Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Icardi har været lidt ud med riven i dag og brokker sig over, han ikke få meget at arbejde med oppe foran. Han mener selv, han har fået fire gode bolde i indeværende sæson og scoret tre mål.

Nu ved jeg ikke, om de fire bolde er helt korrekt, men han har ret i, at han dælme ikke får mange bolde at arbejde med. Det skulle gerne ændres, da det trods alt er ham, der er vores farligste offensive våben. Alene derfor bør vi spille mere med Brozovic, der er meget mere søgende i sit spil.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Emilfu
Uanset hvad så er Icardis udtale decideret usympatisk.

Det er vel egentlig bare Icardi i en nøddeskal, han rangerer ihvertfald blandt de allermest øretæveindbydende fodboldspillere udenfor banen.

Skrevet af Flying Dutchman
Hvorfor er det usympatisk? Han må da gerne sætte fingeren på et akut problem - især når nu han er anfører og den spiller, problematikken rammer mest.

At han skulle være øretæveindbydende udenfor banen, har jeg også svært ved at se.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Well hans ageren i Maxi Lopez sagaen er i hvert til et par lussinger. Nogle gange Flying så er du biased som ind i helvede når det kommer til Inter.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Det håndterede han ikke særligt godt, nej - fuldstændigt rigtigt. Det gjorde Wanda og Maxi Lopez heller ikke, for den sags skyld. Generelt bare en lorte sag, med en masse barnagtigheder på tværs fra alle parter. Desuden er det en sag, vi kun kender toppen af isbjerget til.

Jeg har også en eller to gange været utrolig dum i byen og skabt mig overfor folk, der ikke havde fortjent det. Har jeg så været dum én gang, eller er jeg så bare generelt øretæveindbydende?

Endvidere er det da utroligt hvor ofte og hvor hurtigt fans fra de andre hold synes, de skal hoppe i brechen for Maxi Lopez. Kender I ham da personligt? Har Icardi også pisset på jer? Og hvad har hans ageren udenfor banen at gøre med hans ageren som spiller generelt og disse udtalelser specifikt?

Det er altså lidt fjollet, at bringe det her op hver evig eneste gang. Fokus bør være på Icardi som fodboldspiller, og - medmindre man personligt er berørt af Maxi Lopez-sagen - ikke på hans personlige liv. Alt andet er åndssvagt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Nu er det jo ikke bare en enkelt gang Icardi har udbasuneret forholdet til hans tidligere bedste vens kone. Og når han så samtidig krydrer hele misæren med at få tattoveret Lopez´s børns navne på armen. Så er man per definition øretæveindbydende, mere end hvad kan sammenlignes med sprittur i byen, hvor man har være lidt flabet.

Icardi har ikke bare været dum en gang, og det var ikke bare mod en tilfældig person i byen. Det var en kollega og rigtig god ven, og han nøjes jo ikke bare med at knalde sin vens kone i al hemmelighed, nej hele verden skal vide det, og hvis de er ved at glewmme det så skal de og Maxi lige mindes om det igen, og igen og igen.

Tilføjelse: Det har selvfølgelig intet at gøre med om man kender Lopez eller ej, det handler udelukkende om at når en person går bag sin gode vens ryg, og knalder hans kone" kombineret med at han samtidig tvære det ud i hovedet på ham og hele verden, så er han et dumt svin.

Hvad er det i øvrigt Maxi Lopez har gjort galt i denne her sag, et manglende håndtryk?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Nu er det jo ikke bare en enkelt gang Icardi har udbasuneret forholdet til hans tidligere bedste vens kone.


Så Icardi fortæller folk, han elsker sin kone - sikke et svin. Han giftede sig trods alt med hende, hvorfor kærligheden må være ægte - ergo er det ikke en Terry eller Giggs situation, hvor de knalder udenom bare fordi de kan. Dermed ikke sagt, Wanda og Icardi ikke kunne have håndteret det meget, meget bedre.

