Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Chino
Hehe, Candreva bliver ikke glad for at se Pioli på træningsbanen.
Skrevet af Mumleren
Det kan jo også være, at andre kvalificerede løsninger betakker sig muligheden for at blive interrim manager i cirkus op-ad-bakke, hvor man nærmest kun kan dø i manegen.

Det ville undre mig hvis man bare kunne tiltrække hvem som helst i vores forfatning, og derfor sikkert også er endt med den "bedste" af de mulige.

Det her projekt er gået galt på øverste niveau, og jeg har mere end almindeligt svært ved at se Pioli være mand for at vende skuden.

Det bliver sikkert decideret ulækkert at skulle se Thohir, Zanetti og Suning mappedyrene vaske deres hænder ovenpå denne fiasko, som de (sammen med en gruppe af forkælede egocentriske spillere) mest af alle bærer ansvaret for.

Det er ikke klubben og trøjen værdigt.

Tak til De Boer for et interessant og ambitiøst projekt, det skulle bare ikke være med denne mickey-mouse ledelse og primadonnaer der løb den anden vej.
Det var dog til tider god og underholdende bold (i skarp kontrast til Mancini), og jeg mener stadig vi har været uheldige med en del resultater.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Faberge
Et eller andet sted sidder Roberto Mancini og griner røven i laser over hele ddenne farce.

I Lazio var Pioli ikke i stand til at omstille sig i kampene, og alt for ofte blev han taktisk udmanøvreret af bedre trænere. Han passer til hold i den bløde mellemvare og jeg tror ikke på, at han kan rykke Inter.

At Inter går efter Pioli er en hovedløs beslutning, og det virker nærmest endnu mere hovedløst, hvis man har en eller anden ide om, at man kan hente Simeone. Han træner et skide godt hold i Atletico, så hvorfor skulle han overhovedet vælge Inter? Og når hans kontrakt udløber i sommeren 18 vil klubber i bedre forfatning end Inter stå klar til at hente ham.

Operation Simeone til Inter er i bedste fald et longshot.
En fisselatte, tak.
Skrevet af saglighedens_portal
Ja, meget interessant med Pioli. Candreva udtalte, at hans sværeste øjeblik i karrieren var, da han ikke fik anførerbindet. Kilde: http://www.lalaziosiamonoi.it/in-evidenza/focus-l-inter-candreva-e-lo-sparta-praga-pioli-riparte-in-cerca-di-rivincite-77018

Derudover er der også en anden ret interessant vinkel på ansættelsen af Pioli: Han har i den grad noget at revanchere til december, når Sparta Prag kommer på besøg på San Siro. Det var dem, der smadrede Lazio med 3-0 på Olimpico tilbage i marts.
Skrevet af saglighedens_portal
Egentlig også lidt synd for De Boer, der skriver følgende på sin Instagram:

Peccato che sia finita così. Per portare avanti questo progetto serviva più tempo. Voglio ringraziare tutti i tifosi per tutto il supporto che mi avete dato questi mesi. "Forza Inter"


https://www.instagram.com/p/BMRCFjFhkN_/

Måske fejlfortolker jeg, men det er lidt underligt, han skriver forza Inter i citationstegn. Føler han, det bare er noget, han skal sige, eller tager jeg fejl?
Skrevet af Magnifico
Ifølge Corriere della Sera - måske Italiens mest seriøse avis - var det ikke kun nederlaget til Samp og de verbale kontroverser efter kampen, der fik kineserne til at rase. De manglende udtagelser af Gabigol og JoJo skulle efter sigende have været den endelige dråbe, der fik bægeret til at flyde over - og FdB blev fyret. Og nu venter Pioli, ak ja...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, Samp kampen var bare dråben der fik bægeret til at flyde over. At det så stadigvæk er KOMPLET FUCKING TÅBELIGT, er i det henseende underordnet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Rolig nu, FD. Jeg refererer bare, hvad en avis skriver. Om det så er et godt træk at udskifte FdB med Pioli, ja... det kan tiden vel kun vise. Man kan dog have sin tvivl set her fra sidelinien...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er helt rolig omkring dig og hvad du skriver. Jeg er til gengæld pisse frustreret og sur over hvordan den her klub bliver kørt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lothar 89

Vi har været et galehus i over 20år, så det er jo ikke nyt eller noget vi lige har udviklet os til, glem ikke Moratti og hans enorme mangel på tålmodighed, han fyrede jo den ene efter den anden.


