Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Emilfu
En kanin op af hatten er jo ikke realistisk, taget i betragtning hvad der allerede er hentet og brugt af penge.

Det var jo FFP der var skyld i salget i første omgang, ihvertfald jf. Mancini

Truppen kommer til at se nogenlunde ud som den gør nu, når vi rammer 1.september.

Skrevet af Flying Dutchman
Det var jo FFP der var skyld i salget i første omgang.

Det giver bare ikke mening, da købet af Kondogbia trods alt skal afdrages over fem år, FFP-wise. De andre spillere er også hentet på den der leje-købeaftale, der udskyder regningen med to år. Mancini har også selv, så sent som i morges, snakket om, at der skal hentes mindst én topspiller mere.

Det kan godt være, jeg tager fejl, men jeg føler, at FFP-undskyldningen kun delvist ligger til grunden for salget af én af de største talenter i europæisk fodbold. Mancini´s ageren i foråret viser også, han havde meget lidt tiltro til Kovacic, der brugte alt for meget tid på bænken. Den manglende tiltro kombineret med den trods alt ikke lille pose penge Madrid tilbød må have medvirket en del. Endvidere forstår jeg så ikke manøvren i at købe spillere - afdrag og leje eller ej - hvis Mancini og Co. vidste, der ikke var råd til det.

Men jo, jeg ville da også hellere have beholdt Kovacic, end at have købt Kondogbia. Det giver mig kvalme at tænke på, Guarín stadigvæk render rundt i en Intertrøje efter sommeren, mens Kovacic sidder på bænken i Real.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af La Mir!!
Jeg troede Roma havde dummet sig med Romagnoli salget, men Inter tager nu den ære, hvis Kovacic bliver solgt. Fatter ikke i lod Shaqiri gå efter en forårssæson, han viste bestemt bedre takter end eks. Doumbia som Roma slog sig på.

Perrotti den nye Schletto?
Daje!
Skrevet af Flying Dutchman
Yep, vores udmærkede mercato er tabt på gulvet. Jeg er målløs.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ser man udelukkende på de to handler er Romas nok en my værre eftersom de solgte til en konkurrent med forsvarskvaler, som Roma så nu har været med til at udbedre, hvilket gør at Milan realistisk set kan kæmpe om top 3 og dermed true Roma. Men ser man på det faktum at at vi allerede har solgt et stor talent - ja så gør det blot Kovacic handlen værre end havde det stået for sig selv.

Det gør selvfølgelig ikke salget af Kovacic bedre, men i det mindste ryger han til en anden liga. Jeg tror bare jeg er endt i en tilstand af opgivenhed overfor denne klub, ny ledelse samme lort. Uanset hvor meget der skiftes ud på ledelsesgangene er det stadig de samme inkompetente beslutninger der tages.

Der går mange år inden vi vender tilbage, når klubben bliver ført på denne måde. Håbløst. Jeg er bare glad hvis vi ender i top 5, omend jeg efterhånden vil stille spørgsmål ved om det er realistisk så ringe som vi spiller og uden evner til at kreere noget der minder om chancer selv mod skræmmende modstander som AEK.


lige nu forstår jeg slet ikke at man solgte Shaqiri, de to største talenter solgt på ganske få dage - jeg er målløs. Hvis det ikke er slemt nok så skal vi nu se på Hernanes og Guarin i Inter trøjer i stedet for, kan det blive meget værre.

Det rygtes pengene vil blive brugt på Nasri, Coentrao og Perisic så meget for FFP argumentet - men så viser man da også at man ingen tro har på yngre spillere når man erstatter dem med spillere i slut tyverne.

Santon, Andreolli og D´Ambro skulle ryge videre de kommende dage - men vi kan åbenbart ikke slippe af med Guarin og Nagatomo, men i det mindste slipper vi af med sidst nævnte næste sæson når han har kontraktudløb sammen med Vidic.
Skrevet af petersen100
Et kæmpe tab at miste en spiller som Kovacic. Mancini fik desværre ikke alverden ud af Kovacic. Jeg synes ofte han var fejlplaceret bag de to angribere, hvor han ofte var placeret.

