Du svarer på indlægget:
Glimrende initiativ med en mere aktiv FCM tråd. Savner bestemt også de oplysninger man kunne få igennem Ulvegraven og det er under al kritik at Black Wolves ikke har fået den op at stå. Hvorfor i alverden tager det så lang tid?

Sanver f.eks de oplysninger Ulvegraven kunne bibringe omkring ham talentet fra Barca man havde på prøvetræning. Hvordan gik det ham?

Angående Jakob Poulsen, så var det et logisk salg og heldgvis også til en fornuftig penge. Det var en dyr herre mere der forsvandt. Mener personligt heller ikke han er uundværlig, for bortset fra et godt 2012 der fik ham med til EM, syntes jeg han var ekstremt svingende, grænsende til ringe.

Mht. hvem jeg tror der kan slå igennem på FCMs hold i 2012, så har jeg fidus til at Ramus Lynge Christensen kan komme ind og gøre en forskel. Med Borrings farvel og Danny placering længere inde i banen, så er der reelt kun Sly og Rilwan der står foran ham på kantpositionerne. Rent teknisk vil jeg mene han er en af FCMs absolut stærkeste og han er både kombinations- og afslutningstærk.

Desværre er han stadig ikke vokset alverden efter 2 år som senior og han mangler stadig noget fysik. Største spørgsmål er også hvor meget den alvorlige knæskade, som ødelagde hele 2011 for ham, har sat ham tilbage? Men en spændende spiller er han ihvertfald, med et godt potentiale og med udsigt til en del spilletid som tingene ser ud nu.
0