Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@Zanetti4ever: Fair nok. Tak for svaret. Jeg er som nævnt mere skeptisk, men jeg håber da du har ret.
Skrevet af Flying Dutchman
Materazzi var lidt som Gattuso - et begrænset talent, der blev opvejet mere end nok med 150% indsats hver evig eneste kamp. Jeg er en KÆMPE fan af Materazzi - stadigvæk i dag. Muren havde samme hjerte og Murillo viser til tider også samme tendens, men Materazzi var kongen af gejst. Sådanne spillere mangler vi i dag.

Jeg tror, det var Shevschenko der, på sin vis, berettigede Materazzi´s spillestil, idet han sagde, at han forsøgte at komme forbi de fleste forsvarsspillere i ligaen - men ikke Materazzi, ham var han bange for. I øvrigt heller ikke ufarlig foran mål - var det i 05/06 eller 06/07 han scorede 10 mål i 30 Serie A kampe? Deriblandt et par fremragende frisparksmål, så vidt jeg husker - og så selvfølgelig saksesparket mod Messina.

Var Matrix til tider beskidt? Ja da. Men det udsprang snarere fra til tider for meget gejst, end direkte et ønske om at påføre smerte eller sparke en modstander ud af kampen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Matrix er alt det, som moderne fodbold ikke er.

Han er desuden min alle tiders yndlings spiller.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tror ikke vi skal gøre Matrix dummere og mindre uovervejet end tilfældet var, hvis man har læst nogle interviews fra manden selv, samt folk der kender ham, virkede hans måde at "spille" på nu ikke helt uovervejet, manden vidste jo godt at han ikke var en gudsbenovet fodboldspiller. Men han fandt og tillærte sig en metode hvorved han kunne få det til at fungere. Hvilket jo bragte ham langt i forhokd til hans reele formåen.

Ja han var passioneret, det er der vist ingen tvivl om, men det er nok langt fra hele forklaringen.

En stor fan blev jeg aldrig, Zanetti har altid haft en langt større stjerne hos mig personligt, ikke mindst quo hans altid (relativt set) elegant måde at opføre sig på. I min verden et langt bedre forbillede end den til tider provokerende, voldsomme på grænsen til det voldige stil Matrix lagde for dagen.
Skrevet af Slettet(042125212608)
GDS skriver vi har sikret os både Gabigol og Mario, Mario skulle blive officielt i dag og Gabigol skulle også komme forbi for undersøgelse og færdiggøre handlen, dette bliver bekræftet af ESPN Brazil og Globo Esporto. Det skal dog lige med at GDS mente jo også vi havde sikret Pjaca og at han var på vej, så tag det med en god portion skepsis

Men vil da være noget af nogle investeringer

Erkin er på vej på lån til Besiktas


Jovetic rygtes videre på lån til Fiorentina med mulighed for at gøre handlen permanent.

Brozovic prøves afskibet til engelsk klub, Arsenal skulle være en mulig destination

Edit: Di Marzio skriver at Gabigol er tæt på at være forhandlet på plads, han skulle være på vej for at forhandle med ledelsen.

Hvis det er sandt er jeg mildest talt imponeret!

Skrevet af Facchetti
Hvis det er sandt er jeg mildest talt imponeret!

Jeg er også imponeret - men mest over at så dygtige spillere gider flytte til Inter hvor der tydeligvis ikke er styr på noget og truppen ikke er i form.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er fan - af begge handler. Mario kan blive en kanon signing, uanfægtet skepsissen i denne tråd.

Men forudsætter Gabigol ikke, at vi dropper én af de ikke-EU spillere, vi i forvejen har? (Læs: Erkin).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Gabigol vil være noget af det mest fantastiske som kan ske. Hold da helt kæft.

Joao Mario forstår jeg som før ikke det store af, men hvis det er en som De Boer har udpeget til sit projekt, så er der ikke andet for end at sætte sig tilbage i stolen og tro på at der er en idé i galskaben.
Skrevet af Flying Dutchman
I øvrigt en fin pulje, vi er kommet i i EL: Southampton, Hapoel Be´er Sheva og Sparta Prag. Vi bør ses som favoritter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Rivaliseringen mellem vores klubber var dog sjovere, når legender som Matrix, Zanetti, Maldini osv.. stod overfor hinanden. Det var tider.
Skrevet af Facchetti
4 gode nyheder i dag:

UEFA sadler om, hvilket betyder 4 pladser i CHL fra Serie A fra 2018. Det gør pludselig chancerne for Champions League en del større.

