Snak

Mere indhold efter annoncen
Den her kamp bekymrer mig godt nok. En ting er vi taber til Ajax, men vi er jo pivelendige, og hvad endnu værre er, så virker spillerne mentalt ramte denne gang. Onyeka er helt væk. Pione er pivelendig, det samme er Dreyer og Mabil. Nicolas Madsen prøver men han er tydeligvis overmatched. Det samme kan siges om Cools og Joel. Sidstnævnte har vel efterhånden gang i sin klart dårligste halvsæson i klubben. Det er vel nærmest kun stopperne og Jesper der kan se sig selv i spejlet. Og til dels Kaba. Det her er ganske forfærdeligt.

At der så er åbenlyst frispark på 3-0 målet er mindre vigtigt. Det kan godt være Tøfting siger at det er skulder mod skulder, men normalt må man jo altså ikke 100 % mand fokuseret bare spurte direkte ind i en modstander jo.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
James mod Liverpool og Atalanta. Det bliver en forfærdelig omgang jo.
Forhåbentlig bliver det Daniel Høgh. Ellers runder vi jo 20 mål lukkede ind inden vi er færdige. I dag var ganske enkelt ikke acceptabelt. Som flere eksperter har sagt: "FCM kan spille 6 fantastiske kampe, og tabe dem alle alligevel". Det ville jeg kunne leve med. Jeg kan acceptere indsatsen mod Liverpool og hjemme mod Ajax. Det i dag var ganske enkelt ikke godt nok. Masser af fejl og ganske enkelt ikke godt nok niveau. De virkede virkelig modløse. Det ligner dem ikke og det er meget bekymrende.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Nå, så røg vi ud af Europa for denne omgang. Ikke meget at stille op i den gruppe, men en anelse skuffet er man vel over, at vi alligevel er så langt fra.

Det må gå ud over AaB på lørdag!
Midtjylland!
Tillykke med det fine resultat
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Ja, ja, VAR fik da reddet bette Thelander.

Med den startopstilling til i aften, er jeg oprigtigt i tvivl om, hvorvidt jeg tør kigge med. Det kan blive rigtig grimt.
Midtjylland!
Så vi går over til 2½ stoppere i dag. Ligner man er blivet inspireret af Verona i weekenden mod Atalanta. Men ja det kan godt blive grimt det her.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Hvor er Sisto?
Pione er skadet.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Tak.

Forfærdelig start. Defensiven sejler (igen). Dog har i selv skabt en god chance.
annonce