Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi bliver kørt ud på røv og albuer. Jeg er godt nok nervøs for resten af kampen.
Jeg forstår ikke hvorfor at Sisto spiller i midten i alle CL kampene, han har ingen plads at udfordre på, er nemmere at lukke ned og får bolden med ryggen til mål. Imo ville en kant position passe noget bedre til hans styrker. Er de andre muligheder i midten for ringe defensivt eller hvorfor prioteres han i midten?
Det kunne godt være Idag i får første cl point, det er helt vildt at i ikke er bagud ved pausen
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Altså i forhold til Sisto i midten handler lige i dag nok om, at både Cajuste og Evander er ude med corona. Men ellers er jeg sådan set enig - forstår ikke man ikke i de forrige kampe har brugt Evander derinde. Han er sikker med bolden på fødderne og kan tage lidt tempo ud derinde


Et mirakel vi ikke er bagud med flere stykker. Ved ikke om det er manglen på Cajuste men der er pivåbnet igennem midten. Onyeka og Madsen leverer begge okay aktioner, men generelt er de fuldstændig overmatchet. De to stoppere og Jesper gør det fint. Og Kaba. Han gør det faktisk godt, svært når man står alene med 4 mand. En skam hans teknik og timing ikke er helt i top, der er et par situationer hvor han kunne have gjort det farligere end endte med. Men han kæmper nærmest en ensom kamp deroppe. Begge backs absurd pressede, både da det var Paulinho og med Andersson. Der skal altså klappes lidt mere igennem, vi halser efter. Pione og Dreyer har været helt usynlige!

Det eneste positive er, at vi de sidste 10 minutter trods alt er bedre med end de første 35. Og så det faktum at man vel nærmest ikke kan spilles SÅ meget ud af banen i endnu en halvleg. Vi har i de andre kampe efterspurgt lidt held og marginaler. Det har vi i hvert fald haft i dag.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Tænk sig hvis vi bare kunne indskifte Cajuste og Evander i halvlegen, så Sisto kan komme på kanten. Forhåbentlig er vi svineheldige og får point med hjem. KOM NU DRENGE!
Desværre..
Mabil er simpelthen ikke god nok på dette niveau. Men når nu de andre er ude skal han vel spille.
Det er vildt FCM ikke er bagud med mindst 3, men den skal over stregen for at tælle og det har den jo ikke været endnu. Bare en lille fejl fra Ajax´s side og en lidt skarpere Dreyer, Kaba, Mabil, Sisto, ja større ting er vel set igennem tiden.
Kraev kunne vel godt komme ind og så skubbe Sisto ud på kanten? Problemet er hvordan man kan styrke defensiven. Vi har vel ikke rigtig noget at skyde med fra bænken, og vi overlever næppe en halvleg mere.

Edit: Nej det gjorde vi så ikke.
Ja ok nu gælder det om at blive ydmyget
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
FCM er jo i en meget svær gruppe, men det tenderer efterhånden det pinlige. Ingen point og 1-11 i målscore - og måske bliver det endnu værre de næste 20 min.
Med Liverpools nederlag i aften er de tre andre hold i hård kamp om videre kvalifikation og i kan ikke engang nå 3pladsrn efter 4 kampe, detbliver ingen point denne gang
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
annonce