Snak

Mere indhold efter annoncen
Horribel ringe boldomgang og alt for lidt tempo og fysik i store del af kampen.

Forstod ikke at man ikke tidligere ændrede taktisk og spillede mere primitivt mod Paul og gjorde det til en duel om andenbolde i stedet, for opspillet er sjældent set værre end igår. Det kræver jo ikke en PHD i fodbold for at vide at en fysisk match ikke er FCNs livret. I de første 70 minutter rørte Paul jo knapt bolden.

Da man endelig gjorde kampen mere simpel og mere fysisk, overtog man fuldstændigt.

Det er lidt bekymrende at et hold som stiller sig højt på os, har så nemt ved at slå os ud af kurs og fremprovokere så mange boldtab på farlige steder og der var det tydeligt at hverken Evander eller Polle var i stand til at beskytte sit forsvar godt nok, for FCN havde jo en sværm af omstillinger med mand/mand situationer mod vores midterforsvar.

Der er flere spillere som ikke ligefrem leverer til topkarakter pt. og jeg syntes man bør overveje enten at skifte til en 3-5-2 og lade en Rilwan udskifte med en Frank eller en Sparv, eller at få en mere defensiv midtbanespiller med, med større løbepensum. Polle så flere gange langsom ud derinde og det er ikke første gang at en modstander har vadet igennem os derinde.

Forsvarsmæssigt slipper hverken Scholz, Erik eller Kian specielt heldigt fra kampen og specielt Erik agerer katastrofalt ved sidste scoring og løber ikke hjem. Boldomgangen fra Erik var virkelig også rystende dårlig

Gælder mig til at Wikheim bliver klar igen og så må vores nye 17 millioners kroners angriber snart være klar til at spille en rolle.


FCK har i foråret spillet efter os 2 gange, begge gange har de smidt point.
Hvem skal man skrive til for at få kampplanlægningen til at vi har flere kampe tidligere i runden end FCK?
FCM Liverpool
Nogen der ved, om kampen mod United bliver streamet nogle steder - og i så fald hvor?
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Den bliver sendt på Tv3sport og viaplay
FCM Liverpool
Sådan 1-0! :D
De unge skal åbenbart en tur til Porto, der slog Tottenham for andet år i træk. Nogle der ved noget om hvad vi skal forvente i den kamp.
Jeg ved at de nok er den værste lodtrækning i kunne forvente. De portugisiske hold svælger i mega talenter lige nu.
Efter en uge, hvor giganter som Manchester United og Kolding IF blev sparket ud i mørket af ulvene, er det nu tid til at erobre førstepladsen i Superligaens grundspil og den ekstra sjat tv-penge, der måtte følge med (går ud fra, det stadig fungerer på den måde).

Vi skal bruge lidt hjælp fra mini-Ståle i Parken, og så byder vi ellers gode, gamle Guld-Glen op til dans med Manjrekar James og Rafal Kurzawa i startopstillingen.

Det bliver en vild dag på P3.
Midtjylland!
Vi skal bare liiige have en håndfuld kasser fra Paul og gerne en titel eller to, så trækker det op til det længe ventede storsalg:

https://www.youtube.com/watch?v=g3xKW4zM0jM

Fedt for Ebedei og akademiet med en ny landsholdsspiller, der trækker overskrifter.
Midtjylland!
Godt nok en sløv kamp indtil nu. Ingen vilje fra spillerne og alt for mange uprovokerede fejl. FCN bliver gjort unødigt "gode" og farlige
annonce