Interforlivet

Hullet bliver ikke dybere og dybere, for det ville betyde at tingenes tilstand blevet forværret , det er jo ingenlunde tilfældet! Vores økonomi er blevet drastisk forbedret på de 6 år, spillemæssigt er det så godt som uforandret

Piloli er dog direkte hul i hovedet, det kan godt være han praktisere et system der gør at omstillingen ikke vil være stor, men hans taktiske egenskaber er der ikke, endvidere kan jeg ikke se ham ændre på tingenes tilstand. Det kræver en træner af en helt anden kaliber . Jeg kan bare ikke se ham håndtere de store personligheder vi har rendende, hvoraf flere ikke ligefrem virker top motiveret.

Mumleren
Hvordan du i den grad giver spillerne skylden er jeg uforstående overfor, spillerne reagere formentlig blot på tilstandende i klubben, usikkerheden mm. Jeg er dog enig i ledelsen bære det overordnede ansvar og er den der bære hovedansvar for tingenes tilstand. Spillerne kan jeg bare ikke se have et større ansvar end de Boer. Som heller ikke virkede moden og klar til opgaven , virker i den grad som en træner der mangler erfaring med at håndtere hold med større individer.

Det hjælper selvf. heller ikke de Boer at han ikke har benyttet en spiller som Gabigol, uagtet om det er berettiget eller ej
Skrevet af Flying Dutchman
Vi har været et galehus i over 20år, så det er jo ikke nyt eller noget vi lige har udviklet os til, glem ikke Moratti og hans enorme mangel på tålmodighed, han fyrede jo den ene efter den anden.

Som jeg også påpegede overfor dig for ikke så forfærdeligt længe siden, så er det her for det første usammenligneligt med de problmer, vi har haft førhen og for det andet med afstand den værste tilstand, klubben har været i - i hvert fald i de snart tyve år, jeg har været Interista i.

Det er ganske enkelt forkert og historieløst at påstå, at vi "har været et galehus i over 20 år".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Zanetti4ever: Mit "hullet bliver dybere og dybere" refererer til vores vej tilbage til CL - ikke til tiden umiddelbart efter 2010 hvor vi stadig var en fast bestanddel af den europæiske elite.

OT: Er det uenighed som koncept der driver dig, eller tager jeg fejl hvis jeg har det indtryk af dig? Jeg baserer mit indtryk på at du herinde primært skriver om ting, som du er uenige med os andre i.
Skrevet af Acheron 3
Simeone bliver fra tid til anden nævnt som en mulig fremtidig træner. Er det noget han på et tidspunkt har signaleret at han vil have en interesse i, er det ren ønsketænkning eller hvordan er det opstået? Jeg spørger af ren nysgerrighed.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så du syntes Moratti konstante fyring af trænere og udskiftningen af spillertruppen ikke er nok til at kategorisere Inter pre 2006 som et galehus. Jeg ved det i adskillige omgang netop blev kategoriseret således i 90´erne.

En af hovedgrunden til klubbens tilstand er den måde hvorpå den tidligere blev drevet op igennem 90´erne og 00´erne, hvor man blot smed om sig med penge der ikke var der. Havde Moratti opført sig som en mindre gal/fanatisk ejer var vi formentligt ikke endt ude i økonomiske ragnarok. Moratti omend nogen bærer et hovedansvar for tingenes tilstand, det er trods alt også ham der af uransagelige årsager valgte at sælge klubben til en spekulant som Thohir.

Det eneste grund til det sportsligt var bedre, skyldes nok i høj grad at Moratti betalte gildet , men det satte UEFA en stopper for, det er blot en af forklaringerne på hvorfor vi de seneste år haft ufatteligt lidt at rutte med, derfor er det logisk vi ikke ligger i toppen af ligaen, oveni har vi måtte kæmpe med FFP restriktioner. Alt sammen har haft en betydning for at vi ikke har haft holdet til at levere resultatet (læs Cl)

Men utålmodigheden med trænere og spillere er nærmest uforandret, de bliver skiftet ud for et godt ord. Så på lige det plan har intet forandret sig.