Nu ligner det en midterakse med Kondogbia, Medel, Brozovic med Hernanes foran de tre.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror, at vi desværre kun fik glimt at se af Kovacic´ potentiale. Det eneste positive, der kan tages med ud af hele den her fadæse er, at vi i det mindste fik et pænt overskud på ham. Rent sportsligt er det selvfølgelig et koloenormt tab.

Det er selvfølgelig også et kæmpe problem, at Mancini har malt sig selv i et meget lille hjørne. Ikke kun er han tvunget til at præstere nu (eller, mere end han skulle i forvejen), men ethvert indkøb han foretager sig i indeværende og næste transfervindue vil blive mødt med hånlatter og mistro. Hvis ikke vi ligger lun i svinget til top tre omkring nytår, så er tiltroen til ham helt væk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Det vil ikke undre mig hvis Kovacic ender med at få en rigtig solid karriere. Han har hvad der skal til for at opnå det. Om det så bliver i stil med Pirlo må vi se.
Skrevet af La Mir!!
Han vender tilbage til Italien indenfor 2 år. Der er alt for mange om pladsen i Real. Juve, Milan eller Roma henter ham nok tilbage.

Real i stærkest opstilling kan stille med:

Kroos-Modric
Bale-James-Ronaldo
Benz

Derudover er der Isco, som dækker den samme plads som Kovacic. Forsår ikke Reals indkøb af ham, en defensiv midt havde givet mere mening.
Daje!
Skrevet af Lentini
De har vel Casemiro, Illarra og Lucas Silva som de mere defensivt orienterede.
Skrevet af La Mir!!
Jeg havde helt glemt Casemiro, men er ham og Silva nok til at udfylde den defensive plads på holdet?

Illara ved jeg sku ikke, han ligner en bigtime overvurderet satsning.
Daje!
Skrevet af Lentini
Det er to forskellige typer.

Illarra er et skvat, Rafa ligeså hvorfor det er et made in heaven.
Skrevet af gorillapik
Man kan jo håbe at det er fordi Isco er på vej til Juventus...jeg tror bare ikke rigtig på det.
Skrevet af Lentini
Nok ikke med den spanske linje, Florentino Perez pludselig opfandt i det madrilenske. Det var jo sproget der var et hovedargument for fyringen af Carlo... Og derfor ansætter man jo manden, der intet har bevist som Napoli-træner de seneste par sæsoner. Og tilmed sat ham på diæt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Rafa skal nu nok få sat Kovacic karriere i stå så længe de to befinder sig i samme klub, og så om et par år så ryger han formentligt videre til en engelsk klub som den mest sandsynlige destination. Real sælger sjældent deres spillere for slik som de før havde tilbøjelighed til, så jeg forventer ikke han ryger billigt, hvilket nok skal forhindre et salg til de fleste klubber end Juve i Italien, som jeg ikke umiddelbart kan se have noget større behov for en spiller som ham i nogen nærmere fremtid.

Jeg tror ikke rigtigt på at de Italienske klubber går ud og spendere det, det vil koste at hive en Kovacic tilbage om et par år, det må få konsekvenser de investeringer der er lavet i Italien denne sommer. Milan lever i øjeblikket på en ny ejer og lempede FFP regler for klub overtagelser, men opnår de ikke CL med det samme så vil det ikke være en realistisk destination, hvis ikke de har fået solgt ud først, ikke så længe de spiller på det forældede kommunalt ejede stadion, man skulle have forladt sammen med Inter for 10 år siden.

Roma er allerede under overvågning fra UEFAs side, og de når formentligt ikke at bygge deres stadion færdig til den tid, derfor kan jeg ikke umiddelbart se dem smide i omegnen af 30mil € hvis ikke der bliver solgt fra af nogle relativ dyre spillere inden. Det ligner for i øvrigt heller ikke rigtigt den strategi som de benytter at spendere den form for beløb på en enkelt spiller.

