy er den miniturnering hvor Inter spiller en halvleg mod Milan og en halvleg mod Juve ikk??
Der er simplethen to spillere, som jeg aldrig før har hørt om (Crisetig + Alibec).
Forza Nerazzurri!!!
annonce
0