Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvem siger det er et alarmerende antal? Jeg har aldrig ment det var for mange eller for lidt - bare at mindre kunne gøre det, og at vi har en masse økonomisk dødvægt i truppen, som skal skæres fra. Hvis vi havde 31 spillere, der rangerede fra gennemsnitlige til rigtig gode, så ville det have været fint. Hvis vi havde 41 af ditto, ville det også være ganske fortrinligt.


Nu modsiger du dig selv, hvis din holdning vitterligt er at 30 spiller ikke er mange så lad dog være med at skrive vi har mange spillere, som du har gjort i mange situationer. For 30 er ikke et galt tal, havde vi haft lad os sige 33 så ville jeg klart være at truppen var en lille tand for stor, men så længe der kun er ca. 30 er det ikke et problem, det er alt hvad jeg har skrevet hele tiden, det betyder ikke at vi ikke skal fjerne dødvægten, for de to ting har ikke nødvendigvis meget med hinanden at gøre, vi kunne for i øvrigt have 25 spillere og stadig have dødvægt.

Min eneste pointe harI såmænd kun været, vi har et hav af spillere, hvis lønkroner kunne spenderes bedre på bedre spillere, selvom truppen så bliver mindre. Du trækker så sidenhen alt mulige tal og andet ligegyldigt ind, som jeg er så dum at reagere på.


Vi er som sådan ikke uenige i at den løn vi sparet ved at lurve ud i dødevægten, ville kunne bruges bedre andet steds, man skal bare ikke regne med at den totale løn vi spare vil blive givet videre til evt. 1-2 nye spillere, for hele ideen ved at fjerne dem fra lønlisten må også være at slanke udgifterne samt evt. have en større buffer til lønforhandlinger.

Vi skal ligesom også have råd til at købe den kvalitet du snakker om, jeg har dog lidt svært ved at få øje på hvor pengene skal komme fra, medmindre vi rent faktisk lykkedes med at få ca. 18mio € for en Guarin og/ eller Alvarez, og vi skal vel op i dette beløb total hvis vi f.eks. skal gafle en Cerci eller lignende. taget i betragtning af at det mest er i angrebet og på den offensive midt at vi har de største mangler, medmindre Ausilio igen kan hive en kanon handel op af sin hat.

For i øvrigt har jeg ikke noget mod en mindre trup, jeg ser bare stadig ikke noget problem i størrelsen, eller ser det som et økonomiske problem at beholde Guarin og Alvarez, det er fint hvis vi kan komme af med nogle af dem, men faktisk ikke død og pine nødvendigt. Slet ikke når vi kun er detaljer fra at få skibet Laxalt, M´baye, Silvestre videre og med gode chancer for at det også lykkedes med Belec og Schelotto, det er 5 spillere og så er vi nede omk. 25-26 stk inkl. Medel

Jeg har for i øvrigt aldrig skrevet at vi skulle beholde skramlet såsom Silvestre, Schelotto og Laxalt, jeg nævnte bevidst Guarin, Kuzmanovic og Campagnaro som trods alt stadig er spillere der på deres gode dage kan bidrage, og deres samlet løn udgøre stadig ikke et problem for os, at man så heller ville give pengene til andre spillere er noget helt andet.

Man skal måske også lige overveje at vi rent faktisk ikke har nogle offensive indskiftere til hverken Hernanes eller Kovacic, hvis vi sælger Guarin og Alvarez, og det er også en god grund til at man måske lige tænker sig om en ekstra gang.

Min eneste pointe har såmænd kun været, vi har et hav af spillere, hvis lønkroner kunne spenderes bedre på bedre spillere, selvom truppen så bliver mindre. Du trækker så sidenhen alt mulige tal og andet ligegyldigt ind, som jeg er så dum at reagere på.


Ja tak jeg har fattet at du mener vi har et hav, og det er nok der jeg er uenig vi har under en håndfuld af dissideret bras hvoraf en god del allerede er godt på vej, så har vi nogle spillere såsom Guarin, Alvarez, Kuzmanovic og Campagnaro som trods alt stadig kan bidrage, men hvor det hos nogle af dem er kommet bedre erstatninger ind. Igen ja det kunne være rart med bedre spillere end dem, men det er bare ikke det jeg har pointeret.

