Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Hente en 29 årig midtbanespiller ind fra Premier League, hvorfor at han formentlig vil være løntung og ikke mindst ikke være mulig at videreudvikle og derved eventuelt ikke kunne tjene penge på ved et salg til en af de helt store klubber på et senere tidspunkt.

Det vil være ren idioti når man har fine og yngre spillere i Brozovic, Gnoukouri og til dels Joao Mario til den position.

Jeg får flashbacks til Vidic.
Skrevet af Stankovic
En gevinst vil være at kunne videreudvikle vedkommende og ikke stille sig tilfreds med de halvfordærvet "madrester" som der er tilbage fra de større klubbers bord.
Skrevet af Interforlivet
@hader facebook: Igen, det er mit personlige indtryk af ham som jeg baserer på hans præstationer efter hans første sæson i Chelsea, hvor han jo var fremragende. Siden da er det gået ned ad bakke for ham i mine øjne. Jeg forstår at dit syn på ham er anderledes og fred være med det. Hans alder taler din sag - forstået på den måde at han i hvert fald ikke er for gammel til at gennemgå en opblomstring. Så hvem ved (som jeg også skrev før) - måske får du ret. Jeg skal bare se det før jeg tror det.
Skrevet af Interforlivet
@Søren F er gud: Hvad så med Joao Mario? Tror du ikke at han netop er tiltænkt pladsen på midten sammen med Banega og Kondogbia?
Skrevet af Flying Dutchman
Fabregas er altid god i den første halvsæson, hvorefter det stille og roligt går nedad bakken. Det bliver et nej tak herfra. Hvad skal vi desuden også bruge alle de der centrale midtbanespillere til? Vi har i forvejen Medel, Kondogbia, Banega, Gnoukouri, Joao Mario, Melo og Brozovic/Fabregas til tre pladser. Det er lige overdrevet nok. Sælg nu bare Melo, så vi kan nøjes med fem centrale midtbanespillere.

Forhåbentligt ser vi Brozovic i startopstillingen mod Pescara, i stedet for Medel, der er begyndt at miste bolden lige lovligt meget. De Boer må da kunne se, at Brozo er mere end dygtig nok til at starte ind på det her Inter hold?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Flying Dutchman: Jeg er enig med dig i at vi ikke behøver Fabregas, og jeg er sådan set også enig med dig i at Brozovic generelt set er at foretrække i startopstillingen frem for Medel. Men synes du ikke at Medel gjorde det fremragende mod Palermo? Det var meget specielt at se fra et taktisk synspunkt synes jeg. For hvor han mod Chievo virkede fuldstændig låst i en plads lige foran midterforsvaret, var han mod Palermo ekstremt meget mere bevægelig. Han kom stormende ind i feltet hver gang der var udsigt til et indlæg, og jeg lagde faktisk mærke til flere situationer hvor han i det etablerede spil befandt sig en del længere fremme på banen end både Banega og Kondogbia. Det fungerede rigtig fint den måde de vekslede på. Det fjerner nemlig lidt af forudsigeligheden når man ikke hele tiden har den samme midtbanespiller liggende dybt foran forsvaret. Og jeg synes faktisk at Medel tog den mere dynamiske rolle på sig på fremragende vis.

Mht Brozovic er jeg så den eneste der allerede har opgivet håbet om, at vi beholder ham? Med hans utilfredshed med sin løn plus indkøbet af Joao Mario in mente ser jeg ikke meget der taler for, at han bliver i hvert fald. Som sagt så jeg gerne at vi beholdt ham, men jeg tror bare ikke på det.
Skrevet af Mumleren
Som jeg har forstået det, er det primært Brozovic selv, der gerne vil videre til noget "større" - navnlig en større check hver måned.

Hans agent har nu ævlet løs om det i to vinduer, og han var jo meldt "meget" interesseret i et skifte til Juventus.

Hvis det er sandt:
- kan han bare pakke kufferten for min skyld.
- forklarer det også hvorfor han står udenfor, selvom han var blandt vore bedste/mest stabile spillere sidste sæson.

Ellers kunne man vel udstyre ham med en bedre forlænget kontrakt, hvilket heller ikke ville være helt unfair, jeg synes bare det er noget man spiller sig til; ikke snakker sig til i pressen.

