Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Glem heller ikke Sisto. Han har en af Suppens dyreste lønninger og FCM er nok villige til at lade ham gå for en slik. Medierne fortæller jo at Sisto ikke har lyst til at sidde på bænken og tager meget opmærksom og FC Midtjylland har skrottet sine planer om at bygge holdet op omkring Sisto.

FC Midtjylland ser ud til at stå med rigtige mange penge nu.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
Til noget lidt andet.

Mon ikke FC Midtjylland henter nogle Danskere fra Superligaen denne sommer?

Jeg kan huske at Steinlein sagde sidste sommer at man går meget op i at beholde det Danske DNA i truppen. Man prøvede at strække sig langt for Albert Grønbæk.
Han sagde noget i stil med at når en Dansker sælges skal der en Dansker ind.

Det passede jo meget godt med Mads Hansen og Thycosen.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Bløde babser
Men Sisto er nok ikke det nemmeste at komme af med til nogen der vil matche løn og som han syntes er relevante. Det kan ske, men det er langt fra sikkert der er en relevant køber klar.

Men vi er enige i at FCM ser ud til at stå med størst frihed når det kommer til at hive nyt ind. Som det ser ud lige nu bliver det også nogle store sko de skal have udfyldt, så det er risikoen i det.
Begynder man btw ikke også at kunne se en risiko ved den defensive leder, Sviachenko? Han ser ud til at være mere og mere skadet og man kan også godt få en fornemmelse af hans niveau er lidt faldene (han har også ramt de 30). Det kan være et øjebliksbillede. Men det behøver det ikke være.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Nandeyanen
Jo jeg tror også Sviatchenko kontraktforhandlingerne er lagt på køl.

BT berettede i vinters at FC Midtjylland vil gøre ham Superligaens bedst betalte spiller med 1 million om måneden. De vil give ham de penge han glippede ved det mistede skifte til Zagreb.

Men som det ser ud nu er det nok ikke den bedste investering
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Defensive Tunger
Egentlig syntes jeg i står bedst på den der.
Udover Bjelland får vi da ikke frigivet det store - Oviedo og Jørgensen, men så meget er det nok ikke i det samlede billede.
Til gengæld signede vi i sommer fyre som Babacar, Amoo og Karamoko. Alle spillere der indtil videre ikke bidrager og som man ikke sidder og er super optimistisk omkring bliver the shit efter en kort sommerferie.
Det er jo mange af de sparede FCK lønkroner der er brugt på nye spillere til bænken.

I slipper af med Meyer og Love, ligesom måske Dreyer og Evander kan have ligget højt på lønnen. Det er selvfølgelig sportslige tab med de to sidste, men det bør frigøre så meget (både økonomisk og truppladsmæssigt) at I sikkert har flere skud i bøssen end os mht nyindkøb til sommer.


Lige et hurtigt spørgsmål. Har I fået Lerager på kontrakt?

Ja udover dem du nævner for os, som jeg ellers ikke betragter som dødvande da de jo rent faktisk har spillet en del kampe, så var er jo Awer Mabil og Kraev, som vi jo betaler løn til, men ikke får et eneste minut fra. Det sammen kan stort set siges om Marrony, men spørgsmålet er jo så om vi overhovedet kan komme af med ham. Sisto er også alt for dyr at have på bænken. Så der må bestemt være nogle penge at rykke med, hvis man også får solgt lidt.

Det skal så være vores held, hvis de spiller du nævner BB, leverer lige så lidt i den nye sæson, som i denne. (Her tænker jeg på de FCKere du nævnte)
Skrevet af Defensive Tunger
Til noget lidt andet.

Mon ikke FC Midtjylland henter nogle Danskere fra Superligaen denne sommer?

Jeg kan huske at Steinlein sagde sidste sommer at man går meget op i at beholde det Danske DNA i truppen. Man prøvede at strække sig langt for Albert Grønbæk.
Han sagde noget i stil med at når en Dansker sælges skal der en Dansker ind.

Det passede jo meget godt med Mads Hansen og Thycosen.


