Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Diogenes
Det er et hoejt beloeb for AGF, og han er nok der hvor han ikke kan taale ikke at spille fra start hver gang. Det ligner en fornuftig handel for alle parter.
Skrevet af TheUnitedWay
6 mio er mange penge for en reserve. Jeg kan dog godt forstå FCM´s motivation.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af MadsThomsen
Steinlein sagde efter sæsonens sidste kamp, at Mikael Anderson er en af de spillere, som man vil give et større ansvar i næste sæson. Så ville overraske mig hvis man sender ham til AGF for den pris.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Gelmore
Jeg må indrømme jeg ser ikke det store lys i Mikael Andersson. Han bør kun være reserve i FCM, hvilket han ikke kan være tjent med.

Men hvem ved om BO H. får noget ekstra ud af ham. Det er den slags spillere, han har fået til at "overpræstere" i ACH.
Skrevet af Mikaelletager
Nogen der ved, hvornår FCM afholder pressekonference i dag?
Skrevet af billebums
Hold nu op - men stikker af til en kammerats bryllup og så sker der ting og sager.

Priskes afgang
Jeg må sige at jeg har det lidt ambivalent når det kommer til hans afgang. En fyring havde jeg været decideret i mod, da det i mine øjne havde været komplet håbløst og mangel for situationsfornemmelse. Han har trods alt været med til at løfte klubben og selvom mesterskabet og pokalfinale glippede, så bærer han ikke al ansvaret.

Han har dog været i klubben samlet 8 år (6 som assistent og 2 som cheftræner - 5 år i første periode og 3 år her i anden periode i klubben) og hvis jeg ikke husker helt forkert, så har Steinlein tidligere været ude og snakke om, at man lagde 2-3 års planer med sine cheftrænere. Priskes afgang er derfor helt i tråd med det der tidligere er meldt ud. Jeg forstår godt hvorfor klub og Priske ønsker at prøve noget nyt, men jeg havde håbet, at han blev en sæson mere.

Timingen er dog god, for man står over for en stor oprydning i spillertruppen, der først kommer tilbage fra ferie den 17. juni, hvilket giver en ny træner mulighed for også at sætte sit præg på tingene. Man kan roligt sige, at det bliver et nyt FCM vi kommer til at se i den nye sæson, når der rokeres så meget i både trup og stab.

Mulig tilgang af Bo Henriksen
Endnu en gang sidder jeg med en ambivalent følelse - for Bo Henriksen har vist sig at være en formidabel motivator, men taktisk har det været primitivt og uinspirerende. Jeg sad ellers også og lurede på ham, som potentiel FCM træner tidligere, da vi stod over for et trænerskifte.
Min farvorit til at overtage den åbne stilling var faktisk Thomas Thomasberg, men ærlig talt er jeg begyndt at have mine tvivl om nogen af disse to er den rette for FCM. Hvis FCM ønsker at etablere sig som klub med fast EL gruppespil med små udsving (så man en gang i mellem kommer i ChL eller CoL), så tror jeg man skal finde en træner med international erfaring (enten som spiller eller træner).

Når det er sagt, så kan jeg forstå at Bo Henriksen også kommer til at få en mere begrænset rolle. Bl.a. kommer han vist ikke til at stå for selve træningen, for samtidig skal trænerstaben styrkes, så måske bliver han mest af alt en galionsfigur, som skal presse spillerne på banen og tage mediernes fokus fra spillerne - hans styrke er uden tvivl mandskabspleje og motivation.
Jeg tolker det desuden, som et øget ansvar til Bach Bak - såfremt han ikke rykker med Priske.Anderson til AGF?
Det er ikke første gang han har været rygtet til AGF og med tanke på, at han er opvokset i Aarhus, så kunne han meget vel kræve et skifte. I FCM står navnligt midtbanen til at blive tyndet ud og klubben har derfor stor interesse i at fastholde selv de mest perifære spillere, så man undgår at skulle købe 2-4 spillere ind, der skal lære at spille sammen.

Anderson har dog momentvis vist glimt af sin kunnen og jeg synes det har gavnet hans spil, at han er blevet rykket længere tilbage og mere centralt på banen, for han arbejder ret hårdt for holdet og til tider er der noget Onyeka vildskab over ham.
Læg der til, at Anderson i højere grad passer ind i den klassiske Bo Henriksen/David Nielsen spillestil (hvilket jo også er årsagen til AGF vil have ham) end eksempelvis Sisto.

