Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Det er sjovt at læse noget af det som Michael Bolingbroke udtalte for præcis to måneder siden:

"For Inter, I think Suning offer a couple of very important things. The first thing is they offer resources for us as a club. Suning want to invest in the club and their investment is not about this season or even next season, it’s a much more long-term programme. They want to invest in our first-team training centre, the Pinetina. They want to invest in Interello and our youth setup."

"Immediately they are going to give a very big cash injection to the club, which will be of great help for the club. Both now and in the future there will be investment, but it’s being seen as a five to ten year programme."

"There may be some changes in the transfer window. I´ll talk to Roberto Mancini throughout the window and we´ll try to pick up the right players for Inter but I do think the squad we´ve got is already good."

Især det sidste skærer i øjnene, da det virker til at Mancini ikke har været tilfreds med at skulle arbejde med sit materiale fremfor at få serveret det bedste af det bedste.
Skrevet af Lothar 89
Præcis. Og det viser jo også at hans håndværker-egenskaber som træner simpelthen er for simple. Han kan kun levere resultater med spillere fra øverste hylde på beton-fysik og individuelle aktioner.

Se blot hvordan vores spillere ændrede sig fra Mancio til Mou, taktisk og spillemæssigt. Vi fik en spillemåde og identitet, fremfor at Zlatan skulle redde os med en genialitet.
Skrevet af Stankovic
Helt enig.

Det er også lidt det jeg forsøger at argumentere med artikeltoss... artikeldebatørerne her på sitet om, men jeg fornemmer det er en umulig kamp.

Det er sjældent at vi er så enige som vi er her i tråden. Vi mangler naturligvis at høre hvad FD mener, men det er jo tæt på at være total enighed her.
Skrevet af OC
Et farvel til Mancini er selvfølgelig den eneste fornuftige løsning på den nuværende situation.
Timingen er uheldig, men mon ikke Suning har arbejdet i døgnkraft? Det er trods alt begrænset, hvor meget man som nye ejere af en fodboldklub i en nation man intet kender til, kan nå.

De Boer sætter dog ikke just mine trusser i brænd. Igen med den præmisse i mente, at målet er Simeone om et år - derfra er der tilpas stor, taktisk forskellighed, til at det giver mening.
La prende Vecino.
Skrevet af Mumleren
Jeg frygter alvorligt at timingen i dette kan smadre vores sæson. Det kommer jo alt, alt for sent.

Vi har dog holdet til at klare (en del af) ærterne selv, indtil et nyt fundament er klar - men det kan jo ikke lade sig gøre at køre noget ind på 14 dage. Meget uforudsigeligt, og lidt spændende hvad det betyder for resultathøsten.

Omvendt er jeg helt sikker på det bliver mere attraktivt at glo på, så må man jo gøre op med sig selv hvad man synes er vigtigst.

Hvis vi er heldige får vi både i pose og sæk :)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Facchetti
Træning i dag er uden Mancio. Den skulle være sikker nu...
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er også endegyldigt bekræftet på Inter.it

Dejligt, så kan vi måske få noget mere ro på og en mere klar linje.

Mr. får 2mio i fratrædelsesgodtgørelse
Skrevet af Mumleren
Ifølge Wikipedia er Frank De Boer nu træner i Inter :-)

https://en.wikipedia.org/wiki/Frank_de_Boer
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Thohir har selv udtalt at de forhåbentligt snart kan offentliggøre de Boer, eller skrevet på en anden måde der kan ikke længere herske tvivl om hvem den kommemde træner bliver

Jeg fatter for i øvrigt ikke hvad Milan vil med inkompetente Fassone, det var en god dag dengang vi slap af med ham, så helt sort det de har gang i.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg må som Milan fan være ærlig og sige, at jeg begræder Mancinis afgang. Når det så er sagt, så stort tillykke til jer, jeg har altid ment at Mancini er uduelig som træner og De Boer er et meget uprøvet men spændende valg. Der sker ting og sager i Milano, i disse dage.