Det der har forandret sig er den økonomiske situation og regler udstedt af UEFA

SOM JEG SER DET, så er fansenes pres og utopiske forælde forventninger med til at skabe problemer, Vi er ikke et tophold og har ikke været det i nu en årrække, på tide folk indser det, vi er i bedste fald et sub top hold og vi levere også som et sådan. Vi fans skal stoppe med at forvente noget der reelt høre fortiden til og give klubben tiden til at omstille sig til nye realiteter i stedet for at presse klubben til forhastede beslutninger og handling

Men i det mindste har vi nu fået en ejer, der rent faktisk har de økonomiske, indflydelsesmæssige muligheder til en dag at få klubben rettet op, men de kan trods alt ikke lave guld ud af den gødning de fik leveret af Thohir og Moratti. Derfor ser jeg også lidt suning som værende uden nogen større form for reel ansvar i det her, dertil har de simpelthen ikke haft tiden til at sætte et aftryk


Skrevet af Slettet(042125212608)
Interforlivet

Jeg kan slet ikke se det er blevet str. Vi har siden 2011 været milevidt fra CL og siden er vi hoppet op og ned af tabellen, der har ikke været noget tegn på en kontinuerlig forbedring sportsligt set . Så jeg kan bare ikke se hullet i henhold til CL er blevet str. For det kan nærmest ikke blive str end det allerede er
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Jeg har tidligere udpenslet, hvor du tager fejl og hvor stor forskellen mellem de nuværende problemer og de daværende ´problemer´ er. Jeg vil til enhver tid bytte situationer - uden at blinke med øjnene.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Jo længere du er ude af det fine selskab, jo sværere bliver det at komme tilbage. Det giver jo sig selv. Så i og med at der nu snart er gået 5 år siden vi sidst deltog i CL, vil jeg da helt klart mene, at vejen tilbage er længere end nogensinde. Du har jo helt ret i at vi reelt er et sub-tophold, men det er jo så netop også et argument for min påstand. Det er jo unægteligt noget nemmere at føre et tophold (som vi stadig var for 5 år siden og dermed også stadig kunne påstå at være i de 1-2 efterfølgende sæsoner) tilbage til en top 4(nu 3)-placering end et sub-tophold som ikke har præsteret nogle nævneværdige resultater i snart et halvt årti. Og selvfølgelig kan hullet blive større. Vi kunne jo også spille serie b.
Skrevet af Interforlivet
Det er åbenbart slet ikke sikkert at det bliver Pioli, der tager over. Nu nævnes Hiddink igen samt Marcelino som tidligere har haft pæn succes i Villareal...
Skrevet af Bishop
Jeg forstår godt at situationen i Inter kan tage modet fra selv de mest dedikeret Interfans, men nu må i altså også lige slå koldt vand i blodet.

Inter er da på ingen måde så langt væk fra CL som der bliver skrevet på disse sider. Havde man klaret skiftet fra Mancini til ny træner på en lidt mere smidig måde, så er det jo slet ikke usandsynligt at Inter havde ligget i top 3 i dag, med kurs mod CL. Det er klart at der skal laves lidt strategisk arbjede, ikke mindst med at finde det rette trænermatch, både med henblik på trup men ikke mindst ledelse. Med den trup Inter har på hånden så er der altså stadig håb forude.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Interforlivet
@Bishop: Ja hvis vi udelukkende kiggede på de spillemæssige kvaliteter hos de enkelte spillere i truppen, så er der da ingen tvivl om at vi stadig havde en pæn chance for at komme tilbage i CL forholdsvis hurtigt. Som mange af os også har været inde på tidligere i sæsonen, ser vores trup på papiret bedre ud end den har gjort i mange år. Men det vinder man ikke kampe på. En god trup på papiret er en start men heller ikke mere. Hvis truppen ikke kan arbejde sammen, hvis de ikke kan finde ud af at lade sig motivere, hvis ledelsen ikke kan blive enige om den overordnede strategi osv. osv., jamen så er det jo mere eller mindre ligegyldigt hvordan truppen ser ud på papiret. Så nej jeg er ikke enig. Vi interistas har al mulig grund til at være bekymrede og pessimistiske. Der er så meget der skal ryddes op i, før vi kan gøre os forventninger om at komme tilbage i CL. Sådan ser jeg det i hvert fald.
annonce
0