Og når han så samtidig krydrer hele misæren med at få tattoveret Lopez´s børns navne på armen.
´
Indrømmet, det er pinligt. Men for fanden; kunne det måske tænkes, han gør det, fordi han elsker de børn, og ikke for at pisse Maxi Lopez af?

Hvad er det i øvrigt Maxi Lopez har gjort galt i denne her sag, et manglende håndtryk?

Altså, udover at være Wanda Nara utro, inden hun og Icardi hookede up? Er han så også øretæveindbydende?

Hør, sagen er lort og barnagtig - det kan vi hurtige være enige om. Men det er fortsat dumt, som fodboldfan at bringe det op, hvis man intet med Maxi Lopez har at gøre. Endvidere aner vi ikke det første om hvad der ellers er foregået bag scenerne, hvilket gør det endnu mere fjollet at genoplive sagen hver gang Icardi udtaler sig.

Har Icardi håndteret det her på fornuftig vis? Nej. Var det i orden at få taget de billeder med Maxi Lopez´ børn? Nja, det kunne godt have trængt til lidt mere situationsfornemmelse. Men at påstå, på baggrund af stupiditeter begået i forelskelse, samt nogle tatoveringer, at Icardi er øretæveindbydende er simpelthen for fjollet. Og nej, det har intet med farvet at gøre. Jeg kender ikke Icardi, Wanda eller Maxi Lopez - jeg kunne bogstaveligt talt ikke være mere ligeglad med deres personlige liv. Jeg har et par hundrede ting, der bekymrer mig mere, end first world problems, fodboldmillionærer render ind i.

EDIT: Jeg trækker mig i øvrigt for en sjælden gang fra den her debat, såfremt der kommer et modsvar. Jeg har alt muligt andet bedre at lave end at bruge krudt på det her.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af gorillapik
Problemet er jo at det kunne have nøjedes med at være en lortesag for Maxi Lopez og ekskonen, men Icardi får med sin uhørt dårlige situationsfornemmelse placeret sig selv lige midt i herlighederne og viser så af flere omgange sin ringe situationsfornemmelse ved at puste til den rygende omgang lort han står i.
Situationsfornemmelsen er nok også det der mangler i gårsdagens udtalelse.
Skrevet af Bishop
"Så Icardi fortæller folk, han elsker sin kone - sikke et svin. Han giftede sig trods alt med hende, hvorfor kærligheden må være ægte - ergo er det ikke en Terry eller Giggs situation, hvor de knalder udenom bare fordi de kan. Dermed ikke sagt, Wanda og Icardi ikke kunne have håndteret det meget, meget bedre."


Ja han er et svin overfor sin "bedste ven" Der er jo ingen grund tiol at tvære det ud i hovedet på ham, kan du ikke se det er ydmygende for Maxi Lopez

"Indrømmet, det er pinligt. Men for fanden; kunne det måske tænkes, han gør det, fordi han elsker de børn, og ikke for at pisse Maxi Lopez af?"


Det kan sikkert godt tænkes, men igen, han er en offentlig person, hvorfor dele det på twitter, han ved jo udmærket godt at det kommer på forsiden af samtlige sladderaviser, og Lopex har jo tidligere ytret, at han ikke bryder sig om at hans børn på den måde blive "udleveret" i offentligheden.

"Altså, udover at være Wanda Nara utro, inden hun og Icardi hookede up? Er han så også øretæveindbydende?"


Ja det kan meget vel være, men nu snakker vi jo om Icardi, at Maxi er hans kone utro, legimitere sgu da på ingen måde at Icardi, der er Maxis ven, knalder hans kone/exkone og samtidig udstiller det for hele verden. Det handler om at man er et fjols hvis man på den måde går bag sin vens ryg, færdig arbejde, det kan der ikke være to meninger om

Hør, sagen er lort og barnagtig - det kan vi hurtige være enige om. Men det er fortsat dumt, som fodboldfan at bringe det op, hvis man intet med Maxi Lopez har at gøre. Endvidere aner vi ikke det første om hvad der ellers er foregået bag scenerne, hvilket gør det endnu mere fjollet at genoplive sagen hver gang Icardi udtaler sig.


