Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Kunne forstille mig at Inter vil få svært ved selv at skabe chancerne i kampe, hvor det er dem der har initiativet uden Kovacic. Hvis jeg ikke er helt gal på den, var det også problemet sidste sæson?
Skrevet af Flying Dutchman
Nu var Kovacic aldrig playmakeren - han spillede i hvert fald sjældent godt på mezzapunto´en. Hernanes er - på godt og på ondt - vores playmaker.

Af hvad jeg har set af Kondogbia og Brozovic, er begge to mere end kompetente nok til at løfte opgaven. Førstnævnte er altså også et kæmpe talent og blot ét år ældre end Kovacic, mens sidstnævnte allerede i sidste sæson viste gode takter og er noget mere direkte i sit spil. Den forventede midtbane af Kondo-Gary-Kova er blevet erstattet med Kondo-Gary-Brozo, hvilket jeg så absolut er fortrøstningsfuldt ved.

Nu bliver jeg sikkert upopulær, men finten er den, at Kovacic, på trods af hans enorme talent, aldrig helt blev den spiller for os, som vi troede, han ville blive. Han spillede nogle fantastiske kampe, en helvedes masse gode kampe, men også et ikke ubeskedent antal kampe, hvor det sejlede. Det sidste skal selvfølgelig tilskrives hans unge alder, samt at vi siden Mou har haft trænere, der ikke formåede at spille Kovacic på den plads, han er bedst. Det er ikke det umiddelbare sportslige tab der pisser mig af, da vi i form af Kondo-Gary-Brozo, med Gnoukouri og Fredy, stadigvæk har en mere end bare kompetent Serie A midtbane.

Det der pisser mig af, er signalværdien i salget af Mateo (og Shaq, for den sags skyld). Kova bør have fået langt mere tid og tålmodighed, samt pleje, end han fik. Hans talent er uomtvistelig, ligesom hans kærlighed til klubben også er. Salget af ham pisser spillere som Handa og Kondo op og ned af ryggen, da det strider imod det projekt, Mancini lovede dem ved deres ankomst. Det pisser også os fans af, da vi går glip af en spiller der om to-tre år sandsynligvis vil være én af verdens bedste på sin plads.

Men den umiddelbare sportslige tab er, mestendels på grund af alternativerne Kondo og Brozo, til at overkomme. Vi har stadigvæk en trup der bør ende i top tre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Skal ikke kunne sige om Brozovic er playmakeren eller om han er den der ligger de rigtige afleveringer. Men det er Kongdogbia ikke, han er mere en boks-boks spiller der har sine forcer offensivt, men ikke den spiller der ligger den rigtige aflevering fremad på banen, som splitter et forsvar. Hernanes har peaked, han bør under ingen omstændigheder være playmaker for et hold, som har ambitioner.

Hvis jeg ikke tager helt fejl så vil Mancini spille med 4-3-1-2. Perisic er vidst en kantspiller, betyder det så at den faste formation vil hedde en 4-3-3? med Jovetic-Icardi-Perisic som de tre forreste?
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Fossa

Det er ikke ret mange kampe du så Monaco sidste sæson går jeg ud fra?
Kondogbia er klart bedre defensivt end han er offensivt. Han spillede rigtig meget defensiv midt for Monaco, ofte spillede de med to defensive på midten, og det er altså ikke fordi han nogensinde har lavet ret mange mål eller for den sags skyld mange assist. Faktisk laver han stort set ingen af nogen af delene.
Hvis man forestiller sig at Inter har købt "en Pogba", så tager man helt fejl. Det er han ikke og han bliver det heller ikke.

Kondogbia kan bygge på stadigvæk, ligesom Patrick Viera gjorde som han fik mere erfaring, men Viera blev heller aldrig en Zidane fordi han blev bedre offensivt. Det ændrer ikke på at Viera var en fremragende midtbanespiller.
Tiden vil vise om Kondogbia kan følge i samme spor som Viera.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg betvivler på ingen måde Kongdogbias talent eller noget andet, men han er ikke den kreative playmaker der kan ligge en aflevering i dybden, som splitter et forsvar ad. Hvilket blot var min pointe.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu var Kovacic ikke en trequartista og han har også selv i forbindelse med overgangen til Real udtalt at han fortrækker at spille på den mere defensive del af midtbanen. At nogle af vores trænere i nogle enkelte kampe har placerede ham deroppe, gør ham ligeså lidt til en trequartista som hvis man placerede Guarin der.