Gabigol lander til lægetjek. En ung spiller med en lys fremtid. En ny Palacio måske - set som en alsidig offensivspiller. Forhåbentlig med flere mål en Pisken de seneste år.

Joao Mario købt. Rædsomt højt transferbeløb rygtes det, men hvis er bestilt af Frank, så er det vel som det skal være. En type der minder lidt om Brozovic i mine øjne.

Europa League-lodtrækning: God gruppe hvor avancement er et krav!
Skrevet af hader facebook
Puha jeg var sikker på Gabigol ikke ville til Inter efter det rod som herske i øjeblikket.Men velkommen til Gabigol.Mario er jeg lidt mere i tvivl om.Jeg syntes han er en lille smule overvurderet,og så til den pris.Er der noget som ved hvornår man kan forvente,at se de to i kamp.
Skrevet af Stankovic
Rivaliseringen mellem vores klubber var dog sjovere, når legender som Matrix, Zanetti, Maldini osv.. stod overfor hinanden. Det var tider.


Der kunne nu være en fin rivalisering igen, hvis det ikke var fordi at vi skal stå overfor middelmådige spillere som Kucka, Lapadula, Paletta og Zapata.
Skrevet af Catenaccio
Der går rygter om, at Inter vil droppe Joao Mario, Gabigol og Candreva i Euro League på grund af FFP. Har det noget på sig? Eller kan det undgås ved at sælge et par spillere, inden transfervinduet lukker? Det kan da ikke lige frem være motiverende for de nye ´dyre´ indkøb, hvis de ikke kan deltage i europæisk sammenhæng.
Skrevet af Stankovic
Jeg har svært ved at se, at man skulle forhindre at blive sanktioneret af UEFA ved at undlade at skrive dem op til Europa League turneringen. Det virker meget mystisk hvis man kan gøre det sådan.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ja Kucka og co. imod Nagatomo, Rannochia, Medel og Eder, det lyder som en klassiker
Skrevet af Slettet(042125212608)
Uefa kan ikke sanktioner klubben på stående fod, det er noget fordrukkent sludder som medierne er ude i(igen). Uefa kan først sanktioner Inter hvis klubben ikke break even i de kommende år. I år vil Inter selv med de her handler holde sig indenfor et minus på 30m € fordi der er tale om investeringer.

Det skrevet skal det nok forårsage panderynker hos UEFA, men så længe vi overholder de krav der er stillet, kan de ikke gøre en skid, dvs. der går som udgangspunkt over et år før de kan effektuere nogle af betingelser der var i dommen, såfremt vi ikke kan overholde dem.

Til den tid er Melo og Biabiany sikkert solgt til svimlende beløb til vores søsterklub, Brozovic vil formentligt også være solgt for plus 25-30m€ og Jovetic forhåbentligt sendt videre på en permanent løsning. Med de spillere kan vi sikkert godt dække os godt ind.

At det så er tåbeligt at betale de beløb for Candreva og Mario er så en helt anden side af historien.
Skrevet af Stankovic
Til den tid er Melo og Biabiany sikkert solgt til svimlende beløb til vores søsterklub ...


Det er som om du glemmer det menneskelige aspekt i det her. For hvem siger at Melo og Biabiany er interesseret i at drage til Kina?
Skrevet af Flying Dutchman
Selvfølgelig kan UEFA sanktionere klubber på stående fod. Hvis vi bryder reglerne, så bliver vi straffet - med det samme. Det er simpelt.

Det sagt, så forstår jeg heller ikke, hvordan undladelsen af vores tre dyreste investeringer skulle blive krævet fra UEFA´s side. Vi er blevet straffet med, at vi kun må registrere 22 spillere i stedet for de gængse 25, men udover det, bestemmer vi, mig bekendt, navnet på disse spillere selv, så længe der er tre målmænd, fire clubgrown og fire ´italienske´ spillere med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD men pointen er at intet tyder på at Inter bryder den første del, altså minusset på 30m € for den forgangne sæson, ergo kan UEFA ikke sanktionere klubben på stående fod. Hvilket som jeg skrev gør at der går ca. et år inden evt. effektuering af de betingede sanktioner.

edit: GDS skriver selv at klubben overholder kravet om minus på 30m €, som de skriver er der helt styr på denne del. Inter vil overholde anden del ved at lave nye handelsaftaler mm.

At handle for ca, 100m € som vi har, er altså med andre ord ikke nok for UEFA, jeg kan heller ikke se at UEFA skulle kunne have magten til at godkende handler, de kan muligvis sætte en stopper for hvem der kan komme med på den 22 mand store list, men udover det nej.
annonce
0