Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg brokker mig nu heller ikke over de mange kampe. Jeg synes det er skønt at se FCM igen og igen. Men jeg har altid godt kunne lide pokalturneringen og det her er jo et signal om at den er ligegyldig. I hvert fald i år. Man kunne sagtens have rykket den kamp.

Det er mange der er ude pga. en venskabskamp, der i disse corona-tider, slet ikke burde blive spillet.
"Nu skal jeg ikke påstå at jeg kender køge holdet særligt godt, men jeg tvivler på at mange fra deres førstehold overhovedet kunne komme i betragtning som reserve for FCM?"

Jeg kendte heller ikke så mange fra Fremad Amager, men jeg kan se på spillet i suppen. At vores B-kæde ikke er særlig god. Den kører altså ikke bare et hold som Køge over.
Enig, mener dog at det er en fin mulighed for eks. Pfeiffer og Hoegh at lige fortælle træneren at de altså også er der ;-)
Nu skal jeg ikke påstå at jeg kender køge holdet særligt godt, men jeg tvivler på at mange fra deres førstehold overhovedet kunne komme i betragtning som reserve for FCM?


Selvom det sikkert er rigtigt nok, er der stadig den væsentlige forskel, at HB Køge antageligvis kan stille med et hold, der er vant til at spille betydende kampe sammen. Fodbold er nu engang en holdsport, og det er trods alt ikke et Serie 3-hold, vi skal møde.

Nej, verden synker ikke i grus, hvis vi ryger ud af pokalen - men jeg vil da hellere vinde.
Midtjylland!
Men held og lykke med f.eks. at overbevise Anders Dreyer om, at det er en god idé at fratage ham chancen for en landsholdsdebut, fordi han skal være klar som indskifter, hvis nu det brænder på i en pokalkamp i Herfølge.

Vi er selvfølgelig nødt til at sende vores spillere til landsholdet, når de kalder. Det er både i FCM´s og spillernes interesse.

Vi virker enige. Selvfølgelig er den pokalkamp ligegyldig.

Mon ikke Dreyer og de andre var troppet professionelt op til den pokalkamp, hvis det var det, der skulle være sket? Jeg tror det. Landskampen er jo også i den forstand ligegyldig, når vores bedste ikke er med.

Det var mere for at skyde "skandale"-prædikatet lidt ned. Alt det her må være afstemt de relevante parter imellem.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Jeg synes nu stadig, det er problematisk ift. pokalturneringens værdi. Et Superliga-hold bør ikke skulle spille en betydende kamp samme dag, som landsholdet spiller. Det virker grundlæggende forkert i mit hoved.

Er pokalturneringen laveste prioritet i forhold til CL, Superliga og landskampe? Så afgjort ja. Men det er stadig den ene af de to eneste titler, der er mulige at vinde i Danmark. Det burde være muligt at udsætte den kamp.
Midtjylland!
Jeg er helt enig , det virker spøjst og problematisk at vi skal spille pokalkamp samtidig med at div. Landshold spiller.

Vi har afgivet ti spillere , Kaba og Onyeka har meldt fra , jeg er med på at vi formentlig ikke have startet med alle fra start , men det devaluerer pokalturneringen meget , at vi mangler 7 mand fra startopstillingen grundet landskampe.

Vi kan sagtens ryge ind i et nederlag til en 1. Divisions klub igen for andet år i træk .
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Jeg vil kalde det her vores idealopstilling pt.:


Hansen

Andersson - Sviatchenko - Scholz - Paulinho

Cajuste - Onyeka

Dreyer - Evander - Sisto

Kaba


Så det er 9 ud af 11, vi mangler. Kaba og Onyeka har aktivt meldt fra landshold pga. skader, så dem ser vi næppe mod HB Køge heller. Glæder mig til at se truppen...
Midtjylland!
Enig i idealopstillingen. Jeg synes Priske har gjort det godt, men for pokker hvor er det ærgerligt for jer at han ikke har brugt Evander og fået det maksimale ud af ham på det seneste. Mabil har ikke været god. Evander i form kunne i den grad have gjort ondt på Ajax. Ville mene at Mabil ikke skulle have startet den kamp.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Billebums - Hjalte er officiel assistent.
annonce