Tjaa, det ved jeg godt nok ikke lige. Synes ikke der er mange oplagte. Grønbæk er stadig et bud, men jeg tvivler på man vil betale det som AGF mener han er værd. Det har han jo sådan set på ingen måde vist at han skulle være.
Der var frierier til Carstensen og de virker til ikke at være gengældte. Jeg har svært ved at se andre vi skulle være interesserede i, som også skulle have lyst.

OT: Jeg tror hellere man vil forsøge at finde en ny Dreyer. En der ikke er slået til i udlandet, som har et stort potentiale. De er bare ikke så nemme at finde og lokke til.

Jeg smider også lige en kort bemærkning med Sviat med her: Hvad der skal ske med ham, ved jeg jo selvfølglig heller ikke, men jeg synes det er alt for fortegnet at fremskrive hans nuværende skader med resten af karrieren. Inden disse baglårsskader så var der vel ikke noget siden han var skadet i Celtic. Tror sagtens han kan komme tilbage på niveau, han var rigtig god for os i efteråret.
Skrevet af Nandeyanen
Ja Lerager blev købt fri i denne her weekend og vi har ham til December 2025, så 3.5 år endnu.

Desværre med baglårsskader, så er det skader der kommer igen når man har fået den første. De opstår i sprints. Cornelius var plaget af dem, men nu har han fået en rolle i Trabzonspor hvor han ikke skal ud og sprinte men bare stå i feltet. Derfor er han ikke skadet mere.

Boilesen var også plaget af dem. Men det går langt bedre efter han skiftede fra venstreback til CB. Boilesen kan så bare ikke tage hurtige tilbageløb mere hvilken er en stor svaghed for os.

Jeg kender ikke nok til Svia til at vide om en langsommere udgave af ham vil svække hans styrker for meget. Man behøver egentlig ikke at være hurtig hvis man er forudsigelig. Italien vandt EM med den langsommeste duo.

Selvom Boilesen ikke er god på hovedet og Diks er ret god. Så har Diks været bagerste mand på hjørnespark på det seneste simpelthen fordi Boilesen ikke kunne løbe kontra op og vi indkasserede mål på det i efteråret. Falk som også har været bagerste mand ved dødbolde fik også en baglårsskade i efteråret. Ham sætter vi heller ikke til at sprinte mere.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Defensive Tunger
Præcis og Sviat er kendt for at være langsom. Man kan så sige at skulle han blive endnu mere langsom, så kan det da godt være det vil svække ham, men han har aldrig levet på fart i hvert fald.

Sviat er i hvert fald seriøs med sin træning og er kommet sig over en slem knæskade tidligere. Jeg tror og håber bestemt på han også kommer ovenpå den her. Nu har han i hvert fald lang tid til at få trænet op igen og er ikke ´tvunget´ tilbage på banen de næste par måneder.
Skrevet af Nandeyanen
@Defensive Tunger

Det kan måske være et problem for Sviatchenko at spille med 3 bag i. Jeg har læst om svagheder og styrker ved de forskellige formationer. Den største svaghed ved at have 3 bagi er forsvar mod kontrachancer. De 3 spillere skal dække et større areal når de skal forsvare kontra´er modsat en 4 mandskæde. Så de skal ud og løbe og sprinte mere fordi kæden bliver strukket ud.

Jeg har ikke set nok FC Midtjylland til at vide hvilke slags mål modstanderne har scoret på jer. Men mit gæt er at I har indkasseret en del på kontra´er grundet den formation I spiller.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Teshin1990
Når man piller Dreyer og Evander ud af holdet virker det godt nok tandløst.
Sviatchenko med skadesproblemer, Paulinho og Brumado med formdyk. Puuuuhaaa.
Ligner også at Joel vil og skal videre.
Er det mon alt for urealistisk med Rasmus Carstensen?

Nogle sjove/spændende bud på en start 11´er i den nye sæson, hvis vi antager at Dreyer og Evander ryger og at Bo fortsætter?

Meyer ville være spændende til en 3 mands midtbane, men Bo vil tilsyneladende hellere tabe 10 kampe i streg og fyres end at spille 4-3-3, så Meyer bliver næppe hentet på en permanent aftale.

