Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Du er altid pessimistisk, så det gør tydeligvis ikke den store forskel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Bortset fra at vi ikke er foran med en fire, fem mål, så spiller vi altså en god, til tider fremragende kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, det bliver vel ikke til meget mere.

Resultatet fraregnet, så absolut en godkendt kamp. På en skarpere dag, havde Icardi og/eller Perisic banket mere end det ene mål ind. Rent spillemæssigt dog absolut en godkendt kamp, med masser af positive aspekter. Vi skaber en allerhelvedes masse chancer, mens der, bortset fra det meget heldige Palermo mål, var lukket bagtil. Resultatet er mildest talt misvisende og det tegner ganske godt til resten af sæsonen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Vi er uheldige i dag, men der skal altså snart styr på det - vi kan ikke tåle at fjumre flere kampe væk nu.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Som jeg skrev i Milan tråden tidligere i dag: der er 36 kampe tilbage at hente tre point i. Lad os nu lige holde hovedet koldt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Promo
Jeg så ikke kampen, men havde da smidt lidt mønt på jer som vindere - hvordan satan fik Palermo stjålet det point?
Juve per sempre!
Skrevet af Martinovic
Som jeg skrev i Milan tråden tidligere i dag: der er 36 kampe tilbage at hente tre point i. Lad os nu lige holde hovedet koldt.


Det kunne selv Pisa klare ;-)
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, Foggy - ja okay, formuleringen er ikke for god ;) men I forstår...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi fortjener desværre ikke mere end det ene point når vi ikke kan udnytte de chancer vi skaber. Det er nærmest utrolig noget af det der brændes.

Det positive der kan tages med fra kampen er at spillet er tydeligt forbedret fra første kamp, hvor det hele sejlede og at spillerne får en større og større forståelse for de Boers taktik. Meget ser ud til at lykkedes og der er noget mere flow og bevægelse i angrebsspillet end set i umenneskelige tider, der er dog stadig alt for mange dårlige sløsede afleveringer, der mod bedre hold kan koste meget dyrt.

Resultatet kan vi ikke bruge til noget som helst, vi har smidt 5p i to kampe mod hold vi skal slå, alle mål imod os er kommet på klodset forsvarsspil. Det her kan blive en meget meget dyr sæson start.

Resultatmæssigt kommer vi ikke udenom at det her er en kæmpe skuffelse

Skrevet af Flying Dutchman
@ Promo

De fik scoret lige så mange mål som vi ;)

Ej, Palermo scorer på noget nær den eneste ´chance´ de har. En halvdårlig clearing fra Santon, der så også efterfølgende afrettet et skud. De tæller allesammen. Omvendt har vi i hvert fald ti chancer, hvoraf de fem kan betegnes som store - men når man så kun scorer på den ene af dem, så bliver det svært at vinde.

1-1 er meget misvisende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD når man ikke kender sin besøgstid, fortjener man ikke at vinde. Så simpelt er det. Man skal score på de chancer man får.

Med de chancer der var i første halvleg burde vi have været foran ved pausen og ikke være endt i den situation hvor vi skulle kæmpe op ad bakke, men det gjorde vores spillere som sagt ikke. Resultatet kender vi alle.

Det er ikke særligt overraskende at den dårlige clearing kommer fra ligepræcis en af backene.
Skrevet af Promo
@FD - ja okay, så er det sgu også svært.
Sad lige og lurede noget statistik og 1-1 er endog meget misvisende, vil jeg mene.
Juve per sempre!
Skrevet af hader facebook
Når vi ikke kan slå Chivo/ Palermo,hvem skal vi så slå spørg jeg bare.Nå spillet var dog langt bedre i dag i forhold til sidste uge mod Chivo,men det er godt nok en skidt start med en enkelte pind efter 2 kampe.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Så det du fortæller mig, er at man skal score for at vinde? Banebrydende...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Åh nej, vi har fået ét point i to kampe, henholdsvis mod et hold, vi altid har det svært i mod og i en kamp, hvor vi fortjente tre point! Og der er kun, hvad? 36 kampe tilbage? Det er på tide at gå i panik - NU!!!

Kom så, allesammen! Lad os gå ud og finde en væg, hvor vi i flok kan male fanden på den.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lothar 89
Har svært ved at se Kondogbia passe godt ind i De Boer´s possession-bold. Han laver mange fine ting og mange succesfulde driblinger. Men man har det efter 1 års tid sådan lidt a la: "Hvornår blir det til mere end nogle fine tricks hist og her?"

Han har nogle alt for store mangler, imo:

1) Han ejer ikke temposkift, han agerer i samme tempo uanset om det er i de offensive aktioner eller defensivt i presspillet. Fødderne er simpelthen for langsom og bevægelserne for store.

2) Hans bold-omgang er for langsom og omstændig. Det kræver jo minimum et par touch på kuglen før han får den videre. Førstegangs-afleveringer er slet ikke i hans repetoire.

