Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MILANMILAN
Jeg må indrømme at jeg heppede på Inter igår. Mest af alt fordi jeg godt gad at se en Milan-Inter finale hvis det hele falder på plads, og jeg TROR at Milan har en større chance end mod Napoli, som mildest talt rundbarberede os på hjemmebane, og Juventus vinder vi ikke over. Selve kampen var ikke den store oplevelse, men Jovetics mål var høj klasse, og Handa stod en brandkamp som altid. Det var ihvertfald ikke ufortjent at Inter gik videre!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, hvis tingene udvikler sig som det kan forventes (dvs. Juventus slår Lazio og skal møde os i en semifinale og I slår Alessandria og skal i finalen) så er vi lige nu nok et hold, der er nemmere at slå end Juventus. Det er klart.

Når det så er sagt, så er Coppa Italia tredjeprioritet for Juventus, der også har CL og Serie A at tænke på, så det kan være, de stiller med et reservespækket hold mod Lazio, og/eller os såfremt de slår I Biancocelesti. Alt afhænger jo af hvordan situationen er til den tid.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Bliver spændende at se om Soriano handlen falder på plads de kommende dage og om hvorvidt det lykkedes at sende Guarin til østen i noget der formentligt lugter af noget der går i nul. Dvs. 15m for Soriano og vi får angiveligt samme beløb for Guarin

Man kan så disktutere hvorvidt Soriano er hvad vi har brug for og om prisen ikke er lidt i overkanten.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg håber, Guarín siger ja - men jeg har på fornemmelse, han vægter det sportslige noget højt. Det kan jeg i øvrigt heller ikke klandre ham for. Der står dog også nogle russiske klubber i kulisserne, så mon ikke, han smutter af sted i indeværende vindue?

Soriano vil være et frisk pust. Vi har brug for en offensiv midtbanespiller, der kan skabe noget og selv score mål. Ifølge de fleste kilder, bliver hans værdi skønnet til at være omkring 9-10 mio. €, hvorfor en frikøbsklausul på 15 mio. ikke er helt hen i vejret.

EDIT: GdS melder, at vi allerede er enige med Soriano om 5 år til 1,6 mio. € per annum, hvor Samp så får de 15 mio. €. Det hele afhænger dog af, at Guarín ryger til Kina. Såfremt det sker, får vi ikke kun en sportslig, men også en økonomisk forbedring. Vi tjener netto 3 mio. € på de to handler, mens Guarín får godt 1,2 mio. € per annum i løn end Soriano´s potentielle 1,6 mio..
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Soriano har en frikøbsklausul på 15mio€.
Skrevet af Flying Dutchman
Yep, fangede den kort efter jeg skrev indlægget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Soriano er da ikke, som jeg husker det, en specielt chanceskabende spiller. Målfarligheden er heller ikke prangende udover denne sæson, til gengæld er han god i presspillet og arbejder hårdt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, i de kampe, jeg har set, har han nu efterladt det indtryk. Men nu er Sampdoria-kampe heller ikke dem, jeg ser mest, så det kan være, jeg tager fejl. Han har dog en fin statistik i indeværende og sidste sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Han er den primære kreatør på en midtbane bestående af Barretto og Fernando, på et Sampdoria hold som har scoret 5 flest mål i Serie A. Det synes jeg bestemt ikke taler imod ham.

Hvis Arsenal er seriøse om Brozovic, må de gerne smide 25 - 30 for ham, og så ville Soriano være et næsten-aldersvarende, spille- og kvalitetmæssigt fremragende bytte til en lavere pris (ser Soriano som bedre lige nu). Ellers kunne jeg godt frygte, at de ville gå og træde hinanden over tærene vedrørende spilletid, og det får ingen af dem særlig meget ud af - og spild af penge til 15. mio.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det ville være helt tosset at sælge Brozovic nu, han har virkeligt udviklet sig de forgangende måneder. Og giver vi ham tiden og ikke mindst nogle spillere omk. Ham der kan mere end Medel, Melo og Kondogbia tror jeg han kan blive et vigtig brik for os fremadrettet.

Det vil være en kæmpe fejl at sælge ham for under 35mio. Ser ingen grund til at fortsætte med at sælge vores spillere til udsalgspris.

