Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er en misforståelse, at vi har solgt transferrettighederne på vores afrikanere. Det har vi ikke.

Nogle investorer lagde ca. 7 mio. i klubben mod, at de første 7 mio. fra salg af Sylvester, Izunna eller Rilwan så går tilbage til investorerne. Kald det et forskud på transferindtægt. Investorernes incitament er så, at de får 10 procent i rente hvert år, til de har fået de 7 mio. Ergo er det et dyrt lån, og jeg bryder mig heller ikke om det, men det er ikke et farvel til al fremtidig indtjening på de tre spillere.

Og ja, Steen Hessel, som er den lokale aktionær, du tænker på, har fået fremtvunget en ny bestyrelse. Så forhåbentlig bliver der ryddet op med hård hånd nu.
Midtjylland!
Glimrende initiativ med en mere aktiv FCM tråd. Savner bestemt også de oplysninger man kunne få igennem Ulvegraven og det er under al kritik at Black Wolves ikke har fået den op at stå. Hvorfor i alverden tager det så lang tid?

Sanver f.eks de oplysninger Ulvegraven kunne bibringe omkring ham talentet fra Barca man havde på prøvetræning. Hvordan gik det ham?

Angående Jakob Poulsen, så var det et logisk salg og heldgvis også til en fornuftig penge. Det var en dyr herre mere der forsvandt. Mener personligt heller ikke han er uundværlig, for bortset fra et godt 2012 der fik ham med til EM, syntes jeg han var ekstremt svingende, grænsende til ringe.

Mht. hvem jeg tror der kan slå igennem på FCMs hold i 2012, så har jeg fidus til at Ramus Lynge Christensen kan komme ind og gøre en forskel. Med Borrings farvel og Danny placering længere inde i banen, så er der reelt kun Sly og Rilwan der står foran ham på kantpositionerne. Rent teknisk vil jeg mene han er en af FCMs absolut stærkeste og han er både kombinations- og afslutningstærk.

Desværre er han stadig ikke vokset alverden efter 2 år som senior og han mangler stadig noget fysik. Største spørgsmål er også hvor meget den alvorlige knæskade, som ødelagde hele 2011 for ham, har sat ham tilbage? Men en spændende spiller er han ihvertfald, med et godt potentiale og med udsigt til en del spilletid som tingene ser ud nu.
Er der nogen med lidt insider-viden, som ved hvordan ken armand ella´s prøvetræning i FCM gik?
FC Midtjylland !
Er der nogen med lidt insider-viden, som ved hvordan ken armand ella´s prøvetræning i FCM gik?


Præcis den slags var Ulvegraven god for. Jeg er også meget interesseret, men da der ingen nyheder har været omkring ham, kunne man godt tro, at det ikke bliver til noget.
Midtjylland!
Det kan jo være det afhænger lidt af transfervinduet. Han kunne eventuelt være en erstatning for Hassan, hvis nu hans belgisk, schweiziske eller tyske eventyr bliver en realitet. For jeg synes nemlig, at der var meget opmærksomhed om at han ankom, men det er så også det. Så det kan være en signing endnu ikke er bestemt, og at det afhænger af evt. salg :-) men ja, ulvegraven er savnet!
FC Midtjylland !
Jeg har lige et spørgsmål; Hvordan kan Jakob Poulsen blive solgt til Monaco, når transfervinduet ikke engang er åbnet?
Man kan godt indgå handler udenfor transfervinduet, men formelt set er Poulsen stadig FCM-spiller.

(Det danske transfervindue er i øvrigt åbent, men det har selvfølgelig ikke den store indflydelse på denne handel.)
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Omkring den slags, er det sådan, at det blot er nok at køberklubbens transfervindue er åbent, for at der kan skiftes. På den måde kan russiske klubber vist købe i februar, selvom fx det danske vindue er lukket. (Fall skiftede fra OB på denne måde, så vidt jeg erindrer).

I dette tilfælde kan handlen dog sagtens falde på plads, hvor JP først kan skifte og være spilleberettiget, pr. 1. juli. (Medmindre det franske transfervindue allerede er åbent - så kan det ske nu). Uanset hvad er det dog ligegyldigt, da ingen af holdene har betydningsfulde kampe.


Der kan handles hele tiden mellem klubberne, tiden for selve klubskiftet er bare begrænset.

Edit: Og der kom Jonathan først.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Petter Andersson skulle ifølge flere kilder være mere eller mindre på plads i klubben som afløser for Jakob Poulsen. Er der nogen, der kender noget til svenskeren? Jeg kan se, at han har døjet med knæskader tidligere. Det gør mig lidt bekymret. Men en anfører fra Groningen på fri transfer lyder ellers som en ganske seriøs forstærkning.

Så får jeg sgu nok ikke mit ønske om en startende Mads Albæk opfyldt.
Midtjylland!
http://www.fcm.dk/index.…=laes_nyhed

Så var den god nok.

Spændende at se hvad han kan tilføre. Hvis han har holdt Femi ude, så må han da have en vis kvalitet.
annonce