(PS: NEJ TAK til Fabregas og hans sindsyge løn - vi skal ikke være fodbold-elefanternes kirkegård længere)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Interforlivet
@mumleren: Som jeg har forstået det, er det primært Brozovic selv, der gerne vil videre til noget "større" - navnlig en større check hver måned. Hans agent har nu ævlet løs om det i to vinduer, og han var jo meldt "meget" interesseret i et skifte til Juventus.

Jep. Sådan har jeg også forstået det. Og jeg synes måske endda at hans præstation mod Chievo kunne tolkes som en: "Jeg spiller sådan her indtil i a) giver mig flere penge eller b) sælger mig.


Hvis det er sandt:
- kan han bare pakke kufferten for min skyld.

Helt enig!


Ellers kunne man vel udstyre ham med en bedre forlænget kontrakt, hvilket heller ikke ville være helt unfair, jeg synes bare det er noget man spiller sig til; ikke snakker sig til i pressen.

Igen er jeg helt enig! Man bliver så træt af de mange irriterende agenter (og ja Wanda det gælder især dig!!!)


(PS: NEJ TAK til Fabregas og hans sindsyge løn - vi skal ikke være fodbold-elefanternes kirkegård længere)

Fuldstændig enig!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Interforlivet

Medel spillede en godkendt kamp mod Palermo - men fremragende? Det synes jeg nu ikke. Medels helt store force og den, efter min mening, primære begrundelse for hans startplads, er at han er en virkelig dygtig pasningsspiller, både i præcision (hvor han for ikke så længe siden var ligaens bedste) og i at fordele spillet. I sidste sæson begyndte han dog at miste bolden oftere og oftere, samt lave pasningsfejl - og det er han ikke holdt op med her i starten af den her sæson. Endvidere er det selvfølgelig ikke ønskeligt, at Medel - af alle spillere - er ham der render i feltet hver gang. Han er en terrier og en oprydder, samt god til at hente bolden og fordele den videre. Det er det, han ønskeligt primært skal holde sig til.

Forstå mig ret, han spillede så absolut ikke en skidt kamp, men han var en lille smule fejlcastet. Det er Banega og/eller Kondogbia, der skulle have været i feltet mest - ikke Medel.

Endvidere vil jeg til enhver tid mene, at vi mod hold som Palermo, Chievo og formentlig også Pescara, der alle tre som udgangspunkt gerne vil fedte sig til en uafgjort, sagtens kan tåle at spille med tre relativt offensive og kreative midtbanespillere. Brozovic, Kondogbia og Banega kan alle sætte en mand eller to, har allesammen et fint oversigt og blik for spillet og kan alle tre finde plads i det lille rum. Medel flytter spillet fint, men mod et hold der pakker sig, går det gerne en smule for langsomt. Der kan vi så godt bruge det kreative indspark, som Brozovic har. Medel har så snarere sin berettigelse mod hold, hvor der skal kæmpes meget på midten.

Jeg har i øvrigt aldrig set Brozovic brokke sig over sin løn, andre steder end i sladderspalterne. Jeg håber og tror, vi ikke er så dumme, at vi smider en potentielt verdensklasse midtbanespiller ud af døren. Endvidere er han en typisk ´De Boer´ spiller - hvilket i øvrigt også gælder Joao Mario.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Flying Dutchman: Forstå mig ret, han spillede så absolut ikke en skidt kamp, men han var en lille smule fejlcastet. Det er Banega og/eller Kondogbia, der skulle have været i feltet mest - ikke Medel.

Det er så faktisk det jeg ikke er helt enig i. Hvis du havde fortalt mig inden kampen at han skulle rende rundt og lave dybdeløb og komme i 2. bølgen i angrebene, så havde jeg helt sikkert også kaldt det en "fejlcasting". Men jeg synes faktisk at han udfyldte rollen rigtig flot. Han fik skabt masser af ravage, havde mange gange næstsidste fod på en chance og kom også selv frem til en rigtig god mulighed i første halvleg (hvor han dog burde have scoret). Det var for mig ekstremt opløftende at se ham i sådan en rolle. Og det lover godt for fremtiden at han tilsyneladende har lidt offensive kvaliteter i sig også.

