Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Mon ikke bare han søgte en bedre kontrakt? Lidt a la Icardi.
Skrevet af OC
Det var for i øvrigt tydeligt for enhver at se at han ville væk i sommers.


Okay, hvis du siger det, mægtige orakel.

Hans niveau er jo ikke blot dalet, den er dalet markant.


Ligesom Murillo, Miranda. Eder og Kondogbia og Candreva? Er det også et mentalitetsproblem der spiller ind der? Og hvis ikke, hvorfor er det så nødvendigvis tilfældet med Brozovic?
Han kæmpede da mod Southampton, selvom han ikke spillede godt, og tabte så hovedet. Der, og så at gå til, at han ikke gider at spille, er noget af en slutning.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig med OC. Brozovic spillede en dårlig kamp. Hvad så?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er enig i at det er fjollet at skrive at det V ar tydeligt for enhver, at han ville væk i sommer. Det ved vi naturligvis ikke, og agenters udtalelser ved vi jo godt vi ikke kan regne med. Men det er altså ikke kun én dårlig kamp. Mod Chievo lavede han også det dårligste indhop jeg nærmest nogensinde har set fra nogen spiller i Inter-trøjen. Han var absurd ringe. Så nej vi skal selvfølgelig ikke male fanden på væggen, men det virker nu temmelig mærkværdigt - specielt med tanke på at han var blandt vores bedste sidste år. Nogen der har set ham spille for Kroatien i denne sæson?
Skrevet af Slettet(042125212608)
Brozovic har slet ikke spillet godt på noget tidspunkt i indeværende, han har omend været en af vores absolut dårligst præsterende spiller.

Kondogbia har i det mindste haft en acceptabel præstation, at det så er gået massiv ned af bakke siden, har så også retfærdigvis betydet at han har siddet ude.

Murillo, Miranda og Candreva har ligeså også haft fine præstationer, ja det har på det seneste været ned ad bakke, men modsat Brozovic har det ikke kun været ren elendighed.

Glem nu ikke at han blev frosset ude pga dårlig opførsel og nærmest ikke fik spilletid i hvad, var det en mdr.

Han lavede ikke andet end brokke sig i sommers og hygge sig på de sociale medier, med jeg føler mig ikke værdsat og andet kævl, både ham og hans agent hentydede noget så kraftigt til et skifte, men piben fik sjov nok en anden lyd, da det blev klart klubben ingen intentioner havde om et salg.

Selvf. Vil han gerne blive. Hans pæne opførsel taget i mente.

Skrevet af Interforlivet
@Z4ever: Hør lige engang; der er ingen af os der siger at vi ved med sikkerhed, at han gerne vil blive. Vi konstaterer blot at vi umuligt kan vide, hvad manden reelt føler. Og det ved du naturligvis heller ikke. Det er noget pjat at tro.
Skrevet af Flying Dutchman
Stop nu, Zanetti. Brozovic har over det hele været en god spiller for os - han skal slet ikke dømmes ud, bare fordi han har spillet en dårlig kamp eller to. Han er trods alt også et menneske.

Du skal heller ikke glemme, at De Boer har været ualmindelig hård ved ham. Det er fint, der kom sanktioner, efter han skabte sig mod Hapoel - men jeg er stadigvæk af den mening, at Brozovic bør spille noget mere end tilfældet er. Han kan trods alt noget andet, end de fleste i truppen kan. I min idealopstilling, går han ind lige ved siden af Joao Mario.

Summa summarum: Brozovic er en god spiller med en masse potentiale - vi skal ikke skyde endnu én af dem ud af bagdøren, alene fordi manden har spillet en skidt kamp eller to.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lothar 89
Lidt previews til kampen i Bergamo idag:

De Boer udtalte efter Southampton kampen og på pressekonference i går at man havde vægtet balance/disciplin over boldbesiddelse i kampen mod Saints. Belært af tidligere kampe hvor man har været for åbne og sårbare. Mente at Saint´s fysik tromlet dem i en åben ´slagudveksling´. Dog mente han man i sådan en kamp klart skulle være bedre med bolden, end vi var, det blev til for mange lange bolde, da vi ikke var dygtige nok til at spille os ud af presset fra dem. Han kan ikke lide stilen med lange bolde, men truppens tilstand fysisk gør, han pt prioterer noget mere direkte spil, der gør os mindre sårbare.

Lige set 3 formodede opstillinger til idag og de bekræfter alle at De Boer nok fortsætter med noget mere ´minimalisme´ og vægter disciplin og balance højere lige nu.