Du har en irriterende tendens til at tro, hvad du mener per definition er det rigtige. Vi har handlet klogt, truppen er væsentlig bedre end sidste sæson, og vi bør stræbe efter en top tre placering. Alt andet ville være for fjollet efter de forstærkninger der er kommet ind.


Sig mig har de fleste ikke en tendens til at tro på det de siger og skriver er det rigtige, det ville da være komplet absurd at ikke tro på det man selv skriver og siger, du mener jo også med garanti at det er det rigtige det du skriver.

Jeg har da heller ikke skrevet vi ikke har handlet smart,, jeg kan bare stadig ikke se et top tre hold, så kan det meget vel være vi er gået styrket ud, men det gør os stadig ikke til et top tre hold, sidste år kæmpede vi os med nød og næppe til en femteplads, og nu mener du en tredjeplads skal være målet, og vel og mærket med nærmest præcis den samme offensiv som havde mere end vanskeligt ved at kreerer mere end tre chancer pr. kamp, især mod mindre hold.

Dodo er et plus offensivt set ja, men Osvaldo er en lottokupon, Så der skal nogle helt andre takter til fra de resterende, for jeg er mildest talt skeptisk på at vores defensiv er nok til at mase os op på en tredjeplads.


Det skrev du så snart du begyndte at ævle om størrelsen på truppen, og stride imod idéen om at sælge dødvægten, så der kan komme noget mere kvalitet ind.


Nej, jeg strittede imod din definition af mange, jeg har aldrig været imod salg af dødvægt


For fanden, du skriver jo i øst og vest! Det er DIG der kom med postulatet om, at hovedgrunden så mange klubber har skåret ned i truppen, var på grund af FFP - hvor jeg så belyser, vi også har lidt under det, og at vi af samme grund skal af med nogle ringe spillere, for at få plads til én eller to der har den fornødne kvalitet.


Det er jo også en af forklaringerne, mange af disse klubber har mange meget løntunge spillere på bænken, så for at komme tættere på FFP må man skære fra på det ene eller andet led, vi har valgt at skære i lønningerne nærmest for alle, idag står vi så angiveligt ikke længere i det problem da lønningerne nu skulle være nede på et holdbart niveau.

FD vi skulle faktisk med skramlet stadig have rum på lønbudgetet til nye spillere, det er ikke der hvor skoen for alvor klemmer, da lønnen er slået betragteligt ned, der hvor skoen klemmer er at vi ikke har pengene til køb medmindre vi sælger, lønnen skulle være i fin balance og angiveligt skulle der være nok plads til at aflønne dine en til to gode spillere!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så skulle det være officielt Laxalt ryger til Empoli på lån med mulighed for at gøre handlen permanent, inter vil oveni have en tilbagekøbs klausul hvid Empoli køber ham fri af os næste sommer. En ganske fin handel skulle han mod al forventning blive til noget, så kan vi købe ham tilbage billigt,

Man kan efterhånden kun undre sig over hvorfor Ausilio ikke blev sat til at styre markedet noget før, manden har jo vist sig nærmest at være genial.

Så må det også kun være et spørgsmål om tid før M´Baye og Silvestre ligeså bliver bekræftet af Genoa

Der går nu også forlydner om at vi vil forlænge Jonathans kontrakt, tja kun guderne må hvide hvorfor? Jeg havde personligt håbet på vi snart kunne slippe af med ham, men sådan skulle det åbenbart ikke gå. Men Mazzarri må af mærkværdige grunde have bedt om det, det er helt klart den eneste forklaring jeg kam komme på.

Skrevet af Flying Dutchman
Nu modsiger du dig selv, hvis din holdning vitterligt er at 30 spiller ikke er mange så lad dog være med at skrive vi har mange spillere, som du har gjort i mange situationer.

Jeg har på intet tidspunkt sagt, det er mange. Jeg har kun konstateret, vi har en del spillere, der ikke hører hjemme i en Intertrup.

Igen, du hænger fast i tal, hvor jeg tænker på kvalitet. Gad vide om det er kvantitet eller kvalitet der vinder kampe?

