Snak

Mere indhold efter annoncen
Så længe vi både har Izu og Albæk der kan spille den defensive midt, så henter vi ihvertfald ikke flere spillere dertil. Men klart det kan blive et problem hvis Izu forsvinder. Kasper Hansen virker til at være væk, så alternativet vil være purunge Mads Pedersen og det er han næppe klar til..

Mod Horsens spillede Rasmus Lynge Christensen på den offensive, centrale midtbane (uden i øvrigt at gøre meget væsen af sig) sammen med Danny (ditto). Med tilgangen af svenskeren og den fleksibiltet flere af de offensive spillere har, syntes jeg vi er godt dækket ind fremadrettet. Eneste ønske kunne være en bedre angriber end Janssen, Jude og Hvilsom, men han vil nok være dyr.

Kan vi holde på truppen som den ser ud nu og kan Janssen komme ordentligt i gang, syntes jeg ikke det ser helt skævt ud..
Mht. en bedre angriber, så er det jo bare pisseirriterende at læse artikler om, hvordan vi havde en aftale på plads med Djiby Fall sidste sommer men valgte at droppe den i sidste sekund, fordi man var usikker på økonomien. Så kan man sige "hvis og hvis", men var vi aldrig gået ind i håndbold, havde vi haft råd til ham...
Midtjylland!
Jah det er lidt træls graven er nede.
Jeg har lavet et forum hvis der er interesse for det som midlertidig løsning hvis folket er med på det :)

Det er bare et forum der vil blive ved med at køre indtil graven er oppe igen.
http://graven.danskforum.net/

Jah det er lidt træls graven er nede.
Jeg har lavet et forum hvis der er interesse for det som midlertidig løsning hvis folket er med på det :)


Det virkede :) Graven er tilbage.
Det var da vist bare det der skulle til :)
Til jer 5 der allerede har tilmeldt jer vil i så helst jeg bare lukker fora´et eller skal jeg bare lade det stå åbent hvis graven går ned igen?
Testen i Esbjerg lød til at være veloverstået. Nu er det lige om snart!
Midtjylland!
Er der nogle der så træningskampen igår, som har noget at berette?

Er specielt interesseret i at høre om Janssen ligner en mand som efterhånden er ved at være oppe i et anstændigt gear og snart banker på til startopstillingen?

Hvad jeg hørte fra en EfB-mand jeg kender, skabte FCM ikke en s... i åbent spil i nogle af halvlegene. Er der en der kan be- eller afkræfte det?

Kan se man lod Lauridsen spille højre back, men jeg er altså stadig meget betænkelig ved ham på den position og frygter han bliver udspillet mod FCK. En anden løsning kunne jo være at lad Bak spille i højre siden af forsvaret og lade Kibebe spille centralt. Men kan være man ikke vil splitte Sviatchenko og Bak ad.
Måske når man at signe argentineren til højre back. FCK ude ville dog være lidt af en ilddåb.

Vi har i øvrigt tidligere snakket om ham her:

http://www.bold.dk/nyt/A…ader-Viborg

Er han stadig interessant?
Midtjylland!
Har haft lidt svært ved at følge med i transfervinduet, men er der nogle spillere der har forladt jer udover Albrectsen?
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”

Har haft lidt svært ved at følge med i transfervinduet, men er der nogle spillere der har forladt jer udover Albrectsen?

Njae... Ikke sådan særligt - Udover naturligvis Salami, Borring og Paulsen - og sådan. Men de betyder nu ikke så meget.
Til gengæld har vi hentet Jesper grønkjær i FCK! Og det ser vi frem til!!!
;))
annonce