Snak

Mere indhold efter annoncen
Onyeka trænger vist til en pause. Han ser træt ud.
Evander kunne egentlig også godt tages ud snart - hvem har vi med udover Madsen til midten?
Manglende gult til Oviedo også?
billebums

Tror ikke vi har andre end Madsen tilbage af midtbanespillern, men sådan som jeg lige kan tælle det , har vi ikke flere udskiftninger , hvis man udskifter Dion.

Hvordan slap Bryan for en advarsel, hans forseelse var da meget lig den Dion lavede..
Vil fandme være typisk, hvis det er Zanka ( der skulle være ude) der scorer.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Meget sjovt at følge denne her tråd og FCK-tråden. Det er dælme forskellige kendelser man har fokus på i hvert fald :D I FCK-tråden føler de sig voldsomt snydt for... Alt..

Det begynder at ligne at FCK har flere kræfter end vi har, selvom vi endda har brugt 5 udskiftninger og de kun har brugt 1. De har nærmet sig mere og mere. Vi kan slet ikke holde kontrol på bolden.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Vi har vist ikke en gang Madsen med på bænket? Og der er brugt fem udskiftninger, så disse spillere skal spille resten af kampen.
Jeg er ikke helt tryg ved Pfeiffer og Anderson. Jeg synes ikke de har niveauet til at spille en afgørende rolle. Jeg kan ikke helt se hvor målet skal komme fra?
@FCM
Dion fik jo egentlig også en kæberasler, Wilcszek gik efter manden ikke bolden og så får han et frispark..
Så vidt jeg kan se har vi kun Ottesen (målmand) og Japhet tilbage på bænken.. Er det noget med at man får en ekstra indskiftning når kampen går i overtid?
FCM Liverpool
"Meget sjovt at følge denne her tråd og FCK-tråden. Det er dælme forskellige kendelser man har fokus på i hvert fald :D I FCK-tråden føler de sig voldsomt snydt for... Alt.."

Men de startede også med at konstatere, at dommeren var fra Varde. Og derfor fra Jylland og derfor var mod FCK :) Det skal dog siges, at FCK tråden generelt er god og selvkritisk. Det er bare lige de samme 3 personer der kører et "alle-hader-os" trip.

Også sjovt at en af dem skriver, at Kaba er gennemført usympatisk, blandt andet med de høje albuer. Og personen sikkert har hyldet folk som Møller og Cornelius :)
Benzin
Du har ret , det er de nuværende der skal krige den hjem.

Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
annonce