Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Hehe, jeg kan godt se, det her bliver en klassisk omgang "glasset er halvt fyldt" FD mod "men den er altså også halvt tomt" OC ;)

Du har selvfølgelig ret i, at den hollandske liga har været i bedre forfatning. Eller snarere, Ajax har været i bedre forfatning. De Eredivisie er som sådan blevet mere indbyrdes kompetitiv - både i kraft af, at Ajax, PSV og især Feyenoord er dalet en smule i niveau, men også fordi andre klubber er blevet bedre. På den baggrund vil jeg mene, at hollandske mesterskaber anno 2010´erne er mere værd end tidligere - men måske mindre værd set på europæisk plan, hvis det giver mening. Med til historien hører dog også, at ligaen heller ikke er svagere end som sådan: på det landshold, der i 2014 slæbte VM-bronze med hjemme, var der flere Eredivisie spillere end set så mange gange tidligere. Det fortæller trods alt også en historie.

Det er dog halvdelen af historien. Frank de Boer blev mester fire år streg, med et Ajax hold der har mødt mere modstand end tidligere, og med spillere der passer til De Eredivisie´s niveau. Han har altså vundet en B-liga med et B-hold og levet op til forventningerne. Hvem siger, han ikke kan vinde en A-liga med et A-hold? Jovist, Serie A er meget bedre end De Eredivisie, men Inter har altså også en meget bedre trup end Ajax.

Jeg kan ikke forudse, om De Boer bliver en succes eller ej, såfremt han kommer til Inter. Men han har forudsætningerne for det! Det bliver om ikke andet noget pænere end Mancini´s hang til kontrolleret fodbold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mancini ryger ingen steder, der er snak om en yderligere forlængelse af mandens kontrakt!

Det kan godt være han ikke er enig med Sunings plan om langtids investeringer, men lad os nu ikke gøre det til et større problem. Begge parter er formentligt profesionelle nok til at finde en fælles løsning.


Vi skulle have sikret os Illanes, fra Januar, høre en masse godt om ham, vi har angiveligt betalt den abnorme sum af en m. euro.

Santon ryger ifølge Marzio til Sunderlan og JJ til Roma, gevinst 18m €, Andreolli meldes også på vej ud.

Joao Mario har vi vidst budt 25m € for og ifølge andre kilder end Marzio, har vi planer om at smide et 40m € bud på bordet!
Skrevet af Mumleren
Tror og håber heller ikke Mancini ryger - selvom mange sikkert kunne gøre det bedre og (meget) mere interessant at se på, er det altid lidt af et sats.

Mancini har vel leveret nogenlunde indtil videre, og det er noget hans forgængere bestemt ikke kunne prale af.

Det er nok bare de sidste krampetrækninger ift. Yaya transferen der får lidt medie-dækning.

Spændende med Illanes, det er dog første gang jeg hører om ham.

At JJ, Santon og måske Andreolli ryger er vel forventet.

Forstår generelt ikke fidusen til Joao Mario (ikke med de summer der nævnes), er der nogen der har mere indsigt end mig, som kan se den gevinst man mener han kunne blive?
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Joao Mario er nu en super spændende spiller, men om han er mange penge værd? Puha...

Og ja, det er forventet, at JJ og Andreolli ryger - men jeg troede godt nok, at Santon ville blive. Ikke kun spiller han på en plads, hvor vi kun har to spillere (med ham), men han er også clubgrown. Rent spillermæssigt er der dog intet at sige til: han har været meget, meget gennemsnitlig i sine præstationer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
I forhold til Joao Mario tænkte jeg bare, at det var nogle mere spændende (og måske urealistiske) targets til højre kanten, vi indtil videre er blevet kædet sammen med.

Han er jo også ekstraordinært hypet lige nu, i og med Portugal er nået i finalen. Det er jo aldrig en god ting, hvis man skal gøre en god handel.

Vi har vel D´Ambrosio og Nagatomo til højrebacken, men det er nok også der vi øjeblikkeligt er dårligst besat.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi har vel D´Ambrosio og Nagatomo til højrebacken, men det er nok også der vi øjeblikkeligt er dårligst besat.

Nja, jeg havde faktisk glemt Ansaldi, der gør, Ninjaen nok primært kommer til at fokusere på højrebacken. Som det står lige nu, har vi to faste venstrebacks (Erkin og Ansaldi, der dog kan spille i hele forsvaret) og to faste højrebacks (D´Ambrosio og Santon), mens Nagatomo kan spille begge sider. Det ser okay ud - ikke prangende, men okay. Højrekant er stadigvæk klart der, vi har største mangler.

NB! Heri er jeg gået ud fra, at hverken JJ eller Dodó er del af Inter når sæsonen går i gang.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af La Mir!!
JJ afviser måske Roma, jeg beder til Jesus, for det sker.
Daje!
Skrevet af Bosse1983
Santon skulle være et lægetjek fra at skifte til Sunderland, så det laver vel lidt plads i truppen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Stankovic
Der røg hans goodwill i Newcastle.
Skrevet af hader facebook
Sunderland skriver på deres hjemmeside,at forhandlinger med Inter er brudt sammen vedrørende Santon.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er så på grænsen til det irriterende, vi har ikke rigtigt brug for ham og vi har andre der sagtens kan varetage Santons back up rolle og pengene kunne være brugt på noget mere fornuftigt. Men man kan ikke tvinge en spiller til at skifte mod sin vilje. Meget tyder på at Santon ønsker at blive og det må man så bare acceptere, man har trods alt kontraktmæssige forpligtelser.

