Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Benzo
Altså hvis vi ikke stiller op i en 4 back kæde i næste runde, så er kæden sprunget helt af for mig.

Og så har jeg en stille drøm om at vi henter Carlgren ind, giver ham de næste 2-3 år mellem stængerne og så ser om Elias kan få selvtilliden tilbage i en klub på et lidt lavere niveau.
FCM Liverpool
Skrevet af Gelmore
Det er fucking pinligt. Holdet knækker fuldstændig sammen. Forsvaret sejler.

2 år i streg har vi pisset mesterskabet væk. FCK ser igen ud til at være ustabile, men hjælper intet når vi skal score 4 mål for at vinde vores kampe.

Sidder man og høre på Graversen inden kampen, om de har ikke travlt og man har fuld tillid til HJ. Altså undskyld mig. Men hvorfor fyrede man BO når intet har ændret sig. Normalt kommer der en reaktion fra spillerne, når træneren er væk. Men spillerne er jo ligeså ringe og forvirrede som under BO.

Så man fyrede motivatoren men beholdt manden bag det “taktiske”.

Jeg har sagt det før - Jeg savner Rasmus Ankersen.
Det er et stort cirkus som Steinlein og Graversen sidder og trækker i trådene i som var det en Pinocchio scene.

Jeg er virkelig i tvivl om en ny udenlandsk træner vil acceptere forholdene i klubben. Hvor meget magt får vedkommende eller skal træneren blot sætte holdet og benytte de spillere der er til tilrådighed.
Skrevet af JEGerUenig
Jeg havde mine bange anelser allerede i første halvleg, fordi jeg syntes de konstant var ekstremt passiv ligeså snart Horsens havde bolden.

Da Dalsgaard så fucker det op knækkede tråden da godtnok helt. Selvfølgelig uhyre uheldigt med den hands ball... Hvilket jeg stærkt ville argumenter at få gult kort for en kendelse hvor man bliver skubbet, og armene bliver naturligt svunget rundt på grund af det skub... Arrgh?? Manden er jo ikke engang selv skyld i det. Straffesparket, kan jeg gå med til men det røde kort syntes jeg er for langt ude, og det er kun fordi han bliver skubbet, jeg ikke syntes det gule kort var på sin plads.

Jeg ville tilgængelig slutte af med når man er foran!! 3-0 skal 1 tilfældig kendelse ikke være nok til man ender ud i uafgjort, det er virkelig for ringe. Man ved den ene tilfælde kendelse her eller der kommer engang imellem.
Skrevet af JEGerUenig
@Gelmore

Jeg er virkelig i tvivl om en ny udenlandsk træner vil acceptere forholdene i klubben. Hvor meget magt får vedkommende eller skal træneren blot sætte holdet og benytte de spillere der er til tilrådighed.Jaa, jeg vil næsten sige noget af det jeg håber med de nye tiltag man har taget i søgen på ny træner, er også den nye ejer har slået fast han mener en kommende træner skal have mere og sige.

Håber næsten grunden til man tager de nye tiltag i brug er så De par bestyrelses mænd ikke kan blot sidde og lege marionet dukke med endnu en lokal træner uden så meget at skulle have sagt.
Skrevet af Dorf
Begyndere mere og mere at tro at det måske er ledelsen og ikke trænernes beslutning at klubben spiller den formation som vi gør. Det er jo også dem der vælger spillerne der hentes ind frem for trænerens ideer eller ønsker.
Så ikke sikkert at en ny træner får lov at lave om på det.
Skrevet af Defensive Tunger
Mærkværdig sæsonstart. Både FCM og FCK må jo sidde og tænkte, at hvis de bare havde fået en godkendt sæsonstart for de to hold, så kunne man allerede have sat den anden til vægs i mesterskabskampen. Og mens vi begge sidder og tænker det om hinanden, så løber Silkeborg eller Nordsjælland med lortet.


Jeg forstår dig, men det er alt alt alt for tidligt. Sidste sæson råbte og skreg folk om at Aab kunne vinde, fordi de var ubesejrede i 5 kampe. GF vandt også de første fem for år tilbage, der blev råbt CL, men de endte med at rykke ud.
Du får pt odds 11 på hhv plastik1 & 2. Det er klart at fcm og fck skal jo finde noget helt andet frem end det her, men FCN og sif skal også nok få dårlige perioder. De seneste par år har enten (og ofte begge) FC klubber taget en 7-8 sejre i mesterskabsspillet. Der kan fcn og sif nemt få svært ved at komme over 5
Skrevet af JEGerUenig
Jeg kan slet ikke komme mig over vi har scoret 2.6 mål i snit per kamp... Vi har pt Superligaens farligste angreb.