Hvorfor er det dumt? det skal der ikke meget omløb i hovedet for at forstå at hvis man knalder sin vens kone så er man ude på et skråplan, og alle hans twitter beskeder er jo netop med til at understøtte at han ikke bare var forelsket, nej det skulle af uransagelige årsager virkelig tværes ud i hovedet på Maxi, og så bringe hans børn ind i det?? Det kan der sgu argumenteres imod, uanset hvor stor en interista man er.

"Har Icardi håndteret det her på fornuftig vis? Nej. Var det i orden at få taget de billeder med Maxi Lopez´ børn? Nja, det kunne godt have trængt til lidt mere situationsfornemmelse. Men at påstå, på baggrund af stupiditeter begået i forelskelse, samt nogle tatoveringer, at Icardi er øretæveindbydende er simpelthen for fjollet. Og nej, det har intet med farvet at gøre. Jeg kender ikke Icardi, Wanda eller Maxi Lopez - jeg kunne bogstaveligt talt ikke være mere ligeglad med deres personlige liv. Jeg har et par hundrede ting, der bekymrer mig mere, end first world problems, fodboldmillionærer render ind i."


Men hvorfor i alverden så overhovedet indlede et forsvar af Icardi, at han er øretæveindbydene er da ganske åbenlyst, i hvilken grad han er øretæveindbydene kan sikkert diskuteres, men vi kan vel for fanden godt blive enige om at det han har haft gang i, ikke ligefrem er hverdag i den hverden, Maldini og Zanetti tror jeg godt jeg rimelig hurtigt kan konkludere ikke er øretæveindbydene i sådan en grad, uanset farverne på deres respektive trøjer.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Med hensyn til det sidste: fordi det er træls, det skal blive bragt op, hver gang Icardi udtaler sig til medierne. Og det er netop gradbøjningen af det. Icardi har været øretæveindbydende i den her sag - det betyder ikke, at han generelt er det, og at Maxi Lopez skal bringes ind i det hver evig eneste gang. Emilfu´s kommentar rammer jo helt ved siden af Icardi´s pointe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Nå netop diskussionen går på om Icardi er øretæveindbydende uden for banen, så er den sag jo netop lige til højrebenet at hive frem. At bruge det i en diskussion hvor Icardis evner på fodboldbanen diskuteres, er selvfølgelig dumt, og må være trættende som Interista at overvære..

Hvis der skulle indledes en diskussion der gik på om Gatusso var øretæveindbydene på fodboldbanen så er jeg også ganske sikker at en speciel episode med Christian Poulsen ville blive brugt som argument, med rette, også selv om at CP selv er yderst øretæveindbydene.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, jeg mener nu, at udtalelser der vedrører præstationer på banen hører indenfor kategorien "på banen". Under alle omstændigheder har Icardi´s mildest talt lettere uheldige håndtering af Maxi Lopez sagen intet at gøre, med hans valide pointe i, at han ikke får meget at arbejde med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Emilfu
Nu skrev jeg egentlig ikke noget om Icardis evner på fodboldbanen, men på hans kommentar - Som jeg synes er usympatisk, uanset om han har ret i sin betragtning eller ej.

Det er som jeg ser det, og i særdeleshed som anfører at komme med en udmelding om at:

"Holdet er for dårlige til at give mig de rigtige afleveringer, jeg scorer jo hvis de bare gør deres arbejde og giver mig noget at arbejde med"

Sat lidt på en spids, men det er ikke et specielt godt eksempel han kommer med - Netop som anfører.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, hans udtalelser er noget mere nuancerede end det. Jeg synes i hvert fald ikke, de er usympatiske.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Og prisen for verdens mest intetsigende diskussion går til...
La prende Vecino.
Skrevet af gorillapik
...en af dine "juventus bliver favoriseret af dommerne" diskussioner i Juventus-tråden, men nok om det.