Endvidere vil jeg til enhver tid mene, at vi mod hold som Palermo, Chievo og formentlig også Pescara, der alle tre som udgangspunkt gerne vil fedte sig til en uafgjort, sagtens kan tåle at spille med tre relativt offensive og kreative midtbanespillere. Brozovic, Kondogbia og Banega kan alle sætte en mand eller to, har allesammen et fint oversigt og blik for spillet og kan alle tre finde plads i det lille rum. Medel flytter spillet fint, men mod et hold der pakker sig, går det gerne en smule for langsomt. Der kan vi så godt bruge det kreative indspark, som Brozovic har.

Det er jeg fuldstændig enig i. Og derfor synes jeg også det var så glædelig at se, at De Boer havde bedt både Banega, Kondogbia og Medel om at komme frem på banen. Når Mario eller Bozovic så kommer ind i stedet for Medel, ser det rigtig fornuftigt ud. Man bliver simpelthen så træt af at se en defensiv midtbanespiller ligge helt fast foran vores forsvarskæde i hjemmekampe hvor udeholdet pakker sig. Der er brug for noget dynamik for at lirke sådan nogle italienske forsvar op, og det skaber man blandt andet ved at lade alle sine midtbanespillere deltage i det offensive spil. Og når nu vi er så heldige at have i mine øjne 5 spillere der kan det (Banega, Kondogbia, Mario, Brozovic, Medel som jeg tager med efter i søndags;) ), skal det da selvfølgelig også udnyttes. Og netop en veksling mellem hvem der går frem og hvem der bliver tilbage, kan jo også udnyttes til at få gjort modstanderen usikker. Det synes jeg De Boer lykkedes med mod Palermo - så det håber jeg han fortsætter med.

Skrevet af Facchetti
Chelsea´s proposed swap between Cesc Fabregas and Marcelo Brozovic has been ruled out by Inter.

Sådan!!
The Nerazzurri consider Brozovic a crucial element of their squad, and there are doubts surrounding Fabregas´ compatibility with their current tactical set-up.

Having already turned down Juventus for the 23-year-old, they have now snubbed Chelsea as well.

Det er jo sød musik. Så skal De Boer bare til at bruge ham og giv ham så en ny kontrakt med lidt mere i posen.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Interforlivet

Jeg er bare ikke sikker på, at det var mening, han skulle udfylde den rolle... Men jo, du har da ret! Overordnet set, er det da ganske positivt, at selv Medel kommer med frem og skaber chancerne.

Jeg er i øvrigt helt enig i det sidste afsnit af dit indlæg.

@ Facc

Det er nemlig sådan nogle nyheder, vi kan lide.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Facchetti: Ja det lyder godt nok lovende det der. Hvis vi kan præstere at holde på Brozovic - og så forhåbentligt få skudt Melo afsted - så har vi godt nok en solid omgang spillere til de 3 midtbanepladser. Og med Gabigol, Icardi, Perisic, Candreva og Eder (og Palacio på yderste mandat) til de tre forreste pladser, begynder vi da virkelig at være godt besat på alle pladser. Det er vel kun vores backs der halter lidt, ligesom vi stadig mangler en back-up til Miranda og Murillo (selvom jeg godt ved at Medel også kan udfylde den rolle).
Skrevet af Mumleren
Jeg bliver glædeligt overrasket hvis vi kommer af med Melo i denne omgang.
Hans gave-løn er vel 2-3 niveauer over hvad han er værd, så hvem skal tage ham?

Jovetic skulle gerne skibes tilbage til Fiorentina, selvom der er lidt knas på målstregen. Det kan dog blive en farlig handel for os, hvis han pludselig finder spillehumøret frem. Men han fortjener at spille.

Det ville dog være et ønskescenarie uanset hvad, at slippe for disse to løntunge herrer, nu hvor de ikke er tiltænkt en rolle.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Interforlivet

Både Ansaldi og, som du nævner, Medel, kan spille i det centrale forsvar, mens vi ligeledes altså også har Ranocchia (ja ja) og, én af mine favoritter, Andreolli i truppen. Tilføj dertil talentfulde Yao (der er rykket op i førsteholdstruppen) og

Også på backpladserne er vi tilfredsstillende dækket ind: Ninja, Dambro, Santon og Ansaldi, mens Miangue ser rigtig, rigtig spændende ud.