3) Den sidste er den værste. Hans fejl-procent på afleveringer er simpelthen for stor og det resulterer i alt for mange dumme boldtab, og deraf følger ofte kluntede frispark. Som mezzala skal du også kunne løbe i dybden og true omkring feltet, og hans skud udefra er på Kovacic-niveau. Han ejer ikke noget godt skud udefra. Og hans blik for den afgørende pasning på den sidste tredjedel af banen blir aldrig helt godt.

Konklusion er herfra at efter 1 år er der stadig for mange spørgsmålstegn ved ham. Jeg blir aldrig helt overbevist, selvom man så gerne ville se ham være den store investering værd.

Synes egentlig Banega så lovende ud som regista i dag, arbejdede også fint defensivt (Palermo´s mål kommer dog efter en mislykket aktion fra ham frem i banen). Det blir nok ikke i alle kampe det går defensivt.

Nu ved vi ikke helt hvor det ender med Brozovic. Ausilio har udtalt han ikke sælges i Italien, og jeg tror personligt ikke han endnu er en spille de vil smide 25-30 mio euro for i PL. Så tror han blir.

Men når modstandere står så lavt som Palermo på GM, så mener jeg det ideelle er at stille med Banega som regista. Og så Joao Mario og Brozovic som 8´ere. Joao Mario arbejder godt defensivt også og kunne sagtens gå for Medel en dag som i dag, og samtidig være bedre på bold fremad banen. Han er utrolig klog og rolig på bolden, og til EM så man også han kan arbejde begge veje.

Uagtet at Brozovic´ fejlprocent også er i det højeste er han bare en klogere spiller end Kondogbia og med langt bedre blik for pasningen og de 3 offensive, ligesom han udgør en trussel udefra selv.
Skrevet af Lothar 89
Jeg er meget fortrøstningsfuld ift resten af sæsonen. Vi er nødt til lige at have in mente at De Boer´s stil kræver man er i topform fysisk, hvilket spillere selv har sagt man ikke er pga den latterlige pre-season, hvor den etablerede stamme stort set ikke har trænet sammen.

Vi skaber NOK til at burde vinde og så scorer de på et fluke-shot. De første 10 min var ikke gode, men derfra sad vi godt på det, som forventet for Palermo var tandløse fremad.

Vi spiller dog stadig for langsomt og det er tydeligt at spillere ikke er vant til at skulle spille hurtigt. Jeg prøvede over 5 min at tælle hvor mange gange vi i etablerede angreb slog bolden videre på en første-berøring. Det skete NUL gange. Det lærer man bare ikke overnight, selvom det kræves for at skabe overtal rundt om på banen. De Boer sagde der går 1 måned inden hans ideer kan ses endnu.

Jeg tror på at Joao Mario og Gabriel Barbosa gir os flere strenge, især offensivt så det blir lidt mindre forudsigeligt og går lidt hurtigere i boldomgangen.

Vi laver da bare en Juve anno 2015/2016. Starter usikkert og kommer fra baghjul når vi er sammenspillet. Nå ok, nu skal jeg nok tage den med ro. Men jeg ser det ikke umuligt at nå den 3. plads, uagtet den dårlige point-høst fra start af.

Skrevet af Slettet(042125212608)
FD

Jeg kan se du køre den klassiske den moralske vinder stil, gæt engang det kan vi ikke bruge til noget som helst, vi tabte to point mod et hold der SKAL afklapses, ligger man det sammen med de tabte point mod Chievo,så kan dette vise sig at være dumme tabte point.

Resultater af et point mod to af de svagere hold i ligaen, betyder at vi nu er presset til at hente point mod langt stærkere hold.

Jeg ved godt du vil vende det her til noget positivt, men der er intet resultatmæssig at være positiv over og din undskyldning mod Chievo kan vi ikke bruge til noget, det er ikke andet end netop en dårlig søforklaring. Vil man noget i toppen skal man kunne hente point mod Chievo ude, vi var meget, meget langt fra dette mål.

Det her var hold vi skulle have 6p imod, der er ingen brugbar undskyldning når man fejler i netop dette.

Man kan så sige der er meget langt endnu, men det ændre jo ikke en tøddel ved at det ikke er godt nok og under al kritik.

Skal vi tage ja hatten på er det på den ren spillemæssige front, der var klar fremgang at spore og det lover da godt for fremtiden.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Jep, man kan ikke bruge det til en tøddel, at vi faktisk spiller en rigtig god kamp, her tre uger efter trænerskiftet.

Du har ret. Det er på tide at gå en smule i panik, drikke det væk og bruge endnu en uge på at tænke, at der bare intet positivt er ved aftenens kamp, samt overgå hinanden i at beskrive hvor nederen det hele egentlig er. Sæsonen er jo allerede over nu! Fem mistede point her i starten? Det er jo en katastrofe.

Du er, uden sammenligning, bold.dk´s mindst nuancerede bruger.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
På den lidt kuriøse side synes jeg faktisk Eder gør det godt i dag, eller over middel. Det giver alt andet lige De Boer et positivt problem på kanten, hvor Candreva dog bør starte efter min mening. Snart lander også Gabriel Barbosa. Spændende at se hvad det bliver til.

Edit: vi skal bare slå alle tophold ude og hjemme, så betyder 5p ingenting! Fixed.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
annonce
0