Jeg har for i øvrigt aldrig skrevet at vi skulle beholde skramlet såsom Silvestre, Schelotto og Laxalt, jeg nævnte bevidst Guarin, Kuzmanovic og Campagnaro som trods alt stadig er spillere der på deres gode dage kan bidrage, og deres samlet løn udgøre stadig ikke et problem for os, at man så heller ville give pengene til andre spillere er noget helt andet.

Campagnaro får jo meget lidt til ingen spilletid i år: vi har, udover ham, fem spillere der kan spille midterforsvarer, mens Rolando sandsynligvis også kommer til - så hvorfor dog i alverden beholde ham, i stedet for at bruge lønkronerne på en anden?

Man skal måske også lige overveje at vi rent faktisk ikke har nogle offensive indskiftere til hverken Hernanes eller Kovacic, hvis vi sælger Guarin og Alvarez, og det er også en god grund til at man måske lige tænker sig om en ekstra gang.

Men nu er finten jo, at disse spillere skulle sælges, så der kan være råd til en dygtig offensiv spiller, så uanset hvad går dit lille regnestykke ikke op - hvis du måske lige tænker dig om en anden gang.

Igen ja det kunne være rart med bedre spillere end dem, men det er bare ikke det jeg har pointeret.

Nej, du vil hellere have mange spillere og en plads i næste sæsons EL, ikke også?

Nej, jeg strittede imod din definition af mange, jeg har aldrig været imod salg af dødvægt

Igen, du ser spøgelser. Jeg har på intet tidspunkt hængt mig op i mængder, andet end at påpege, at flere topklubber præsterer bedre med mindre. Det er dig der har gjort det til en diskussion om truppens størrelse.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Så må det også kun være et spørgsmål om tid før M´Baye og Silvestre ligeså bliver bekræftet af Genoa

M´Baye har vistnok forlænget kontrakten.

I øvrigt helt enig mht. Ausilio. Han virker meget kompetent. Selvom €12,5M for Medel er lidt meget efter min mening...
Inter skulle have afvist et bud på Guarin fra Tot´nham, der indeholdt en pose penge og Soldado.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja det er korrekt at M´Baye har forlænget med et enkelt år frem til 2017, det var den sidste forhindring der stod i vejen for at vi kunne leje ham ud, nu hvor han har forlænget er det ikke længere et problem, så han ryger på lån formentligt indenfor de kommende dage.

Ja jeg har været utrolig tilfreds med Ausilio indtil videre, men ja jeg syntes også Medel transferen var til den dyre ende og bytte lånet imellem Osvaldo og Taïder var heller ikke min kop te. Det ændre dog ikke på at han overordnet set har gjort et flot stykke arbejde med et forholdvis begrænset budget.

Jeg er helt klart godt tilfreds og glæder mig bare til den nye sæson :-)

Faktisk er Medels transfer først nu officiel og der skulle gerne komme en officiel meddelse fra Inter indenfor ganske kort tid.
Skrevet af OC
Det er ikke 12 mio. for Medel - det er 8+1 i bonusser, i instanser over 3 år. 3 mio. de første, og så 2 og 2 de næste 2 år. Der er i øvrigt tale om et køb og ikke et lån som først antaget.

Det er altså hamrende flot købmandskab. Jeg er dybt, dybt imponeret over det Ausilio går rundt og trækker ud af ærmerne i øjeblikket.
Jeg mener at have læst, at man havde brugt sammenlagt 4.6 mio (eksklusivt eventuelle købsoptioner og bonusser) sammenlagt på Vidic, Dodo, M´Vila og Osvaldo. Med Medel oveni hatten er det så 7.6. Fremragende.

La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nå det gik lidt hurtigere end jeg havde regnet med angående M´Baye det forlyder faktisk nu at Genoa nu får en forkøbsret næste sommer og såfremt de benytter sig af denne, kan vi købe ham tilbage via en Tilbagekøbs klausul.

Denne model er vist det nye sort

For så vidt jeg husker er han den fjerde spiller hvoraf vi har lavet en sådan aftale denne sommer.
Skrevet af Flying Dutchman
Ausilio viser fin købmandsskab, ja - det er fedt!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti

Z4e: Jeg er helt klart godt tilfreds og glæder mig bare til den nye sæson :-)
OC: Fremragende
FD: Ausilio viser fin købmandsskab, ja - det er fedt!


