Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Teshin1990
Synes også vi helt generelt drukner i mandagskampe igen i denne sæson.
FCM siden 2002.
Skrevet af Slettet(550619222806)
Synes også vi helt generelt drukner i mandagskampe igen i denne sæson.

I en normal runde spilles første valg søndag klokken 18.00, andetvalg klokken 16.00 og tredjevalg mandag klokken mandag klokken 19.00.
Det er en del af forklaringen. Vi har vundet pladsen fra AGF, som spiller i forkerte slutspil.
At formel 1 slår SL af banen er slet ikke nyt.
Heldigvis er Brøndby Stadion ikke et sted at tage hen. Det kan jo være livsfarligt.
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Skrevet af Nandeyanen
I har ikke vundet pladsen fra AGF. Et hold må maks spille 6 Mandagskampe på en sæson. Så når der ikke kan spilles flere AGF kampe om Mandagen får FCM pladsen.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Saemala
Sønderjyske har da haft 8?
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af billebums
Def tunger
Jeg tjekkede selv lige programmet og det ser ud til det er den 25+28 der spilles, ikke 25+27. Dermed går spillerne to dages hvile mellem hver kamp. Så er det ikke så kritisabelt som det så ud i første omgang ;)
Skrevet af Defensive Tunger
Bille du har helt ret, jeg kiggede på Sønderjyske-OB pokalkampen, åbenbart.

Jeg er også enig i at det ikke er en katastrofe, men jeg synes sgu ikke det er helt fair at VB spiller den 22. og vi så spiller d. 25. Igen, det må jo ikke være en undskyldning, men når det jo ikke er pga Europakampe eller noget andet, så kan jeg sgu ikke helt se hvorfor de skal have 3 dages forberedelse mere. Samtidigt med at man da krymper vores program maksimalt sammen!

Det gode er så at vi har et hav af spillere, det skal endelig komme os til gode. Så må trænerteamet finde ud af at få balanceret det.

Skal vi kigge lidt mere på os selv, i stedet for bare at brokke sig (mig). Så ser vi vel mest af alt tynde ud i forsvaret. Især hvis Sviat stadig er ude, så har vi vel reelt kun 7 spillere til 5 pladser? Døhr har karantæne mod BIF så der må vi have 6 til de 5 pladser. Mon ikke Juninho skal genopfindes og så kan det da også være at vi får Der Meyer lidt at se.
"Sjovt" er det da også at se hvor ked af det vores kære Evander bliver hver gang han bliver skiftet ud, men det er vel meget godt set af vores trænerteam at spare ham når kampene er afgjort, for der er ikke plads til mange hvil til vores kære brasser.
Skrevet af Nandeyanen
@Saemala

Var ret overbevist at AGF trumfede det igennem på et tidspunkt.

Men det kan være de har ændret det da de sløjfede Fredagskampene?
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/superliga-boss-mandagskampe-er-meget-bedre-end-fredagskampe
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Saemala
Jeg må sige at jeg intet galt kan se i det her, og forstår ikke helt problemet.

Det meste af efteråret spillede vi midtugekampe hele tiden.
Nu har vi rigeligt med pauser, og får et par uger med et halvpresset program, og så er det et problem? Det er endda Vejle i de to midtugekampe, hvor jeg både forventer og håber at vi roterer.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af Defensive Tunger
Problemet er da ret tydeligt beskrevet i at Vejle har 3 dage mere til at forbere sig på kampen end os. Mest af alt er det jo helt uden grund. Fra d. 25. april til 22. maj spiller vi to kampe om ugen hver uge. Det er selvfølgelig meget godt lige at få trænet lidt mere i at mestre det, hvis vi gerne vil kunne spille Europa og SL. Ligeledes har vi så mange spillere at det nærmest kun vil være godt med lidt rotation.

Jeg er dog stadig en anelse bekymret. 6 ligakampe og 2 pokalkampe på 28 dage og så en potentiel pokalfinale 4 dage efter den sidste ligakamp.

Jeg skrev også som advarsel at det nok bare var Ståle Solbakken der har hoppet på mit tastatur.
Skrevet af Saemala
Sådan vil det jo altid være, med de hold der spiller fredag. Hvis du skulle være i tvivl, er det kun Viborg der har spillet flere fredagskampe end os i denne sæson.

Så længe vi selv har nok tid, er jeg fuldstændig ligeglad med hvor meget tid modstanderen har. Specielt når det er den første kamp af 2 mod Vejle. Dvs. vi har råd til at rotere og spare spillere hvis det er nødvendigt, da vi har returen til at gøre arbejdet færdigt.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af Defensive Tunger
Ja altså forhåbentlig er det ikke nødvendigt at træne en masse taktisk for at slå Vejle, men vi kan vel trods alt kun nå en reel træningssession inden vi så skal spille mod Vejle, hvor de jo har haft god tid til at restituere og derefter træne. Sådan er det nu engang, det er jeg med på.

Jeg mener dog på ingen måder du kan sammenligne det med hvordan det normalvis er. Der har man jo så mellem 5-8 dage mellem en kamp. Altså rigeligt til at restituere og også træne.

Jeg forstår bare på ingen måder hvorfor vi skal spille mandag når vi jo så sjovt nok skal spille allerede torsdag igen. Der er bare ingen grund til at lægge den kamp om mandagen...
Skrevet af KommerNu
Jeg har lige et spørgsmål til dem af jer der lytter til podcasten sort snak.
Jeg har et par gange lyttet med og der er en skiller hvor der er en der leder et kampråb efter en sejr. Hvem er det? Og hvad er det han siger?
På forhånd tak :)
Skrevet af Benzo
Hvis det er den skiller jeg tror det er, mener jeg det er Rilwan der indleder kampråbet. Og han siger "Er i klar gutter? Er i klar gutter? En-to-tre nu".. Men pga hans tykke accent lyder det mere som "Er i glar gudder? Er i glar gudder? En-to-træ nuh!"
FCM Liverpool
Skrevet af stik i rend dreng
Og det er vist Onyedika der har overtaget tjansen nu :)
Skrevet af KommerNu
@Benzo
Ahh mange tak. Har virkelig undret mig over hvad der blev sagt. Slet ikke i nærheden af hvad jeg troede :))
Skrevet af Defensive Tunger
Men på den lydfil, er det da ikke Frank Oneyka der siger det? Det troede jeg ellers :D
Skrevet af Benzo
Det kan sagtens være Frank, jeg er ikke 100% på at det er Rilwan.
Det er bare den der "glar", det er klassisk Rilwan.
FCM Liverpool
Skrevet af stik i rend dreng
Jeg tror altså også det er Rilwan
Skrevet af MadsThomsen
Ikke lige den gave man havde regnet med fra Randers. Godt kæmpet og fuld fortjent de vinder. FCK virker som et hold der har det svært, hvis de først kommer bagud.

Med deres sejr og AaBs nederlag er det jo en perfekt runde for os, hvis vi vinder i morgen. For dælen det er latterligt vigtig morgen.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af stik i rend dreng
Nu kan vi jo selv afgøre mesterskabet, det kræver bare at vi scorer helt vanvittigt mange mål. :D
annonce
0