Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, synes også typisk den slags spillere har det med at spille en fuldstændig brandkamp lige når det kommer til os :D men sådan føler man måske bare.

Det er i hvert fald et våben mindre for OB og en raket færre at holde øje med.
Nu lyder det at i alligevel har fået Gigovic til at forlænge hans leje kontrakt, måske pga. situationen med hans russiske kontrakt men det lød ellers herinde som om at han gerne måtte tage videre eller ihvertfald at han ikke rigtig havde præsteret
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
Jeg synes nu at han har præsteret ret godt og at han nok skal blive meget bedre med tiden.
Mit problem med det er at det igen er leje og det ser jeg ikke pointen i.
Tror de fleste pointe var at de hellere ville have Olsson end Gigovic, hvis man skulle vælge - som mange nok havde regnet med. :)
Vi skal for alt i verden ikke gå tilbage til fuseren Marrony.

Det eneste han gjorde usikker var Herning natteliv og han var en kæmpe udfordring for kulturen og i klubben. Tvivler på et år i hjemlandet har gjort ham mere seriøs i forhold til Europa

Håber der kommer en udrensning af uduelige nulbon spillere, som ikke kan bridrage til klubben, men det har tidligere vist sig svært at komme af dyre, dårligere spillere og derfor hænger arvegods af fejlkøb ved.

Ideelt set skulle følgende spillere videre:
Brumado
Sisto
Charles
Chili
Marrony
Moreno
Ortiz
Bility
Kouakou
Thychosen
(Joel?)

Fælles for dem er at de ikke har niveaet til at løfte Midtjylland. Desværre er der nogle rigtigt dyre fejlinvesteringer imellem.
Gigovic er ung og har spillet ude af position hele foråret, så det kan måske nok blive godt, han han skal spille som 6er.

0 mål og 0 assist som kant, er i hvert fald ikke noget at prale af. Der skal være mere offensivt output på den position.
Jeg synes nu at han har præsteret ret godt og at han nok skal blive meget bedre med tiden.
Mit problem med det er at det igen er leje og det ser jeg ikke pointen i.


Har ikke været imponeret. Men som sagt er han blevet placeret på den venstreside af midtbanen.

Jeg er enig i det med lejeaftalen. Jeg HÅBER ikke dette sætter en stopper for en permanent løsning af en anden spiller i tilfælde af Martinez sælges.
Det var ikke lang tid siden Tipsbladet skrev at Gigovic søger et permanent skifte.

Det forholder sig sådan at man har besluttet fra FIFAs side at kontrakten med de Ukrainske/Russiske klubber bliver automatisk forlænget når man gør brug af det specielle lån.

Jo bedre han gør det for jer jo dyrere bliver det jo at købe ham fri engang i fremtiden. Men det kan også være der kommer andre klubber på banen. Måske allerede til vinter hvor man ikke kan gøre noget. Så kan man stå til vinter og miste en profil ligesom I gjorde med Dreyer og OB med Gigovic. For lånene gælder kun af halve år.
Succes is temporary loyalty is forever
Jeg synes nu Gigovic har gjort det godt, med mange vigtige løb og erobringer. At det så ikke har medført et output er en anden snak, men det er egentlig heller ikke det jeg synes han skal måles på.

Charles synes jeg får unødigt mange hug - så dårlig synes jeg ikke han har været, men jeg medgiver at han også har haft sine udfordringer. Generelt har det jo været en sæson som FCM og spillere skal have svært ved at være stolt af, uagtet at man gik videre fra det europæiske gruppespil.
Juninho bliver også kaldt en katastrofe det ene øjeblik og det næste øjeblik bliver hyldet.

Tychosen er mest af alt en breddespiller, hvilket hans skiftende positioner også vidner om. Det synes jeg egentlig er meget godt at have i truppen - og så er jeg tilfreds med at Dalsgaard er første valg på HB efter hans mange hjerneblødninger som CB. Joel synes jeg dog ikke skal afskrives, for han viste også, at var blandt de bedste HBs i ligaen, men det er desværre ved at være lang tid siden han har vist noget på det niveau - og så fortjener han at prøve sig af uden for Skandinavien.

Kan man fastholde Gigovic og Olsson, så synes synes jeg egentlig truppen ser god nok ud (også selvom Martinez skulle ende med at skifte) - med undtagelsen af offensiven, som skal bygges op helt fra bunden med 2-3 tilgange i alt. Kan man få noget stabilitet og kontinuitet ind i truppen, så tror jeg på, at FCM laver en FCN næste sæson, for det vil uden tvivl lette TTs arbejdsbetingelser frem for at udskifte 8 spillere. Det er dog også utroligt vigtigt at ledelsen kommer ud af blokken og får signet de offensive spillere der skal til, så man ikke står i slutningen af vinduet og mangler adskillige tilføjelser til truppen... Igen
Er det ham på twitter der bliver refereret til ift Gigo? Anel Advic? Og kender man noget til om det er sandt?

Jeg kan slet ikke forstå om vi skulle leje ham 1 år mere. Det er da totalt mod strategien og totalt mærkeligt. Jeg nægter at tro på at man gør det uden købsoption eller uden at man har en meget klar formodning om at man så kan få fat i ham efter. Der må være noget vi ikke ved.

Kan vi få ham til en fornuftig pris så tror jeg klart det er noget vi skal, er overbevist om at han har et niveau eller 2 mere end der vi ser og så skal han heller ikke spilles ind fra ny. Vi være vigtigt om vi kan holde fast på en eller anden form for stamme, nu man må gå ud fra at vi skal have byttet en del ud.
annonce