Du svarer på indlægget:
@FF:

Jeg er ganske enig i din trup, som tingene står nu. Jeg har også selv lidt forhåbninger til sådan en som Marco. Han virker spændende ud fra den smule, man har set til ham omkring førsteholdet.

Thomas Raun er jeg ikke umiddelbart så frisk på. Husker ham ikke som noget særligt i Suppen, men han har dog en del kampe bag sig, og det kan være guld værd i sig selv. Men vi har ikke brug for en ny Hübertz, og det frygter jeg lidt, at han vil blive.

@Moller:

Fra FCM´s side kan man jo så håbe, at investorerne putter JP-pengene i klubben på anden vis. Den slags investeringer laves jo i forvejen med hjertet.

Derudover sparer FCM en stor løn, men hvorvidt det åbner for forstærkninger afhænger jo naturligvis af omfanget af spareplanerne.


Spot on gange to. Det med de 10 mio. skal man ikke se som 10 mio. direkte i klubkassen, men tilfredse investorer er trods alt heller ikke at foragte. Hvis vi kan finde et spændende navn til rimelige penge som dengang med Poulsen, kan man godt se et investor-køb komme igen.

Jeg tror, EB´s tal er rigtige. Jeg troede umiddelbart, at AGF skulle have en større andel, men da det kun var procenter af overskuddet, giver de 600.000 perfekt mening med din udregning.

@jonas:

Arh, troede faktisk Morten Knudsen var solgt. My bad.
Men er den ikke rimeligt sikker, trodsalt?


Den lød sikker, men der har ikke lige været noget om det for nylig. Jeg tror, den kommer engang i løbet af den næste måneds tid.
0