Men alligevel har man kun 1 win på 5 kampe. Shit kan ikke huske sidst hvornår et hold med den mest scorende offensiv i en liga, ikke lå mindst top 4... Og oftest top 2 når man i starten af sæsonen.
Skrevet af JEGerUenig
Med alle de rygter der kommer fra venstre og højre... Nu melder Thomas Frank ud at Reimer i Brentford er klar til et cheftræner job.

Det kan være tilfældigt, men det virker næsten for planlagt til at kunne være et tilfælde? Den udmeldelse kommer, nu hvor lillebror står og leder efter ny cheftræner.
Skrevet af Bolabrazil
Er ikke fan af Reimer, desuden passer han heller ikke ind i de kriterier vores højt elskede sportschef har udtalt.
International erfaring, skal have vundet noget og være moden. Ikke ligefrem noget der skriger Reimer, men vores højt elskede sportschef kan jo bare have lagt et røgslør ud, men det virker jo bare lidt,,,,,,dumt!
All fine for this guy, his inner beast is a Persian kitten.
Skrevet af JEGerUenig
@Bolabrazil

Jeg ville foretrække Wagner som det står nu, men efter jeg ikke har hørt meget andet end positiv rygter omkring hvor god han har været for Brentford, er det nu stadigvæk en jeg tænker kunne være god for klubben.

Han er også allerede meget velkendt med moneyball systemet og ved at halvdelen af de spillere der kommer til er satsninger frem for ønsketranferen...
Skrevet af Benzo
Hvis jeg ikke husker helt galt, fik Riemer også en del kredit for Brentfords defensive opblomstring som var med til at sende dem i PL. Hvis han kan få skik på vores defensiv skal han være mere end velkommen.
FCM Liverpool
Skrevet af FCM-øøøøst
Lidt et tidligt kig fremad mod kommende EL gruppespil. Om ikke andet, så for at finde et andet emne end dårligt spil, mærkelig opstilling osv.

Holder seedningerne i sidste kvalrunde, så kommer vi 3. seedningslag til EL gruppespillet. Der skal 3 overrraskelser til i sidste EL kvalrunde for at vi skal ryge i 2. seedningslag (og nul overraskelser i CL kval). Igen det skide ene manglende mål mod Ludo sidste sæson, så havde vi sikret 2. seedningslag nu.

Der er fem muligheder for overraskelser - det virker ikke overvejende sandsynligt, og i forhold til lodtrækningen i år er jeg ikke sikker på at der er den vilde fordel i det. Der er også nogle giftige mostandere i 3. seedningslag (Betis/Freiburg/Union Berlin)

Forudsætter vi at seedningerne holder i sidste kvalrunde, så kunne en umiddelbar skrækpulje være noget ala:
Man Utd/arsenal/Roma
Monaco/Sociedad/PSV
FCM
Trabzonspor/Nantes/Union St. Gilliose

Den heldige lodtrækning (sportsligt):
Olympiakos/Braga/Dyn. Kiev
Ludogorets/Malmø/Qarabag
FCM
Helsinki/Larnaca/Hearts

Lad os håbe på at vi kan nå at få holdet bare i en nogenlunde fornuftig stand inden gruppespillet og får en brugbar lodtrækning.
Skrevet af Hausser
Lad os tage Arsenal, Malmø, Helsinki.

Sjove, attraktive modstandere, med en god change for at gå videre fra puljen.

med United, Liverpool og City under bæltet, vil Arsenal være en spændende ny udfordring og modsat mange andre hold, tager de næppe Europa League for seriøst.
Skrevet af Defensive Tunger
Holder seedningerne i sidste kvalrunde, så kommer vi 3. seedningslag til EL gruppespillet. Der skal 3 overrraskelser til i sidste EL kvalrunde for at vi skal ryge i 2. seedningslag (og nul overraskelser i CL kval). Igen det skide ene manglende mål mod Ludo sidste sæson, så havde vi sikret 2. seedningslag nu.


Det er lige præcis bare så dødærgerligt! Den bider os virkelig i røven! Man kan virkelig se med FCK hvad det gør at de har leveret godt i Europa i mange år. Seedet i CL kval og ryger de ned i EL så er de med stor sandsynlighed seedet 1.