Nej jeg tror nu mest på en engelsk destination ryger han helt ud i kulden i Real, hvilket egentligt nok også passer bedre til hans spillestil end serie a.

Men man skal selvfølgelig aldrig sige/skrive aldrig.

At sammenligne det med Pirlo handlen(fadæsen) er helt ude i -- Kovacic ryger for det første ikke til en af vores værste konkurrenter. For det andet sælger vi ham jo ikke Pirlo billigt (som i dags penge er ca. 22-23mio €, hvilket heller ikke var billigt på daværende tidspunkt) handlen ender et sted mellem 35-40mio € hvilket gør ham til et af de største salg i klubbens historie og sender ham op i top 100 over dyreste spillere nogensinde også når man korrigere for inflation. Økonomisk set passer prisen fint til hans værdi når man også ser på talent, man kunne nok ikke realistisk set have fået meget mere ud af det.

Det er bare så fanden uambitiøst at sælge når det streng taget ikke er nødvendigt og hvor man står i en situation hvor CL kval er alt afgørende.
Skrevet af OC
http://forzainterforums.…post1429644

Mit hjerte er knust.

Der er ingen grund til at være optimistisk over noget som helst. Vi er direkte på vej ud i evig middelmådighed.

Og nu er man nået til enighed med Preziosi om Perotti... for 12 mio. euro. Galskaben vil ingen ende tage.

Jeg kan næsten ikke mere, og jeg er ikke den eneste der heller ikke kan. Se på forumer verden over. Folk er rasende, kede af det og skuffede.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ved nu ikke med middelmådighed, men jeg er også svært deprimeret over hvordan klubben bliver forvaltet lige nu. Sælge Kovacic for 30 mio., for derefter at hente Perotti til lidt over en tredjedel af det... Jeg er stadigvæk målløs...

Fucking Mancini...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi lære åbenbart aldrig, hvordan kan man overhovedet syntes det er en god ide at sælge Shaqiri og Kovacic og så erstatte dem med spillere som Perotti for 2 gange mere end de reelt er værd. Ser de slet ikke fodbold? man skulle godtnok ikke tro det.

Det er jo ingen logik i det de har gang i, samtidigt pludre spillere og trænere stadig løs om mesterskaber, selvom de forventede indkomne transfer på ingen måder giver mere end til sub toppen af tabellen.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der tales om at Prisen for Perotti vil blive væsentligt reduceret pga. der kommer til at indgå spiller i handlen, i øjeblikket skulle Nagatomo være på bordet. Bliver det spiller plus max. 2-3mio kan jeg til nød godt acceptere handlen. Han kan godt bruges som reserve men til 12mio € er det direkte hul i hovedet.

Di Marzio mener også at Lavezzi og Criscito agenter taler med deres respektive klubber vedr. overførsel til os og hvilke betingelser de kan overføres på, klubben venter derfor på svar fra disse og deres respektive klubber.

GDS mener og vi er efter Sala fra H. Verona som en løsning.

Jeg håber godtnok det er rigtigt at Leiva er på vej til Besiktas, selvom nyheden kommer fra en eller anden "utroværdig" tyrkisk avis. For ham og Melo må gerne blive meget langt væk selvom der kun tales om 3-4m €. Vi har ikke brug for middelmådige spillere der tager spilletiden for Gnoukouri.

Så rygtes det også at vi prøver at få Pericic for 8mio lån med 12mio overtagelse. oveni er vi ude efter en af Gabbiadini og Mertens formentlig i en eller anden form for byttehandel.
Skrevet af Flying Dutchman
Jacopo Sala er at foretrække frem for både Melo og Lucas. Han kan fås for billige penge, vil nok heller ikke koste det vilde på lønposten, vil være en fin back-up spiller og vil givetvis ikke tage spilletid fra Gnoukouri.

Manolo Gabbiadini ville også være okay, såfremt prisen er i orden, mens jeg stadigvæk er meget, meget lun på Mertens. Napoli leder med lys og lygte efter forsvarsspillere, og dem har vi et par stykker af, med Dambro og Frøen som de mest oplagte emner.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0