Snak

Mere indhold efter annoncen
Sådan!!!

Cools din røv :) Få nu Andersson ind
Jeg synes det er befriende med Cools.
Andersson har været middelmådig defensivt i denne sæson, og han producerer stadig intet fremad i banen. Offensive backs er vigtigere end forsvarsklipper i den måde vi spiller på.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Synes pointtabene mod både Horsens og SønderjyskE viser noget andet. Der er offensive folk nok på det her hold. Og jeg er noget mere tryg ved Andersson nede bagved. Så må andre lave de offensive aktioner
Synes ikke det er helt fair at bringe de to kampe op, med den mængde vand der løbet under broen siden. Cools har set stærkere ud end Joel den sidste måneds tid. Han var virkelig god mod FCK og jeg synes også han har en række gode aktioner i dag. Defensivt giver han vel heller ikke voldsomt meget væk før det der rodede straffespark. Det er sgu mere en tilfældighed. Derfra virkede han dog ret usikker. Joel har været skuffet over nærmest hele sæson, hans fejlmargen er steget markant - både defensivt og offensivt. Han virker trykket af den skadede fod, der måske stadig ikke er helt hvor den skal være.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Jeg ved ikke hvor meget vand der er løbet under åen. Vi startede svagt i superligaen og var også heldige mod Randers. Så der er kun spillet en 4-5 kampe siden. Det er rigtigt at Cools gjorde det godt mod FCK, og udfra devisen at man ikke er bedre end sin sidste kamp, så har du jo ret. Men han så ikke godt ud i begyndelsen af sæsonen og jeg synes også det var ham der lukkede AGF ind i kampen i dag.

Det er så også rigtigt, at Cools spillede flere af de nævnte kampe sammen med James, og derfor er det måske ikke helt fair at nævne dem.

Andersson synes jeg ikke har skuffet så voldsomt defensivt, og genkender ikke det med fejlmarginen, på nær mod Ajax. Men nok om det. Jeg var heller ikke begejstret for Paulinhos første lange periode, og nu er han jo en af de mest stabile hver gang.
Uden Cajuste i dag på grund af corona. Så vi har Nicolas Madsen med i stedet.. Puha..
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Det er fandme trænge vilkår. Madsen har dog spillet nogle gode kampe, så forhåbentlig præsterer han en helt kanon kamp i dag.
Hvorfor prøver i ikke at få gang i Evander?
Fordi han er i Corona karantæne.
FCM Liverpool
God kamp og held og lykke :)
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
annonce