Jeg synes heller ikke Icardis udtalelser er usympatiske, men man kunne måske godt ønske sig at en anfører så lidt indad og inkluderede sig selv i kritikken af Inters offensiv.
Skrevet af Viola 4 Ever
Man kan synes hvad man vil om Icardi som menneske, som fodboldspiller, som holdkammerat osv., men nogen stor begavelse fremstår han ikke som.
Ugennemtænkt er det bedste man kan sige om udtalelserne.

Det illustrerer glimrende hvorfor klubberne gerne vil medietræne deres spillere, og hvilke udfordringer de har når de her unge mennesker får smidt en mikrofon i hovedet, eller sider og skal spille smarte med deres Twitter, Facebook og Instagram.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Flying Dutchman
Det er ligegyldigt. Manden har én opgave og det er at præstere på banen. Så længe hans synder bunder i manglende situationsfornemmelse (som primatpenissen helt rigtigt påpeger på forrige side), kan det virkelig ikke bringe mit pis i kog. Endvidere har han ret; vores offensiv er tandløs og det skal der gøres noget ved.

Hvilket bringer mig til den her fine blog, med mange gode pointer: <a rel="nofollow" href="http://www.football-italia.net/74935/mancini%E2%80%99s-inter-must-take-more-risks" title="http://www.football-italia.net/74935/mancini%E2%80%99s-inter-must-take-more-risks" target="_blank">http://www.football-italia.net/74935/mancini%E2%80%99s-inter-must-take-more-risks</a>

Skribenten rammer hovedet på sømmet. I sidste sæson var det store mængde mål der blev scoret imod os et kæmpemæssigt problem - også under Mancini og hans betonmidtbane. Man ville da tro, at det faktum, det er blevet fikset i indeværende sæson ikke ville have gået på bekostning af vores målfrekvens, men det er alligevel sket.

Étmåls-sejrene er gået an indtil videre, men det er jo ikke holdbart i længden - det så vi egentlig allerede mod Palermo. Mancini må da snart se, at en midtbane der består af Guarín, Melo og Kondogbia langt fra skaber nok og at der skal noget kreativitet ind - her har Brozovic gjort et positivt indtryk i de to kampe, han har fået fra start.

Ét eller andet sted kunne jeg virkelig godt tænke mig, vi stiller, som vi én gang tidligere på sæsonen har gjort, i en 4-2-3-1* - og da især mod de svagere hold, som vi skal ind og dominere. Vi har fået et hav af offensive kvaliteter ind på holdet - brug det nu!

*Handa; JJ/Tello, Murillo, Miranda, Sønnen; Medel/Melo, Kondogbia; Perisic, Brozovic/Jovetic, Ljajic; Icardi
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
...en af dine "juventus bliver favoriseret af dommerne" diskussioner i Juventus-tråden, men nok om det.


Uha, du skulle have set reaktionen fra jeres side af, hvis jeg var stormet ind i jeres tråd med lignende spekulante og i lang udstrækning uberettigede postulater om eksempelvis Pogbas stjernenykker. Jeg ville være blevet mødt med en langt flere rullende øjne og dum-smarte bemærkninger, end det ´udefrakommende´ er blevet mødt af herinde.
Og det over en diskussion, som for det første egentlig i lang udstrækning er rimelig bastant kritik af en af vores spillere, på baggrund af gisninger og en sag som det virker som om de fleste ikke rigtig har sat sig ind i, og for det andet som ikke fører nogen vegne eller noget med sig overhovedet.

edit: Og så i øvrigt resten af hans udtalelser, som der nok på belejlig vis er blevet ignorerede, da de ikke matcher det image man prøver at pådutte ham;

I’m sure we will improve on this before the end of the year. This season we have more players of individual quality and that in a way penalises me, but we all want what’s best for the team. We know we’re up there, we needed to get points here and it’s what we did.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Undskyld mit sprog, men hvad fanden rager det folk hvad Icardi laver i sin fritid, så længe det ikke påvirker præstationerne på banen.

Det er imponerende hvor højt folk kan flyve på deres morale, jeg håber sandelig at de selv kan efterleve den og aldrig selv begår moralsk forkastelige gerninger. Ellers er det svært at tage det særligt seriøst.
annonce
0