Guarin handlen er vist gået i vasken, Guarin skulle have sagt nej tak pga. manglende finansiel sikring/garantier. Så Soriano handlen er formentligt en død fisk i dette markede.

Skrevet af BeppeBaresi
Problemet med Brozovic er vel at han har en ret høj markedsværdi (ihvertfald ifht. de priser rygterne nævner), uden at være selvskreven i startopstillingen. 35 mio er mange penge for en mand vi egentligt ikke har været så afhængige af. Dermed ikke sagt at jeg er for et salg, men tvivler på vi kan presse prisen højere op - end ikke fra Premier League hold.

Jeg har ikke set nok til Soriano til at bedømme ham, men er han virkeligt en spiller som ville rykke noget på holdet? Jeg ved godt Mancio preacher beton-midtbane og hårdt arbejde før alt andet, men synes vi burde kunne få noget mere interessant, dog uden at have et konkret bud på hvad.
Skrevet af Nerazzurri
Jeg håber jeg har set forkert, hvis de henter Soriano.


@Beppe
Brozovic har da flere gange under Mancio, især i denne sæson, vist at han kan skabe chancer og være den kreative kraft på midten. Flere gange har det været bedre spil og flere chancer med ham, end når resten af Balkanbanden har udgjort offensiven og de kreative elementer. Reelt er der ikke mange andre på den centrale midt, der kan skabe spillet fremad. Melo havde et par gode kampe i sensommeren og Kondo kan med sine raids, men i pasningsspillet er han den bedste.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af BeppeBaresi
Det er jeg fuldstændigt enig i - satte jeg holdet, ville han også være blandt de første på holdkortet. Det ændrer dog ikke på at han ikke har været fast mand, og at Mancio ofte har kigget andre veje.

I den forstand synes jeg 35 mio ville være en vanvittig pris, for en spiller træneren ikke finder uundværlig.
Skrevet af Flying Dutchman
Jow, men nu er Mancini givetvis ikke træner i de næste mange sæsoner, hvorfor jeg håber, Ausilio også kigger lidt fremadrettet. Jeg er meget enig i meget af det, OC skriver, men jeg synes nu, Brozo er bedre. Han er - som Nera skriver - noget nær den eneste midtbanespiller, vi har, der kan skabe noget fremadrettet.

Soriano óg Brozovic kunne være fedt. Jeg er nemlig ikke helt enig i, de to udligner hinanden. Soriano kan snild spille på trequartistaen, bag Jojo/Ljajic/Icardi/Don, mens Brozo har sine klare styrker i at hente bolden dybt.

Jeg ved godt, det er meget anti-Mancini´sk, men rent praktisk er det ladsiggørligt - og man har vel lov til at drømme.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Dodó er lejet ud til Samp for resten af sæsonen, og de ser også ud til at købe Rano fra os. Fint for alle parter: Rano er i overskud, Samp får en trods alt fin midterforsvarer og han kan spille sig til en plads i EM-truppen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det ville virkeligt være nogle fine handler hvis også Rano går igennem ;)

Jeg ser egentligt ikke noget problem i Soriano, som sådan han giver noget offensiv bredde og muligheder hvilket vi trods alt også godt kan bruge. Hvorvidt han er god nok til en start 11 med det samme er jeg nok mere tvivlende overfor. Det sagt har jeg stadig lidt problemer med prisen, for det er godt nok mange penge for en bredde spiller, som jeg vil betegne ham som på stående fod.
Skrevet af BeppeBaresi
Han har scoret 6 mål i 18 kampe i den her sæson. Det kunne da være lækkert med en midtbanespiller der kan ramme målet, og derved skabe mindre pres på offensiven.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ferrero har angiveligt udtalt at vi ikke har budt på Eder og Soriano og at de vil blive i klubben
Skrevet af Nerazzurri
Risikerer vi at se Guarin i blåsort på GM efter 1-2-2016? Eller er der stadigvæk en chance?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af BeppeBaresi
Så vidt jeg kan læse mig frem til er der nu også en anden kinesisk klub på banen, der vil byde 13-14 mio euro. Det er fint, bare væk med ham.
annonce
0