Anderson står dermed i et gylden position, hvor han (nærmest) kan vælge og vrage mellem hold, som ønsker at bygge noget op omkring ham og man kan ikke fortænke ham i et skifte (navnligt hvis han føler sig røvrendt i FCM). Han har 2 år tilbage af sin kontrakt, så ønsker FCM at beholde ham, så er klubben nok nødt til at vifte med en ny og forbedret kontrakt.
Så sælges han ikke, så forlænger han i stedet er min "spådom" :D

Min drømmetransfer denne sommer
Det er nu officielt at Scholz skifter og jeg synes ikke at vi nødvendigvis skal have en erstatning. Vi har allerede Høegh truppen og Nicolaisen kommer tilbage fra sin udlejning denne sommer. Jeg så gerne disse spillere blev vist mere tillid den kommende sæson.
Min største frygt er midtbanen, som står til at blive udtømt og jeg mener derfor vi skal have hentet den rette spiller ind. For mig er dette Magnus Kofod Andersen, omend jeg tidligere ikke har set et lys i ham; jeg synes han er vokset denne sæson og jeg er blevet lun på at få ham til klubben. Jeg tror ikke FCN kan udvikle ham mere, så kan han lokkes til at spille i FCM 1½-2 sæsoner med Europæisk gruppespil, så tror jeg begge parter har stor gavn af sådan en transfer.

Trådens titel
Har på falderebet vil jeg sige, at jeg ikke er enig i trådens titel.

Jeg kan ikke spotte noget over den seneste tid der er verdensklasse!
Jeg kan ikke spotte noget fremdarettet, som indikerer det bliver verdensklasse!

Klubben står derimod over en turbulent tid, hvor der er så mange ukendte faktorer, det kommer til at have (positiv eller negativ) langtidsvirkning på klubben. Posen står til at blive rystet i FCM og det kan hurtigt blive højt at flyve, dybt at falde.
Skrevet af repos , moderator
Trådtitlen er vel en hentydning til Bo Henriksen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Esbjerg - fan
Så er Bo H. ankommet til FCM - netop fotograferet på vej ind til pressemøde
Skrevet af MadsThomsen
Det er interessant med den kære Bo som chef. Der har været kritik af Priske, og hans måske manglende evne til at motivere spillerne. Nu får vi vel syn for sagen. Hvis ikke Bo kan motivere de her drenge, så er der sgu ingen der kan.
Det større spørgsmålstegn hos mig ligger i Bos taktiske evner. Hvor dygtig er han til alt det, der ikke lige handler om indstilling og power? Kan han være den der finder et mere velfungerende offensivt udtryk? Vi har i denne sæson haft langt mere boldbesiddelse end vi har haft tidligere, og det har vi ikke for alvor lykkedes med at løse. Bo har ikke tidligere virket som det store offensive geni, men måske det i ligeså høj grad skyldtes hans begrænsede muligheder af kvalitet og spillere, end et egentlig ønske. Vi kan ikke have samme indstilling som Bo havde i Horsens - men det er der jo heller ingen grund til at antage, at han vil. Han skal helt klart have chancen for bevise sig! Verdensklasse!
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Toon Toon!
Det bliver vildt spændende at se hvad Bo H. kan med jer. En stor chance for ham. Det er early days og den sammenligning, jeg nu vil lave, er selvfølgelig lidt langt ude, men det blev jo også sagt om Alex Ferguson, at han ikke var den store taktiker. Til fælles har de, at de får semi-dårlige fodboldspillere til at fungere rigtig godt på et hold...

Om Bo H. nogensinde bliver en rigtig stor træner er umuligt at sige, men jeg tror bare ikke man skulle undervurdere betydningen af at man kan finde ud af at motivere en trup. Nogle gange virker det faktisk som om at dét er vigtigere end det taktiske, til en grænse selvfølgelig. Men et setup med en stærk taktiker i baggrunden og en motivator i front er ikke helt dumt (der var også snak om at Selles og David Nielsen fungerede på samme måde i AGF).
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Nandeyanen
Hej FCM fans. Jeg har tidligere skrevet herinde at jeg var imponeret over Isaksen.

Blev starter i slutningen af grundspillet får 6 kampe som starter. Han starter også inde igen i første kamp mod BIF i slutspillet hvor I også vinder. 2.2 point i snit de kampe han startede. Der var dog det røde kort mod Lyngby. Men ellers har FCM haft en god pointhøst med ham.

Så ryger han på bænken kampen efter mod AGF, men bliver skiftet ind med 25 minutter igen og laver en assist.

De sidste 9 kampe i slutspillet starter han ikke en eneste gang. Det bliver endda færre minutter som indskifter. En af kampene får han kun 3 minutter.

Det var på det tidspunkt der var spillere der luftede utilfredshed. Priske begynder at eksperimentere og jeg tror der er en sammenhæng mellem utilfredsheden og den manglende spilletid for Isaksen.