Vurderes at Banega igen ryger på bænk fremfor Brozovic og at opstillingen blir 4-3-3 / 4-1-4-1 afhængig af vores approach. Tyder nok mest på det sidste. Banega er vores største fodboldhjerne men har nogle frygtelig farlige boldtab undervejs i kampe. Brozovic arbejder måske bedre defensivt, men ift indsats og evner på bold i torsdags kan jeg umiddelbart ikke forstå det kan give genvalg, og når han kritiseres for dårlig form virker det underligt at give ham 2 startere på 4 dage.

Handanovic; Nagatomo-Miranda-Murillo-Santon; Medel; Eder-Joao Mario-Brozovic-Perisic; Icardi

Skrevet af Mumleren
Er det for meget at håbe på Gabigol i startopstillingen i dag? Han skal vel snart have chancen for at spille noget bold, eller hvad?

Den ene gang han fik spilletid så han ret spændende ud.

Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Lothar 89
Det vil jeg betegne som utopisk når De Boer formentlig igen vil spille mere som mod Southampton end som mod Cagliari. Der kræves pt spillere der kan arbejde begge veje, det kan Gabigol ikke pt. Han udtalte i går om Gabigol at den store forskel på europæisk fodbold og sydamerikansk er at man i Europa er nødt til at arbejde uden bold og i fælles presspil, hvilket er uvant for mange offensiv spillere i Sydamerika. Gabigol blir kørt stille og roligt frem, skal tilpasse sig, og jeg tror kun på sporadiske indskiftninger på udebane og måske 1-2 startere hjemme på den her side af jul.
Skrevet af Flying Dutchman
Candreva starter vel ind i stedet for Éder? Det giver endvidere ikke mening at have en arbejdsom Brozovic på banen og ikke en opfindsom Banega, når nu Atalanta formentlig kommer til at stå ret dybt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lothar 89
Set 4 bud, 3 af dem har Eder til at starte fremfor Candreva.

Enig i at Brozovic genvalg umiddelbart ikke gir mening. Atalanta har i de 2 sidste kampe mod Napoli og Fiorentina haft 30-35% possession. Det kreative i denne opstilling er ikke helt til at få øje på med Candreva og Banega ude.

Håber de tager fejl. Banega har lavet farlige fejl, mener dog ikke det er nok til at have spillet sig af. Ikke fordi han ikke kan arbejde defensivt.

Let´s see....
Skrevet af Stankovic
Det giver hellere ingen mening i min optik at stille med Medel endnu engang mod en defensivt-indstillet modstander, med mindre man flyttede ham ned i forsvaret.

Jeg læste et tweet om at Suning eftersigende skulle presse på for at få Gabigol i aktion. Uden at have dykket dybere ned i nyheden går jeg dog ud fra, at det bare er et rygte fra sladderpressen, da jeg i den grad ikke håber på at de begynder på at prøve på at diktere dette.
Skrevet af Lothar 89
Medel har spillet alle kampe fra start, undtagen i Prag. Pt tror jeg De Boer betragter ham som uundværlig pga balancen. Uden jeg er 100% skråsikker mener jeg også han statistisk er den der vinder flest dueller/bolde i Serie A. Og uagtet vi formentlig har bolden mest, så er det ikke i denne her slags kampe De Boer tør at gamble her. Det skal være hjemme i kampe a la sidste weekend. Men selv her blev vi jo sårbare mod omstillinger jo længere kampen skred frem, med Medel inde. Jeg er heller ikke ubetinget vild med ham som type, men for nuværende tror jeg han er en af dem De Boer sætter på holdkortet som de første.
Skrevet af Lothar 89
Opstilling som skrevet tidligere:

Handanovic; Nagatomo-Miranda-Murillo-Santon; Joao Mario-Medel-Brozovic; Eder-Icardi-Perisic.

Vi må se om det så blir 4-3-3 eller 4-1-4-1, som dem der forudså de 11 startende, mente ville være den mest sandsynlige formation.
Skrevet af Interforlivet
Jeg synes det er fedt at Brozovic starter igen! Det er da et virkelig positivt tegn på at han er på vej tilbage! Også selvom jeg selvfølgelig sagtens kan følge ræsonnementet omkring Banega med meget boldbesiddelse osv. Men vi har altså brug for Brozo fra sidste år i denne sæson også. Kom nu med de 3 point!!!
Skrevet af Lothar 89
De 10 værste minutter i sæson. Helt på hælene fra start. Kessie, Drame og Papu Gomez kommer til at gøre ondt på os. Vi har vel dårligt været på bolden på deres halvdel....
Skrevet af Nerazzurri
Var det Medel der slap sin markering? Eller prøvede han at hjælpe?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Lothar 89
Drame kører rundt med japaneren som han lyster. Ren gavebod i den side.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvad sker der for Serie 4 afleveringerne? Hold da kæft... God gejst fra kroaterne dog.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0