Men stadig irriterende at vi har er par pladser der går til spillere såsom Santon og Nagatomo.
Skrevet af OC
Meget tyder på at Santon ønsker at blive og det må man så bare acceptere, man har trods alt kontraktmæssige forpligtelser.


Nej.

Santon skulle eftersigende have været i Nordengland til lægetjek, hvorefter Sunderland prøvede at ændre de kontraktlige forhold (noget med, at han skulle gå betragteligt ned i løn, skulle klubben rykke ned) - det gik han ikke med til.
Er Sunderland i øvrigt verdens mest inkompetente klub? Noget tyder på det.

Lad os håbe Pardew i Palace står med en pose penge for Santon.
La prende Vecino.
Skrevet af Stankovic
Fik man egentlig nogensinde hele transferbeløbet af Sunderland fra da de hentede Ricky Alvarez?

For hold da op hvor var der meget bøvl. Det kan derfor undre at man er interesseret i at foretage sig en ny handel med den klub.
Skrevet af Stankovic
Er Sunderland i øvrigt verdens mest inkompetente klub? Noget tyder på det.

Der er nu en ganske fin kandidat et andet sted i Milano.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi skal vist være påpasselig med at beskylde andre for inkompetence

Hvor mange trænere er det lige vi har haft siden Mou, hvor mange spillere er kommet og gået i nævnte periode og hvor stor del af disser er her stadig, hvad er alt dette løbet op i og kunne det tænkes at vi have været i en mindre dårlig situation hvis opgaven var håndtere på anden vis.

Jeg tror vi kunne have været i en bedre position med mere kompetent ledelser! For ærligt talt kompetent har ingen af de to ledelser ligefrem været, den sidste er dog stadig bedre end den, den erstattede, og her er det måske først og fremmest sportslig man har manglet kompetence. Jeg satser på at den næste efter regnskabsperiodens udløb forbedre sig drastisk i forhold til de forgående, der ganske enkelt ikke har kunne håndtere opgaven på en tilfredstillende måde på de vigtige parametre.

Til den Thohir ledede ledelse forsvar kan man sige at de fik overdrager en klub i en rædderlig tilstand, uden ret stor manøvrerum og at de til dels har rettet noget af økonomien op, samt holdt transfer og løn budgettet nede, så modsat den forgående har de ikke været komplet økonomisk inkompetente. Men det ændre ikke på at der på transfer fronten er taget nogle mærkværdige inkompetente beslutninger, og at der har været en manglende plan der også kunne tænke ud i fremtiden. Mængden af backs der er hentet ind i perioden understreger dette tydeligt, at man henter en Kondogbia ind fordi man ikke vil have han ender hos Milan, som ledelsen selv senere har indrømmet, er simpelthen ikke sådan man tilrettelægger og konstruere et hold, oveni kan ligges mange uheldige sager med behandlinger af spillere, der fik en temmelig hårdhåndet håndtering, dette dog først og fremmest den forgående der har måtte tage æren for.

Dette har også gennemsyret det sportsligt, hvor man har udbasuneret målsætninger der har strutter i alle retninger, i stedet for at ligge en langsigtet og mere målrettet plan, med klare og tydelige mål og delmål, samt metoder og teknikker hvorpå disse kan indfries. Igen ikke synderlig kompetent på hele den sportslige front.

Jeg hader at indrømme det, men Juves er milevidt bedre.


Skrevet af OC
Z4E

Du minder lidt om min halvsenile farmor, når hun endnu engang begiver sig ud i uendeligt lange tangenter om fortællinger og med svar på spørgsmål, som ingen nogensinde har stillet.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kommer snarere i tvivl om han overhovedet kan lide klubben.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Z4E har dog en pointe i at man fra ledelsens side af ikke har defineret en langsigtet plan eller i hvert fald ikke har offentlig gjort en, hvorfor at man som fan af klubben føler at man mangler et eller andet at holde fast i når klubben har sine nedturer i løbet af sæsonen.
Skrevet af Stankovic
Det her er hvad Thohir har sagt om den 5 års plan han nævnte da Suning kom ind i billedet.

“I’m grateful to Zhang Jindong who believed in me and my colleagues. We will strengthen the team and the management has already signed an agreement for five years where they will make a lot of investments."


“We will focus on young players, to form a team that can win many trophies. ”


“We want to build a good team, starting from what is already here. We’re aiming to bring in Italian players. We’re in talks for [Domenico] Berardi and [Antonio] Candreva and we will see what happens, but little will change on July 1. Suning is considering the possibility of bringing in Gabriel Jesus.


“If we sold everyone, in 2016-17 we wouldn´t reach the Europa League nor the Champions League, and that´s our target. Of course we want to reach the CL, but if we end up in the EL it won´t be a catastrophe.


Så tilsyneladende er planen at satse på unge spillere, italienske spillere, samtidig beholde sine spillere, bruge en masse penge og kvalificere sig til Champions League.

Go´ daw spredehagl.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er da ikke at skyde med spredehagl? Det ene er sportslige ambitioner, det andet økonomisk. Der er intet i det han siger, jeg finder odiøst eller sågar overdrevet ambitiøst.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0