Det var på det tidspunkt Sisto kom tilbage og blev fast starter. Højrekanten blev enten tildelt Dreyer eller Sisto og Isaksen røg ud i kulden. De to prøvede også at spille på midten hvor Evander blev skubbet ned siden af Onyeka.

Sisto får de sidste 7 kampe i slutspillet som starter og i ender med 10 point i de 7 kampe. Altså 1.4 point i snit med Skarp.

EB kommer så med den artikel at der er utilfredshed i jeres trup hvor spillerne mener at Sisto er blevet belønnet for at skabe sig i det famøse taktikmøde.
______________________________________________________

Jeg så Isaksen i dag til u21 kampen og han imponerede mig igen i dag. Jeg ved ikke hvad FCM / Priske tænkte da de lige pludselig satte ham ud i kulden. Never change a winning team. Er det ikke det man siger?

Jeg forstår bare ikke beslutningen om at sætte Sisto tilbage ind i holdet. Det gik jo så godt uden Sisto. Selv som starter viste han attitude problemer når han blev skiftet ud.

Bruun på BT skrev lidt om det i dag. https://www.bt.dk/superligaen/bruuns-blog-truppen-er-i-aabenlys-ubalance

Priske siger det er sundt at lufte utilfredshed det viser vinder instinkt.

Men Bruun siger jo at man ser ikke sådan en utilfredshed i de største klubber. Respekterer man ikke træneren så er det AUS. Ingen er over klubben.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Hausser
Tror der er en del der undrer sig over at Isaksen ikke fik mere spilletid til sidste end han gjorde, for formen var afgjort til mere.

Men Isaksen er nok mere en omstillings- og løbespiller han han er god i de små rum som et kompakt forsvar efterlader ham at arbejde i, og tror det har været problemstillingen for ham.
Skrevet af MadsThomsen
Cheftræner solgt, ny cheftræner ind, og ny storaktionær. Og det alt sammen indenfor en uge. Det er aldrig kedeligt at være FCM-fan i hvert fald.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Acebone
Slap af med de bomber hele tiden, jeg kan ikke følge med.
Midtjylland!
Skrevet af MadsThomsen
Lyder til at det er Holch Poulsen fra Bestseller. Jeg er faktisk glad for, at det er en lokal der skal med på vognen. En mand der er stærkt forankret i det lokale på den ene side, og så en Benham, med hans modeller, gode governance og kontakter til det engelske på den anden - derudover har de jo begge a buttload of money! Det kan blive rigtig spændende. Jeg håber ikke der går "City/Chelsea" i den, men man fortsætter arbejder målrettet på, at forretningen hele tiden skal hænge sammen. Jeg synes man har ramt den balance lige i røven i Benham-tiden. Med en lokal mand med masser af penge inden over, så er man vel også mindre "skrøbelig" hvis Benham pludselig en dag trækker stikket? Ikke at der er noget som helst der tyder på dette.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af stik i rend dreng
Det ligner et frontalt angreb på FCKs position i dansk fodbold, og jeg elsker det.
Skrevet af mrosquist
hold kæft det er ambitiøst og fedt det i lægger op til, hatten af! fra en fck fan
Skrevet af Teshin1990
Udover at vi sked ´The Double´ væk i den foregående sæson, så er det altså rigtig spændende at være FCM fan for tiden, og har egentlig været det i en del år efterhånden :)

Det er fedt at være fan af en klub med store drømme, mål og ambitioner, i stedet for en klub som bare er rendyrket middelmådighed, som jeg synes der er ved at være mange af i DK, uden at nævne nogle navne.

Spændende hvad fremtiden bringer og hvor langt det rækker.
FCM siden 2002.
Skrevet af Acebone
Det virker fornuftigt, at klubbens fysiske rammer skal forbedres både i Ikast og ved stadion. Jeg glæder mig til at se alt det nye.

Top 50 i Europa har jeg dog svært ved at se hænge sammen med alt det andet i visionen inden for fire år. Klart, bedre rammer vil skabe bedre forudsætninger for at komme derop (og holde fast i positionen) på længere sigt. Men at kravle 60-70 pladser op ad ranglisten på fire år kræver jo kontinuerlig europæisk succes fra nu af. Det virker lidt pudsigt, når Ankersen så også siger, at det ikke nødvendigvis er et kvantespring ift. investeringer i truppen nu og her.

Nå, det er jo heller ikke altafgørende, men det undrer mig bare, at man oven i alt det langsigtede lige skal melde sådan en "uret tikker" ud på det sportslige. Men så igen, de offensive udmeldinger har historisk set givet pote i sidste ende.
Midtjylland!
Skrevet af James b
Nogen der ved om stadion kapaciteten udvides ?:)
annonce
0