Du svarer på indlægget:
Det var på ingen måde en and. Han er skam med. Inderne har to ud af syv pladser i bestyrelsen.

Mht. pengene, så var det omkring 70 mio. kroner, og ikke 100, som det så sensationelt blev kørt frem i overskrifterne. De penge er først og fremmest afsat til talentarbejde. Det er meningen, at vi skal have et akademi op at køre hos Dempo i Indien lige som vi har med Ebedei i Nigeria. Desuden skulle nogle af pengene komme i rater, så FCM har - så vidt jeg er informeret - ikke fået alle pengene endnu.


Mente nok at kunne huske at pengene primært var til ungdomsarbejde og for at holde virksomheden "oven vande", og 70 eller 100 er i og for sig ikke det store, i forhold til ingenting ;)
Men det lyder da utrolig spændende med det projekt og man kan da håbe at det vil give pote i den lange ende og få promoveret FCM og dansk fodbold. Indien er trods alt verdens 2. mest befolkede land, så mon ikke der både er gode chancer for en fanbase og et par talentfulde spillere.

Klubbens økonomi har blødt længe, og derfor er det ikke nok med pengeindsprøjtninger, for det kurerer ikke det langsigtede problem. Det gælder om at lukke hullet og bygge en fornuftig forretning op igen. Tåbelige investeringer såsom håndbold og racing har stjålet sin del, men lønnen til spillertrup og personalet omkring klubben har været højere, end vi egentlig magtede. Det er så (forhåbentlig) ved at blive bedre nu.

FCM er ikke blevet fyldt op med indiske rupees, så der kunne leges FM med klubben. Til gengæld lignede det ud fra regnskaberne, at klubben havde kurs direkte mod afgrunden. Det har Shrinivas Dempo så måske reddet. I hvert fald i første omgang, men det er svært at vide med sikkerhed.


Det er da også klart den smarteste løsning, istedet for at ødelægge det klubben har bygget op, mht. deres akademier og talentskoler. Især når det er deres førsteprioritet.

Jeg håber, det var svar nok. :)


Det var det i hvert fald :)
0