Shit en forskel på puljerne. Men lækkert nok at der alligevel er en lille håndfuld hold i hvert lag hvor vi vil have en fornuftig chance. Kunne vi lige lave et rigtig godt år i år, så har vi altså et fundament for også at komme i Europa de næste mange år og der vil vi så begynde at være højere i seedningerne (mm. vi skulle være så dygtige at havne i CL).

Ift Arsenal, så synes jeg da de har været meget seriøse omkring EL når de har være med? Jeg tror nærmere at United kunne være sådan en kæmpe modstander der snubler i bananskralden, de ser sig selv for store til EL, men deres niveau er ikke til mere pt.
Dog tror jeg Arsenal har meget fokus på PL i år, så det kunne godt være et godt tidspunkt. De vil i top 4 og i CL, men de kan vel nemt rotere 7/8 spillere og stille et kanonhold.
Skrevet af JEGerUenig
Så kom det første officielle bud fra AC Milan på Onyedika... €4 mil plus bonuser der ikke er nævnt beløb på.

Selvfølgelig alt for lidt efter som han ikke er til salg og, planen vel først er han skal sælges om 1-2 år.
Han er fast mand på holdet med lang kontrakt, så tænker man kan tillade sig ville have en høj pris ham omkring de €9-10 mil euro om det så overbetalt eller ej er jeg egentlig lidt ligeglad med.

Skulle Milan ende med smide et beløb i den længde græd og FCM sælger. Ser jeg en Abildgaard som mest åbenlyse mulighed, han kommer nok til koste en god slat og er ikke en ung spiller, så der er risiko for FCM ikke er vild med den plan. Men det en spiller der for god til Superligaen, som man kunne erhverve sig for nok ca. €4 mil på nuværende tidspunkt grundet hans desperation for et klub skifte.

Det han så gerne ville væk kunne også gøre han så et skifte til FCM med mulighed for noget Europa league kunne være muligt.
Skrevet af Defensive Tunger
Ja man må gå ud fra at vi er langt fra tvunget til salg. Håber dog ikke det påvirker Rapha for meget. Det har vi jo set nogle gange før, men jeg har ikke hørt om at der skulle være det mindste, og han har heller ikke været ude og græde i medierne, så forhåbentlig bliver han lidt endnu.

Man må altså gå udfra at der er travlt på ledelsesgangen for tiden. For sivan hvor må der godt snart komme nogle svar på alle spørgsmål.
Så længe vi ingen træner har, så er det måske lidt skørt at hente nye spillere (omend langt fra umuligt).
Hvad er planen med Evander? Vi har bare ikke brug for at starte forfra for 17. gang med ham. Det viker til at han rigtig gerne vil videre og mon ikke han mere eller mindre er blevet lovet det. Vi har ikke brug for en halv-umotiveret Evander på en midtbane der allerede sejler rundt.

Når så han er væk, hvad hulan er så planen. Vil ledelsen gerne spille 4-3-3, så er det nok meget i underkanten med 4 CMere. Hvorfor er det desuden som om at vi er den eneste klub i verden der ikke kan bruge en nyindkøbt spiller umiddelbart efter han er kommet til klubben. Der skal lige gå det obligatoriske halve år. Halvdelen af dem er så på vej ud igen efter det halve år.

Jeg er stadig hamrende nervøs for planen for Pione og Kaba. Kommer der en ny træner ind der ikke ser 100% deres vej, så er de sure. Er vinduet så smækket i, så står vi jo og ligner en flok klovner nok en gang.
Skrevet af Nandeyanen
@Jegeruenig @defensive tunger

Man er vel tvunget til at sælge en profil for at få det til at løbe rundt.

Dreyer er jo gået i 0 så noget af det kæmpe plus på transfersiden sidste sæson man havde, er jo forsvundet papirsmæssigt.

Evander bliver ældre og ældre. Jeg er med på at FCM rigtig gerne vil have €10m for ham. Men hvis de ikke kan få det for ham i dette vindue kommer de ikke til at få det for ham i næste vindue. €8m er også rigtig mange penge og der er ingen grund til at skabe noget uro i klubben. Hvis han ikke bliver solgt står medierne helt klart på Evanders side, skulle der komme en konflikt og det kan jo i sidste ende gå ud over klubbens ry.

Det bliver også spændende med Onyedika. Jeg synes personligt ikke han er klar til AC Milan og FCM kan sagtens sige nej til 30m DKK. Det bliver interessant at se hvordan Onyedika så tackler et misset skifte til en kæmpe klub. Man har før set med Sanneh hvad et misset skifte kan gøre på præstationerne. Afrikanske spillere fra fattige vilkår tænker generelt rigtig meget på økonomien og at forsørge deres familie så en reaktion kan måske forekomme.