Vores problem når talen falder på playmakerrollen og kreativitet har egentligt meget lidt med afgangen af Kovacic at gøre. Kovacic opgave burde have været bindeled de forskellige kæder imellem, samt tilbyde nogle gode løb. Problemet med kreativiteten har derfor i mindre grad noget med afgangen af Kovacic at gøre, men snare en mangel på tilstedeværelse af kreative typer. Sætte en type som Kovacic til at stå for det kreative kan egentligt bedst betegnes som en nødløsning, men ikke en løsning der er eller var specielt farbar i længden.

Kovacic var for i øvrigt en blandet fornøjelse. Han kunne lave helt geniale ting, nogle gange nærmest ude i det blå, for derefter at forsage åbne rum bagved ham. Han kunne være særdeles spektakulær nogle gange i hele kampe men det var som regel kun i glimt, i mange kampe var han helt usynlig eller direkte forfærdelig. Brozovic i hans korte tid og stort set samme alder har bare overordnet set været langt mere stabil. Brozovics topniveau og potentiale er dog ikke helt oppe i samme klasse som Kovacic, men umiddelbart burde det være fint nok til os. Jeg syntes også vi skal passe på med at overdramatisere salget af Kovacic, han havde talentet til at blive verdensklasse, og han virkede til at være top professionel og en herlig fodboldspiller. Men han fik aldrig den betydning for holdet som talentet rakkede til og med en pris på 35-40mio € så har vi også fået mere end hans nuværende markedsværdi. At det så er pisse ærgerligt og at jeg stadig ville fortrække ham i klubben er så en helt anden ting. Men sportsligt her og nu tror jeg ikke tabet er så stort som man kan forfalde til at tro, det er mere på den lange bane hvor det sportsligt set kan vise sig at være en dårlig beslutning og så virker det modsigende og fandens uambitiøst.

Kondogbias force er defensivt ikke offensivt modsat Imbula, jeg tror der er en forveksling der. Men det er han reelt set heller ikke købt ind til. Til den opgave var det Kovacic og nu Brozovic der skulle fungere som bindeled og Jovetic, Hernanes og muligvis en tilkommende Perisic der skal stå for den mere offensive del

Skrevet af Facchetti
Kan altså godt se noget Vieira i Kondogbia. Har lige set hans aktioner fra kampen mod Arsenal - det er ikke dumt. Langt de fleste afleveringer er fremad banen. Han tager tilmed hurtige træk frem og lægger dybe afleveringer. Her i kampen har han kun en til to spillere foran sig. Når det bliver Perisic, Jovetic og Icardi kan det kun blive endnu bedre!

Kondogbia vs. Arsenal: http://youtu.be/d9SUg_IFAY8
Skrevet af petersen100
Kondogbia - Medel - gnoukouri med brozovic foran. Meget defensivt udgangspunkt vil jeg mene.

Det bliver en sørgelig sæson akkurat som den seneste.
Skrevet af Nerazzurri
Inter har ikke spillet endnu, så meget kan ændre sig, men fantastisk start på sæsonen indtil nu.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Det bliver spændende med Brozovic som mezzapunta.

@ I4E

Går der måske ikke noget tabt på målkontoen over en sæson, hvis ikke vi har et ordentligt bindeled mellem midtbane- og angrebskæden?

Men det var Kovacic jo aldrig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
"Spændende" er nok ikke lige tillægsordet jeg ville bruge om Brozovic som kreatør.

Horribel midtbane, men de andre resultater har givet mig en smule optimisme - det skal vi nok selv fucke op, men indtil da hvisker jeg et lille Forza Inter fra min dagligstue.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg vil nu ikke kalde midtbanen horribel. Det er vel nogenlunde stærkeste opstilling på midten.

EDIT: Opstillingen: Handa; JJ, Murillo, Miranda, Santon; Kondo, Gary, Gnoukouri; Brozo; Don og Icardi.

Er der en grund til, at Jojo starter på bænken?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Kemkem
Det er dog en betonmidtbane. Men nu må vi se. Inter plejer at have det svært mod Atalanta.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Flying Dutchman
Icardi anfører, og ikke JJ? Okay?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
sløset!

der skulle vi have kommet frem til noget bedre
Skrevet af Flying Dutchman
Jojo allerede på vej ind nu. Og hvad fanden havde Don gang i der?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er jo ren Guarin det der

Håber ikke han er skadet - ville være en katastrofe.
Skrevet af Flying Dutchman
Han så ikke skadet ud - gad vide, hvad der sker.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
mærkeligt var det, ikke videre kønt indtil videre og ikke rigtig en chance de første 20min. ikke videre positivt.

Medel syntes lige han skulle lave en Guarin også ja ja det køre
Skrevet af Flying Dutchman
Bortset fra Palacio´s halve friløber, selvfølgelig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0