EDIT: En tidligere Inter direktør ved navn Fassone bliver rygtet til os, kan i Inter fans fortælle lidt om ham og hvorfor han ikke er i Inter mere?
Skrevet af Slettet(042125212608)
Fassone røg ud pga.Thohir

Fassone er mest kendt for hans evner indenfor marketing og branding, han spillede vist en ret afgørende rolle for Juve stadion. Men han var ikke nogen større succes hos os, hvilket formentligt også forklare hvorfor Thohir erstattede ham med Bolingbroke og Zanetti, hans opgaver blev splitter op. Jeg tror forventningen var at Bolingbroke ville få bedre sponsoraftaler i hus samt være bedre til at brande klubben og åbne mere op for det internationale marked, punkter hvor fassone alt andet lige fejlede.
Skrevet af Pirlo21
Folk må mene hvad de vil om Mancini, men ser man på de resultater han har opnået med Inter og City. Så syntes jeg faktisk manden fortjener mere respekt.

De Boer er bestemt en spændende træner, men det er ikke gode arbejdsbetingelser han kommer til at få med så kort optakt inden sæson start.
Bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå!

Skrevet af hader facebook
Serie A giants Inter have identitied Tottenham playmaker Christian eriksen as their top transfer target.Allording to TALK SPORT De boer has reportedly given the go ahead to chase mr Eriksen.De boer has a greed a 3 yers deal at the san siro.Ja ja det kommer helt sikket ikke til at ske.hvor for skulle Christian forlade Tottenham til fordel for inter den er godt nok svært at se.
Skrevet af Martinovic
Han koster formentligt 400+ mio. kr. Kun Juventus vil have råd til ham.
Mojn do!
Skrevet af Facchetti
Ikke for noget, men hvem skulle Eriksen slå af holdet? Hvis han skal have samme rolle som i Ajax, så er det Perisic´ plads - Eriksen er fin nok, men sgu ikke bedre end Perisic
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi kan faktisk godt finansieres ham hvis vi får sendt Icardi afsted for 70m €. Men hvorfor skulle han dog vælge en EL klub, eftersom der ikke kan herske tvivl om at dette ville være et massivt skridt nedad, især når skiftet er til en liga der alt andet lige er mindre interessant og i dag har mindre sportslig prestige, og ikke mindst ikke kan tilbyde lige så lukrative kontrakter

For i øvrigt ville det være tåbeligt at bruge så mange penge på en spiller.


Jeg er meget spændt på at se hvordan de Boer vil stille den centrale midtbane, med Mancini vidste man at vi ville have to mere defensive folk i Kondogbia og Medel, men er i tvivl om de Boer fortsætter denne eller vil spille med en mere offensiv udgave.
Skrevet af Facchetti
Iflg Football-italia.net har Wanda tweetet:
“Changing is for the brave,” reads her tweet. “Only cowards prefer to stay where they are, even if they are unhappy there.”

Icardis entourage har møde med Napoli i morgen

(Money grabbing wh*re)
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hun er pænt irriterende - så irriterende at jeg håber han ryger til alle andre steder end Napoli selvf.

Gider ikke høre mere til Wanda showKlubben skulle have lagt en plan der skulle betyde at vi vil forsøge at hente J. Mario og Luiz Gustavo til midten for 14m € + bonus med Riechedly Bazoer som alternativ for 20m €, lykkedes man ikke i at hente Gustavo.

Kilde GDS

Ser ud til Melo kommer til at spille en yderst minimal rolle -halleluja
Skrevet af Facchetti
Så er der pressemøde med Frank. Frank ser glad ud, men han kan ikke italiensk. Jeg er fortrøstningsfuld.
Skrevet af Magnifico
Han kan vel spansk fra sin tid i Barcelona. Så er der ikke så pokkers langt til italiensk.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0