Steinlein har jo sat et mål om at man rigtig gerne vil have akademi spillere kommer tilbage og slutter deres karriere i FC Midtjylland. Så er det vigtigt at man kan sende dem videre med forholdet i god behold.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af stik i rend dreng
Man er vel tvunget til at sælge en profil for at få det til at løbe rundt.


Selvfølgelig er vi ikke tvunget til at sælge en profil, alt for billigt bare for at få det til at løbe rundt. Det er jo hele idéen med at have Benham i ryggen, at vi ikke er tvunget til at sælge profiler til udsalgspriser.

30 millioner er ikke i nærheden af at være nok for Onyedika i min optik. Vi skal vel tæt på det dobbelte før det giver mening. Særligt når det er en klub af AC Milans størrelse. De har lige vundet det italienske mesterskab - det kan ikke passe at de ikke kan smide mere for en spiller som de eftersigende har "forelsket sig i".

Steinlein har jo sat et mål om at man rigtig gerne vil have akademi spillere kommer tilbage og slutter deres karriere i FC Midtjylland. Så er det vigtigt at man kan sende dem videre med forholdet i god behold.


Tænker der er langt bedre kandidater end netop Onyedika til at tage skiftet tilbage, han er trods alt stadig en ret lille plet i vores akademi historie. Spillere som Kjær, Nissen og Onuachu har været en langt mere integreret del af vores akademi og superligahold.

Derudover er jeg ikke helt sikker på hvordan du får Dreyer til at være gået i nul? Hvis jeg ikke huske helt forkert blev han solgt for noget der ligner 55 millioner, og blev købt tilbage for noget i omegnen af 40?

Jeg er derudover ikke i tvivl om at Evander vil få lov at skifte hvis der kommer et bud på 8 millioner euro.
Skrevet af Defensive Tunger
Man er vel tvunget til at sælge en profil for at få det til at løbe rundt.

Dreyer er jo gået i 0 så noget af det kæmpe plus på transfersiden sidste sæson man havde, er jo forsvundet papirsmæssigt.


Ahh, det er vist ikke rigtig. Nu er det jo ikke fordi at Transfermarkt behøver at være helt korrekte med deres tal men de har et samlet overskud på knap 23 mio Euro for transfer sidste år.
I år er den præcis 0. De har at vi solgte Dreyer for 7 sidste år og har købt ham for 5. Det kan godt være at vi har købt ham for mere, men vi har stadig solgt for knap 5,5 mio Euro i år allerede. Luca P og Fraulo som de største. Ham den unge der røg til Bayern er slet ikke på. Desuden har vi også stadig Simsir og for den sags skyld Dreyer nok en gang, som vi må formås godt kan sælges til 5 mio Euro nok en gang.

Derudover hedder FCMs europæiske CL+2*EL, de seneste 3 år. Det har vi aldrig været i nærheden af før. Jeg tror ikke vores økonomi er fuldstændig skræntende.

Jeg er sådan set enig med dig ift Evander. Han bliver ikke mere værd fra nu af. Synes også vi er mange herinde der har skrevet at det er lige så fint om han bliver solgt for en 6-8, end at det død og pine skal være 10 mio Euro.

Steinlein har jo sat et mål om at man rigtig gerne vil have akademi spillere kommer tilbage og slutter deres karriere i FC Midtjylland. Så er det vigtigt at man kan sende dem videre med forholdet i god behold.

Det tænker jeg også er en god ide, men vender de tilbage og ligner Bubacar Sanneh, så kan det jo være lige meget. Som jeg skrev lige før, vi har ingen tegn set fra Rapha om utilfredshed, det gjorde vi med Paul og Buba eksempelvi.s
Skrevet af Hausser
Man skal passe på med ikke at lave en Cajuste med Rafa.

Citronen kan også presses for meget og der er ingen tvivl om at de unge afrikanere har mere travlt med at signe de store kontrakter end europæerne har. Det er ikke kun deres fremtid der afhænger af det og det må man have en forståelse for.

Selvfølgelig skal de ikke underbetale FCM, men det vil også være fedt for klubben at sende en af Nigerianerne til en kæmpe klub som AC Milan og det vil være godt for den revitaliserede afrikaner-satsning.

Hvis vi sælger både ham og Evander, er vi selvfølgelig på røven, men det ligner jo alligevel at det bliver en genopbygningssæson vi går i møde.

45 millioner og det er held og lykke til Rafa.
annonce
0