Flaget er oppe i flagstangen! Jeg nyder lige fem minutter at I tre er enige om noget, hahah... :D
Skrevet af Nerazzurri
Medel er imø et fremrangede køb og han er lige en spiller efter Mazzarris hovede. Mit bud er at han bliver fast starter, når han er kommet i form igen efter VM.

Hvis man er blevet tilbudt kontanter + Soldado for Guarin, hvad jeg tvivler på, så er det bare at sige ja tak, så fremt Soldado vil gå ned i løn.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af saglighedens_portal
"Z4e: Jeg er helt klart godt tilfreds og glæder mig bare til den nye sæson :-)
OC: Fremragende
FD: Ausilio viser fin købmandsskab, ja - det er fedt!


Flaget er oppe i flagstangen! Jeg nyder lige fem minutter at I tre er enige om noget, hahah... :D "

Hahahaha! Tænkte akkurat det samme. Måtte tjekke to gange på mobilen, om det var de rigtige brugere. Ind at klikke på deres profil for at se, om de havde skrevet de samme ting, som jeg havde læst for et par dage siden. Det er næsten et bogmærke værdigt.
Skrevet af Flying Dutchman
Hey, så er det heller ikke sjovere! :)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af saglighedens_portal
Jo, FD. :-)
Skrevet af OC
At alle er enige, er vel bare et tegn på, at Ausilio har gjort det rigtig, rigtig flot, og har givet Mazzarri de best mulige vilkår, i en tid hvor vi bløder Europas største underskud.

Sidstnævnte skal selvfølgelig nok pisse min goodwill væk, når han for tiende gang i træk starter Kuzmanovic-Jonathan på midtbanen, og spiller på lange bolde og indlæg efter Palacio.
Vent og se.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Laxalt til Empoli. Fint, ser ikke det store lys i ham.

Om en time spiller vi sæsonens sidste træningskamp, mod græske PAOK, der endte på en andenplads i den græske Superleague i sidste sæson. Det bør dog være en kamp, vi vinder uden de helt store vanskeligheder.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Dugfriske startopstillinger:

Handa; D´Ambro, Frøen, Vidic, JJ, Ninja; Johnny, M´Vila, Kovacic; Hernanes og Icardi

Osvaldo er på bænken, og kommer nok ind i dag. Dodó og Botta er småskadede, så de er ikke med i dag.

EDIT: Ifølge grafikken spiller vi en 4-2-3-1 der hedder: JJ, Frøen, Vidic, Johnny; D´Ambro, M´Vila; Kovacic, Hernanes, Ninja; Icardi, men det har jeg svært ved at tro på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Grækerne tackler som om det er en VM-Finale. I kickboxing. Mange, alt for hårde tacklinger, som dommeren ikke skrider ind overfor. Ranocchia fik lige en albue i hovedet, mens Kovacic er heldig han ikke blev skadet efter ti minutter. Hovedløst.

Ellers flyder det okay indtil videre. Pressespillet er stadigvæk ikke helt tilbage, men det er bedre end mod Frankfurt. Nagatomo spiller dog en sløj kamp, med flere dumme fejl. Omvendt spiller Kovacic og Vidic begge to godt indtil videre.

Early days.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Jeg har sagt det før, men D´Ambrosio er altså ikke en særlig god fodboldspiller, og langt den dårligste af vores wingbacks.
La prende Vecino.
Skrevet af tic_8850
Glæder mig godt til Osvaldo kommer ind. Offensiven er tandløs, igen.

D´Ambrosio har lavet en del fejl indtil videre, ellers er der ingen, som udmærker sig.

Skrevet af Flying Dutchman
Han gør det ikke godt i dag, nej - men Nagatomo er direkte elendig i dag. Fejlafleveringer, dårlig under pres, placeringsfejl. Hell, stort set alle græske angreb kommer over hans side. Han har slet ikke styr på noget som helst. Han er, efter min mening, stadigvæk vores svageste led. Dodó bør sidde rimelig sikker på den venstreback.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0