Vi har Kaba og Pfeiffer der har været rigtig gode i deres lejeophold. Kaba får næppe en rolle, når man tænker på de disciplinære ting. Men Pfeiffer kunne da være spændende at give chancen. Han er stadig kun 25.
Vi har også en Nicolas Madsen som har gjort det godt i Holland.
Og hvad skal der mon ske med Lössl, Marrony og Fraulo?

Det her kunne være spændende, men sker næppe:

Elias
Carstensen Erik Dalle Paulinho
Madsen Meyer Rapha
Gus Pfeiffer Chili

Mere sandsynligt er det her:

Elias
Ny Erik Dalle Juninho/Høegh/Døhr Paulinho
Rapha Ny
Gus Brumado/Ny Chili
FCM siden 2002.
Skrevet af stik i rend dreng
Carstensen tror jeg næppe på efter hans seneste udtalelser.
Skrevet af billebums
Jeg sagde det også i vinters, men jeg synes ikke vi skal satse på Carstensen.

Meyer håber jeg stadig man henter permanent, men det kræver sandsynligvis en hurtig afklaring på Evander (noget alle parter i øvrigt bør være interesseret i).

Skifter Joel, så er det oplagt at Døhr overtager pladsen. Derudover har man Dalsgaard og Oliver Olsen. Der er altså ikke behov for en HB. I stedet bør man kigge efter en VB, da Paulinho også godt kunne være på vippen.

Holder BoH fat i sine 3 CB, så skal der hentes endnu en CB ind.

Nicolas Madsen kunne godt gå hen og blive en Rasmus Nicolaisen historie.

Vi må antage at BoH ønsker at fastholde sin 3-4-3. Hvis han ønsker at fortsætte i samme stil, som han har gjort i mesterskabs spillet, så er min bedste bud på en opstilling (ud fra de tilgængelige spillere):

Olafsson
Dalsgaard - Sviatchenko - Høegh/Juninho
Døhr - Charles - Onyedika - Dyhr
Isaksen - Lind - Chili

Kedeligt, I know.
Og så håber jeg man tager sig sammen og får en aftale på plads med Fraulo!
Skrevet af Nandeyanen
Hvis man vil satse på Olafsson, så er det spændende hvad I gør ved Lössl. Brentford har meddelt i dag at de sender Lössl tilbage til FC Midtjylland.

Og så må Lössl også kigge indad. Det er ikke FC Midtjylland der har ødelagt hans chancer for VM. Selv hvis han havde spillet havde han næppe blevet udtaget.

Daniel Iversen har været en af de aller bedste målmænd i Championship denne sæson. Han bliver rost til skyerne.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Defensive Tunger
Lössl har dummet sig big time. Han må tage et par skridt ned. Enten til Vejle eller måske aab. Han har intet at gøre i FCM længere, men det kan nok højest blive en lejeaftale i første omgang, nu hænger vi jo på kontrakten.
Skrevet af Nandeyanen
Hvorfor har han intet at gøre i FCM længere? Er han ikke en af de første fra akademiet der kommer hjem til hjerteklubben?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Defensive Tunger
Den måde han smækkede med dørene på og blev pigefornærmet over at skulle vise sig som den bedste for at stå.

Der er jo ikke noget der har ændret sig, han skal stadig være bedre end Elias for at stå for os.
Skrevet af Slettet(550619222806)
Der er jo ikke noget der har ændret sig, han skal stadig være bedre end Elias for at stå for os.

Han malede sig op i et hjørne, men malingen er vel tør nu, så han kom komme ud derfra igen.
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Skrevet af Defensive Tunger
Ja det vil jo som sagt kræve at han kigger en hel del indad.

Han kan ikke komme bragende tilbage og forlange alt muligt nu. Ydmyghed og en kamp om at være første keeper er hvad det vil kræve. Det ligner jo ikke han har det i sig?
Skrevet af Teshin1990
Lössl er mere eller mindre død for mig, af åbenlyse årsager. Håber han smutter med det samme igen, han fortjener ikke at have trøjen på igen.
FCM siden 2002.
Skrevet af billebums
Var det ikke det samme med Døhr?
annonce
0