Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Men... men...

SKUDTRÆNING!!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Ja, det er egentligt ret utroligt, FD, personligt kan man kun være lidt stolt af de violette. Hold kæft en afbrænder I lavede der.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Nerazzurri
Brozovic er en katastrofe pt. Taber bolde en masse og har en skift attitude.
Joao Mario har forhåbentlig en nat uden søvn.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Masser af små frispark nu - der er fint.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det ligner en brækket næse til Melo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Melo skader en medspiller... selvfølgelig. Hvordan kan I bruge ham?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Sådan! Tak! Mit hjerte kunne heller ikke holde til mere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Taak fedt med enforløsning
Skrevet af Slettet(042125212608)
Puha, det blev lige spændende nok.... men 3p videre
Skrevet af Magnifico
Tak for kampen drenge. Det var ren spaghettibold. Og til dem, der siger at Serie A er dødsyg, udspekuleret forsvarsfodbold: FUCK YOU!!!
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Mumleren
Nu er Piolo vel også bestået. 4p i de 3 kampe, er vel i vores situation godkendt - så kan vi overraske og tage point mod Napoli for flying colors.

God livlig kamp, selvom vi er lidt nemme at ryste, vi startede helt vanvittigt men Fiorentina er et godt hold, og klasse fornægter sig ikke.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af OC
Jeg kan godt lide det høje og aggressive pres Pioli har fået implementeret (under FdB så det ofte lidt halvhjertet ud) - men den høje forsvarlinje bider os i røven gange 2 i dag. Jeg synes ikke at forsvaret ser decideret rystende usikkert ud. Jeg kan i hvert fald ikke komme på en Fiorentina chance, som kom efter opspil og ikke kontra.
Men der skal lukkes af.
Jeg tror for alvor ikke på, at vi på længere sigt kan leve uden Medel-typen på midtbanen. Jeg var meget, meget sikrere ved resultatet, da Melo blev skiftet ind i hvert fald.

Jeg kan i øvrigt ikke huske, hvornår jeg sidst har set en dommer være så ensidig i vores favør.

Tak for kampen Mag.
La prende Vecino.
Skrevet af Magnifico
Jeg kan i øvrigt ikke huske, hvornår jeg sidst har set en dommer være så ensidig i vores favør.

Enig OC. Men lad nu det ligge, set over hele sæsonen udligner det sig (forhåbentligt).
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Stankovic
Ja, for det er jo ikke Juventus vi snakker om.

Selvfølgelig skulle jeg gå glip af denne kamp nu når det langt om længe virkede til at tingene fungerede nogenlunde på banen.
Skrevet af SotD
God sejr. Tillykke med det! :)

Det var i det hele taget en rigtig fin runde med sejr over Fiorentina, uafgjort til Napoli til sidst, nederlag til Juventus og uafgjort til Sampdoria. En sejr ude over Napoli virker pludselig mulig, sådan som de præsterer for tiden.
Silkeborg IF
Skrevet af Facchetti
Nu vokser træerne ikke ind i himlen. Napoli er stadig de samme og de er velsagtens storfavoritter mod Inter.
Skrevet af Flying Dutchman
Lidt spredte tanker om kampen i går:

Rigtig, rigtig, rigtig fin første halvleg - og noget nær perfekte første tyve minutter. Fiorentina var edersparkme ringe, men det kom i den grad også som resultat af, at vi pressede dem enormt hårdt og aggressivt. Der blev vundet en masse anden bolde og vores forsvar så heller ikke helt så skrøbelig ud, som de gjorde senere i kampen. Det hjalp selvfølgelig også at komme foran allerede efter tre minutter, men drengene blev jo ved efterfølgende.

Anden halvleg var straks mere sløj. Fiorentina fik lov til alt for meget, især efter deres reducering. Det var i og for sig fint, det fjerde mål blev jagtet - det ville endegyldigt have lukket kampen - men når man så glemmer sine defensive pligter, så bliver det lidt dumt. Det viser alligevel, at Kondogbia umiddelbart spillede en større rolle i går, end jeg troede. Det bør også have været muligt, at sætte en fast mand på Borja Valero, der stod for rigtigt meget af deres opspil. Vores forsvar er desuden stadigvæk ikke gearet til omstillinger, og selvom Ranocchia ikke var så stor en katastrofe som forventet, så håber jeg alligevel, at noget hurtigere Murillo snart spiller igen.

Der blev også brændt alt for mange muligheder og chancer - hvis Joao Mario havde banket den der kæmpe chance ind, havde vi formentlig slet ikke talt 4-2, men 4-1 i stedet for. Det blev liiiiige spændende nok efter reduceringen. Pioli har nævnt det, De Boer lige så, men nu har Icardi også sagt det: det her hold har problemer med at holde koncentrationen i 90 minutter. Det er mere end dejligt, at der endelig også er nogle i truppen, der har fået øje på problematikken.

Pioli laver nogle gode indgreb i løbet af kampen. Han spotter ret hurtigt, at midtbanen er ved at blive overrendt uden en rendyrket defensiv spiller, så at han piller en i anden halvleg usynlig Banega ud, og skifter udskældte, men defensivt dygtige Melo ind, taler meget for ham. Også hans bytte mellem Candreva og noget mere arbejdsomme Éder var godt set.

Slutteligt har OC selvfølgelig ret. Vi havde dommeren med os. Det hjalp selvfølgelig også - men jeg synes ikke, det piller alverden ved præstationen.

Det var i øvrigt første gang i 26½ år, at vi scorer tre mål indenfor de første tyve minutter - og vi skal tilbage til december 2015, for at finde en kamp, hvor vi scorer fire mål.

EDIT: I øvrigt synes jeg, vores kampens spiller var Ansaldi. Han gjorde det edersparkme godt, både offensivt og defensivt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er meget enig i din analyse FD. Det var alt i alt en rigtig rigtig god indsats af både drengene på banen og Pioli på bænken. Generelt er det vel ikke forkert at kalde vores offensiv for fremragende. Det er nogle virkelig dygtige spillere vi har rendende rundt deroppe. Og hvor er det dog vigtigt at Candreva tilsyneladende har fået overført sin landsholds-målform til præstationerne for os også. Lad os håbe det fortsætter. Napoli-kampen bliver umådelig svær som altid, men med Perisic og Candreva i hopla kan vi sagtens gøre ondt på dem i omstillingerne.

Mht Fiorentinas første mål kan jeg nu se at både Rano og D´am snorksover! D´am står endda nærmest inde midt på banen hvorfor det altså er Candreva, der må følge Kalinic. Situationen relaterer sig meget tydeligt til vores overordnede problem med koncentrationsniveauet. Og det er altså ikke kun et problem set mht at bevare koncentrationen helt frem til slutfløjtet - det er også et problem med situationelle koncentrationssvigt. Det skal rettes, og som du ganske rigtigt påpeger FD så starter det naturligvis med en erkendelse af, at det er et problem. Og der er vi da heldigvis nået til nu.

I øvrigt virkede det på mig som om at Miranda - efter jeg havde skrevet negativt om ham - ikke satte en fod forkert i resten af kampen. My bad:)
Skrevet af Duck
Er SotD sprunget ud som Interista?
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg mener at huske, han altid har sympatiseret med Inter. Der er i hvert fald én af de gamle dreng, der ikke flager med det, men som foretrækker Inter i Italien. Om det så er SotD, eller om jeg forveksler ham med en anden, ved jeg ikke lige.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0