Alt i alt har vi så komplet en trup, som vi realistisk set kunne ønske os. Min eneste umiddelbare bekymring ligger i angrebet, hvor vi ikke har en afløser for Icardi, hvis han har brug for en pause, der er lige så skarp som han.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Flying Dutchman: Kan Ansaldi også spille midterforsvar? Det vidste jeg faktisk ikke. Det er da en god ting. Andreolli havde jeg ærligt talt helt glemt. Og ja jeg undlod at nævne Rano da jeg (og det gør lidt ondt at skrive det her for jeg kan godt lide hans person) mener at han simpelthen er faldet så meget i niveau, at han ikke engang er berettiget en plads som 4. CB i Inter. Jeg synes han har håndteret sin deroute i Inter så fantastisk, og han fortjener virkelig ros og respekt for det, men han har bare ikke niveauet til at være med længere. Sådan har jeg det med ham i hvert fald, og hans indsats mod Chievo gjorde absolut intet for at ændre det. Yao har jeg aldrig set spille, men jeg har dog godt lagt mærke til at han er blevet rykket op i førsteholdstruppen. Fedt hvis han kan bidrage også.

Ja, Miangue så rigtig spændende ud. Det bliver spændende at følge ham. Og ja du har da ret mht vores backs - vi er ok dækket ind. Min anke omkring positionen gik nu også mere på at vi godt kunne bruge noget mere kvalitet på pladsen sådan helt generelt set. Men jeg er nu personligt ok tilfreds med både D´ambrosio og Santon, ligesom jeg forventer at Ansaldi bliver fast mand.

Du har helt ret mht Icardi. Det havde jeg lige overset. Der er vel kun Palacio som decideret fuldblodsangriber bag ham. Det er selvfølgelig ikke helt optimalt.
Skrevet af OC
Eder spillede sin bedste fodbold i Sampdoria som spidsangriber.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Interforlivet

Ansaldi kan vist bestride samtlige pladser i forsvaret, og spillede endda et hav af kampe som højremidt i Genoa. Han er en væskeægte nyttespiller.

Andreolli er jeg fan af, og i min verden bør han være første back-up til Miranda og Murillo. Angående Ranocchia, så er det vel snarere et spørgsmål om, at han aldrig havde niveauet, snarere end at han er faldet i niveau. Han bør finde sig en midterklub, for sin egen skyld. Jeg kan, som dig, godt lide manden, men han er simpelthen for stor en usikkerhed når han spiller.

@ OC

Det er selvfølgelig rigtigt. Vi må håbe, han kan træde i karakter, for med både CI og EL kampe, samt selvfølgelig Serie A, kan vi godt risikere, at Icardi render tør fra kræfter i ny og næ.

Nu vi taler om Éder, så er det selvfølgelig fjollet, vi køber en mand, der scorede 12 mål i 21 kampe for Sampdoria, og parkerer ham ud på kanten. Det skrevet, så var han, efter min mening, blandt de bedste mod Palermo, netop som kant.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@OC: Det har du selvfølgelig helt ret i! Sorry. Og jeg er i øvrigt også enig med dig, FD, i at han spillede glimrende mod Palermo.

Jeg tror faktisk jeg foretrækker Medel som 1. back-up til midterforsvaret. Jeg ville dog også være helt tryg ved Andreolli - med mindre at hans manglende spilletid skyldes at hans niveau efterhånden ligner Ranos. Men det er da godt nok svært at forestille sig at det skulle være tilfældet.
Skrevet af Facchetti
Nu vi taler om Éder, så er det selvfølgelig fjollet, vi køber en mand, der scorede 12 mål i 21 kampe for Sampdoria, og parkerer ham ud på kanten. Det skrevet, så var han, efter min mening, blandt de bedste mod Palermo, netop som kant.

Eder har lidt af det samme som Medel har defensivt, de giver ikke op, slår ikke op i banen. Der løbes og kæmpes og det er uanset hvor man placerer dem. Sådan så jeg også Eder for Italien i sommer.
Icardi, Eder, Gabigol og til nøds Palacio til 9´er-rollen, må være nok.

Husk De Boer giver de unge chancen, som vi så med Miangue. Det er vi slet ikke vant til med Mourinho, Mazzarri og Mancini. Så breddespillere er der sikkert nok af i De Boers øjne, for han tæller de unge med - og vil bruge dem.
annonce
0